29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
29°
Péntek
30°
2021.07.27. kedd, Olga

Benedek Tibor

Elindult a tokiói olimpiára a magyar vízilabda-válogatott, Zalánki Gergő aranyos poszttal búcsúzott a feleségétől, Tóth Fruzsinától. The post Így búcsúzott gyönyörű feleségétől az olimpiára utazó vízilabdás, Zalánki Gergő first appeared on nlc .
Menczer Tamás kiosztotta a Benedek Tibor emléktáblájáról füllentő baloldali firkászokat
Az „objektív és független” sajtó egy része azt emeli ki, hogy Benedek Tiborról előbb neveztek el közterületet Olaszországban, mint nálunk. Vagyis az olaszok ápolják a nagyszerű bajnok emlékét, mi meg nem. Ezzel szemben az igazság az, hogy az emléktábla Csiszár Jenő milánói főkonzul ötlete ...
A tavaly ilyenkor tragikusan fiatalon elhunyt játékos évekig játszott a Genovától húsz kilométerre található kisváros, Recco csapatában.
enczer Tamás államtitkár a sportoló halálának első évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen a tehetség, a szorgalom és az egyenes emberi jellem ... The post Menczer: Benedek Tibor a tehetség, szorgalom és az egyenes jellem példaképe volt appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Sétányt neveztek el Olaszországban az egy éve elhunyt háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóról, Benedek Tiborról.
Már egy éve nincs köztünk, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor. A kiváló sportemberről most egy sétányt neveztek el Olaszországban.
Benedek Tiborról előbb neveztek el közterületet Olaszországban, mint itthon
Egykori klubjánál szinte családtagként kezelik a magyar pólósokat. The post Benedek Tiborról előbb neveztek el közterületet Olaszországban, mint itthon first appeared on 24.hu .
Emléktáblát avattak pénteken a liguriai Reccóban Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó tiszteletére. Menczer Tamás államtitkár a sportoló halálának első évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen a tehetség, a szorgalom és az egyenes emberi jellem példaképének nevezte ...
Emléktáblát avattak pénteken a liguriai Reccóban Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó tiszteletére.
Az egy évvel ezelőtt elhunyt háromszoros olimpiai bajnok vízilabdalegendára emlékeztek meg a magyar szurkolók – írja az Origo.
A rajongók a látványos, Hősök terétől a Puskás Arénához tartó vonulás előtt skandálták a sportoló nevét.
A világ egyik legjobb vízilabdázóját 47 évesen ragadta el a halál. The post Egy évvel ezelőtt, ezen a napon hunyt el Benedek Tibor appeared first on Vásárhely24 .
Egy éve gyászolja a magyar sport Benedek Tibort. A legendás vízilabdázóra, barátja, csapattársa emlékezik.
Tavaly ilyenkor jött a lesújtó hír: örökre lehunyta szemét Benedek Tibor. Cikkünkkel a világklasszis sportolóra emlékezünk.
„Azt az utat követjük, amit ő kijelölt és ez nem csak most, 365 nappal a halála után van így, de 3000 nappal ezután is így lesz” – mondja a tavaly június 18-án elhunyt legendás vízilabdázóról Szécsi Zoltán, volt válogatott kapus.
A sportoló még játékos korában kereste fel a kardiológust. Merkely Béla elmondása szerint „baráti, egymást segítő kapcsolat volt" közöttük.
Fia elvesztése és a járvány miatt hosszú ideje nem lépett színpadra Benedek Miklós színész. The post „Én egy volt színművész vagyok” – Benedek Miklós úgy érzi, elfelejtette a szakmáját first appeared on nlc .
A kiesés miatt attól fél, hogy „elfelejtette a szakmáját.”
Benedek mindig is pesszimistának vallotta magát, most pedig úgy érzi, a pandémia az ismeretlenbe küldte. A kiesés miatt attól fél, hogy „elfelejtette a szakmáját.”
A tavaly nyáron elhunyt legenda több szerepben is dolgozott a kapitánnyal.
A tavaly nyáron elhunyt legenda több szerepben is dolgozott a kapitánnyal.
Pék Gyula vízilabda mesteredző távozásával óriási veszteség érte a magyar vízilabdázást.
Elvesztette a koronavírus elleni harcot Pék Gyula vízilabda mesteredző, aki korábban olyan olimpiai bajnokokat nevelt ki, mint Benedek Tibor.
Még több cikk