3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2020.01.24. péntek, Timót

Arnold Schwarzenegger

Szeretném, ha egy kicsit tökösebbek lennénk. (Szanyi Tibor szocialista politikus az MSZP-ről, Magyar Nemzet, 2001. június 22.) Tökösebbek vagyunk, mint sok-sok férfi ebben a pártban. (Bangóné Borbély Ildikó szocialista politikus, YouTube.com, 2012. május 3.) Az egyik oldal túl tökös, a másik meg ...
Nemcsak Britney Spears lepte meg a világot azzal, hogy festőművésznek készül, hanem Sylvester Stallone is, akiről már tudjuk egy ideje, hogy kacérkodik a festészettel, sőt nem is megy neki túl rosszul, mégpedig olyannyira nem, hogy hamarosan saját kiállítása nyílik. Minderre New Yorkban kerülhet ...
A legendás színész Arnold Schwarzeneggerrel közösen promózza a közelgő eseményt.
Naná, hogy a valóban előremutató újdonságok mellett a CES idén is kitermelt egy csomó elborult kütyüt és furcsa ötletet, most ezekből szemezgetünk.
Los Angeles – Imádott állatai körében foglalt helyet az asztalnál Arnold Schwarzenegger (72).
Los Angeles – Imádott állatai körében foglalt helyet az asztalnál Arnold Schwarzenegger (72).
A 2020-as évre nem küldött új szerződést sajtósának Vajna Tímea. Állítólag ennek az az oka, hogy Andy Vajna özvegye már nem szeretne napi rendszerességgel a magyar médiában szerepelni, így egykori barátnője és egyben jósnője már nem beszélhet róla.
Szilveszterkor buliztak együtt egy bárban az egykoron fényes csillagok. Az egyik kommentelő írta a fotó alá: a világ legszomorúbb képe.
Jó dolog a félrevezető tartalmak ellen harcolni, de egyelőre van egy kis baj az alapokkal: vajon mi alapján dönt majd a Facebook?
Rendező: Paul Verhoeven Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Sharon Stone, Michael Ironside, Ronny Cox, Rachel Ticotin
Nem fog rajtuk az idő. Szépkorúak, mégis azzal foglalkoznak, mint a fiatalok, body builderek. Az ország legidősebb testépítőjét, a 71 éves nagypapát, Zimmermann Ferencet látogatta meg a Tények Plusz stábja. Az exrendőr majdnem megkapott mindent az életben, ám egyvalami mégis kimaradt. Kétszer ...
Nem fog rajtuk az idő. Szépkorúak, mégis azzal foglalkoznak, mint a fiatalok, body builderek. Az ország legidősebb testépítőjét,...
Nem fog rajtuk az idő. Szépkorúak, mégis azzal foglalkoznak, mint a fiatalok, body builderek. Az ország legidősebb...
Nem fog rajtuk az idő. Szépkorúak, mégis azzal foglalkoznak, mint a fiatalok, body builderek. Az ország legidősebb testépítőjét, a 71 éves nagypapát, Zimmermann Ferencet látogatta meg a Tények Plusz stábja. Az exrendőr majdnem megkapott mindent az...
A Facebook számára egyre nehezebb kiszűrni a hamis profilokat, a trükközők ugyanis a deepfake segítségével álcázzák magukat. Már nem lopják az identitásukat, hanem kreálnak maguknak nem létezőt. Sokat.
Henry Cavill szerint profin bántak vele, ami a nemrég megjelent filmsorozatán is meglátszik.
Vajna Tímea Aspenben búcsúztatta az óévet. A néhai filmügyi kormánybiztos özvegye pezsgővel próbált felejteni, de nem igazán sikerült.
A 89 éves Clint Eastwood együtt síelt a a 72 éves Arnold Schwarzeneggerrel. Az eseményről természetesen fotó is készült, amelyet az osztrák színészlegenda osztott meg közösségi oldalán a következő felirattal:
Gyakorlatilag felülmúlhatatlan. Így lehetne jellemezni a legkönnyebben azt a fényképet, amivel Arnold Schwarzenegger a 2019-es esztendőt szerette volna elbúcsúztatni, lévén a legendás színész egy olyan fotóval lepte meg követőit, amire alig találni szavakat. Merthogy Schwarzenegger az Instagramon ...
Arnold három órája osztotta meg Eastwooddal közös fotóját az Instagramon, de már van rajta 711 ezer lájk. A Facebookra csak egy kicsit később, egy órája került föl a kép, de már ott is összeszedett 113 ezer felfelé mutató hüvelykujjat.
A világhírű aktivistává vált Greta Thunberg a közelmúltban az Év Személye lett, a legfiatalabb személy, aki ezt az elismerést megkapta.
Vajna Tímea is felkerült a leggazdagabb magyarok listájára, előkelő helyen végzett.
Még több cikk