0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
11°
Péntek
18°
2021.12.07. kedd, Ambrus

Arnold Schwarzenegger

Újabb akcióhőst sikerült becserkésznie a Wargamingnek.
Arnold Schwarzenegger is mourning the loss of one of his idols. On Tuesday (November 30), iconic bodybuilder Dave Draper died at the age of 79, his wife Laree announced. “Hi, Friends. As the word is getting out, I wanted to let you know, so there’s no confusion — Dave died early this morning. I was [...]
Úgy tűnik, sínre került az egykori botrányhős élete, újabb örömhírt jelentett be Lindsay Lohan.
A színész örül, hogy magyar származású felesége bemutatja neki az európai szokásokat.
Apja nyomdokaiba lépett Arnold Schwarzenegger szerelemgyereke, aki a testépítő-színész-kormányzó legjobb tulajdonságait örökölte – legalábbis ami a hasizmokat illeti, biztosan. Ezt nem akarod kihagyni!
A legzöldebb hírességek listáján a nyomába sem értek a hollywoodi sztárok David Attenboroughnak és Greta Thunbergnek, bár szép számmal képviseltetik magukat az első harmincban. A brit királyi család több tagja pedig egyenesen a top 10-ig vitte. Nem csak a brit királyi család köztudottan ...
Bölcskei Martin nemcsak az embereket, hanem állatokat is ment. A 26 éves bajai mentőápoló nevét 2020-ban ismertük meg, amikor Magyarország legszebb testű mentősnek választották. De most az is kiderült, hogy nem csak a teste, a lelke is szép: mentett cicák örökbefogadását támogatja.
Tudtad, hogy többek között Matt LeBlanc, Elijah Wood, sőt még Angelina Jolie pályafutása is videoklipekben indult? The post 10 világsztár, aki videoklipben szerepelt, mielőtt híres lett first appeared on nlc .
Vajna Tímea szomorúan osztotta meg a rajongóival, hogy virágokat loptak szeretett férje nyughelyéről. Az özvegy nagyon elkeseredett, hogy ez előfordulhatott egy Los Angeles-i temetőben.
Dotti kétévesen húzta el az első járművet, egy bevásárlókocsit. Hétévesen már 500 kilós Minivel gyakorolt, aztán jött a világrekord Arnold Schwarzenegger autójával. A kislánynak volt kitől örökölnie a tehetségét, édesapja a világ egyik legerősebb embereként még egy 92 tonnás repülőtől ...
Csodás karriert jósolt neki a szakma, és olyan kegyes volt hozzá a sors, hogy már gyerekként is világsztárokkal és kasszasikerekben játszhatott. Azóta megjárta a börtönt is.
Vagány videó érkezett A feláldozhatók 4 forgatásáról
Sylvester Stallone a világ a legmenőbb figurájának tűnik A feláldozhatók 4 forgatásán lőtt friss motoros videó alapján.
A Rambo- és a Rocky-filmek elnyűhetetlen címszereplője hamarosan ismét visszatér az ezüstvászonra. Feltámasztja azt a filmfranchise-t, mely az elmúlt tíz évben a legnagyobb népszerűséget hozta számára.
The Baby is taking over the stage on the new episode of The Masked Singer! The masked celeb performed for the second time during the latest episode of the FOX singing competition series on Wednesday (October 6). Baby joined the remaining Group A contestants – Bull, Skunk, and Hamster – along with new wild card [...]
Sylvester Stallone már megérkezett a forgatás helyszínére, sőt egy szerény képet is közölt magáról. Hamarosan kezdődik a gyártás.
Az utóbbi időben több nemzetközi sztár is ellátogatott a magyar fővárosba, a napokban pedig újabb kettő tűnt fel Budapest utcáin. Mutatjuk, kik ők!
Idén november 16-18. között rendezik meg az Automotive Hungary kiállítást a Hungexpo területén. 2020 tavaszától kezdve az idei nyárig a koronavírus-járvány miatt csak korlátozott számban és megkötésekkel lehetett tartani fizikai eseményeket, így a rendezvényt minden bizonnyal nagyon várják már ...
The second wild card performance for Group A on The Masked Singer‘s sixth season was from Baby! The masked celeb performed for the first time during night two of the season six premiere on Thursday (September 23). Baby joined the remaining Group A contestants – Skunk, Bull, and Pufferfish – as well as the new [...]
Newsom last week survived the biggest test of his political career, but with nearly all of the votes in, the results reveal some intriguing dynamics.
A Triplets című filmet januártól forgatják Bostonban, a rendezői székben ismét Ivan Reitman ül majd. Az ikrekhez harmadik testvérként Tracy ... The post Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito folytatja az Ikreket appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Folytatás készül Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito több mint harminc éve készült Ikrek című vígjátékához.
And a Republican lawmaker who voted to impeach Trump plans to retire.
SACRAMENTO — A day after California voters resoundingly rejected a Republican-backed effort to oust Democratic Governor Gavin Newsom from his job, lawmakers began considering ways to reform the state’s system for recalling elected officials. Newsom on Tuesday handily beat back the challenge with 64% of the vote, ...
Hivatalos: jön az Ikrek 2!
Visszatér Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito, ám ezúttal két nagy név is csatlakozik hozzájuk az újabb családi vígjátékra.
And America's top general is said to have secretly gone behind Trump's back to warn China.
SACRAMENTO — California voters will decide on Tuesday whether to recall Governor Gavin Newsom in a special election that will test the power of a Republican Party still dominated by former President Donald Trump in a deeply Democratic state. Newsom, a first-term governor and former lieutenant governor and San ...
Newsom, elected in 2018, faces the biggest test of his leadership and handling of COVID-19 yet as voters decide whether to kick him to the curb.
Még több cikk