29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
29°
Péntek
30°
2021.07.27. kedd, Olga

Arnold Schwarzenegger

Az amerikai színész gyászol. Instagram-oldalán osztotta meg a szomorú hírt, elveszítette azt az embert, akire mindig számíthatott.
Blake Shelton és Gwen Stefani esküvőjét követően Gavin Rossdale, az énekeső exférje szomorú posztot tett közzé az Instagramon, ami az sugallja, hogy még mindig érez valamit az énekesnő iránt. Rajongói kitartást kívánva neki a támogatásukról biztosították.
Hogyan rombolj le egy államot? Kézikönyv progresszív liberálisoknak
Mi a közös a kommunistákban és ma élő, egyenesági leszármazottaikban, a 21. századi liberálisokban?
Így fest Schwarzenegger a Kung Fury 2-ben
Már több kép is érkezett a Kung Fury 2 forgatásáról. Ezúttal a legendás akciószínészt láthatjuk egy fotón álmai pozíciójában.
Szelíd emlékeztető arra, hogy ez a film is érkezik majd.
Akciófilm sztárok voltak, akik a legszörnyűbb haláleseteket szenvedték el – akkor, amikor senki sem számított rá.
SAN FRANCISCO — A Republican-led drive to recall California Governor Gavin Newsom, a Democrat, will go to a special vote on Sept. 14, the lieutenant governor declared on Thursday, shortly after the state’s top election official certified the recall petition. The race to oust Newsom 2-1/2 years into his four-year ...
[Születésnaposok] 30 éves a Duke Nukem, és még mindig király
Szerény kezdetektől az FPS műfaj csúcsán át a teljes lecsúszásig és jogi problémákig.
Feleségén és a színészeten kívül a sportért is rajong Gömöri András Máté. Testépítőként már bizonyított, ezúttal pedig a hétvégén megrendezett erőemelő bajnokságon mutatta meg tehetségét, amin Polyák Lilla is részt vett.
A hírességek szerelmi életét sokszor lehetetlen nyomon követni, de ha valamelyikük félrelép, abból általában hatalmas botrány kerekedik. Lássuk a valaha volt legnagyobb megcsalásokat!
Van az úgy, hogy a publicista úgy érzi, valamiféle zsákutcába jutott. Nem, ez nem alkotói válság. Inkább arról van szó, hogy bármerre néz, úgy érezheti, hogy Ray Bradbury valamelyik utópisztikus novellájába tévedt. Csak hát korunk történéseihez már a mester tolla se lenne eléggé ...
Rengeteget készült az erőemelő versenyre, ezért érthetően nagyon izgul Gömöri András Máté, akit a megmérettetésre felesége, Polyák Lilla is elkísér.
Arnold Schwarzenegger and Maria Shriver broke up almost exactly 10 years ago and now there is finally a new update in their divorce, which still has not been finalized. Maria filed for divorce on July 1, 2011 after Arnold admitted to fathering a child, his son Joseph Baena, with their housekeeper. New legal documents ...
A Bosszúállók színészének nagy napját, saját kollégája trollkodta szét.
Sok párnak nem tett jót a karantén miatti összezártság, ám Alexandráéknál ez másképp történt. Családként még jobban összekovácsolódtak, és a férjével sem sínylette meg a kapcsolatuk ezt az időszakot. Sőt, még mindig romantikáznak.
Napjaink egyik legnagyobb sztárfotósa készített címlapfotót Karikó Katalinról. Mint azt a Ripost7 megtudta, a művész, aki Trumpot és Putyint, Muhammad Alit és Sylvester Stallonét is fotózta, amerikai otthonában kereste fel a magyar kutatót, hogy elkészítse róla a képeket.
A színésznek ez az első főszerepe televíziós sorozatban.
A streamingszolgáltató a Twitter-oldalán jelentette be, hogy a 73 éves színész, volt kaliforniai kormányzó a főszerepet alakítja, emellett executive producerként ... The post Arnold Schwarzenegger kémsorozatban kapott főszerepet appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
See who Farrah Abraham is accusing of sexual assault. He has already resigned – TMZ So many great movies are being removed from Netflix in June 2021 – Just Jared Jr See new photos of Arnold Schwarzenegger working out with his son Joseph Baena – TooFab Ben Platt has caused some controversy this week because [...]
Conan a Netflixen?
Arnold Schwarzenegger netflixes sorozat formájában hozná vissza a képernyőre ikonikus karakterét, neves alkotókkal az oldalán.
Schwarzenegger először alakít főszerepet egy tévésorozatban, amely a Netflixen lesz látható. The post Arnold Schwarzenegger netflixes kémsorozatban lesz főszereplő first appeared on nlc .
Schwarzenegger a Netflixen
Ezt is megértük: a Netflix nemzetközi kémsorozatot készít, aminek főszereplőjét Arnold Schwarzenegger alakítja majd.
LOS ANGELES — Hollywood movie studios on Wednesday promised a summer of high-octane car chases, epic explosions and edge-of-your-seat scares to lure crowds back to cinemas after they were devastated by extended closures during the coronavirus pandemic. Repeating the slogan “the big screen is back,” actors, ...
Még több cikk