7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
11°
Péntek
2020.10.27. kedd, Szabina

Benedek Tibor

A Húzós ma esti adásában szó lesz arról, hogy a közönség a Halhatatlanok Társulatába szavazta Benedek Miklóst, és a legendás színész beszél fia, Benedek Tibor vízilabdázó elvesztéséről is. Mindez ma este 22.50-kor az ATV-n.
Az UVSE csapata alaposan bekezdett a vízilabda-bajnokságban. A fiatal gárdát Vincze Balázs irányítja, aki örök barátjától, Benedek Tibortól vette át a karmesteri pálcát.
Nyolc hónapja nem állt színpado Benedek Miklós. Rónai Egon szombat esti Húzós című műsorában lesz látható az az interjú, amelyben a Kossuth-és Jászai Mari-díjas színész először beszélt a fia elvesztéséről.
Unokái vigasztalják Benedek Miklóst fia, Benedek Tibor elvesztése miatt. A színművész először beszélt a gyászáról.
A Kossuth-és Jászai Mari-díjas színész nyolc hónapja nem állt színpadon. Rónai Egon szombat esti Húzós című műsorában lesz látható az interjú, amiben szó esett Színház-és Filmművészeti Egyetemről, ahol tiszteletbeli hallgató, és a tragédia óta először beszélt fia elvesztéséről is.
Emlékvideóval tisztelegtek a legendás háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibortól előtt a BENU Magyar Kupa döntője előtt.
Tiba Péter 700 bajnoki pólómeccset vívott pályafutása során, van szeme hát a játékhoz: Benedek Tibor fiát, Mórt nagy tehetségnek tartja.
A népszerű sportoló minden eddiginél megindítóbb vallomást tett.
Fodor Rajmund elárulta: Így kapcsolódik ki egy nehéz hét után.
Csütörtök este az UVSE–FTC női vízilabda Magyar Kupa-mérkőzésen az újpesti szurkolók hatalmas molinókat kifeszítve és az oly sokszor elhangzott „Benedek Tibi! Benedek Tibi”-rigmust felidézve emlékeztek a magyar vízilabdázás fájóan korán elhunyt ikonjára, Benedek Tiborra - írja a SZEGEDMA. ...
Csütörtökön az UVSE csapata hatgólos győzelmet aratott a Fradi ellen a BENU Női Magyar Kupán, a mérkőzés előtt azonban Benedek Tiborra is megemlékeztek a szurkolók.
Benedek Tibor emlékére égett a görögtűz a Margitszigeti Sportuszodában.
Budapest — Beigazolódott, amiről június végén színházi forrásunktól értesültünk.
Karácson Gergely, Budapest főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés következő ülésén kezdeményezi, hogy közteret nevezzenek el a nemrégiben elhunyt Benedek Tiborról.
A Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda közelében lenne.
Karácsony Gergely bejelentette, kezdeményezi, hogy a Hajós Alfréd Nemzeti Sportúszodától sétány viselje az elhunyt vízilabdázó nevét.
„Kezdeményezem a Fővárosi Közgyűlés következő ülésén, hogy a Margitszigeten, nem messze a Hajós Alfréd Nemzeti Sportúszodától sétány viselje Budapest díszpolgára, Benedek Tibor nevét” – jelentette be közösségi oldalán Karácsony Gergely.
A 48 évesen elhunyt Benedek Tibortól a ma este megrendezésre kerülő kupadöntő előtt tartottak volna megemlékezést, azonban a búcsúztató elmarad. – Benedek Tibort kívánsága szerint szűk családi körben búcsúztatták el, ugyanakkor a család és a hazai vízilabda-társadalom szeretné, hogy aki ...
A címvédő FTC-Telekom Waterpolo együttesénél a szerda reggeli koronavírusteszt elvégzése során négy játékos pozitív mintát adott, ezért a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) úgy döntött, a Margitszigeten zajló BENU férfi Magyar Kupa további mérkőzéseit elhalasztja.
Mesébe illő fotót osztott meg a vízilabdázó.
Két hónap telt el a magyar vízilabda legenda, Benedek Tibor halála óta. A legendás játékosokból álló gálacsapat, a Millenium Masters hamarosan újra medencébe száll, de ezúttal már Benedek Tibor nélkül. Bár a korábbi csapattársak még mindig nem tudták feldolgozni azt, ami történt.
Budapest — Képtelenség feldolgozni Benedek Tibor (†47) elvesztését olimpiai bajnok csapattársa, Kiss Gergely (42) számára.
A szurkolók és a nyilvánosság is méltó módon búcsúzhat.
Budapest — Képtelenség feldolgozni Benedek Tibor (†47) elvesztését olimpiai bajnok csapattársa, Kiss Gergely (42) számára.
Megható fotót osztott meg közösségi oldalán Benedek Tibor felesége, Epres Panni.
Megható fotót osztott meg közösségi oldalán Benedek Tibor felesége, Epres Panni.
Augusztus 13-án a BENU Férfi Magyar kupadöntő előtt búcsúzik Benedek Tibortól a Magyar Vízilabda Szövetség. a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában tartott megemlékezésen egy, a legendás pólójátékos pályafutásáról szóló filmet is levetítenek.
Még több cikk