9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
2020.11.25. szerda, Katalin

Andrew G. Vajna

Az üzletasszony a közösségi oldalán árulta el a titkot.
"Hogy miként kerül mindez egy futballmagazinba? Úgy, hogy Hollywood egyik legismertebb forgatókönyvírója néhány esztendeje élete egyik legfontosabb felkérését kapta: írjon filmet Puskás Ferencről."
Los Angeles — Továbbra sem jutott hozzá az örökségéhez Vajna Tímea (37), noha férje, Andy Vajna (†74) már lassan két éve elhunyt.
Már több mint 40 Fidesz-közeli vállalkozó cége szerepel a legnyereségesebb 500 között. Ebből 13 Mészáros Lőrincé, pedig zászlóshajója veszteséges volt. Vajna Tímea is csinos osztalékot vett ki kaszinó-örökségéből.
Hajnaltól este 7-ig továbbra is kinyithatnak és termelhetik a pénzt Garancsi Istvánnak és Szalay-Bobrovniczky Kristófnak.
Padlóra teszi a járvány a sztárokat. Majka újra kórházba került, a szervezete tele van gyulladással, Curtis is nagyon aggódik érte. Vajna Timinek pedig hónapok után is fájdalmai vannak a koronavírus miatt.
Vajna Tímea még augusztusban számolt be arról Instagram oldalán, hogy egy külföldi partin ő is elkapta a koronavírust.
Budapest – Az új szigorítások komolyan befolyásolják a hazai vendéglátást, az elit éttermektől kezdve a legegyszerűbb büfékig. A Blikk megkérdezett néhány olyan hírességet, akik a vendéglátásban is szerencsét próbáltak, hogy milyen hatással van rájuk, pontosabban az éttermeikre az immár második karantén időszak.
Kedves Olvasóink, Hallgatóink! Különkiadásunkban Radnai Károllyal, az Andersen vezetőjével beszélgettünk adózással kapcsolatos kérdésekről. A tartalomjegyzéket lejjebb olvashatják. Az előző adásainkat itt találják. HOLD Alapkezelő · Miért... The post Miért jön ide Hollywood? appeared first on alapblog .
Nézd vissza Leslie Mandoki dokumentumfilmjét, melyet az 1956-os forradalomról készített!
November 11-én este tűzi műsorra a Super TV2 Leslie Mandoki dokumentumfilmjét, melyet az 1956-os forradalomról készített.
Los Angeles – A hétvégén szinte minden oldal értekezett arról, hogy Vajna Tímea miként reagált Joe Biden elnöki pozíciójára. Bár a poszt feltételezhetően vicc volt, és az örökösnő örül, hogy demokrata elnök került az USA élére, arról írt közösségi oldalán, hogy reméli nem fogják ...
Andy Vajna özvegye sok időt tölt az Egyesült Államokban, így érintettként is hozzá tudott szólni az amerikai elnökválasztás eredményéhez - szúrta ki a 444.hu.
A járványra való tekintettel mindent húztam-halasztottam, amit csak lehetett. Így fordulhatott az elő, hogy a szokásos havi fodrászolás-kozmetikázás három hónapot csúszott, persze nem az enyém, hanem a kutyáé. Végül sikerült megejteni a dolgot, azóta az ebecske nem tud betelni a saját ...
A Szabadságvágy című alkotást november 11-én tűzi műsorára a Super TV2, majd könyv formájában is megjelenik.
A Szabadságvágy rendezői és produceri feladatait ellátó Leslie Mandoki három neves történésszel, az amerikai Larry Schweikarttal, a német Guido Knopp professzorral és Schmidt Máriával közösen helyezi új megvilágításba az 1956 októberi eseményeket, azok egész Európa történelmére ...
A Szabadságvágy rendezői és produceri feladatait ellátó Leslie Mandoki három neves történésszel, az amerikai Larry Schweikarttal, a német Guido Knopp professzorral és Schmidt Máriával közösen helyezi új megvilágításba az 1956 októberi eseményeket, azok egész Európa történelmére ...
Timi még júniusban kezdett brutál edzésbe, mivel úgy érezte, hat kilogramm plusz van rajta. Andy Vajna özvegye meg is szabadult a számára felesleges kilóktól, és irigylésre méltó kockahasat gyúrt magának, amit friss Insta-sztorijában is megcsodálhatnak rajongói.  Ez azonban nem minden: a ...
A régi rendszerben a filmesek hol nyíltabban, hol kevésbé nyíltan próbálták megfogalmazni az 1956-os októberi eseményekkel kapcsolatos érzéseiket, gondolataikat. A rendszerváltást követően Goda Krisztina alkotása, a Szabadság, szerelem először mesélhetett kötöttségek nélkül, a mai fiatalok ...
Saját tévésorozatot fejleszthet az, aki szerepelt egy Ismerős Arcok-klipben, azt viszont elutasították, akit Amerikába is meghívták sorozatot rendezni. Milyen változások rajzolódnak ki a Nemzeti Filmintézet tévéfilm- és sorozattámogatási döntéseiből?
A Facebook és a Google a NER nyomába sem ér a reklámpiacon, amelynek olyan szegmense is van, ahol a Fidesz-közeli szereplők részesedése az 50 százalékot is meghaladja.
Enyedi Ildikó: Megyünk a diákok után
Ő is felmondott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, amikor az intézményre hatalmi erővel rákényszerített kuratórium Vidnyánszky Attila elnökletével felszámolta az egyetem autonómiáját. A diákok kiállásáról, a tanárok helytállásáról, Vidnyánszky szerepéről és A feleségem történetéről is beszélgettünk.
Los Angeles — Két cicájával, egy magángép fedélzetén utazott vissza az Egyesült Államokba Vajna Tímea (38) a hét végén.
Andy Vajna özvegye reagált a Blikkben megjelent hírre.
Még több cikk