20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
22°
Péntek
23°
2021.05.18. kedd, Erik

Andrew G. Vajna

A Balázs Béla-díjas filmrendezőnek ezt annak kapcsán mondták, hogy szerette volna megtudni, miért kaszálják el folyamatosan, immár két éve a filmterveit.
Közadatigénylésben kértük ki az MNB-Ingatlan Kft.-től, hogy milyen alkotásokat vásárolt 2020 januárja óta. A cég által kiadott lista szerint jóval... The post Nem mondja meg az MNB cége, hogy hol tartja a milliárdokért vásárolt műalkotásokat first appeared on atlatszo.hu .
Durván 4,7 milliárd forint veszteséget mutatott ki az AV Perfect Kft., amelybe Andy Vajna egykori filmproducer és kaszinókirály belepakolta az özvegyének szánt, 123 millió dolláros örökséget. The post Vajna Tímea öröksége: papíron ötmilliárdos veszteség first appeared on Forbes.hu .
Andy Vajna csinos özvegye és új szerelme, Zoli új vizekre eveznek. Úgy tűnik, a békülésből baba is lehet. Minderre közösségi oldalán utalt Vajna Timi. Ismerősei szerint ez csalhatatlan jele annak, hogy az örökösnő a gyermekvállalás mellett döntött.
Ez aztán a szerelem: Zoli repülőre szállt és meg sem állt Amerikáig, hogy megbékítse milliárdos kedvesét.
A Story magazinnak Tímea egyik barátnője azt nyilatkozta, a szerelmesek kapcsolata felettébb viharos – akárcsak a tinédzsereké –, de nem ért véget.
Míg korábban elválaszthatatlan volt nagymama és unokája, addig mára alig beszélnek. A Bors kiderítette, mi történt Vajna Timi és Marika néni között.
Neki is erősnek kell most lennie, ugyanis egyedül maradt Amerikában, hiszen szakítottak szerelmével, Zolival.
A csinos özvegyet és szerelmét az Andy Vajna iránt érzett közös gyász hozta közelebb egymáshoz, ám ez most a végéhez ért.
Testi épségét, akár életét kockáztatja egy-egy munka kedvéért, sok film neki (is) köszönheti hírnevét, Oscar-díját, legendáját. Vele vált hitelessé a Titanic, a Terminátor, vagy a Világok harca. Meghatározó szerepet kapott a Szabadság, szerelem, a Linda sorozat, vagy a Kisváros széria ...
Vajna Tímea Instagram-sztoriban mondta el, hogy mi a véleménye arról, hogy Magyarországon továbbra sem nyithatnak ki a vendéglátóshelyek.
Minden jel arra mutat, hogy családalapításra készül a párjával Vajna Tímea. Az Amerikában élő örökösnő újabban speciális, termékenységet is elősegítő masszázst vesz igénybe vesz.
Egyre több sztárról derül ki, hogy elkapták a koronavírust. Egyesek enyhébb tünetekkel átvészelik és felépülnek a betegségből, másokat viszont rendkívül megvisel a fertőzés. Ám ők sem adják fel, nagyon keményen dolgoztak, dolgoznak azért, hogy újra a régiek legyenek.
Idén is taroltak a tíz perc alatt összedobható trapalapok, az autotune és a pénz-csajok-buli tematika. Meghallgattuk a legrosszabbakat, hogy nektek ne kelljen.
A filmvásznon láthatjuk viszont hamarosan Andy Vajna özvegyét.
Andy Vajna özvegye igazán különleges módot talált a karácsonyi időszak előtti pihenésre.
Még több cikk