7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
12°
Vasárnap
2018.10.18. csütörtök, Lukács

Arnold Schwarzenegger

Andy Vajna lakásán töltötte a vasárnap estét Arnold Schwarzenegger, valamint Orbán Viktor és családja is.
Koncz Gábor a Vörös zsaru című film forgatásán ismerte meg Schwarzeneggert. A színész elárulta: ő vitte el szórakozni a budapesti éjszakába a világsztárt.
Koncz Gábor is játszott a Vörös zsaruban, egy kisebb közös jelenete is volt Arnold Schwarzeneggerrel. A Kossuth-díjas színész most azt is elmesélte a Borsnak, hogy ő vitte el Schwarzit az éjszakába szórakozni.
Vajna Tímea Instagram oldaláról tudjuk, hogy vasárnap este ott volt Lévai Anikó és Orbán Gáspár is.
Los Angeles — Arnold Schwarzeneggert (71) sem hagyta hidegen a mozgalom: a hollywoodi akciósztár önvizsgálatot tartott, és bevallotta, bizony neki is akad mit megbánnia hosszú pályafutására visszagondolva.
Budapestről adott interjút egy fitnesz- és életmódmagazinnak a Terminátor.
A nap legütősebb hírei – 2018. október 8., hétfő
Akinek nincs ideje, indíttatása, lehetősége a nap folyamán nyomon követni, ki, mit, mikor, miért nyilatkozott és azzal kit, miért akart a sárba taposni, vagy az egekig magasztalni, az itt megtalálja a legfontosabbakat. The post A nap legütősebb hírei – 2018. október 8., hétfő appeared first on Városi Kurír .
A Terminátor is megéhezik olykor és hát mi mást enne, mint klasszikus amerikai édességet, a fánkot?
A Terminátor most messziről elkerülte az edzőtermet.
Arnold Schwarzenegger Instagram oldalának mind a 15 millió követőjével megosztotta, hogy aki támogatja politikai elképzeléseit és segíti a kampányát, az budapesti utat nyerhet. Ezt nevezem hathatós pr-kampánynak! The post Helló Amerika! Arnold Schwarzeneggertől budapesti utat lehet nyerni! appeared ...
Arnold Schwarzenegger Instagramján toboroz támogatókat új politikai kampányához. Azon ra­jongók között, akik a felhívásra mögé állnak, kisorsol egy budapesti utat. A szerencsés nyertes egy teljes napot lóghat Schwarzenegger a  magyar fővárosban, és még a Terminátor-film forgatására is benézhet.
...vagy Gwyneth Paltrow. Legalábbis a színésznő szerint ők ketten inspirálták vadiúj frizuráját.
Videó is van a különös biciklis futásról.
Újra egy képen pózolnak Linda Hamiltonnal. Ilyen utoljára a legelső Terminátor-film forgatásakor történt.
Los Angeles – Akkor és most képpel köszöntötte Arnold Schwarzenegger (71) Linda Hamiltont (62).
Arnold Schwarzenegger fia kivel mással is ünnepelhette volna születésnapját, mint édesapjával. Nézd meg a róluk készült fotókat Te is!
Akkor és most képpel köszöntötte kolléganőjét Arnold Schwarzenegger: Linda Hamilton szerdán ünnepelte 62. szülinapját, ennek alkalmából küldött neki kedves üzenetet a Facebookon. – Boldog születésnapot kívánok a kedves barátomnak, Linda Hamiltonnak. Ő az egyik kedvenc szereplőtársam, egy ...
Milánó - Az olasz város luxusüzletében már világsztárhoz méltóan fogadták a Terminátort: Milánóban tárt karokkal várták Arnold Schwarzeneggert a budapesti luxusmárka boltjával ellentétben.
Még több cikk