14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
19°
Holnapután
21°
Vasárnap
22°
2020.09.24. csütörtök, Gellért

Andrew G. Vajna

A koronavíruson átesett Vajna Tímea (37) kezd újra erőre kapni, és másfél hónap kihagyás után újra képes sportolni.
A vásárlási szokások radikális átalakulását eddig csak lazán lekövető műkincspiac a koronavírus miatt rohamléptekkel fejleszti az online platformokat. Bár kérdéses, hogyan hat ez a leütési árakra, ennél jobbat egyelőre még senki sem talált ki az életben maradásra. Ám nem ez az egyetlen probléma.
Rövid időn belül drasztikusan lefogyott Vajna Tímea: a modell-üzletasszony alaposan megsínylette a koronavírust, melyet nemrégiben ő is elkapott, a szembetűnő változást a közösségi oldalán szemléltette.
Vendégünk volt Horváth Ákos, a Weöres Sándor Színház színésze, akivel a hét eseményeit beszéltük meg, különös tekintettel a SZME körül kialakult patthelyzetre.
Nagyobb a baj Vajna Tímeánál mint először gondolta, hetekkel a megbetegedése után is küzd a koronavírus fájdalmas tüneteivel Vajna Tímea. Az örökösnő elárulta, a koronavírus-fertőzés miatt szövődmény alakult ki a tüdejében. – Mivel nagyon fáj még a tüdőm, valamint az egész mellkasom ...
Nagyobb a baj Vajna Tímeánál (37), mint először gondolta, a koronavírus-fertőzés miatt ugyanis szövődmény alakult ki a tüdejében.
Nagyobb a baj Vajna Tímeánál (37), mint először gondolta, a koronavírus-fertőzés miatt ugyanis szövődmény alakult ki a tüdejében.
Koltai Róbert legújabb citromdíjas alakítása: fia helyett Vidnyánszkytól félti a „szakmát”
Filmproducer fiacskáját több milliárdos síbolással, költségvetési csalással vádolják, de apuci, azaz Koltai Róbert Vidnyánszky Attilától félti a „szakmát”. A kis Koltai – a vád szerint – jogtalanul, fiktív számlákkal igényelt vissza irgalmatlan összegű áfát az államtól – de apuci ...
Andy Vajna özvegye ezért tűnt el augusztus eleje óta.
Vajna Timi közösségi oldalán is részletesen beszámolt a koronavírus tüneteiről. Nagyon rosszul volt, két hétig karanténban szenvedett, nem érzett szagokat, ízeket. Teljesen megváltozott a véleménye a járványról, miután átesett a fertőzésen.
Vajna Timi közösségi oldalán is részletesen beszámolt a koronavírus tüneteiről. Nagyon rosszul volt, két hétig karanténban szenvedett, nem érzett szagokat, ízeket. Teljesen megváltozott a véleménye a járványról, miután átesett a fertőzésen.
Mint lapunk ma elsőként megírta, Vajna Timi is elkapta a koronavírust egy külföldi születésnapi buliban. Most Instagramján írta meg, pontosan milyen tüneteket is észlelt magán és hogyan zajlott a betegség. – Rossz közérzettel kezdődött, fájtak az ízületeim, fejfájás, hasmenés, hőemelkedés, ...
Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Vajna Tímea valószínűleg egy külföldi bulin kapta el a fertőzést, hetekre ágynak döntötte a COVID-19. Most vérplazmával segítene a sőlyos eseteken.
Vajna Tímea is elkapta a koronavírust, soron következő negatív tesztjére vár. A Borsnak kaputelefonon keresztül  nyilatkozott állapotáról. Súlyos fájdalmai voltak, elgyengült a szervezte és még a szaglása, ízlelése is elment. Saját hibájából tanulva azt javasolta, hogy senki ne utazzon ...
Kedden derült ki, hogy Vajna Tímea egy augusztus eleji születésnapi partin kaphatta el a koronavírust, ahol Andy Vajna egykori barátaival is találkozott.
Olyan erős tünetei voltak, hogy rohammentőt akart hívni magához Vajna Tímea, aki egy külföldi születésnapi partin nemrégiben elkapta a koronavírus-fertőzést.
Andy Vajna özvegye egy külföldi születésnapi bulin kaphatta el a fertőzést, még mindig otthon lábadozik.
Andy Vajna forog a sírjában…
…de az is lehet, hogy szivarozgatva szarik odaföntről az egészre. De tényleg, vajon mi a f*szt képzelnek ezek a hülyegyerekek? Elgondolkodtató… Törjük hát át a barikádot, és próbáljunk meg behatolni a Színház- és Filmművészeti Főiskola növendékeinek agyába. Öveket becsatolni, jön a John ...
Mentőt akart hívni, annyira rosszul volt a koronavírus tünetei miatt Andy Vajna özvegye. Tímea még ma is gyenge, ki sem lép a budai otthonából, a szerelmével sem találkozik.
[Filmkritika] Hab
Franciás stílusú, bájos magyar romkom érkezik a hazai mozikba, ami zárójelbe teszi a kétezres évek silány hazai opuszait.
Még a forgalmat is képes megállítani Vajna Timi, ha arról van szól. A néhai Andy Vajna özvegye a hírek szerint fodrászhoz készült, ám dugó alakult ki az úton. Az üresjáratot természetes okosan használta ki a 36 éves Timi: instagram követőinek üzent a kocsijából, és a kép tanúsága szerint ...
Fenntartható-e hosszú távon olyan rendszer, amelyben a kisember egyre kevesebb kis lopást úszhat meg, a legmagasabb szinten viszont minden gátlást eldobnak?
Ismét egy szexi fürdőruhás fotóval jelentkezett be Ibizáról Vajna Tímea.
A TV2-csoport 75 százaléka bő 20 milliárd forintért cserélt gazdát.
Nagyjából 21 milliárd forintért cserélhetett gazdát a TV2-t és a csoport további tucatnyi csatornáját fenntartó cég 75 százalékos részvénycsomagja.
A GVH már hónapok óta tudott az üzletről, azzal pedig nem volt bajuk, hogy Garancsi Istvánéknak így még Vajnánál is nagyobb piaci részesedése lesz a kaszinóbizniszben.
A napokban bemutatott darabban a magyar válogatott Anglia elleni legendás 6-3-as győzelme is kiemelt helyet kapott.
Még több cikk