32 °C, Budapest
32 °C
Budapest
Holnap
29°
Holnapután
28°
Csütörtök
28°
2020.07.06. hétfõ, Csaba

Berki Krisztián (celeb)

Pár hónappal a szakítás után úgy tűnik, újra összemelegedett Hódi Pamela és egykori vőlegénye, Tóth Bence. A Bors úgy tudja a pár együtt utazott a napokban a horvát tengerpartra, noha a békülést még mind a ketten titkolják.
Pár hónappal a szakítás után úgy tűnik, újra összemelegedett Hódi Pamela és egykori vőlegénye, Tóth Bence. A Bors úgy tudja a pár együtt utazott a napokban a horvát tengerpartra, noha a békülést még mind a ketten titkolják.
Facebook-posztban mutatta meg a sérülését Berki Krisztián, aki éppen a feleségével veszekedett, amikor a baj bekövetkezett.
A két híresség nemrégiben találkozott egymással, a beszélgetés során pedig egy különleges téma is felmerült.
A gyönyörű Mazsi közösségi oldalán adott hírt boldogságáról...
A csinos feleség nem győz Krisztián kedvébe járni, férje ugyanis most ünnepelte születésnapját.
Berki Krisztián és gyönyörű felesége tökéletes összhangban vannak egymással.
Egy egészen rendhagyó videóban üzent a hölgyeknek a celeb, aki Horvátországban ünnepli a születésnapját.
Berki Krisztián éppen az olaszországi Jesolóban nyaral a feleségével, Mazsival és kislányával, Natival. Ott ünnepli a 40-ik születésnapját is. Előtte azonban egy videóval köszöntötte a magyar nőket azért, amiért helytálltak a koronavírus idején.
Nem elég a szerelmi bánat, még kislánya nyaralása miatt is aggódnia kell az influenszernek. Berki Krisztián ugyanis a koronavírus egyik melegágyába, Olaszországba vitte nyaralni a kis Natit.
Berki Mazsi imádnivaló, családi képpel jelentkezett közösségi oldalán.
Ritkán olvasni ilyen érzelmekkel teli posztot a magát mindig magabiztosnak, és hűvösnek mutató celebtől, de ez is csak azt bozonyítja, hogy a hírességek is csak emberből vannak. Berki Krisztián kislánya, Nati szeptembertől iskolába megy. Az ovis ballagás pedig a szíve mélyéig meghatotta az ...
Péntek délelőtt a Pesti Központi Kerületi Bíróság Markó utcai épületében randevúzott Berki Krisztián és Puzsér Róbert. A kritikus-újságíró tavaly szeptemberben az önkormányzati választási kampány során egy videójában bűnözőnek nevezte a médiacelebet, valamint azt állította róla, ...
A lólengésben olimpiai bajnok Berki Krisztián a műtétjét követően még jár gyógytornára, de közben már erősítő edzéseket végez.
A lólengésben olimpiai bajnok Berki Krisztián műtétjét követően még jár gyógytornára, de közben már erősítő edzéseket végez.
A Berki család izgatottan készülődik, hiszen nemsokára nyaralni indulnak.
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász Berki Krisztián a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet alatt sportszervezői diplomát szerzett, de egyelőre nem lesz az UTE elnöke. Az edzéseket már elkezdte, és a tokiói szereplésről álmodozik.
A Berki család imádnivaló bejegyzésben mesélt Nati emberfeletti teljesítményéről.
Antóniával évekig csak munkakapcsolatban volt Bálint György.
Nem kivételeznek velük. Sőt! Keresztbe tettek nekik.
A gyönyörű Pamela megmutatta, hogyan fújja ki a gőzt egy nehéz nap után.
Az Eiffel-torony, a moszkvai Boldog Vazul-székesegyház és az Országház. Ezek a gyerekek kedvenc épületei. Legalábbis ezeket rajzolták le a legtöbben egy rajzpályázaton.
A Berki család minden eddiginél vagányabb fotóval indította a nyarat.
Még több cikk