21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Kedd
18°
2021.05.15. szombat, Zsófia

Benedek Tibor

Fia elvesztése és a járvány miatt hosszú ideje nem lépett színpadra Benedek Miklós színész. The post „Én egy volt színművész vagyok” – Benedek Miklós úgy érzi, elfelejtette a szakmáját first appeared on nlc .
A kiesés miatt attól fél, hogy „elfelejtette a szakmáját.”
Benedek mindig is pesszimistának vallotta magát, most pedig úgy érzi, a pandémia az ismeretlenbe küldte. A kiesés miatt attól fél, hogy „elfelejtette a szakmáját.”
A tavaly nyáron elhunyt legenda több szerepben is dolgozott a kapitánnyal.
A tavaly nyáron elhunyt legenda több szerepben is dolgozott a kapitánnyal.
Pék Gyula vízilabda mesteredző távozásával óriási veszteség érte a magyar vízilabdázást.
Elvesztette a koronavírus elleni harcot Pék Gyula vízilabda mesteredző, aki korábban olyan olimpiai bajnokokat nevelt ki, mint Benedek Tibor.
Január: Gesztesi Károly Az 56 éves színész a budapesti Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség már nem tudták újraéleszteni. Felföldi Anikó A Jászai Mari-díjas művésznő életének 82. ...
Magyar sikerekkel kezdődött és ért véget 2020, de év közben rengeteg nehézséget okozott a sportvilágban a koronavírus.
Megtámadtak egy muszlim fiút, amiért megünnepelte a karácsonyt
Megfenyegettek egy muszlim fiatal férfit, amiért képeket osztott meg a karácsonyi vacsorájáról.
Az álomcsapatba bekerült Kásás Tamás és Varga Dénes is.
A júniusban elhunyt Benedek Tibor lett az elmúlt húsz év legjobb vízilabdázója a Total Waterpolo szaklap szavazásán. The post Benedek Tibor lett az elmúlt húsz év legjobb vízilabdázója appeared first on .
A júniusban elhunyt Benedek Tibor lett az elmúlt húsz év legjobb vízilabdázója a Total Waterpolo szaklap szavazásán.
A legfontosabb vízipólós szaklap által felkért 40 zsűritag és több mint 50 ezer közönségszavazat döntött.
poszthumusz elismerésben részesült a nyáron elhunyt sportoló. Benedek Tibor mindössze 47 évet élt, mégis maradandót alkotott.
A júniusban elhunyt Benedek Tibor lett az elmúlt húsz év legjobb vízilabdázója a Total Waterpolo szaklap szavazásán. A magyar válogatott honlapjának vasárnapi tájékoztatása szerint 40 zsűritag voksa és több mint 50 ezer közönségszavazat alapján alakult ki a sorrend. A játékosok az egyes ...
40 zsűritag voksa és több mint 50 ezer közönségszavazat alapján alakult ki a sorrend. The post Benedek Tibor lett az elmúlt húsz év legjobb vízilabdázója appeared first on pecsma.hu .
Benedek Tibort, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót választotta meg a XXI. század legjobb férfi sportolójának a Total Waterpolo nevű vízilabdás oldal.
A nemzetközi álomcsapatba bekerült még Kásás Tamás és Varga Dénes.
A nemzetközi álomcsapatba bekerült még Kásás Tamás és Varga Dénes.
A júniusban elhunyt Benedek Tibor lett az elmúlt húsz év legjobb vízilabdázója a Total Waterpolo szaklap szavazásán.
Névadó szponzorként új támogató csatlakozott az Egri Vízilabda Klubhoz.
A Google nyilvánosságra hozta 2020-as keresési trendjeit, amelyekből kiderül, hogy mi érdekelte a világot és a magyar internetezőket idén. A top 10-es listák több mint 70 ország legnépszerűbb témáit fedik le többek között a popkultúra, sport, zene, politika és hírek terén.   Míg a ...
Nem meglepő, hogy legtöbb keresésünk idén a világjárvánnyal volt kapcsolatos, de az év a vírust leszámítva is eseménydús volt.
Még több cikk