9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
18°
Hétfő
20°
2019.04.19. péntek, Emma

Anne Hathaway

Anne Hathaway elárulta, hogy Matt Damon hatására eszik ismét húst. A színésznő és Damon a Csillagok között című filmet forgatták Izlandon, amikor egy este beültek vacsorázni a színésznő férje, Adam Shulman társaságában.
Anne Hathaway már első gyermekének születésekor jelezte, hogy addig nem kíván alkoholt fogyasztani, amíg kisfia nagykorú nem lesz, és bár kijelentését elfogadta a világ, a miértekről egészen mostanáig nem igazán beszélt a színésznő. A minap azonban megtörte a csendet, és elmondta, hogy nem ...
A színésznő fiát tartotta szem előtt, amikor meghozta a sokakat félrevezető döntését.
Rászedik a férfiakat, hogy megszedjék magukat - ez a Csaló csajok magyar szlogenje.
Egyelőre nem tudni, milyen korhatár-besorolással...
Májusban mutatják be az Anne Hathaway és Rebel Wilson főszereplésével készült Csaló csajokat.
Immár szinkronizált előzetese is látható Harmony Korine Matthew McConaughey alakította hedonista és kicsapongó művészről szóló filmjének.
Befutott a The Hustle előzetese
Női főszereplős remake-et kap Frank Oz A Riviéra vadorzói című 1988-as akcióvígjátéka. A The Hustle új főszereplői Anne Hathaway és Rebel Wilson.
Ezúttal nem férfiak vernek át gazdag nőket, hanem fordítva.
Nincs is annál jobb Valentin-napi program, mint megnézni otthon egy romantikus filmet kettesben. A Lokál most ehhez nyújt némi segítséget, összegyűjtöttünk 5+1 alkalomhoz illő művet, készítsétek a zsepiket!
A The Hustle hamarosan a hazai mozikba is megérkezik. Addig is itt az első trailer! :) Megkapta első előzetesét A Riviéra vadorzói remake-je, a The Hustle, melyben Steve Martin és Michael Caine helyett ezúttal Anne Hathawayt és Rebel Wilsont láthatjuk a főszerepekben. mafab.hu
Újabb női főszereplős remake Megjött az előzetes a The Hustle című vígjátékhoz, amely A Riviéra vadorzóit dolgozza fel. Az új verzióban Steve Martin és Michael Caine helyét Anne Hathaway és Rebel Wilson veszi át.
Megérkezett A Riviéra vadorzói női főszereplős változatának előzetese.
Megérkezett a The Hustle első előzetese.
Vihar előtt - máris itt van az év legrosszabbja?
A jelek szerint nem kellett sokat várni arra, hogy mozikba kerüljön a Legrosszabb Film kategória egyik jelöltje. A Vihar előtt tipikusan az a film, amit a sztárok miatt várunk, majd hatalmasat csalódunk.
A vihar előtt nem szerepel rosszul idehaza a mozikban.
Vihar előtt - filmkritika
Matthew McConaughey és Anne Hathaway neve sem garancia a minőségre. A Vihar előtt felszínes és a fináléra unalomba fulladó alkotás.
Magyar Box Office-figyelő: 2019/5. hét Több premier is volt az elmúlt napokban itthon, ennek ellenére keveset változott a bevételi lista. Az élen még mindig Mark Wahlberg filmje áll.
Los Angeles – A filmsztárok is tajtékoztak, amikor a forgalmazó leállította a "Vihar előtt" reklámkampányát.
A Vihar előtt című filmjüket nem csak a kritikusok, de a nézők sem dicsérik.
Bár bejött a terve, senkinek sem tanácsolja azt az életformát Anne Hathaway, amit annak idején ő folytatott karrierje kezdetén azért, hogy filmsztár lehessen, lévén a híresség egymás után szívta a cigarettát, miközben éheztette magát. A dohányzásra állítása szerint azért volt szüksége, ...
Még több cikk