9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
2020.11.25. szerda, Katalin

Arnold Schwarzenegger

Műsorajánló - Nézd az Ikrek című filmet november 28-án, szombaton a Prime-on!
Johnny Depp nemrég a világ szeme láttára járatta le magát a londoni bíróságon és vált mellőzött színésszé, de nem ő volt az egyetlen, akit méltatlan körülmények között rúgott ki egy nagy hollywoodi filmstúdió. Összeállításunkból a züllöttségből sikert kovácsoló Charlie Sheen sem ...
Nézd vissza az Erőnek erejével című filmet november 27-ig a Moziverzum oldalán!
Műsorajánló - Nézd A menekülő ember című filmet november 23-án, hétfőn a Moziverzumon!
A Greta Thunbergről szóló dokumentumfilmben a klímaaktivistának egy olyan arcát ismerjük meg, amelyet eddig nem igazán láthattunk a világ vezető politikusaira ráförmedő, számonkérő imázs mögött. Végig követjük, hogyan lett egyetlen év leforgása alatt a svéd parlament előtt magányosan ...
Schwarzenegger egy kémsorozatban játssza majd a főszerepet
A széria jogai pedig egyenesen a Netflixnél landoltak.
Műsorajánló - Nézd az Erőnek erejével című filmet november 20-án, pénteken a Moziverzumon!
Woody Allenről köztudott, hogy minden alkotásába beleszövi saját élettapasztalatát, bölcsességeit és mindennapi problémákat jelenít meg filmjeiben, darabjaiban.
Ez lehet pályafutásának első komolyabb tévés szerepe Már az is megvan, ki lehet a főszereplőtársa pályafutásának első komolyabb tévés projektjében.
Az osztrák származású amerikai testépítő igazi kultuszfigurává vált az edzőtermekben. Schwarzenegger sokoldalúságát később hollywoodi szuperprodukciókban és Kalifornia kormányzójaként is megmutatta. A világsztár most olyanra vállalkozott, mint még soha: egy tévésorozat főszereplője lesz.
A szolgáltatok ölre mentek a forgalmazási jogokért, a Netflix nyert.
A 73 éves színész még mindig tud meglepetést okozni.
Egyszerű gyakorlatokkal javíthatjuk a véráramlást, ízületeink állapotát.
Műsorajánló - Nézd a Ragadozó című filmet november 12-én, csütörtökön a Moziverzumon!
Total Recall – Az emlékmás
Nézd vissza a Total Recall – Az emlékmás című filmet november 8-ig a Mozi+ oldalán! 
Stars in Hollywood are reacting to the sad news that Sean Connery, the legendary actor best known for his work as James Bond, has passed away at the age of 90. Connery‘s son released a statement to announce his father’s passing and he revealed that he wasn’t doing well for some time. The family of [...]
A testépítő, filmsztár és kaliforniai kormányzó karrierjének nem túl fényes pillanata volt, amikor a japán tévé kedvéért kezdett bohóckodni.
Műsorajánló - Nézd a Kommandó című filmet november 2-án, hétfőn a Moziverzumon!
A New Jersey-ben élő James O’Neal hihetetlen tehetsége csak úgy a semmiből jött elő, amikor egy nap úgy döntött, fát akar tapogatni, csiszolni, faragni – írja a Ripost. Az olajipari szakmunkás onnantól izmos férfiakat, hírességeket kezdett belelátni egy-egy megtermett fatörzsbe. A férfi azt ...
Sokan már a Terminátor: Sötét végzet bemutatójának idején is szóvá tették, hogy mintha az Osztrák Tölgy nem lenne épp a legjobb bőrben és nem csak azért, mert abban az esetben a bőr csak némi fémvázra rakódott húst jelentett. Az aggodalmak pedig nem bizonyultak alaptalannak: a színész nemrég ...
A név kötelez: a Terminátor 2018-ban már megjárta a sürgősségi osztályt és most újra műteni kellett, de ahogy a filmekben is ígérte, visszatért!
A Földre elmondhatatlan szörnyűségek várnak, de legalább jót mosolygunk rajta.
A 73 éves színész a közösségi oldalán tudatta, hogy megoperálták.
Los Angeles — Élete talán tökéletesnek tűnhet, de nem tört be könnyen a hollywoodi filmiparba Jean-Claude Van Damme (60)!
Szívműtéten esett át a most 73 éves Arnold Schwarzenegger. A színészt, volt kaliforniai kormányzót már 2018-ban is műteni kellett hasonló probléma miatt.
Remekül érzi magát szívműtétjét követően Arnold Schwarzenegger.
A szívével volt nagyon komoly probléma, az orvosok mindent megtettek.
Arnold Schwarzenegger successfully underwent a second heart surgery this week. The 73-year-old actor and former Governor of California shared a recovery picture with his fans on social media, opening up about his surgery. “Thanks to the team at the Cleveland Clinic, I have a new aortic valve to go along with my new ...
Mortal Kombat 11: Rambo bizonyítja az új előzetesben, hogy van keresnivalója a félisteni hatalmú harcosok között
Schwarzenegger után Rambo is tiszteletét teszi majd a játékban és bizony simán felveszi a harcot bárkivel Arnold Schwarzenegger Terminátora után Sylvester Stallone Rambója is bekerül az új Mortal Kombatba, a nyolcvanas évek rajongói pedig nem is lehetnének ennél boldogabbak.
Így vadássza le Sly, alias Rambo az ellenfeleit az MK11-ben
Először szkeptikusan fogadták a rajongók az újabb vendégkarakter kilétét, a trailer azonban nagyon fordított a véleményeken, tényleg badass lett Rambo a Mortal Kombatban.
GMC just revealed its new Hummer EV electric pickup, so here's a look back at the history of the military-inspired SUV.
Még több cikk