13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Vasárnap
22°
2020.09.24. csütörtök, Gellért

Berki Krisztián (celeb)

Testvérekből váltak esküdt ellenséggé a Gáspár fivérek. Az utóbbi években folyamatosan mérgesedett el a viszonyuk, olyannyira, hogy a közös telken álló házaik között Zsolti falat emelt. Győző szerint már nem is család az övék.
Napok óta azt találgatja mindenki, hogy mi ütött Majkába és Horváth Tomiba, akik először az utcán keveredtek vitába, majd az interneten folytatták a szájkaratét. Mára kiderült, hogy a két zenész és jó barát tényleg össze fog csapni, ám nem valamilyen kicsinyes vita miatt, hanem igazi csatában! ...
Berki Krisztián kedvese nem kertelt, közösségi oldalán vallott érzéseiről.
Minden szabadidejét, amit csak tud, kislányával, Natasa Zselykével tölti Berki Krisztián (40), de a műsorvezető őszintén bevallotta a kamerák előtt: ez nem mindig volt így.
A NAV azoknak a nevét és elérhetőségét teszi közzé, akiknél az előző negyedévben 10 millió forintnál, nem magánszemélyek esetében 100 millió forintnál nagyobb összegű adóhiányt állapítottak meg.
Berki Krisztián és Hódi Pamela közös kislánya elképesztően gyönyörű kishölggyé cseperedett.
Azt is elárulta, hogy sosem csajozik írásban, mert akkor annak nyoma marad...
Nem mindennapi módon tartják fenn a tüzet kapcsolatukban Tápai Szabináék: ha meztelen fénykép érkezik a telefonjára a férjétől, Kucsera Gábortól, Szabina bizony rohan haza kedveséhez. A szenvedély hét év házasság és két gyerek után sem múlt el a sportoló sztárpárnál, a mai napig szívesen ...
Budapest – Különleges, nem mindennapi módon tartják fenn a tüzet kapcsolatukban Tápai Szabináék (34). Ha meztelen fénykép érkezik a telefonjára a férjétől, Kucsera Gábortól (38), Szabina bizony fut-szalad haza az urához.
Berki Krisztián és felesége Balatonakarattyán járt, nem hagyhatta ki, hogy ne látogassa meg Ördög Nóráék kisboltját.
Furcsa kijelentést tett az izomceleb, nem hagyja rá a vagyonát sem lányára, sem feleségére.
Újabb furcsa kijelentésekkel borzolja a kedélyeket Berki Krisztián a Life TV Bréking című adásában, ahol most kijelentette, ha meghal, sem Hódi Pamelával közös kislánya, Nati, sem az esetleg Mazsival születendő gyermeke nem kap majd a vagyonából, vagyis nem hagy rájuk örökül egy fillért sem – ...
A volt főpolgármester-jelölt és médiaszemélyiség korábban hárommillió forintot kért volna a Hír TV-től egy szereplésért, az M5-től már „csak” százezres összeget.
El kell fogadnia volt férje feleségének segítségét.
Jót tett a visszatérés Demcsák Zsuzsának. A képernyőn sokkal kiegyensúlyozottabbnak látszik, és a Bréking című műsorban, amit Berki Krisztiánnal vezet, elmondhatja bármiről a véleményét.
Hajdú Péter jó ideje nem volt látható a képernyőn, de most visszatér a kaptafához az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. Megnézhettük azt a lakást, ahol a műsorvezető vendégül látja a hírességeket egy-egy éjszakára.
Elfogadható-e egy kapcsolatban a félrelépés? Lehet-e nyitott házasságban élni? Hogy viselkedik egy okos nő? Ezekről a kérdésekről is elmondja véleményét Demcsák Zsuzsa.
Demcsák Zsuzsa, Berki Krisztián, Curtis, L. L. Junior – a legnagyobb sztárokat vallottak könnyek között legféltettebb titkaikról és fájdalmaikról Hajdú Péternek a szeptember 18-án induló Összezárva című műsorában.
Érzékeny témát feszegetnek a hétfői Bréking műsorvezetői, Berki Krisztián és Demcsák Zsuzsa a meghívott vendégekkel, ugyanis a nyilvános szoptatás és a sok kellemetlen szituációt okozó gyerekkori állandó hiszti is szóba kerül majd. Az egyik vendég, Gáspár Bea pél­dául elmeséli, hogy az ...
A Life TV Bréking! című műsorában meglepő részleteket árult el a szakításáról Berki Krisztián! A műsorvezetők és a vendégek a házassági szerződés fontosságáról beszélgettek, Berki pedig egyértelműen kijelentette, hogy csak felesleges papírmunkának tartja az egészet. Demcsák Zsuzsa ...
Jót röhögött ezen mindenki, Vastag Csaba szerint Berki fülére súghatták a kérdést.
Megdöbbentő kijelentést tett Berki Krisztián a Bréking keddi adásában. A Femina.hu szerint a Life TV-n hétköznap délutánonként jelentkező műsorban a családon belüli erőszakról beszélgettek műsorvezetőtársával, Demcsák Zsuzsával és a meghívott vendégekkel, amikor kifakadt ...
A csinos feleség feszes hasán diót lehetne törni.
Még több cikk