2 °C, Budapest
2 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
10°
Csütörtök
16°
2019.11.18. hétfõ, Jenõ

Ambrus Attila

A Viszkis rablóként ismert Ambrus a még börtönben lévő barátján próbált segíteni.
Annak köszönhetem az életem, hogy elfogtak. Ezt mondta Ambrus Attila azaz a Viszkis. Ennek az elfogásnak pedig már két...
Ön tudja, mi történt 1999. október 27-én? Sejtette, hogy ez lesz a vége, mesterlövész is várt rá, ha netalán menekülni akart volna. velvet.hu
Pontosan húsz éve, 1999. október 27-én szerda este, a budapesti Nagy Lajos király útja és az Erzsébet királyné útja kereszteződésében lévő négyemeletes lakóház egyik második emeleti lakásában elfogták Ambrus Attilát.
Ambrus Attila családjával ünnepelte a születésnapját, kedves gondolatokkal és közös fotóval tudatta a rajongókkal. A Viszkisnek februárban született meg kislánya, ezért is fontos a mostani születésnap, először ünnepelhet apaként.
A Viszkis - Teljes film - Visszanézhető: 2019.09.22-ig
Rendező: Antal Nimród Szereplők: Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán, Gazsó György, Klem Viktor.
Budapest egyik gyöngyszeme a Kispest szívében található Székelyország Tündérkertje Látványpark, ahol most szombaton adják át és szentelik fel a híres székely költő és író, Kányádi Sándor emlékére felállított Elek nagyapó kutat. Az egésznapos rendezvényt kon-certek, erdélyi ...
A Viszkis - szeptember 8., vasárnap, 23.00
Ajánló - Szereplők: Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán, Gazsó György, Klem Viktor
Cselesen oldotta meg a malaclopást egy szerepi fiatal, de nem jött be a terve.
Esztergom — Keserű csalódás: családostul fordították vissza a magyar–román határról Ambrus Attilát (51)!
Csütörtöktől szombatig Ambrus Attilának a X. Kolozsvári Magyar Napokon lett volna jelenése, ám a román hatóságok másképp gondolták a dolgot. A Viszkis úgy érzi, egykori tetteiért a családját is büntetik a román hatóságok.
Ambrus Attila éppen egy romániai, nagyszalontai közönségtalálkozóra igyekezett kislányával, de nem ért oda, mert a féléves Annát nem engedték át a határon.
Egyeseknek hatalmas meglepetést okozott, amikor Vona Gábor bejelentette, hogy visszatér a politikába (wtf), s a Második Reformkor Alapítvány (wtf2) alapítójaként a parlamenti pártoknak benyújtandó törvénytervezetek készítésével (wtf3) foglalkozik majd. Ennek valószínűsége nagyjából annyi, mint ...
Hát persze. A kultúrtörténet tele van ennek példáival. Már a krimiknek, legalábbis Agatha Christie után, is van egy olyan pszichológiája, hogy az ő szemszögük az olvasó szemszögévé válik, egy kicsit drukkolunk a gyilkosnak, hogy sikerüljön az újabb tette, és megússza. … Bővebben...
Nem viszolyog az alkoholtól Ambrus Attila, aki elárulta, időnként még mindig előfordul, hogy felhörpint egy kis whisykt, amiről a becenevét kapta.
Felesége kérésére, fürdőnadrágban mutatta meg kidolgozott felsőtestét a Viszkis. Azt mondta, életében először és utoljára vállalt ilyesmit.
Szokatlan fotó került ki Ambrus Attiláról.
Ócsa — Messze sodorta a sors eredeti hivatásától azt a férfit, aki a gyanú szerint kirabolt két bankot is Üllőn és Bugyin. Mint a Blikk megtudta, egy vidéki televízió munkatársaként kezdte karrierjét a maszkos rabló. Információink szerint korábban egy esti hírműsort vezetett, és bár csupán ...
Ambrus Attila, a Viszkis vásárhelyi előadása elején leszögezte: nem a bűnözést jött népszerűsíteni. Az újvárosi Széchenyi Sörözőben szóba kerültek a bankrablások, a börtönben töltött évek és az újrakezdés. Édesapjának is akart bizonyítani.
Nagyjából négyszázan, olimpiai, világ- és Európa-bajnokok ünnepelték együtt a szegedi vízitelep 60. születésnapját. A létesítmény 1959. óta több árvizet és még több pozitív változást is megélt.
Ambrus Attila: szinte csak fényképről látom a lányomat
Nagyon kevés ideje van Ambrus Attilának a családjára
Június 28-án, 20 órától lesz a Széchenyi Söröző vendége. Az érdeklődők egy gondolatébresztő beszélgetésre számíthatnak. The post Őszintén szemtől szemben a „Viszkissel” – Ambrus Attila érkezik Vásárhelyre appeared first on Vásárhely24 .
Szerinte szerencséje van, mert a magyar emberek többsége gyáva.
The post TELEVÍZIÓS NÉZETTSÉG 2019. 24. HÉT appeared first on ONBRANDS - ÉRTÉK ALAPON .
A börtönéveiről fog vicceskedve mesélni egy stand-up show keretében Ambrus Attila. Ha sikeres lesz az első ilyen fellépése, akkor még sorozat is lehet a performanszból.
Még több cikk