6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
Vasárnap
2018.12.13. csütörtök, Luca

Berki Krisztián (celeb)

Laky Zsuzsiéknak a tízmilliónál is fontosabb volt Berki legyőzése
Brutális küzdelemmel ért véget A legbátrabb páros.
Véget ért a TV2 showműsora, a Legbátrabb páros: a döntőben Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv legyőzte Berki Krisztiánt és Mazsit. A mindent eldöntő végső összecsapásban a férfiaknak kellett bizonyítaniuk, komoly erőpróbán kellett részt venniük. Berkit és Dietz Gusztávot kötéllel ...
A legbátrabb páros győztesei a jó és a rossz harcaként élték meg a döntőt. Számukra elégtétel volt, hogy nyertek.
Cápa nagyon büszke szerelmére, aki folyamatosan felülmúlta magát és átlépte a saját határait. Bár majdnem egy évtizede alkotnak egy párt, mégis úgy érzik, a műsor még erősebbé tette a kapcsolatukat.
A videóból kiderül, hogyan élték meg a párbajt, és az elmúlt időszakot A legbátrabb páros műsorvezetői.
Kitartás, motiváció, bátorság, stressz, erő, taktika, logika és szerelem - ezekkel a szavakkal jellemezte a házaspár a műsorban megélt érzéseit.
A még versenyben lévő párok közösen készítettek vacsorát, közben pedig egymást faggatták az oldalukat oly régóta fúró kíváncsiságból fakadó témákról.
Jó cél vezérli, de sokan nem örülnek a döntésének.
Teljesen titokban mondta ki a boldogító igent Berki Krisztián és Mazsi, még képet sem mutattak a nagy napról - eddig. Bár a kép homályos, a lényeg látszik: Reni gyönyörű menyasszony volt.
Tartotta a szavát Berki Krisztián, aki egy televíziós műsorban tett ígéretet arra, hogy feleségül veszi kedvesét.
Berki Krisztián és Katona Renáta, azaz Mazsi már férj és feleség, ám a nagy napról még semmilyen fotót nem osztottak meg a rajongókkal. Eddig...
Bár sokan azt hitték, megbékéltek a helyzettel, továbbra sincs túl jóban Mazsi és Hódi Pamela. Utóbbi ismét a közösségi oldalán szólalt fel exe jelenlegi felesége miatt.
Berki Krisztián viselkedése sokak számára felháborító. A műsorvezetőt hol azért támadják, mert fényűző életéről oszt meg képeket a közösségi oldalán, hol pedig azért, mert titokban vette el szerelmét, Mazsit.
A celebnek sejtelme sem volt róla, mit tervez kedvese.
Elmondta, mit gondol A legbátrabb páros szereplőiről.
˝Na ki várta idén legjobban a Télapót˝- áll Berki Krisztián fotója mellett, amin éppen a Mikulás ölében ül. Kicsivel korábban, családostul kezdték meg az ünnepi készülődést, hangolódást. Bár Mazsi és Nati arcán is ott a mosoly, egyértelmű, hogy Krisztián várta a legjobban, hogy ...
Ismét összegyűjtöttük a hét legkeményebb beszólásait.
Budapest – Jószívűségéről tett tanúbizonyságot Hódi Pamela, aki elcsípte a Mikulást egy szelfire.
Hódi Pamelánál betelt a pohár.
Budapest - Hódi Pamela újra beszólt Berki Krisztián nejének, Mazsinak. A modell azért dühöng, mert volt párja felesége újra a lányával, Natasa Zselykével pózol közösségi oldalán
Újabb pár esett ki A legbátrabb párosból
Aurelio örjöngött a párbaj után, már csak négyen vannan versenyben.
Nagy meglepetés érte Hódi Pamelát, biztosan nem számított arra, ami a kislánya szobájában várta.
Még több cikk