24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
21°
Hétfő
24°
2019.08.23. péntek, Bence

Andrew G. Vajna

Káel Csaba veszi át a januárban elhunyt producer helyét.
"Azt is tudom, hogy új életet kell kezdenem és egyre több jelzést kapok, ami segít engem ebben” Több mint fél év telt el Andy Vajna váratlan halála óta, özvegye csak nehezen képes továbblépni. ripost.hu
Az Instagramon osztotta meg a követőivel Vajna Tímea, hogy milyen üzenetet kapott a spirituális vezetőjétől.
A 3. Budapesti Klasszikus Film Maratonon Magyarország legnagyobb, 21 méter széles szabadtéri vásznán, ingyenesen nézhetjük meg a frissen felújított magyar és külföldi filmklasszikusokat. A fesztivál idén a film és azene köré szerveződik.
Andy Vajna szeretett volna filmet készíteni a világhírű futballistáról, Puskás Ferencről, de ezt már nem tudta megvalósítani. Özvegye, Vajna Tímea arról beszélt a kormányoldali Ripostnak, hogy szeretné megvalósítani férje tervét. Ehhez viszont szerinte az kell, hogy megkapja az örökségét és amerikai állampolgár legyen.
Szeptember elején újra megrendezi a Magyar Nemzeti Filmalap a Budapesti Klasszikus Film Maratont - a Bazilikánál ingyenes vetítések is lesznek.
A Rogán Cecília-féle, adóforintokkal kistafírozott szépségversenyek sikerén felbátorodva kormányközeli lapok is hasonló bizniszbe kezdtek.
Már nincs szó sem esküvőről, sem családalapításról: felbontotta a jegyességét R. Kárpáti Rebeka és volt vőlegénye a focista Völgyi Dániel. Pedig tavaly év végén még minden rendben volt, ezt posztolta egy romantikus kép kíséretében: Annyira fontos nekem az, hogy az életem nagyobb, fontosabb ...
Vajna Tímea mindent megtesz, hogy valóra válthassa elhunyt férje álmát. Andy Vajna már 2017-ben elkezdte a Puskás Ferencről szóló film előkészületeit. Halála után felesége, Vajna Tímea teljesítené be elhunyt férje álmát. velvet.hu
Los Angeles — Születésnapja alkalmából köszöntötte fel jóbarátját, egyben egykori edzőtársát Arnold Schwarzenegger (72).
Vadító fürdőruhás képpel tarol Jennifer Lopez
Jennifer Lopez újabb fürdőrucis képpel aratott az Instán. Pár óra alatt kétmillió fölötti lájkot gyűjtött be vele. A színésznő-énekesnő egy napja egy rendkívül testhezálló, szinte mindent sejtelmesen megmutató szettben készült felvételt osztott meg magáról. Just one cheek...? Beautiful ...
Szeptember elején harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Nemzeti Filmalap a Budapesti Klasszikus Film Maratont, melynek fő témája ebben az évben a film és a zene lesz. Az eseményen szeptember 4. és 11. között mintegy száz hazai és külföldi filmalkotás lesz műsoron több budapesti moziban, illetve ...
Agyvérzése után Svájcban lábadozik Alain Delon
[sz]MTI[sz] Kisebb agyvérzésen esett át néhány hete Alain Delon, a 83 éves francia filmcsillag már jól van, egy svájci klinikán lábadozik - közölte az AFP-vel a színész fia, Anthony Delon. Anthony Delon elmondása szerint apját megműtötték a párizsi Pitié-Salpetriere kórházban, ahol három hetet ...
Mint, ahogyan azt ma reggel a Blikk is megírta – a Hot! információira hivatkozva – Vajna Tímea élete férje halálát követően nem éppen fenékig tejfel.
Azt nyilatkozta, hogy nem akar eltartani férfit. The post Vajna Timi fél, hogy egy csóró férfibe szeret bele appeared first on pecsma.hu .
Vajna Tímeának már nem olyan könnyű, mint amikor a férje még mellette állt és megteremtette számára a biztonságos hátteret: a mindennapjait át kellett szerveznie.
Újabb őszinte interjú: "eddig megvásárolhattam a századik fekete táskát, most viszont meggondolom, hogy mire költök."
Vajna Tímeának már nem olyan könnyű, mint amikor a férje még mellette állt és megteremtette számára a biztonságos hátteret: a mindennapjait át kellett szerveznie.
Andy Vajna özvegye a Hot! magazinnak adott interjút, amiben beszélt arról, hogy családot szeretne, de elhangzott ez is: - Tartok attól, hogy senki sem fog úgy szeretni, mint ő, és csak a feltételezett örökség miatt közelednének hozzám. És attól is félek, hogy egy csóróba, például egy zenészbe ...
Egyelőre nem fér hozzá örökségéhez Vajna Tímea, Andy Vajna sztárproducer özvegye, és olyan jogi bonyodalmaknak néz elébe, amelyek végén lehet, hogy nem is fog.
Már nem sokáig marad egyedül a megözvegyült Vajna Tímea. Legalábbis ezt állítja a jósnő.
Budapest – Egy jósnő szerint Vajna Tímeára hamarosan ismét rátalál a szerelem, s az özvegy maga is érzi, hogy hatalmas változás jön az életében.
Még több cikk