8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
11°
Holnapután
12°
Hétfő
17°
2021.04.23. péntek, Béla

Ambrus Attila

Feltalálta magát a járvány idején Ambrus Attila: kis csoportoknak kerámiafoglalkozást tart a műhelyében. A létszám szigorúan tíz fő alatt van. Hatalmas az érdeklődés, alig néhány nap alatt májusig minden hétvége betelt.
Óriási sikerrel debütált a LifeTV-n az Összezárva Hajdú Péterrel második szezonja március 12-én. A péntekenként este 10-kor adásba kerülő talkshow-reality első epizódjában a műsorvezető a Viszkis rablót, Ambrus Attilát látta vendégül.
Ambrus Attilát másfél éves korában hagyta el az édesanyja. Tavaly karácsonykor azonban eldöntötte, kibékül az idős asszonnyal. A lányát még nem mutatta be a nagymamának, de a Borsnak elárulta: hamarosan erre is sor kerül.
Ambrus Attilát másfél évesen hagyta el az édesanyja.
Ambrus Attila alaposan megharcolt a feleségéért, aki nem adta be egykönnyen a derekát az egykori bankrablónak. A Viszkis több orvosi vizsgálatnak is alávetette magát, csak hogy bebizonyítsa Rékának: érdemes a szerelemre.
Nem mindennapi képet osztott meg magáról a sztár.
Életmódot váltott Ambrus Attila, letette a whisky-t, hátára kapta kislányát, így járja a vidéket.A Farm VIP sztárja nem csak új életéről, de kapcsolatáról is mesélt.
Az egykori Viszkis vágyik korábbi életére, amikor vásárokra járhatott. Ennek feltétele, hogy beoltassa magát és szeretteit, aminek ha sorra kerül, eleget is tesz.
Ismét összegyűjtöttük a hét legviccesebb aranyköpéseit.
Műsorajánló - Nézd A Viszkis című filmet december 28-án, hétfőn a TV2-n!
Önfeledt nevetésből, hangos vitákból és könnyes búcsúkból nem volt hiány!
A szimpátia sokkal többet ér, mint a ropogós húszezresek.
Lemaradtál az elmúlt hét legdurvább konfliktusairól és könnyes kibéküléseiről? Nézd vissza online a Farm, ahol éltünk elmúlt hetének adásait!
Demcsák Zsuzsa kifaggatta a versenyzők családtagjait arról, hogy szerintük mi kéne ahhoz, hogy szerettük nyerje meg a Farm VIP-et.
Kucsera Gábor őszintén vallott az apaságról és arról, mennyire fontos számára, hogy jó példa lehessen gyermekei számára.
Novák Zalánhoz édesanyja látogatott el a Farmra, akinek nagyon szeretne bizonyítani az Exatlon egykori sztárja.
Vasvári Vivinek nagyon hiányzott már családja, kisfia pedig alaposan meglepte őt a Farmon. Hogy miért, kiderül a videóból!
Kucsera Gábor és családja nagyon örültek, hogy hosszú idő után végre újra láthatták egymást!
Adás előtt: Vasvári Vivit meglátogatta családja a Farm VIP-ban. Vivi nem tudott uralkodni az érzésein!
Adás előtt: Kucsera Gábor legszívesebben feladná a versenyt, hogy láthassa végre gyerekeit. De Demcsák Zsuzsa szerint ez rossz lépés lenne.
Egy nap van hátra a döntőig, a mai adásban Horváth Éva, Vásáry André és Ambrus Attila osztotta meg ezzel kapcsolatban a gondolatait, és beszélték ki a történéseket.
Vásáry André, Horváth Éva és Ambrus Attila elárulták mit gondolnak a döntős felállásról, és hogy szerintük megérdemelték-e a továbbjutást.
Horváth Éva elárulta, hogyan érezte magát a párbajon és mi okozott neki nehézséget. A többiektől pedig megtudhattuk, hogyan látják Éva karakterét.
Az adás vendégei elárulták, mi alapján adták le a voksukat, mikor a döntőbejutás volt a kérdés.
Óriási meglepetés volt,mikor a volt versenytársak visszaérkeztek, ráadásul tétje is volt a látogatásnak.A volt játékosok elárulták mit gondolnak erről a fordulatról.
A disznóvágás alkalmával a celebeknek lehetőségük volt olyan ételeket kóstolni, amit eddig még nem ettek, vagy egyenesen ódzkodtak tőle.
A volt játékosok elárulták, mit gondolnak kiesésükről, és hogyan látják a benti létet a műsor visszanézése után.
Elképesztően izgalmas párbajt vívott egymással Horváth Éva és Vasvári Vivi, melynek végén kiderült, melyikük folytathatja a Farm VIP versenyét.
A Farm VIP már kiesett versenyzői visszatértek és szavaztak arról, hogy ki az a két versenyző, akit szeretnének az elődöntőben látni.
Tízéves politikai instabilitásnak vethet véget a december 6-i parlamenti választás Romániában. A kérdés nem csak az, hogy az elmúlt egy évben kisebbségi kormányzást folytató Nemzeti Liberális Párt (PNL) milyen mértékben tudja növelni erejét, hanem az is, hogy a Romániai Magyar Demokrata ...
Lemaradtál az elmúlt hét legdurvább konfliktusairól és könnyes kibéküléseiről? Nézd vissza online a Farm, ahol éltünk elmúlt hetének adásait!
Még több cikk