25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
29°
Péntek
30°
2021.07.27. kedd, Olga

Berki Krisztián (celeb)

A várandós kismama nagy pocakkal szaladt, hogy megelőzze a tragédiát.
A Világraszóló bajnokaink – 177 mesés győzelem című interaktív olimpiatörténeti kiállítás az eddigi magyar ötkarikás győzelmeknek állít emléket. A kiállításon ... The post Interaktív olimpiatörténeti kiállítás nyílt a Millenáris Parkban appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Nem kis túlzás azt mondani, hogy Berki Krisztián mentette meg a mulatós zenész életét – derül ki a Darázsfészek legújabb adásból. A "didikirály" a strandszezonra szerette volna kigyúrni magát, hogy ezzel is imponáljon kedvesének, ezért úgy gondolta, hogy Berki lesz számára a legmegfelelőbb ...
Kitiltaná a dízelautókat Budapestről Karácsony Gergely, még idén kitűzhetik az erre vonatkozó céldátumot – derül ki a 444.hu cikkéből. A főpolgármester annak kapcsán hozta meg döntését, hogy negyvenötezer aláírást gyűjtött össze és adott át neki a Greenpeace pénteken, hogy tiltsa ki a ...
Mint megírtuk, Berki Krisztiánra nemrég két év és hat hónap börtönt kért az ügyészség, miután a Fradi volt elnökének büntetőfékes ügyében született elsőfokú ítélet ellen. A vád közúti veszélyeztetés és rongálás volt, a bíróság pedig első fokon bűnösnek találta a celebet, és ...
Berki Krisztián nem fogadja el a bíróság döntését
Már csak ma van lehetősége Berki Krisztiánnak fellebbezni a kedden kihirdetett bírósági ítélet ellen. Ezt minden bizonnyal meg is teszi.
Már csak ma van lehetősége Berki Krisztiánnak fellebbezni a kedden kihirdetett bírósági ítélet ellen. Ezt minden bizonnyal meg is teszi.
Berki Krisztián élő adásban mondta el, hogy Mazsival milyen nevet választottak születendő kisbabájuknak. Ezt azonban – úgy tűnik – nem egyeztette le a párjával.
Úgy tűnik, Berki Krisztiántól nem tud megszabadulni a közélet, ugyanis elsőfokon felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték mindössze, ami azt jelenti, hogy ha helybenhagyják az ítéletet másodfokon, akkor gond nélkül járhatja majd az utcákat, feltéve, hogy a másik, jelenleg vele szemben folyó ...
Berki Mazsi várandóssága hatodik hónapjában jár. Különösen ügyel alakjára, heti három alkalommal tornázik.
A közlekedési szakember szerint akit felfüggesztenek, úgy éli meg, hogy megúszta. Dr. Herpy Miklós a Spirit FM Aktuál című műsorában Berki Krisztián büntetőfékezős ítélete kapcsán azt mondta, a pénzbüntetés sem hatékony, szerinte annak van visszatartó ereje, ha valakit eltiltanak a járművezetéstől.
Öt embert gázolt egy autó Óbudán
Öt embert ütött el egy autó Óbudán, a Monostori úton, közülük négyen megsérültek - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.
Büntetőfékezés miatt két évre eltiltották a járművezetéstől Berki Krisztiánt
Első fokon két év, négy évre felfüggesztett szabadságvesztésre és pénzbüntetésre ítélték, valamint két évre eltiltották a járművezetéstől büntetőfékezése miatt Berki Krisztiánt, közismert celebet. A Fővárosi Törvényszék a közleményében – a vádlottat meg nem nevezve – azt írta: ...
A járvány elleni védekezésben részt vevő 9 ezer egyetemista, ingyenes belépőt kap az EFOTT-fesztiválra - ezt jelentette be közösségi oldalán a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.
A magyar testtartás láthatóan frusztrálja a külföldi liberálisokat – erről beszélt az Alapjogokért Központ igazgatója az amerikai republikánusok múlt hét végi konferenciáján.
Több mint 40 ezren végezték el sikeresen a gazdaságvédelmi akcióterv részeként indított 8 hetes ingyenes informatikai képzést, erre épülve a programozói képzésen pedig 1076-an vettek részt - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára.
A Publi Cafe keddi vendégei M. Kovács Róbert, a Mediaworks főmunkatársa és Filep Dávid aktuális voltak.
A Magyarország élőben vendége volt Budai Gyula, a Fidesz parlamenti képviselője, aki szerint az UEFA alkalmatlan az európai foci képviseletére.
A Magyarország élőben vendége Kovács Attila, az Alapjogokért Központ projektvezetője volt.
A Magyarország élőben vendége volt Balatoni András, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója.
A Magyarország élőben vendége volt Lisziewicz Julianna immunológus.
A műsor vendégei Nagy József és Deák Dániel volt.
A járvány elleni védekezésben részt vevő 9 ezer egyetemista, ingyenes belépőt kap az EFOTT-fesztiválra
13 képzett kutya segítségével ismerkednek a résztvevők a felelős állattartással.
Franciaországban 2013 óta folyamatosan liberalizálják az LMBTQ jogokat.
Az Európai Unió csak azokat az országokat tekinti jogállamnak, amelyek beengedik a migránsokat.
Az avatás a békediktátum 100. évfordulóján lett volna, ám a világjárvány miatt ez egy évet csúszott.
Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Tolna megyében 29 fok feletti hőmérséklet valószínű.
Döntés született Berki Krisztián büntetőfékezéses ügyében. A bíróság bűnösnek találta a Ferencváros egykori focistáját: Berki Krisztián bűnös közúti veszélyeztetés, rongálás bűntettében és a kirótt büntetés két év szabadságvesztés, négy év próbaidőre felfüggesztve. Ezen ...
A biztosítótársaságok azonban ennél jóval nagyobb összegre számítanak.
Vilnius 550 kilométeres szakaszon kívánja védeni az ország területi épségét.
Újabb élethelyzet igazolta, hogy már egészen kis korban el lehet sajátítani, hogyan kell hívni a 112-es segélyhívó számot.
Az érintettek az ügyeleti díjak mértékével nem értettek egyet.
Ezen túl az egykori Fradi vezért eltiltották a közügyektől és meg kell fizetnie a bűnügyi költségeket is.
Úgy tűnik, ismét feszült a viszony Hódi Pamela és a Berki-házaspár között.
Elsőfokon 2 év börtönt kapott 4 évre felfüggesztve a 2018-as, busz előtti büntetőfékezésért Berki.
Még több cikk