2 °C, Budapest
2 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
10°
2024.04.22. hétfõ, Csilla

Ambrus Attila

Éppen tíz éve, hogy kiszabadult a börtönből a bűnügyi történelembe viszkis rablóként bevonuló Ambrus Attila, akiről könyveket írtak és még filmet is készítettek. Ambrus már rég maga mögött hagyta a múltat, családot alapított és keramikusként dolgozik. A Mandinernek mesélt arról, mi kell ...
Csernus Imre a legújabb műsorában Ambrus Attilának szegezett néhány velős kérdést, s olyasmire is fény derült, amiről a Viszkis eddig mélyen hallgatott.
Ha a karjára csatlakoztatnánk egy energiamérőt, valószínűleg öt perc után máris töltőre kellene dugni a szerkezetet. Novák Zalán kimeríthetetlennek tűnő erőforrásaira építve szinte habzsolja az életet.
November 12-én megszületett Ambrus Attila kisfia, Magor, tegnap kora este pedig már haza is vitték a kórházból a kis jövevényt. Attila a Borsnak mesélt arról, hogyan lett immáron kétszeres apuka.
Az egykori Viszkis újszülött kisfia nevét is elárulta a nyilvánosságnak.
Ambrus Attilánál és várandós feleségénél Rékánál az izgalom már a tetőfokára hágott, egyre türelmetlenebbül várják, hogy második gyermekük, a kis Magor meglássa a napvilágot. A Bors megkeresésére Attila készségesen elmondta, hogyan érzik most magukat és milyen aggályaik vannak a ...
Ambrus Attila (Viszkis) kisfia bármelyik pillanatban megérkezhet, de nyugtalan a leendő apuka.
Ambrus Attila családja hamarosan négy tagú lesz, mivel bármelyik pillanatban megszülethet a második gyermekük. Bíznak benne, hogy ez minél hamarabb bekövetkezik, ugyanis Réka máris túlhordta a kis trónörököst.
A Viszkis rablóként elhíresült Attila egyre jobban aggódik a születendő kisfia miatt.
Ambrus Attila és felesége a második babájukat várják. A kis trónörökös bármelyik pillanatban megérkezhet, a családfő azonban nem mondhat le egyetlen munkát sem.
Elindult a Hal a tortán új évada a TV2 Séfen Gáspár Beával és a hét vendégeivel: Horváth Grétával, Szögeczki Ágival, Gáspár Győzővel, PSG Ogli 7-tel, valamint Ambrus Attilával.    HAL A TORTÁN – KIEMELT VIDEÓK Horváth Grétát meglepte Gáspár Bea döntése: Nekem lesült a pofámról a ...
Óriási balhé kerekedik a Hal a tortán ma esti adásában.
Elszabadultak az indulatok a TV2 csatornáján visszatérő Hal a tortán műsorában.
Ambrus Attila ötven éven át nem találkozott az édesanyjával. Két hónapja sikerült felülkerekednie a saját sérelmein azért, hogy kislánya megismerhesse a nagymamáját.
Hamarosan újra látható lesz a TV2 népszerű főzőműsora, az új évad Gáspár Beával tér vissza. The post Gáspár Beával tér vissza a képernyőre a TV2 egyik sikerműsora first appeared on nlc .
Nők százai próbáltak annak idején kapcsolatba kerülni a börtönben ülő Ambrus Attilával. A Viszkis rablóként híressé vált egykori bűnöző 12 év után szabadult.  Mivel a legszigorúbb fokozaton tartották fogva, a rajongói leveleket sohasem adhatták át neki.
Ambrus Attila megszakértette a hétfői bankrablást: ezt gondolja a Viszkis
A Viszkis néven elhíresült egykori bankrabló, Ambrus Attila elmondta a véleményét a hétfői bankrablásról.
Ahogyan azt a Bors megírta, hétfőn késő délután egy szalmakalapot viselő férfi, piros táskával az oldalán kirabolt egy újpalotai bankot. A rendőrség keresi a rabló. Ambrus Attila úgy véli, nagy esély van arra, hogy a férfit soha nem kapják el a rendőrök.
Ambrus Attila a Borsnak korábban elmondta, hogy szeretné rendezni az édesanyjával való viszonyát, ugyanis gyakorlatilag ötven éven át egyáltalán nem tartották a kapcsolatot. Most azonban úgy tűnik, végre megtört a jég és szeretnék szorosabbra fűzni a kapcsolatukat.
Ambrus Attila a Borsnak korábban is elmondta, hogy szeretné rendezni az édesanyjával való viszonyát, ugyanis gyakorlatilag ötven éven át egyáltalán nem tartották a kapcsolatot.
Ismét teherbe esett Ambrus Attila felesége, Réka: csodával határos módon ezúttal természetes úton fogant meg a baba.
Megvan a baba neme és neve is. The post Már úton van az egykori Viszkis, azaz Ambrus Attila babája: a nevet is kiválasztották first appeared on nlc .
Még több cikk