12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Szombat
18°
2021.05.12. szerda, Pongrác

Berki Krisztián (celeb)

Berki Krisztián és Mazsi boldogan várják közös gyermeküket. A kismama azonban beismerte, mazért nem teljesen felhőtlen ez az időszak számukra.
Berki Krisztiánék különleges módon tudják majd meg, kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt Mazsi. Mindketten izgatottan várják a pillanatot, hogy rózsaszín vagy kék konfettik hullanak-e ki a léggömbből.
Berki előző kapcsolatából született kislánya, Nati egyszerre két kistestvért fog kapni.
Berki Mazsi élete egyik legszebb időszakát éli, amióta első gyermekét hordja a szíve alatt. Mindent megtesz azért, hogy a pici egészségesen fejlődjön.
Az olimpiai bajnok tornász két hétnél is tovább volt karanténban feleségével együtt.
A Fővárosi Törvényszék azt nem közölte, miért nem tartják meg az ülést.
A fertőzés 192 országban és régióban van jelen.
Az olimpiai bajnok Berki Krisztián átesett a koronavíruson, most pedig amellett kampányol, hogy mindenki oltassa be magát.
Kordáék vasárnap posztolták, hogy elegük van Berki Krisztiánból.
És ezt a Facebook-on is tudatta zenészházaspár. A kommentekre pedig nem sokat kellett várniuk.
Furcsa bejegyzés bukkant fel Korda György és Balázs Klári közösségi oldalán.
Egymásba kapaszkodva élték túl magzataik elvesztését, majd amikor nem várták: csoda történt. Örömüket, hogy Mazsi áldott állapotba került a Borssal is megosztotta a Berki házaspár, akiket lapunk a Maldív-szigeteken ért utol.
Berki Krisztián és Berki Renáta megható szavakkal tudatta az örömhírt.
Hosszú évek után végre érkezik az első baba Berki Krisztiánéknál, ám a szerelmesek nem élvezhetik felhőtlenül a gyermekvárást, ugyanis kérdéses, börtönbe kerül-e a műsorvezető.
A leendő anyuka fél, hogy egyedül marad majd az újszülöttel, Berki Krisztiánra ugyanis letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség egy 2018-as büntetőfékezési ügy miatt.
A terhességi teszt láttán sokkot kapott a celeb.
Le sem tagadhatnák, hogy mennyire boldog Berki Krisztián és kedvese, Mazsi.
Egy féktelen kanbuli jól illik egy balhés rapper életmódjához, a tomboló koronavírus járványban utazni azonban nem okos dolog. Nagy Feró szerint egyenesen őrültség.
A NAV legújabb listájából kiderül, hogy közel 2400 magányszemély tartozik legalább tízmillió forinttal több, mint fél éve az államnak. The post Itt a NAV legfrissebb listája az adósokról: hírességeket is találunk a nevek között first appeared on nlc .
Gyurcsány Ferenc Berki Krisztián-díjas parkolásáról tett ki két képet a helyi Fidesz. Ez a két kép lehetne egyszerűen az internetes „tahó parkolás” sorozat kiemelkedő darabja–írja a Fidesz II. kerületi szervezete a közösségi oldalán. A Facebookra feltöltött fotók tanúsága szerint a ...
Cooky és családja a LifeTV realityjének új szereplői
Már az első adásban sírás volt. The post Cooky és családja a LifeTV realityjének új szereplői first appeared on 24.hu .
Balázs Andi válogatás nélkül megkapta volna a pikáns szerepet, de végül nem vállalta el
Balázs Andit merész ötlettel keresték fel. The post Balázs Andi válogatás nélkül megkapta volna a pikáns szerepet, de végül nem vállalta el first appeared on nlc .
Berki Krisztián ellen egy 2018-ban történt baleset miatt nemrég közúti veszélyeztetés bűntette, valamint jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatt vádat emelt a Budapesti VI. és VII. kerületi ügyészség. Krisztián ügyvédjével együtt a Life TV reggeli műsorában nyilatkozott ...
Gáspár Evelin évek óta kitartóan edz és diétázik, aminek meg is lett az eredménye. The post Gáspár Evelin remek formában van, elárulta, minek köszönhető first appeared on nlc .
Nézünk, mint kínai főkatona az I. kerületi önkormányzatra.
Újabb nagy név a csatornánál. The post Kovács Lázár is Hajdú Péter LifeTV-jére költözik first appeared on 24.hu .
Hajdu Steve szerint a királyi család „csak dísznek van”
Szerinte a brit állampolgárok nagyobb részének nem tetszik az alkotmányos monarchia. The post Hajdu Steve szerint a királyi család „csak dísznek van” first appeared on 24.hu .
Divatról, válságról, és az oltásáról is mesélt Lakatos Márk. The post Így kapta meg a koronavírus elleni vakcináját Lakatos Márk first appeared on nlc .
Még több cikk