14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2024.02.22. csütörtök, Gerzson

Andrew G. Vajna

Klubház rovatunkban bemutatjuk a nagymúltú klubot, amely most az angol harmadosztályban sínylődik.
A közösségi oldalán osztott meg a szomorú hírt. The post Közeli családtagját gyászolja Vajna Tímea first appeared on nlc .
A koronavírus-járvány bedöntötte a fánkos bizniszt, és a régi-új tulajdonos építőipari vállalkozássá változtatta azt. Eközben Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után.
Őrületes pénzek mozognak a mobiljátékos piacon. The post Rekordüzlet: a GTA és a Farmville egy nagy, boldog család lett first appeared on Forbes.hu .
Egy minden ízében lenyűgöző, gellérthegyi otthon eladása kapcsán derült ki, hogy eladóvá vált az a villalakás is, amelyben Andy Vajna és Vajna Tímea élt Budapesten.
Egy minden ízében lenyűgöző, gellérthegyi otthon eladása kapcsán derült ki, hogy eladóvá vált az a villalakás is, amelyben Andy Vajna és Vajna Tímea élt Budapesten.
Mivel a magántőkealapok befektetői Portugáliában sem nyilvánosak, nehéz kideríteni, valójában ki veszi meg a Euronews tévécsatornát, vélhetően 25 milliárd forint körüli összegért. The post Itthon már bevált megoldás rejtheti el, ha NER-es befektető szerzi meg a Euronews-t first appeared on G7 - ...
December 27-ére virradó éjjel, 47 évesen.
A svéd Embracer Group AB megállapodást kötött a magyar DIGIC Holdings Kft. 100 százalékának felvásárlásáról. Az animációs filmstúdió társalapítói között Andy Vajna is ott volt. A tranzakciót többek között még az Innovációs és Technológiai Minisztériumnak (ITM) is jóvá kell hagynia. ...
Újabb hazai stúdió került svéd kézbe.
A csinos műsorvezető retteg a tűtől, a vértől és a kórházi közegtől, most mégis műtétre adta a fejét.
Körüljárjuk a magántőkealapok virágzásának okait és motivációit, s igyekszünk megoldani a közelmúlt hazai politikáját felpezsdítő Gattyán-rejtélyt. Szerkesztőségi podcast.
Mészáros Lőrinc felesége november másodikától lett a TV2 Média Csoport Zrt. igazgatóságának tagja. The post A TV2 igazgatósági tagja lett Várkonyi Andrea first appeared on Forbes.hu .
Vajna Tímea szomorúan osztotta meg a rajongóival, hogy virágokat loptak szeretett férje nyughelyéről. Az özvegy nagyon elkeseredett, hogy ez előfordulhatott egy Los Angeles-i temetőben.
2021. szeptember elsején megindították a végelszámolási eljárást az egykori filmmogul, Andy Vajna hagyatéki vagyonát tömörítő AV Perfect Kft. ellen. A vagyonkezelő mögött még tavaly jelent meg a Las Vegas-i VMT […] The post Vajna Tímea felszámolja a céget, amiben az örökséget kapta first appeared on Forbes.hu .
Október utolsó péntekén a Pesti TV is bemutatja Leslie Mandoki '56-ról szóló dokumentumfilmjét, a Szabadságvágyat, amelyben a világhírű zenész rendezői és produceri feladatokat is vállalt. A film három neves történésszel, az amerikai Larry Schweikarttal, a német Guido Knopp professzorral és ...
Október utolsó péntekén a Pesti TV is bemutatja Leslie Mandoki ’56-ról szóló dokumentumfilmjét, a Szabadságvágyat, amelyben a világhírű zenész rendezői és produceri feladatokat is vállalt. A film három neves történésszel, az amerikai Larry Schweikarttal, a német Guido Knopp professzorral és ...
Október 23-án este láthatja a közönség Leslie Mandoki: Szabadságvágy című dokumentumfilmjét a TV2 Playen. A világhírű zenész egyik célja az ’56-ról szóló alkotással megmutatni az akkori fiatalok hőstetteit.
Lehet őszintén beszélni a nyolcvanas évekről? Igen. Az Eltörölni Frankot című film bemutatja a korszak valóságának azt a szeletét, amelyet következetesen letagadnak. Van benne több fantasztikus jelenet: az egyikben egy hatalmas lakásban tartanak összejövetelt, ahol összegyűlt a budapesti ...
A modell másodszor feküdt kés alá annak érdekében, hogy gyermeke szülessen. Most épp Budapesten kezelik.
Andy Vajna özvegye ezúttal nem az Egyesült Államokból, hanem Budapestről jelentkezett be.
Szeptember 24-én jelenik meg világszerte a Mandoki Soulmates berlini fal leomlásának harmincadik évfordulója alkalmából rendezett koncertjén alapuló Utopia for Realists című album. Ennek apropóján Mándoki László volt a Start Plusz vendége.
Még több cikk