-4 °C, Budapest
-4 °C
Budapest
Holnap
-1°
Holnapután
Péntek
2020.01.21. kedd, Ágnes

Barack Obama

Lenézően jellemezte őket Jelenleg is zajlik a verseny a Demokrata Párt elnökjelöltjei között, az egyik legnagyobb esélyes elég szélsőségesen vélekedik a játékfejlesztőkről.
A műsorszórással foglalkozó amerikai cég, a Netflix egyik vezetője bejelentette, a vállalat szívesen együttműködne a sussexi herceggel és hercegnővel, miután a házaspár bejelentette, jövőjüket magánemberként képzelik el.
Az egykori amerikai elnök boldog születésnapot kívánt a volt first ladynek.
Igazán romantikus üzenetet írt szerelmes fotóihoz az egykori elnök.
Barack Obamas kjærlighetserklæring til kona tar fullstendig av i sosiale medier.
Angela Merkel német kancellár szerint az Európai Unió "Németország életbiztosítása".
Angela Merkel német kancellár szerint az Európai Unió “Németország életbiztosítása”.     Merkel a Financial Timesnak adott, a londoni üzleti napilap csütörtöki ... The post Merkel: az EU Németország életbiztosítása appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Angela Merkel német kancellár szerint az Európai Unió "Németország életbiztosítása".
Angela Merkel nĂŠmet kancellĂĄr szerint az EurĂłpai UniĂł "NĂŠmetorszĂĄg ĂŠletbiztosĂ­tĂĄsa".
Angela Merkel német kancellár szerint az Európai Unió „Németország életbiztosítása”.
Kertész Róbert, az MTI tudósítója jelenti: Angela Merkel német kancellár szerint az Európai Unió "Németország életbiztosítása".
Angela Merkel német kancellár szerint az Európai Unió “Németország életbiztosítása”. Merkel a Financial Timesnak adott, a londoni üzleti napilap csütörtöki kiadásában megjelent interjúban leszögezte azt is, hogy az Egyesült Királyság távozása az EU-ból figyelmeztetés az uniónak, és a ...
A kancellár szerint Kína megdolgozott sikeréért, szerinte Trump rosszul vívja kereskedelmi háborúját.
Nem célom most a politikusokkal való élcelődés, szerintem ők is csak egy szakmát űznek, amelyben a sikerességet sok más területhez hasonlóan nem az intelligencia szintje határozza meg. A világ jelenlegi nr. 1-jára Donald Trumpra sem a kifinomult intelligencia a jellemző, azonban több más ...
Sanders és Warren a női jelöltek győzelmi esélyein veszett össze három héttel az előválasztás nyitánya előtt.
Új frontot nyithat a választási kampányban az amerikai elnök, már nem Peking a célpont. A kereskedelmi háború idején kivetett vámok azonban egyelőre maradnak, bár a két fél ma megállapodást köt.
Trump knuser Norge: – Oppsiktsvekkende
Norsk økonomi går tregt. I USA går det så det griner. – Trump kan velfortjent ta æren, sier USA-ekspert Eirik Bergesen.
Meg kell akadályozni, hogy Irán nukleáris fegyverre tegyen szert – hangsúlyozta Boris Johnson.
Kertész Róbert, az MTI tudósítója jelenti: Boris Johnson brit miniszterelnök szerint ha az Egyesült Államoknak nem kell az iráni nukleáris fejlesztési program korlátozásáról és ellenőrzéséről kötött többhatalmi megállapodás (Joint Comprehensive Plan of Action, JCPOA), akkor új egyezményt kell kötni Iránnal.
Boris Johnson brit miniszterelnök szerint ha az Egyesült Államoknak nem kell az iráni nukleáris fejlesztési program korlátozásáról és ellenőrzéséről kötött többhatalmi megállapodás (Joint Comprehensive Plan of Action, JCPOA), akkor új egyezményt kell kötni Iránnal.
Boris Johnson brit miniszterelnök szerint ha az Egyesült Államoknak nem kell az iráni nukleáris fejlesztési program korlátozásáról és ellenőrzéséről kötött többhatalmi megállapodás (Joint Comprehensive Plan of Action, JCPOA), akkor új egyezményt kell kötni Iránnal. Johnson a BBC televízió ...
Although unfortunately the Hungarian film close to snagging an Academy Awards nomination in 2020, the post-Holocaust drama ‘Those Who Remained’, which has been included in the International Feature Film category, was unable to reach the final round, there is still a Hungarian name among the ...
Ha valamiben nem vagyunk lemaradva a világ vezető országaitól, úgy az internetet ellepő álhírek-áramlása, amelynek valódi ellenszere – valljuk be – egyelőre nincs. Viszont az amerikai elnökválasztási kampánynak a fake news ipar mellett, továbbá a ferdítések, a manipulált dokumentumok és a ...
Todd Phillips Joker című filmje kapta a legtöbb, 11 Oscar-jelölést, Martin Scorsese Az ír című maffiaeposza, Sam Mendes 1917 című ... The post A Joker kapta a legtöbb, 11 Oscar-jelölést appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Emberi, megértő, jó szakember és csapatának motorja a női vezető. Bár a többségnek mindegy, milyen nemű a főnöke, aki dönt valamilyen irányba, inkább férfi vezetőt szeretne magának – derül ki a Lounge Group és a Neticle közös véleményfelméréséből, amelyet döntően a munkaképes ...
A felmérés kitöltői szigorúbbnak gondolják a női főnököket, de egyben empatikusabbnak, megértőbbnek is férfi kollégáiknál.
Még több cikk