11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
18°
Szombat
18°
2024.04.24. szerda, György

Berki Krisztián (celeb)

Egy férfi lényegében ezer forintért tudott szavazatokat vásárolni két hajléktalan embertől. Ezért őt a bíróság  1 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 1 év 6 hónap próbaidőre felfüggesztette. Pedig a férfi választás, népszavazás és európai polgári kezdeményezés ...
Az Urbanlegends.hu forrásértékelő adatbázisának ebben a bejegyzésében a Retroanzix.blogspot.com oldal elemzését olvashatod.
A légtornász szerint a gyerekvállalással járó problémák elől sokan elmenekülnek The post Sáfrány Emese szerint ezért sok a válás first appeared on nlc .
Berki Mazsi és Berki Krisztián nem titkolja, hogy válságba került a házasságuk.
Mazsi ,,kezd visszatalálni önmagához". The post Cuki fotót posztolt kislányáról Berki Mazsi first appeared on nlc .
Puzsér Róbert egy celeb, aki ezt nem tudja magáról. Puzsérről nem tudja senki, hogy miért került a reflektorfénybe, és azt sem, hogy miért van ott. Olyan celebekkel vitatkozik össze saját kezdeményezésére, akik általában nála egyszerűbb eszközökkel képesek csak kifejezni a gondolataikat. Puzsér ...
Láthatóan összehozták az ünnepek Berki Krisztiánt és Mazsit, akik nemrég még arról beszéltek, hogy válságba került a házasságuk.
Szabó Zsófi a bal alkarján, Shane Tusup a csuklóján viseli a szerelmüket hirdető közös tetoválást. The post Közös tetoválást csináltatott Szabó Zsófi és Shane Tusup first appeared on nlc .
A kislány érzékeny a fronthatásokra. The post Berki Mazsinak nehéz éjszakája volt: „Tehetetlennek érzem magam anyaként” first appeared on nlc .
Bejelentem hivatalosan és ünnepélyesen, hogy aktivizáljuk pártunkat, és elindulunk a 2022-es választásokon. Ezt Gattyán György mondta tegnap este az ATV Egyenes beszéd című műsorában, amivel nem hiszem, hogy a Fidesz fanatikusait leszámítva oly sokak számára, akik a kormányváltásban érdekeltek, ...
Eddig nem láthattuk a novemberben született Emma Katerinát, most rögtön a címlapon szerepel.
Berki akkor is bízott Csollányban, mikor az utolsó világbajnokságán aranyérem került a nyakába. „Akkor is küzdöttél és tudom, hogy most is küzdesz! Bajnok voltál, vagy és leszel is! Ahogy eddig mindent, ezt is lefogod győzni” – üzente a tornász a lélegeztetőgépen fekvő sporttársának.
Berki Krisztián és felesége nem várt sokáig, Emma Katerina máris babaúszásra jár.
A sportoló sem tudott elmenni szó nélkül olimpikontársa állapota mellett.
A felsége, Berki Mazsi szülésével milliókat kereső celeb, sokat gondolkodott rajta, hogy mihez kezdjen a hirtelen ölükbe hullott milliókkal.
Rendeződött a viszony Hódi Pamela és Berki Krisztián felesége, Mazsi között?
Közös gyermekük elhelyezéséről született ítélet.
A kismama reagált a rosszindulatú kommentekre.
Egyrendbeli, folytatólagosan elkövetett hivatali visszaélés miatt jogerősen elítélte még októberben Berki Krisztián korábbi ügyvédjét, Sz. Rolandot és egy volt pénzügyőrt, valamint két társukat a Fővárosi Ítélőtábla – derült ki Csiha Gábor, a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség ...
Hódi Pamela és Berki Krisztián jó ideje a bíróságon háborúznak közös gyermekük felügyeleti jogáért és bár úgy tűnt, csak a tárgyalóteremben folytatnak ölre menő vitákat egymással, az édesanya kiteregette a szennyest Hajdú Péter Frizbi című műsorában.
Az újdonsült édesanya és a kis Emma eddigi napjai zökkenőmentesen teltek, most viszont rájuk fér a segítség.
Berki Mazsi kedden szembesült azzal, hogy koronavírusos. Az első gondolatuk 3 hetes kisbabájuk volt, hogy vajon jelent-e veszélyt Emmára az édesanya fertőzése.
A követők nyomozásba kezdtek, aminek megdöbbentő eredménye lett.
Instagram-oldalán feketére változtatta profilképét Berki Krisztián felesége.
A Karthago zenekar basszusgitárosa már 50 éve része a magyar zenei életnek, de nem csak ebben találta meg a számítását. A zenész a koncertek között számmisztikával foglalkozik, véget nem érő optimizmussal.
Berki Mazsi közösségi oldalán osztotta meg a hírt, és elmesélte azt is, hogy jött rá, hogy elkapta a fertőzést.
Mazsi  egy oltási kampány kedvéért teszteltette magát koronavírusra, ami pozitív eredményt hozott.
Még több cikk