28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú

Benedek Tibor

Most vagy soha! címmel a márciusi ifjak sorsfordító napját bemutató film gyártását, valamint a háromszoros olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott legnagyobb sikereiről készülő, egész estés dokumentumfilm gyártását támogatja a Nemzeti Filmintézet (NFI). A Most vagy soha! Petőfi ...
A magyar vízilabda-válogatott december végi összetartására hívtak meg nyolc olyan játékost is, akik még Benedek Tibor irányításával váltak OB I-es játékossá. The post Egyetlen képen Benedek Tibor szakmai öröksége first appeared on nlc .
Benedek Miklós korábban megfogadta, hogy a nyilvánosság előtt sosem beszél fia, Benedek Tibor vízilabdázó elvesztéséről, Csernus Imre Maflás című beszélgetős műsorában azonban kivételt tett. Nemcsak a veszteségek, a gyász és a megbékélés témái kerültek szóba a csaknem egy órás interjú ...
Benedek Miklós sosem akart beszélni fia elvesztéséről, azonban dr. Csernus Imrével való beszélgetése során valami felszakadt a színész lelkében.
Epres Panni 18 éves korában hódította meg először a kifutót, azóta pedig folyamatosan bebizonyítja, igenis helye van a divatvilágban modellként, még 45 évesen is.
Epres Panni férje, Benedek Tibor halála óta nem adott televíziós interjút, most azonban megtörte a csendet, és a Fókusznak őszintén mesélt az elmúlt egy év nehézségeiről.
Az egész országot hatalmas veszteség érte, amikor elhunyt a legendás vízilabdázó, Benedik Tibor. Az olimpiai aranyérmes sportoló felesége, Epres Panni majdnem egy év után beszélt először fájdalmáról, és arról, hogyan változott meg az élete szerelme elvesztése után.
„Minden egyes nap velem vagy!” – emlékezett meg Benedek Tiborról Kiss Gergely, sporttársa és barátja.
Mozifilm készül a magyar férfi vízilabda-válogatott legsikeresebb éveiről. Az alkotásban az archív felvételek mellett soha nem látott beszélgetések és visszaemlékezések is helyet kapnak, így egészen új megközelítésben, a játékosok szemszögéből, személyes történetekkel kiegészítve ...
„Nagyon erős vagyok, elfogadtam a helyzetemet, a gyerekeimért és mindenkiért megyek tovább, talán ebben van az erőm, ami a végtelenségig kitart” - ezt nyilatkozta Epres Panni az RTL Klubnak a GLAMOUR Book bemutatóján.
Őszintén beszélt férje, Benedek Tibor elvesztéséről Epres Panni. The post Epres Panni: „Nagyon erős vagyok, elfogadtam a helyzetemet” first appeared on nlc .
A 44 éves modell egy interjúban elárulta, hogy Benedek Tibor halála és az elmúlt egy év hogyan változtatta meg az egész életét.
Film készül a háromszoros olimpiai bajnok pólóválogatottról
Bejelentették a minden idők legsikeresebb vízilabda-válogatottjának történetét feldolgozó egészestés dokumentumfilmet.
März Tamás, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint Benedek Tibor fia, Benedek Mór édesapja nyomdokaiban jár. The post „Édesapja nyomdokaiban jár” – ámulva nézték, ahogy Benedek Tibor 14 éves fia vízilabdázik first appeared on nlc .
Benedek Mór a Központi Sport Iskola csapatának tagjaként öt gólt szerzett egy budapesti gálamérkőzésen.
Alapos vérfrissítés lesz az olimpiai bronzérmes férfi vízilabda-csapatnál.
A tokiói bronzérem után változások várhatók a férfi vízilabda-válogatottban. A távozók helyére - mások mellett - Benedek Tibor újpesti nevelésű fiataljai jöhetnek.
A pénteken magyar idő szerint 8.30-kor kezdődő férfi vízilabda olimpiai elődöntőben visszavághatunk a görögöknek. Köztudott, a tokiói torna első csoportmeccsén 10-9-re kikaptunk tőlük.
Elindult a tokiói olimpiára a magyar vízilabda-válogatott, Zalánki Gergő aranyos poszttal búcsúzott a feleségétől, Tóth Fruzsinától. The post Így búcsúzott gyönyörű feleségétől az olimpiára utazó vízilabdás, Zalánki Gergő first appeared on nlc .
Menczer Tamás kiosztotta a Benedek Tibor emléktáblájáról füllentő baloldali firkászokat
Az „objektív és független” sajtó egy része azt emeli ki, hogy Benedek Tiborról előbb neveztek el közterületet Olaszországban, mint nálunk. Vagyis az olaszok ápolják a nagyszerű bajnok emlékét, mi meg nem. Ezzel szemben az igazság az, hogy az emléktábla Csiszár Jenő milánói főkonzul ötlete ...
A tavaly ilyenkor tragikusan fiatalon elhunyt játékos évekig játszott a Genovától húsz kilométerre található kisváros, Recco csapatában.
enczer Tamás államtitkár a sportoló halálának első évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen a tehetség, a szorgalom és az egyenes emberi jellem ... The post Menczer: Benedek Tibor a tehetség, szorgalom és az egyenes jellem példaképe volt appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Sétányt neveztek el Olaszországban az egy éve elhunyt háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóról, Benedek Tiborról.
Még több cikk