16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
15°
Csütörtök
16°
2019.04.22. hétfõ, Csilla

Avicii

Aviciiról emlékeztek meg a sztárok közösségi oldalukon.
Szörnyű harcot vívott a fájdalommal halála előtt Avicii, erről egy korábban soha nem látott videó is tanúskodik.
Zártkörű vetítésen mutatták be az „America’s Musical Journey” című filmet a magyar fővárosban a DiscoverAmericaHungary jóvoltából. A Morgan Freeman által narrált és Aloe Blacc főszereplésével készült dokumentumfilm az Amerikai Egyesült Államok különleges zenei kultúráját ünnepli, ...
Kiadják Avicii dalait, amiket halála előtt készített
Avicii családja nagy bejelentést tett: lemezt adnak ki, melyen a lemezlovasnak azok a dalai lesznek hallhatóak, amikkel halála előtt dolgozott. A befejezetlen számokat azok a dalszerzők fejezik be, akikkel közösen dolgozott az utolsó időszakban - írta a Daily Mail A 28 éves svéd zenészt, Tim Bergling ...
Egy közlemény adott ki Avicii családja, amelyben örömhírt közöltek a rajongókkal.
Nemsoká egy éve, hogy a 28 évesen véget vetett az életének a DJ.
Avicci tavalyi távozása az egész világot megrázta. A zenei talentum halála előtt is rengeteg újdonságon dolgozott, amiket most a közönség is hamarosan hallhat. Tim Bergling családja és zenésztársai szerették volna befejezni a művész készülőben lévő projektjeit, hiszen az alapokból is ...
Tim Bergling tavaly áprilisban hunyt el, tragikus hirtelenséggel.
[sz]MTI[sz] Avicii világhírű svéd DJ családja kedden jelentette be, hogy alapítványt hoz létre a zenész emlékére. A Tim Bergling néven született svéd zenészt a világ legjobb DJ-i között tartottak számon. Az egy éve öngyilkos lett Avicii családjának közlése szerint a Tim Bergling Alapítvány ...
Avicii emlékére egy alapítványt hozott létre a családja.
Avicii világhírű svéd DJ családja kedden jelentette be, hogy alapítványt hoz létre a zenész emlékére. A Tim Bergling néven született svéd zenészt a világ legjobb DJ-i között tartottak számon.
A Tim Bergling Alapítvány az öngyilkosság megelőzésének területén tevékenykedik majd, de a természetvédelem is fontos küldetése lesz.
Avicii világhírű svéd DJ családja kedden jelentette be, hogy alapítványt hoz létre a zenész emlékére. A Tim Bergling néven született svéd zenészt a világ legjobb DJ-i között tartottak számon.
Az alapítvány elsősorban olyan személyek és szervezetek támogatására fog összpontosítani, amelyek a mentális betegségek és az öngyilkosság megelőzésének területén tevékenykednek.
Avicii világhírű svéd DJ családja kedden jelentette be, hogy alapítványt hoz létre a zenész emlékére. A Tim Bergling néven született svéd zenészt a világ legjobb DJ-i között tartottak számon.
A Morgan Freeman által narrált és Aloe Blacc főszereplésével készült film az Egyesült Államok különleges zenei kultúráját ünnepli.
Rita Ora énekesnő is fellép az idei EFOTT-on, amelyet július 9. és 15. között rendeznek meg Velencén - közölték a szervezők az MTI-vel kedden.
A Spotify-on havonta 18.489.743-an hallgatják, egyike azon utolsó szerencséseknek, akik Aviciivel még közös dalba foghattak, legújabb kislemeze, az OWY pedig mindössze négy napja debütált. A közel harminc éves színész- és énekesnő, a brit Voice és X-Faktor mentora, RITA ORA a napokban ...
Rita Ora énekesnő is fellép az idei EFOTT-on, amelyet július 9. és 15. között rendeznek meg Velencén - közölték a szervezők.
Olvassa el az énekesnővel készült interjúnkat is.
Az énekesnő a napokban visszaigazolta, hogy ott lesz Velencén.
A brit Voice és X-Faktor mentora, Rita Ora a napokban visszaigazolta: ott lesz Velencén, a 2019-es EFOTT-on!
Ezt a tényt maga a popdíva is posztolta Facebook-oldalán.
Hatalmas vagyont hagyott hátra Tim Bergling, a 28 évesen tragikusan elhunyt világhírű DJ. Avicci halála után a szülők sokáig nem tudtak fiúk örökségével foglalkozni, így azt sem tudták, mekkora összeget hagyott hátra a lemezlovas, és hogy ki az örökös. A tárgyalások után most kiderült, hogy ...
Stockholm — Bár sejteni lehetett, hogy a néhai svéd lemezlovas, Avicii, azaz Tim Bergling (†28) hatalmas vagyonnal rendelkezett, nem lehetett tudni, hogy kinek szánja, és hogy milyen összegről van pontosan szó.
Még több cikk