4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
2018.12.12. szerda, Gabriella

Barack Obama

Ezzel buzdítja arra a fiatalokat, hogy kössenek egészségbiztosítást.
Miközben a világ országai a lengyelországi Katowicében igyekeznek megállapodásra jutni a klímaváltozás elviselhető szinten való korlátozásához szükséges konkrét intézkedésekben, a...
Egészen bizarr képet rakott ki az Instagram-oldalára Donald Trump elnök fia. A fotón az látható, hogy az apjáról mintázott játékbaba funkcionál a fenyőjük csúcsdíszeként. A kép alatt a következő felirat szerepelt: „Nem tudtam eldönteni, hogy angyal vagy csillag legyen, ezért választottam egy ...
Washington – Megható szavakkal, könnyek között búcsúzott George W. Bush (72) példaképétől, az édesapjától a washingtoni gyászszertartáson.
Larry Kudlow, a Fehér Ház gazdaság főtanácsadója hétfőn kijelentette, a Trump-adminisztráció meg akarja szüntetni az elektromos autók és a megújulók támogatását, amelyeket még Barack Obama idején...
94 éves korában elhunyt az Egyesült Államok 41. elnöke, George H.W. Bush. Az amerikai lapok egyenesen egy korszak végével fémjelzik halálhírét. 1989-től 1993-ig töltötte be a hivatalt, előtte Ronald Reagan elnöksége idején az ország alelnöke volt.
Egy számítógépes program segítségével nagyon realisztikusnak tűnő videókat lehet készíteni, és szinte bármit a másik szájába lehet vele adni.
Folytatódi a ValóVilág lakóinak véget nem érő aranyköpés-sorozata, ma pedig előkerült a politizálás is: VV Csoki kerek perec kimondta, hogy Kolumbusz Kristóf volt az Egyesült Államok első elnöke, és remek munkát végzett. Személyes kedvence viszont nem ő, hanem a 2016-ban leköszönt Barack ...
Vitát kavart az amerikai elnök álláspontja bin Laden terroristavezér likvidálásáról
Vitát kavart Donald Trump véleménye Oszama bin Laden terroristavezér likvidálásáról és Pakisztán szerepéről a terrorizmus elleni harcban. Az elnök a Fox televízióban vasárnap sugárzott interjújában azt fejtegette, hogy a terroristavezért a pakisztáni Abbotábád városában már 2011-nél jóval ...
Micimackó nem szívesen látott vendég az országban A Square Enix nem szeretne elesni a remélt bevételektől, ezért meglehetősen igénytelen módon kitakarta az egyik szereplőt a programról készült képeken, akivel nem mellesleg a kormánynak régóta bajai vannak.
Az amerikai bírók pártatlanságán vitatkozott össze nyilvánosan Donald Trump amerikai elnök és John Roberts, az alkotmánybíróság szerepét is betöltő amerikai legfelsőbb bíróság elnöke – derül ke a CNN szerda esti tudósításából. Trump kedden azt állította: azért buknak el a számára ...
Nagy visszhangot keltett Donald Trump amerikai elnök hétfőn tett kijelentése. Az Egyesült Államok elnöke Oszama bin Laden terroristavezér likvidálásáról mondta el véleményét.
Trump a Fox televízióban vasárnap sugárzott interjújában azt fejtegette, hogy bin Lademt már 2011-nél korábban is el lehetett volna kapni.
Vitát kavart az amerikai elnök álláspontja bin Laden likvidálásáról.
Donald Trump elnöksége alatt nem várható a Kuba elleni szankciók eltörlése – mondta Frank Tibor Amerika-szakértő az M1 Ma Este adásában.
Frank Tibor Amerika-szakértő szerint nem valószínű, hogy megszűnnének az Egyesült Államok Kuba elleni szankciói Donald Trump elnöksége alatt, mivel az ő elnöki beiktatása óta újabb szigorítások voltak a kubai-amerikai viszonyban.
A Jobbik egykori bukott elnöke, Vona Gábor politikai tanfolyamot tart december 8-án.
Michelle Obama elárulta, miért is örül neki, hogy férje, Barack Obama többé már nem az Egyesült Államok elnöke.
Az Egyesült Államok szövetségi fellebbviteli bírósága csütörtökön hozott döntésével meggátolta Donald Trump amerikai elnököt abban, hogy azonnali hatállyal megszüntesse az illegális bevándorló fiatalokat védő DACA-programot.
A bíróság másodfokon is elkaszálta az illegális bevándorló szülők leszármazottaiként Amerikában élőket védő program megszüntetését, Trumpot pedig önkényesnek és önfejűnek nevezte.
A szövetségi fellebbviteli bíróság kemény szavakkal ítélte el a DACA-program eltörlését.
A demokraták ugyan megszerezték a többséget a képviselőházban, ám a nagy áttörés nem sikerült. A szenátusban pedig a republikánusok hódítottak el helyeket a demokratáktól.
Jövőre iráni rendszerváltást szeretne Washington?
Célegyenesben a félidős választás kampánya
A demokraták Obamával, a republikánusok Trumppal erősítenek.
Még több cikk