14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
20°
Szombat
21°
2020.09.23. szerda, Tekla

Arnold Schwarzenegger

Az idei Fischer Annie Zenei Előadóművészeti Ösztöndíjat elnyerő Szenthelyi Krisztián énekes valójában nem pályázhatott volna az állami elismerésre. Ráadásul azt követően is Fischer-ösztöndíjasként hirdette magát, hogy felszólították a támogatás visszafizetésére.
Álmodjanak-e az androidok elektronikus bárányokkal? Kezd aktuálissá válni mindaz, amit a Szárnyas fejvadász vagy a Spielberg-féle M.I. taglalt, úgyhogy fontos kérdés, hogyan bánjunk az emberszabású robotokkal, sőt az még inkább, hogy milyennek teremtsük meg őket. Egy friss kutatás erre kereste a válaszokat.
Navalnij-botrány: Lavrov szerint a német magatartás Szkripalék és a maláj utasszállító ügyére emlékeztet
Németországnak a Navalnij-ügyben tett intézkedései a 2018-ban kipattant Szkripal-ügyre és Délkelet-Ukrajna felett lelőtt malajziai utasszállító esetére emlékeztetnek – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. Lavrov kifogásolta, hogy a német kormányszóvivő azzal indokolta meg Berlin ...
Terminátor 2. - Az ítélet napja
Nézd vissza Terminátor 2. - Az ítélet napja című filmet szeptember 18-ig a Mozi+ oldalán!
Németországnak a Navalnij-ügyben tett intézkedései a 2018-ban kipattant Szkripal-ügyre és Délkelet-Ukrajna felett lelőtt malajziai utasszállító esetére emlékeztetnek - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter csütörtökön Moszkvában.
Semmi kétség, a nők álma Bölcskei Martin: testét tökéletesre gyúrta, és életeket ment.
Az akciósztárnak ez lesz az első televíziós sorozatszerepe, a munkálatok során vezető produceri feladatot is vállalt. A történet egy világméretű ... The post Arnold Schwarzenegger televíziós kémsorozatban fog szerepelni appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Egy világraszóló kémkaland Ez lehet a színész első komolyabb tévés szerepe szkriptelt sorozatok terén.
A 73 éves színész kémet fog alakítani. The post Elvállalta élete első sorozatszerepét Arnold Schwarzenegger appeared first on Vásárhely24 .
Televíziós kémsorozatban fog szerepelni Arnold Schwarzenegger a Skydance televíziónál - erősítette meg a Variety. Az akciósztárnak ez lesz az első televíziós sorozatszerepe, a munkálatok során vezető produceri feladatot is vállalt. A történet egy világméretű kémkaland, melynek középpontjában ...
Televíziós kémsorozatban fog szerepelni Arnold Schwarzenegger a Skydance televíziónál.
Arnold Schwarzenegger has an interesting choice of music for his workout playlist and his son Patrick Schwarzenegger is commenting on it! The 73-year-old actor and former Governor of California posted a video of him doing an exercise at home and he was listening to Taylor Swift‘s song “Ready for It.” “Old, but ...
A főzés mellett az idei tavasz és nyár slágere a kertészkedés volt. A világjárvány idején ugyanis mindenkinek, még a sztároknak is több ideje jutott ültetésre, egyelésre, gyomlálásra. Mostanra pedig szó szerint beérett a munkájuk gyümölcse, hiszen csábító zöldségektől, érett ...
Magyar szemnek szokatlan, ami Amerikában zajlik: celebek vélemény formálnak politikai és közéleti kérdésekben. Fel sem vetődik bennük, hogy jobb lenne hallgatni.
Terminátor - A halálosztó - péntek 16.50
Műsorajánló - Nézd a Terminátor - A halálosztó című filmet szeptember 4-én, pénteken a Mozi+ -on!
Az Oscar-díjas filmsztárnak a Hogyan legyél jó feleség? című filmjét mutatják be a szeptember 24. és október 4. között zajló ... The post Kultúra-film-fesztivál-Svájc Juliette Binoche kapja a Zürichi Filmfesztivál életműdíját appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Juliette Binoche francia színésznő kapja a 16. Zürichi Filmfesztivál (ZFF) életműdíját, a Golden Icon Awardot. MTI Az Oscar-díjas filmsztárnak a Hogyan legyél jó feleség? című filmjét mutatják be a szeptember 24. és október 4. között zajló mustrán. Ez lesz az első alkalom, hogy francia ...
Végre ismét emelgethette a súlyokat a színész.
Még Arnold Schwarzenegger ajánlotta neki a helyet A Dűne Gurney Haleckjét alakító színész elárulta azt is, hogy melyik helyet ajánlotta neki Arnold Schwarzenegger és hogy hogy tetszik neki a város.
Josh Brolin amerikai filmsztár Budapesten töltött néhány napot, és ha már fővárosunkban járt, ellátogatott abba az edzőterembe, ahol korábban Arnold Schwarzenegger is megfordult.  A színész az Instagramon köszönte meg a magyarok kedvességét és elárulta mélyen a szívébe zárta országunkat. A ...
Műsorajánló - Nézd az Ovizsaru című filmet augusztus 29-én, szombaton a Moziverzumon!
Nézd vissza az Erőnek erejével című filmet augusztus 26-ig a Moziverzum oldalán!
Műsorajánló - Nézd az Ikrek című filmet augusztus 22-én, szombaton a Moziverzumon!
Magyarországon nem állt le a filmes élet a koronavírus-járvány miatt, az elmúlt hónapokban is azon dolgoztak, hogy a mintegy húszezer hazai szakembernek folyamatosan munkát biztosítsanak - mondta Káel Csaba a 10. születésnapját ünneplő budapesti Origo Filmstúdióban.
Még több cikk