3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2021.03.01. hétfõ, Albin

Berki Krisztián (tornász)

Ismét törvénytelen akciót hajtott végre az Ocean Viking civilhajó a líbiai felség-vizeken.
Szlovákia pedig arra törekszik, hogy az orosz gyártmányú Szputnyik V vakcinából is vásárolhasson.
Bejelentette visszavonulását az olimpiai bajnok Berki Krisztián
Bejelentette visszavonulását Berki Krisztián háromszoros világ- és hatszoros Európa-bajnok magyar tornász, a 2012-es londoni olimpia aranyérmese, aki a szövetség sportigazgatójaként tevékenykedik tovább.
A Novavax a koronavírus eredeti változatával szemben 95 százalékos hatékonyságú lehet.
Az osztrák kancellár kiemelte, minden újabb hatásos ellenszer nagyon fontos a járvány elleni küzdelemben.
A 2012-es londoni olimpia aranyérmese az évek óta tartó vállsérülésével indokolta döntését.
A tornász sérülése után még nem tudta kimondani, hogy vége, most se volt könnyű neki.
A 35 éves sportoló az évek óta tartó vállsérülésével indokolta döntését. Magyar Zoltán, a MATSZ elnöke bejelentette, hogy Berki a ... The post Visszavonult Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Kétszáz doboznyi tartós élelmiszert indít útnak a következő napokban az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Segélyközpontja - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel. The post Kétszáz karácsonyi élelmiszercsomagot indít útjára az Ökumenikus Segélyszervezet appeared first on Vásárhely24 .
A szombathelyi Challenge Világkupaversenyre 5 országból érkeznek a tornászok. A koronavírus-járvány miatt két negatív tesztet kell produkálniuk a versenyzőknek, illetve naponta csak 500 néző szurkolhat a lelátón. Berki Krisztián olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász is figyelemmel kíséri a versenyt.
Készül a visszatérésre, de bizonytalan.
A lólengésben olimpiai bajnok Berki Krisztián a műtétjét követően még jár gyógytornára, de közben már erősítő edzéseket végez.
A lólengésben olimpiai bajnok Berki Krisztián műtétjét követően még jár gyógytornára, de közben már erősítő edzéseket végez.
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász Berki Krisztián a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet alatt sportszervezői diplomát szerzett, de egyelőre nem lesz az UTE elnöke. Az edzéseket már elkezdte, és a tokiói szereplésről álmodozik.
Budapest — Berki Krisztián (35) különleges ajándékkal szerzett örömet kislányának, Liának (6).
Hétfőtől az M4 Sport felidézi a magyar olimpiai sikereket az 1992-es, barcelonai játékoktól.
Hétfőtől az M4 Sport felidézi a magyar olimpiai sikereket az 1992-es, barcelonai játékoktól.     “Nagy siker ez a csatornának, hiszen szinte ... The post Magyar sikerek a nyári olimpiákról az M4 Sporton appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Hétfőtől az M4 Sport felidézi a magyar olimpiai sikereket az 1992-es, barcelonai játékoktól.
Egyre népszerűbb az a  elnevezésű kihívás, melyben közösségi oldalaikon ismert sportolóink arról vallanak, miért életveszélyes félvállról kezelni a koronavírust.
A válogatott tagjainak van lehetőségük az edzésre, a többi tornász viszont otthon kell, hogy dolgozzon Magyar Zoltánnak, a Magyar Tornaszövetség (MATSZ) elnökének a tájékoztatása szerint.
Magyar Zoltán szerint félő, hogy az edzéslehetőségek megszűnésével a gyerekek felhagynak a tornával.
Berki Krisztián visszavonulása küszöbön áll, ám szerencsére van olyan tornászunk, aki hozzá hasonlóan kiemelkedő produkcióra lesz képes lólengésben.
A nagyszülők monitoron át köszöntötték fel.
Tavaly tavasz óta borzolja a sörényeket annak a tápiószentmártoni lovas központnak az ügye, amely iskolásoknak és szakembereknek épült, de – hogy, hogynem – végül Czerván György akkori és jelenlegi fideszes képviselő, (+ akkori államtitkár) veje, ifj. Galbács Ferenc és családja használta, ...
Ismét Kovács István, az olimpiai bajnok Berki Krisztián edzője lett a férfi tornászválogatott szövetségi kapitánya.
Csollány Szilveszternek felszakadt az arca az Exatlonban
A friss hírekben többek között: Csollány Szilveszter olimpiai bajnok balesetet szenvedett az Exatlon forgatásán, Liptai Claudiáék kutyát vesznek Gesztesi Pankának, Vastag Csaba pedig Scarlett Johanssonnal közös fotót posztolt. A hírekben még: Liptai Claudiáék kutyát vesznek Gesztesi Pankának, ...
A karitatív szervezet ünnepi segélyakcióit és a rászorulókért végzett egész éves munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával lehet támogatni.
Még több cikk