1 °C, Budapest
1 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2021.01.17. , Antal

Benedek Tibor

Január: Gesztesi Károly Az 56 éves színész a budapesti Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség már nem tudták újraéleszteni. Felföldi Anikó A Jászai Mari-díjas művésznő életének 82. ...
Magyar sikerekkel kezdődött és ért véget 2020, de év közben rengeteg nehézséget okozott a sportvilágban a koronavírus.
Megtámadtak egy muszlim fiút, amiért megünnepelte a karácsonyt
Megfenyegettek egy muszlim fiatal férfit, amiért képeket osztott meg a karácsonyi vacsorájáról.
Az álomcsapatba bekerült Kásás Tamás és Varga Dénes is.
A júniusban elhunyt Benedek Tibor lett az elmúlt húsz év legjobb vízilabdázója a Total Waterpolo szaklap szavazásán. The post Benedek Tibor lett az elmúlt húsz év legjobb vízilabdázója appeared first on .
A júniusban elhunyt Benedek Tibor lett az elmúlt húsz év legjobb vízilabdázója a Total Waterpolo szaklap szavazásán.
A legfontosabb vízipólós szaklap által felkért 40 zsűritag és több mint 50 ezer közönségszavazat döntött.
poszthumusz elismerésben részesült a nyáron elhunyt sportoló. Benedek Tibor mindössze 47 évet élt, mégis maradandót alkotott.
A júniusban elhunyt Benedek Tibor lett az elmúlt húsz év legjobb vízilabdázója a Total Waterpolo szaklap szavazásán. A magyar válogatott honlapjának vasárnapi tájékoztatása szerint 40 zsűritag voksa és több mint 50 ezer közönségszavazat alapján alakult ki a sorrend. A játékosok az egyes ...
40 zsűritag voksa és több mint 50 ezer közönségszavazat alapján alakult ki a sorrend. The post Benedek Tibor lett az elmúlt húsz év legjobb vízilabdázója appeared first on pecsma.hu .
Benedek Tibort, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót választotta meg a XXI. század legjobb férfi sportolójának a Total Waterpolo nevű vízilabdás oldal.
A nemzetközi álomcsapatba bekerült még Kásás Tamás és Varga Dénes.
A nemzetközi álomcsapatba bekerült még Kásás Tamás és Varga Dénes.
A júniusban elhunyt Benedek Tibor lett az elmúlt húsz év legjobb vízilabdázója a Total Waterpolo szaklap szavazásán.
Névadó szponzorként új támogató csatlakozott az Egri Vízilabda Klubhoz.
A Google nyilvánosságra hozta 2020-as keresési trendjeit, amelyekből kiderül, hogy mi érdekelte a világot és a magyar internetezőket idén. A top 10-es listák több mint 70 ország legnépszerűbb témáit fedik le többek között a popkultúra, sport, zene, politika és hírek terén.   Míg a ...
Nem meglepő, hogy legtöbb keresésünk idén a világjárvánnyal volt kapcsolatos, de az év a vírust leszámítva is eseménydús volt.
Már több mint 40 millió forint adomány gyűlt össze a közmédia jótékonysági akciójában.
A Google ebben az évben is nyilvánosságra hozta, hogy 2020-ban mire kerestek rá a legtöbbször a magyar internetezők. Különböző kategóriákban top 10-es listákat hoztak létre, amik több mint 70 ország legnépszerűbb témáit fedik le - többek között a popkultúra, sport, zene, politika és hírek terén.
Az idén elhunyt Kobe Bryant és az online térbe vonuláson hatalmasat nyerő Zoom is befért az első öt hely egyikére.
Olimpiai epizódok – Benedek Tibor 7 olimpiája címmel tett ki egy videót Facebook-oldalára a Magyar Vízilabda Szövetség, melyben a júniusban hosszú betegség után elhunyt pólós sikereit idézik fel. Benedek Tibor játékosként öt, edzőként és kapitányként egy-egy olimpiai viadalon vett részt és ...
Évekkel ezelőtt a birkózás veszített két tehetséget, a vízilabdázók viszont nyertek ugyanannyit. Az Aubéli testvérekkel már számolnak az ellenfelek a medencékben.
Új bejegyzést tett közzé Epres Panni Instagram-oldalán – szúrta ki a Blikk. Panni még tinilányként ismerte meg az akkor már komoly vízilabdás karrierrel rendelkező Benedek Tibort, ám hiába érezték, hogy fellobbant bennük a szerelem lángja, a kapcsolat hamar véget ért, amikor a sportoló ...
Budapest — Az élet megy tovább – tartja az örök érvényű mondás, amelyet főként a a nehezebb pillanatokban szoktunk emlegetni. Éppen ezért örültek a rajongók, amikor meglátták Epres Panni (44) legújabb bejegyzését a közösségi oldalán.
Még több cikk