30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Vasárnap
26°
2018.08.16. csütörtök, Ábrahám

Anne Hathaway

A pillanat, amikor egy kicsit mindenki rajongóvá vedlik vissza.
A legdurvább, hogy a készítők első jelöltje nem is Anne Hathaway volt Andy szerepére...
Így néz ki ez a 27 sztár a reflektorfényben... és azon kívül
Nem semmi ez a fotósorozat! :O Pontosan tudják, milyen arcot kell vágni, hogy kell mosolyogni, amikor fényképezik őket. De amikor nincs nekik szegezve a kamera... akkor ők is legszívesebben elbújnának. joy.hu
Drasztikusan megváltozott a színésznő külseje.
A tanévnek már vége, de az érettségi szezonnak és az egyetemi-főiskolai vizsgaidőszaknak még nincs - ennek ellenére jobbnál jobb filmeket ajánlunk nektek.
Az Ocean's-széria női változata igazi sztárparádéval készült. Návai Anikó riportja az Origónak.
London — Rihanna (30) ellopta a show-t profi színésznő kollégái elől az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése című film londoni premierjén.
Milyen filmekkel érdemes lazítani a tanévzárás előtt? Adunk néhány tippet azoknak, akik a kánikula elől a moziba menekülnének.
Csupa hollywoodi sztárral készült el az Ocean's-széria női verziója.
Box Office-figyelő: 2018/23. hét Az Ocean's-franchise eddigi legjobb nyitányát produkálta a héten bemutatkozó női változat, közben itthon a Bukott birodalom hajtotta uralma alá a mozikat.
Győzött az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése
Az Ocean’s-akciósorozat legjobb nyitó hétvégi bevételét hozta a csupa női főszereplőkkel forgatott Ocean’s 8 – Az évszázad átverése című film, … The post Győzött az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése appeared first on Városi Kurír .
A Solo: Egy Star Wars-történet még mindig dobogós, de egyre zuhannak a bevételei.
A női és az idősebb nézők érdeklődése repítette a kasszasikerlista élére a filmet.
Box Office-figyelő: 2018/23. hét Az Ocean's-franchise eddigi legjobb nyitányát produkálta a héten bemutatkozó, Sandra Bullock főszereplésével készült női változat.
A színésznőnek épp ilyen bátorításra volt szüksége szülése után.
A színésznőnek egy szerep kedvéért folyamatosan híznia kell, amiért elmondása szerint rengeteg bántó megjegyzést kap.
Megérkezett a Serenity előzetese.
The star-studded reboot follows a tradition of criminal equality on the big screen, from Girl Gang and The Bling Ring to Steve McQueen’s upcoming Widows In 1924, a 19-year-old girl in a seal fur coat strolled into a Brooklyn grocery, asked the clerk for a dozen eggs, and pulled out a gun. The newspapers went wild ...
Csak el ne felejtsünk levegőt venni A 2014-es Csillagok között óta nem dolgozott együtt a két színész, de az előzetes alapján úgy tűnik, új, Serenity címre hallgató filmjükben nem lesz idejük örülni egymásnak.
Szex, szerelem, csábítás, gyilkosság – az összes elcsépelt hívószót a plakátra írhatják a Serenity alkotói. Hathaway és McConaughey a Csillagok között óta először játszanak együtt, ám ezúttal ríkató sci-fi helyett szexi bűnfilmet készülnek az asztalra rakni. Októberben érkezik.
Anne Hathawaynek nincs kedve a rosszindulatú megjegyzésekkel foglalkozni, amik a súlyára vonatkoznak.
Nincs kedve a pletykákkal foglalkozni.
Még több cikk