29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
29°
Péntek
30°
2021.07.27. kedd, Olga

Andrew G. Vajna

A néha filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna még élete alkonyán tervezte el, hogy filmben állít emléket a valaha élt egyik legismertebb magyarnak, a Száguldó Őrnagynak, az Aranycsapat legendájának, Puskás Ferencnek.
Egyik követője szerint Király Viktor felesége frufru nélkül kiköpött Vajna Tímea.
Novák Heni Instagram oldalán posztolt egy árulkodó képet. The post Legjobb barátnőjétől vette luxusvilláját Vajna Tímea? first appeared on nlc .
Ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk, Andy Vajna özvegye 2,5 milliárd forintért vásárolt luxusvillát Beverly Hillsben. Az újépítésű ingatlan 650 négyzetméteres és 6 hálószoba, illetve 7 fürdőszoba található benne.
A stúdió iránt a lap szerint a Walt Disney, a Netflix és a Marvel producerei érdeklődnek. The post A Lupa-tónál épít nemzetközi filmstúdiót az egyik legazdagabb magyar first appeared on Forbes.hu .
A néhai kormánybiztos, filmproducer és kaszinómogul Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea egy 650 négyzetméteres házat vett 8,9 millió dollárért (2,6 milliárd forint) Beverly Hillsben. The post Több mint kétmilliárd forintért vett Beverly Hillsben luxusvillát Vajna Tímea first appeared on Forbes.hu .
Andy Vajna özvegye egy hatszázötven négyzetméteres házat vásárolt hat hálóval és hét fürdővel, hatalmas teremgarázzsal. A kortárs kockaházat 2021-ben adták át.
Nagyon kiakadt Andy Vajna özvegye azon, hogy egy újságban azt írták róla, hogy a barátai a gyerekvállalás miatt piszkálják. A híresség őszinteségi rohammal válaszolt a feltételezésre, melyben elmondta, hogy miért nem esett teherbe eddig.
Már a barátai is unszolják Vajna Tímeát, hogy vállaljon gyereket
Attól félnek, hogy a híresség elszalasztja a lehetőséget a boldogságra, kifut az időből. The post Már a barátai is unszolják Vajna Tímeát, hogy vállaljon gyereket first appeared on nlc .
Az Üvegtigris producere szerin az elmúlt harminc évben sikerült megúszni a kurzusfilmeket, de Kálomista filmje a 2006-os eseményekről az lesz. Szerinte a rendszerváltás óta ez az első olyan produkció, ami egyértelműen politikai szándékkal készül.
A játékasztal-bevételek nagyot estek, de a nyerőautomatáknál sokkal kisebb volt csökkenés, az online bevételek pedig még emelkedni is tudtak. The post Milliárdokat hoztak kormányközeli tulajdonosaiknak a járványban is nyitva tartó kaszinók first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően .
Vajna Tímea cicáinak aranyéletük van, az özvegy pedig rengeteget költ rájuk. The post Hatalmas luxusban élnek Vajna Tímea macskái first appeared on nlc .
A Marketing&Média rangsorának élén megőrizte vezető helyét Vidus Gabriella RTL-vezér, akit másodikként szorosan követ Vaszily Miklós TV2-főnök.
Több mint duplájára növelte profitját a magyar milliárdosokhoz köthető cégcsoport. The post Többet költöttek az állami hirdetők, megduplázta a profitját a TV2 tavaly first appeared on Forbes.hu .
A tévés hirdetési piacról ugyan eltűnt 2 milliárd forint a járvány miatt, a TV2 azonban így is épp ennyivel tudta növelni a nyereségét. The post A járvány sem tépázta meg a TV2-t, közel 4 milliárdos nyereséget hozott össze tavaly first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően .
A Balázs Béla-díjas filmrendezőnek ezt annak kapcsán mondták, hogy szerette volna megtudni, miért kaszálják el folyamatosan, immár két éve a filmterveit.
Közadatigénylésben kértük ki az MNB-Ingatlan Kft.-től, hogy milyen alkotásokat vásárolt 2020 januárja óta. A cég által kiadott lista szerint jóval... The post Nem mondja meg az MNB cége, hogy hol tartja a milliárdokért vásárolt műalkotásokat first appeared on atlatszo.hu .
Durván 4,7 milliárd forint veszteséget mutatott ki az AV Perfect Kft., amelybe Andy Vajna egykori filmproducer és kaszinókirály belepakolta az özvegyének szánt, 123 millió dolláros örökséget. The post Vajna Tímea öröksége: papíron ötmilliárdos veszteség first appeared on Forbes.hu .
Még több cikk