20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
23°
Szerda
23°
2018.08.19. , Huba

Berki Krisztián (celeb)

Ganxsta Zolee: Egy feleség megkérdezi, mit csináltál már megint reggel hatig, én meg az olyat nem szeretem, mert elkezd rángani a szemem alja a felelősségtől. Fekete László: A falusi kosztnál egészségesebb nincs. Úgy vagyok ezzel, hogy inkább a koleszterin fenyegessen, mint az éhhalál. Berki ...
Berki Krisztián leamortizálta a műsor kellékét
Berki Krisztián a Pénzt vagy éveket felvételén is hű volt önmagához, és nem fogta vissza a lendületét. Ezt az egyik drága kellék bánta.
A 15 másodperces órát egyre vehemensebben nyomkodta Berki Krisztián a Pénzt vagy éveket! stúdiójában. Aztán mért rá egy utolsó, végső csapást...
Szerelmük újabb mérföldkövét osztották meg: Berki Krisztián és Katona Renáta fotói arról árulkodnak, hogy a műsorvezető eljegyezte kedvesét.
"Borzasztóan csúnya vénasszonyos az a ruha."
Gór Nagy Mária Amikor klimaxoltam, megpróbáltam két napig vodkát inni. Kabát Péter Nagyon jó a memóriám, csak a születés- és névnapi dátumokban nem vagyok jó. Talán még a saját névnapomat sem tudom. Bánsági Ildikó Kevesen vannak, akik 25 év házasság után a válás mellett döntenek, én ...
Nem mindennapi születésnapi ajándékkal lepte meg párját, Mazsit Berki Krisztián: kibérelt egy óriásplakát-helyet, amire feltette kettejük közös fotóját, valamint a következő szerelmi vallomást: “Nincs két igazi, mert minden félnek csak egy másik fele van. És én már megtaláltam azt az egyet. Téged!”
Nem mindennapi ajándékkal lepte meg szerelmét Berki Krisztián
˝Nem vagyok túl érzékeny “ajándékok” terén, de sikerült Krisztiánnak megsiratnia.˝ - írta az elképesztő méretű meglepetéshez a műsorvezető párja. Nézd meg, mi volt az!
Mazsiból nem gyakran törnek elő ilyen érzelmek.
A 30 éves énekes amellett, hogy elárulta, van-e új szerelem az életében, arról is beszámolt, hogy az utóbbi időben egy új szenvedélynek hódol.
Rákérdeztek a pénzügyeire, ő pedig megadta a választ.
Mindegyikük azt mondja, hogy a másikuké a szebb, mi pedig nem tudjuk eldönteni. Segíts nekünk a nap legfontosabb kérdésében!
Hódi Pamela megosztó képet posztolt a közösségi oldalán, amin többen is kiakadtak. A kommentelők egy része egyetért a modellel, míg akadnak olyanok, akik negatívan nyilatkoztak a képről.
Már nem kell tovább várni annak, aki Berki Krisztián további intim titkaira, vagy testrészére kíváncsi. Herevasaltatása óta eltelt lassan négy év, ezt a hiányt hivatott pótolni szerelme, Mazsi, azaz Katona Renáta legutóbbi videóposztja. Mazsi, bizonyára Krisztián beleegyezésével megmutatta ...
Antalya — Berki Krisztán (38) és Katona Renáta, Mazsi körül mindig történik valami.
Katona Renáta közösségi oldalán már Berki Mazsiként szerepel, ami persze azonnal útjára indította a találgatásokat.
Katona Renáta új nicknévre váltott az Instagramon.
Titkos esküvő? Mazsi Renáta felvette Berki nevét
Lehet, hogy Berki Krisztián betartotta a szavát?
˝Tudnék sírni, de nem fogok˝ – Hódi Pamela őszintén mesélt arról, hogyan viselte az elmúlt időszakban körülötte történt eseményeket. Kiderült, a modell már semmilyen téren nem támaszkodik Berki Krisztiánra, teljesen függetlenné vált, ám az igencsak megviselte, ahogy volt párja viselkedett ...
Hódi Pamela tisztázta: bár sokaknak úgy tűnhet, hogy minden rendben vele, ez közel sem így van. A modellt megviselte az elmúlt időszak, könnyek között mesélt róla.
Még több cikk