14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
18°
Kedd
16°
2024.03.02. szombat, Lujza

Angelina Jolie

A cím egy Angelina Jolietól vett idézet, aki ma ünnepli a 41. születésnapját. Ebben a mondatban pedig benne van Angelina egész élete, a dacos, vad, öntörvényű gyerekkora, és az a felnőttkora is, amely látszólag megnyugvást hozott, szerető és nagy családja körében, ám ez jóformán csak a ...
Az Oscar-díjas színésznőről készült legfrissebb képek szerint tovább fogyott, beesett arca és sápadt színe egyértelműen jelzi, hogy nincs minden rendben a hatgyerekes édesanyánál.
Angelina Jolie a migránsokért aggódik
Szerinte jobb bánásmódot érdemelnének. A színésznő szerint összeomlóban van a menekültekre kidolgozott rendszer, illetve jobb bánásmódot érdemelnének az emberektől. 888.hu
Hála a betegesen vékonyra fogyott világsztárnak, újra tud iskolába járni és tanulni az a 12 testvér, akikkel Kambodzsában barátkoztak össze a Jolie-Pitt házaspár gyerekei.
Mára már lenyugodott, és leginkább anyaként valamint jószolgálati nagykövetként tevékenykedik Jolie, de volt idő, amikor ő volt a hollywoodi botrányok királynője.
Férfiak millió gondoltak rá vágyakozva, és nők milliói csodálták irigykedve Angelina Jolie szépségét, aki nem mindennapi kisugárzásával és külsejével bárkit magába tudott bolondítani. Sajnos a fogyása nem tett jót a színésznőnek: Angelina Jolie ma már csak árnyéka annak a nőnek, aki ...
Már egy jó ideje lehet arról olvasni, mennyire aggasztó Angelina Jolie egészségi állapota. A 45 kilós színésznő ezért igyekszik eltakarni a testét, hogy ne szólják meg.
A gyönyörű színésznő csak árnyéka önmagának.
Hiába a bőre szabott ruhák, az Oscar-díjas színésznő nem tudta leplezni, mennyire lefogyott az elmúlt időszakban.
Angelina Jolie már csak 36 kiló! Döbbenetesen fest a színésznő egy nemrég készült fotó szerint! Brad Pitt Szinte felismerhetetlen a mindössze 36 kilós színésző! ripost.hu
A színésznő már egy jó ideje küzd kóros soványságával, és egyáltalán nem javul semmit az állapota. Brad Pitt aggódik feleségéért és drasztikus lépésre szánta el magát.
Hiába telnek a hetek, hónapok a színésznő állapota nem hogy javulna, inkább egyre romlik. Angelina Jolie egykor igazi istennőként tündökölt, mostanában viszont csontsoványan és beesett arccal áll a nyilvánosság elé.
A filmsztár egy Athén mellett létesített táborban nézett körül.
De ha nem ott, akkor az angol fővárostól nem messze lévő Surrey megye egyik bájos kis városkájában. Ugyanis itt bérelt nyolc hálószobás házat a család havi 21 ezer dollárért.Brangelináékkal többször előfordult már, hogy valamelyikük munkája miatt az egész család a célországba költözött, ...
A hírek szerint végre befejeződtek a világhírű színészpáros közös, Los Angeles-i otthonának felújítási munkái. Nézd meg alább a végeredményt!
Az Oscar-díjas színésznő és Brad Pitt egykor bűbájos lányát, Shiloh-t Kambodzsában kapták lencsevégre: így fest most a hollywoodi sztárpár gyermeke.
A gyerekek szerint nagyon könnyű a színészkedés, ráadásul tapasztalatból beszélnek!
A színésznőt úgy tűnik, nem érdekli, hogy sokan aggódnak a súlya miatt. A kórosan sovány Angelina egy dekát sem hízott az elmúlt időben.
Az Oscar-díjas színésznő a hírek szerint filmes stábjának egyik jóképű, Brad Pittre nagyon hasonlító tagjával lépett félre.
Többeknek is feltűnt, hogy Hollywood két legnagyobb sztárja nem vett részt az idei gálán. Persze azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon mi lehetett távolmaradásuk valódi oka.
Még több cikk