19 °C, Budapest
19 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György

Berki Krisztián (tornász)

A légtornász szerint a gyerekvállalással járó problémák elől sokan elmenekülnek The post Sáfrány Emese szerint ezért sok a válás first appeared on nlc .
Berki akkor is bízott Csollányban, mikor az utolsó világbajnokságán aranyérem került a nyakába. „Akkor is küzdöttél és tudom, hogy most is küzdesz! Bajnok voltál, vagy és leszel is! Ahogy eddig mindent, ezt is lefogod győzni” – üzente a tornász a lélegeztetőgépen fekvő sporttársának.
A sportoló sem tudott elmenni szó nélkül olimpikontársa állapota mellett.
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége szerdai ülésén elfogadta a pekingi téli játékokra utazó küldöttség összetételét, és döntött annak védettségi kritériumáról is, valamint három újabb tagot szavazott be a sportolói bizottságába. A szervezet honlapjának közlése szerint magyar ...
Év elején egy online sajtótájékoztatón jelentette be Berki Krisztián, hogy abbahagyja profi tornász pályafutását.
Berki Krisztiánnak is köszönetet mondanak majd a hétvégén.
Februári visszavonulása után is maradt a tornasport közelében Berki Krisztián.
A Világraszóló bajnokaink – 177 mesés győzelem című interaktív olimpiatörténeti kiállítás az eddigi magyar ötkarikás győzelmeknek állít emléket. A kiállításon ... The post Interaktív olimpiatörténeti kiállítás nyílt a Millenáris Parkban appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Idén is esélyt nyújt a koronavírus járványhelyzetben a digitális oktatás alatt lemaradó gyerekek felzárkózására az Ökumenikus Segélyszervezet és az E.ON Hungária Csoport.
Az olimpiai bajnok tornász két hétnél is tovább volt karanténban feleségével együtt.
Ismét törvénytelen akciót hajtott végre az Ocean Viking civilhajó a líbiai felség-vizeken.
Szlovákia pedig arra törekszik, hogy az orosz gyártmányú Szputnyik V vakcinából is vásárolhasson.
Bejelentette visszavonulását az olimpiai bajnok Berki Krisztián
Bejelentette visszavonulását Berki Krisztián háromszoros világ- és hatszoros Európa-bajnok magyar tornász, a 2012-es londoni olimpia aranyérmese, aki a szövetség sportigazgatójaként tevékenykedik tovább.
A Novavax a koronavírus eredeti változatával szemben 95 százalékos hatékonyságú lehet.
Az osztrák kancellár kiemelte, minden újabb hatásos ellenszer nagyon fontos a járvány elleni küzdelemben.
A 2012-es londoni olimpia aranyérmese az évek óta tartó vállsérülésével indokolta döntését.
A tornász sérülése után még nem tudta kimondani, hogy vége, most se volt könnyű neki.
A 35 éves sportoló az évek óta tartó vállsérülésével indokolta döntését. Magyar Zoltán, a MATSZ elnöke bejelentette, hogy Berki a ... The post Visszavonult Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Kétszáz doboznyi tartós élelmiszert indít útnak a következő napokban az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Segélyközpontja - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel. The post Kétszáz karácsonyi élelmiszercsomagot indít útjára az Ökumenikus Segélyszervezet appeared first on Vásárhely24 .
A szombathelyi Challenge Világkupaversenyre 5 országból érkeznek a tornászok. A koronavírus-járvány miatt két negatív tesztet kell produkálniuk a versenyzőknek, illetve naponta csak 500 néző szurkolhat a lelátón. Berki Krisztián olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász is figyelemmel kíséri a versenyt.
Készül a visszatérésre, de bizonytalan.
A lólengésben olimpiai bajnok Berki Krisztián a műtétjét követően még jár gyógytornára, de közben már erősítő edzéseket végez.
A lólengésben olimpiai bajnok Berki Krisztián műtétjét követően még jár gyógytornára, de közben már erősítő edzéseket végez.
Még több cikk