19 °C, Budapest
19 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
18°
Kedd
17°
2020.09.19. szombat, Vilhelmina

Berki Krisztián (tornász)

A lólengésben olimpiai bajnok Berki Krisztián a műtétjét követően még jár gyógytornára, de közben már erősítő edzéseket végez.
A lólengésben olimpiai bajnok Berki Krisztián műtétjét követően még jár gyógytornára, de közben már erősítő edzéseket végez.
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász Berki Krisztián a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet alatt sportszervezői diplomát szerzett, de egyelőre nem lesz az UTE elnöke. Az edzéseket már elkezdte, és a tokiói szereplésről álmodozik.
Budapest — Berki Krisztián (35) különleges ajándékkal szerzett örömet kislányának, Liának (6).
Hétfőtől az M4 Sport felidézi a magyar olimpiai sikereket az 1992-es, barcelonai játékoktól.
Hétfőtől az M4 Sport felidézi a magyar olimpiai sikereket az 1992-es, barcelonai játékoktól.     “Nagy siker ez a csatornának, hiszen szinte ... The post Magyar sikerek a nyári olimpiákról az M4 Sporton appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Hétfőtől az M4 Sport felidézi a magyar olimpiai sikereket az 1992-es, barcelonai játékoktól.
Egyre népszerűbb az a  elnevezésű kihívás, melyben közösségi oldalaikon ismert sportolóink arról vallanak, miért életveszélyes félvállról kezelni a koronavírust.
A válogatott tagjainak van lehetőségük az edzésre, a többi tornász viszont otthon kell, hogy dolgozzon Magyar Zoltánnak, a Magyar Tornaszövetség (MATSZ) elnökének a tájékoztatása szerint.
Magyar Zoltán szerint félő, hogy az edzéslehetőségek megszűnésével a gyerekek felhagynak a tornával.
Berki Krisztián visszavonulása küszöbön áll, ám szerencsére van olyan tornászunk, aki hozzá hasonlóan kiemelkedő produkcióra lesz képes lólengésben.
A nagyszülők monitoron át köszöntötték fel.
Tavaly tavasz óta borzolja a sörényeket annak a tápiószentmártoni lovas központnak az ügye, amely iskolásoknak és szakembereknek épült, de – hogy, hogynem – végül Czerván György akkori és jelenlegi fideszes képviselő, (+ akkori államtitkár) veje, ifj. Galbács Ferenc és családja használta, ...
Ismét Kovács István, az olimpiai bajnok Berki Krisztián edzője lett a férfi tornászválogatott szövetségi kapitánya.
Csollány Szilveszternek felszakadt az arca az Exatlonban
A friss hírekben többek között: Csollány Szilveszter olimpiai bajnok balesetet szenvedett az Exatlon forgatásán, Liptai Claudiáék kutyát vesznek Gesztesi Pankának, Vastag Csaba pedig Scarlett Johanssonnal közös fotót posztolt. A hírekben még: Liptai Claudiáék kutyát vesznek Gesztesi Pankának, ...
A karitatív szervezet ünnepi segélyakcióit és a rászorulókért végzett egész éves munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával lehet támogatni.
Fűtött sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat.
Napi ezer adag meleg ételt oszt ki Csepelen az Ökumenikus Segélyszervezet; a hagyományos adventi-karácsonyi "szeretetvendégségbe" vasárnapig várják a rászorulókat - közölte a karitatív szervezet.
Napi ezer adag meleg ételt oszt ki Csepelen az Ökumenikus Segélyszervezet; a hagyományos adventi-karácsonyi "szeretetvendégségbe" vasárnapig várják a rászorulókat - közölte a karitatív szervezet az MTI-vel.
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, Berki Krisztián szerencsésen túl van a vállát érintő beavatkozáson, sőt már a varratszedésen is átesett, és bizakodva néz előre.
Újabb műtét vár a lólengésben olimpiai bajnoki Berki Krisztiánra.
Újabb műtét vár a lólengésben olimpiai bajnoki Berki Krisztiánra.
Újabb műtét vár a lólengésben olimpiai bajnoki Berki Krisztiánra. A Magyar Torna Szövetség pénteki hírlevele szerint az UTE világ- és Európa-bajnok tornásza hétfőn fekszik ismét kés alá a már korábban műtött vállával. “Természetesen nem örülök annak, hogy újabb beavatkozásra kerül ...
Olimpiai bajnok tornászunk már sokadszorra fekszik kés alá a válla miatt.
Újabb műtét vár a lólengésben olimpiai bajnoki Berki Krisztiánra.
Napokon belül újra műtőasztalra kell feküdnie a tornász Berki Krisztiánnak, annak érdekében, hogy élsportolói álmait életben tarthassa – ez lesz az ötödik válloperációja négy év alatt - írta meg a 24.hu.
Sem kormányülésen, sem a Fidesz elnökségi ülésén nem hallotta még Tarlós István főpolgármester, hogy az ellenzéki vezetésű városoktól elvesznek fejlesztési pénzeket, ennek ellenére "lehet, hogy vannak olyan idióta fideszesek", akik ezt állítják - mondta a hvg.hu-nak adott interjúban. ...
Rodics Dániel, az MTI különtudósítója jelenti: Az amerikai-magyar kettős állampolgárságú Ryan Macleod Sheppard volt a magyar férfi válogatott legjobbja a Stuttgartban zajló torna-világbajnokság selejtezőjének vasárnapi versenynapján.
Az amerikai-magyar kettős állampolgárságú Ryan Macleod Sheppard volt a magyar férfi válogatott legjobbja a Stuttgartban zajló torna-világbajnokság selejtezőjének vasárnapi versenynapján. A magyar csapat az ugrással kezdett vasárnap kora délután, és bár csak Sheppard jutott 14 pont fölé, hibát a ...
’18 áprilisa után azt gondoltam, hogy bár soha nem pártoltam a bojkott semmilyen formáját – gyáva önfeladásnak tartom –, az idei helyhatósági választásokon nincs sok értelme erőlködni. Nemcsak a kampányerők 0:100-as kormányzati fölénye miatt, hanem amiatt is, hogy a magasságos kétharmadnak ...
Minden szeren lesz két magyar induló a tornászok péntektől vasárnapig tartó szombathelyi világkupa-versenyén.
Minden szeren lesz két magyar induló a tornászok péntektől vasárnapig tartó szombathelyi világkupa-versenyén. A magyar szövetség szerdai beszámolója szerint Berki Krisztián és Babos Ádám nem indul, így a férfiválogatottat a nyújtón Európa-bajnoki bronzérmes Vecsernyés Dávid, valamint ...
Még több cikk