8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
15°
2021.10.16. szombat, Gál

Andrew G. Vajna

Lehet őszintén beszélni a nyolcvanas évekről? Igen. Az Eltörölni Frankot című film bemutatja a korszak valóságának azt a szeletét, amelyet következetesen letagadnak. Van benne több fantasztikus jelenet: az egyikben egy hatalmas lakásban tartanak összejövetelt, ahol összegyűlt a budapesti ...
A modell másodszor feküdt kés alá annak érdekében, hogy gyermeke szülessen. Most épp Budapesten kezelik.
Andy Vajna özvegye ezúttal nem az Egyesült Államokból, hanem Budapestről jelentkezett be.
Szeptember 24-én jelenik meg világszerte a Mandoki Soulmates berlini fal leomlásának harmincadik évfordulója alkalmából rendezett koncertjén alapuló Utopia for Realists című album. Ennek apropóján Mándoki László volt a Start Plusz vendége.
Arnold Schwarzenegger a belvárosban járt: a világhírű színészt és egykori kormányzót a magyar fővárosban fotózta le egy szemfüles járókelő, arról azonban egyelőre nincs információ, miért érkezett hazánkba a Terminátor filmek sztárja.
Azt nem lehet mondani, hogy nincs hosszú távú gondolkodás a kormányban.  The post Autópályák után kaszinó: titokban 2056-ig kapott kaszinókoncessziót az egyik leggazdagabb magyar first appeared on Forbes.hu .
Ők csapnak össze a celebekkel a Survivorben. The post A celebek ellenfelei: ők a Survivor civil játékosai first appeared on nlc .
A Survivorben nyilvánvalóan nem volt lehetősége sminkelni Nagy Alexandrának. The post Nagy Alexandrát még nem is láttuk smink nélkül, a Survivorben ez is megtörténik first appeared on nlc .
Vajna Tímea mindig is szeretni fogja Andyt. The post Ma lenne Andy Vajna és Tímea házassági évfordulója, több esküvői képet is megosztott a jegyben járó modell first appeared on nlc .
A közösen létrehozott új cég ingatlan-adásvétellel foglalkozik, Sarka a kisebbségi tulajdonosa. The post Vajna Tímea milliárdos vőlegényének családja is beszáll Sarka Kata cégébe first appeared on Forbes.hu .
Néhány nappal ezelőtt több, mint árulkodó képekkel jelentette be Vajna Tímea a közösségi oldalán, hogy eljegyezték. Most pedig következik a gyors folytatás: már jöhet is a mesterséges megtermékenyítés.
Súlyos betegség miatt műtötték meg Andy Vajna özvegyét, aki most élményeiről számolt be.
Egy szerelmes képsorral jelentette be Vajna Tímea, hogy párja feltette a nagy kérdést, és ő igent mondott.
A modell nemrég Instagram-oldalán osztotta meg az örömhírt.
A sztárfodrász rajong Andy Vajna özvegyéért. Persze ezt teljesen megértjük!
Zimány Linda tetszését is elnyerte Timi friss fotója. Nem véletlenül.
Nem javul Andy Vajna özvegyének az egészségügyi állapota. Komoly döntés előtt áll.
Vajna Tímea a közösségi oldalán kért segítséget a műtéttel kapcsolatban. The post Vajna Tímea komoly műtét előtt áll, a követőitől kért segítséget first appeared on nlc .
Még több cikk