-1 °C, Budapest
-1 °C
Budapest
Holnap
-8°
Holnapután
-2°
Vasárnap
-6°
2019.01.24. csütörtök, Timót

Ambrus Attila

Szinte bármelyik pillanatban megszülethet Ambrus Attila kislánya. A Mokka riporterét a leendő apuka otthonában fogadta, ahol többek között elárulta, miért ijedtek meg párjával a legutóbbi ultrahangos vizsgálat során, valamint azt is, hogyan készülnek a szülésre.
Budapest — Közeleg a nagy pillanat: hamarosan megszületik Ambrus Attila (51) kislánya, Anna. A várandósság eddig sem volt egyszerű az egykori rabló, a Viszkis feleségének, Réka ugyanis veszélyeztetett terhes, ezért gyakrabban kell látogatnia az orvosokat. A napokban ráadásul nem kis riadalmat okozott ...
Amburs Attila bevallotta: anno ő is írt egy halállistát.
Bár a júniusban ittas vezetésen kapott Viszkis elismeri, hogy hibázott, veszélyeztetett terhes feleségére tekintettel méltányossági kérelmet nyújtott be jogosítványa visszakérésére, amit elutasítottak. Ambrus Attila most attól retteg, hogy a kislánya egy taxiban jön majd világra.
Ittas vezetés miatt tíz hónapra bevonták az egykori bankrabló jogosítványát. Veszélyeztetett terhes felesége heteken belül szül. Csakhogy a kórház hatvan kilométerre van az otthonuktól, így Ambrus attól fél, hogy első gyermeke taxiban fog világra jönni.
A Viszkis - teljes film / Mozi+
Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt.
Az egykori Viszkis rabló két pálinka után ült kocsiba még a nyáron.
Ambrus Attila szerint azért kapott ilyen büntetést, mert utálják őt.
Még több cikk