35 °C, Budapest
35 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
31°
Csütörtök
23°
2019.08.19. hétfõ, Huba

Ambrus Attila

Egyeseknek hatalmas meglepetést okozott, amikor Vona Gábor bejelentette, hogy visszatér a politikába (wtf), s a Második Reformkor Alapítvány (wtf2) alapítójaként a parlamenti pártoknak benyújtandó törvénytervezetek készítésével (wtf3) foglalkozik majd. Ennek valószínűsége nagyjából annyi, mint ...
Hát persze. A kultúrtörténet tele van ennek példáival. Már a krimiknek, legalábbis Agatha Christie után, is van egy olyan pszichológiája, hogy az ő szemszögük az olvasó szemszögévé válik, egy kicsit drukkolunk a gyilkosnak, hogy sikerüljön az újabb tette, és megússza. … Bővebben...
Nem viszolyog az alkoholtól Ambrus Attila, aki elárulta, időnként még mindig előfordul, hogy felhörpint egy kis whisykt, amiről a becenevét kapta.
Felesége kérésére, fürdőnadrágban mutatta meg kidolgozott felsőtestét a Viszkis. Azt mondta, életében először és utoljára vállalt ilyesmit.
Szokatlan fotó került ki Ambrus Attiláról.
Ócsa — Messze sodorta a sors eredeti hivatásától azt a férfit, aki a gyanú szerint kirabolt két bankot is Üllőn és Bugyin. Mint a Blikk megtudta, egy vidéki televízió munkatársaként kezdte karrierjét a maszkos rabló. Információink szerint korábban egy esti hírműsort vezetett, és bár csupán ...
Ambrus Attila, a Viszkis vásárhelyi előadása elején leszögezte: nem a bűnözést jött népszerűsíteni. Az újvárosi Széchenyi Sörözőben szóba kerültek a bankrablások, a börtönben töltött évek és az újrakezdés. Édesapjának is akart bizonyítani.
Nagyjából négyszázan, olimpiai, világ- és Európa-bajnokok ünnepelték együtt a szegedi vízitelep 60. születésnapját. A létesítmény 1959. óta több árvizet és még több pozitív változást is megélt.
Ambrus Attila: szinte csak fényképről látom a lányomat
Nagyon kevés ideje van Ambrus Attilának a családjára
Június 28-án, 20 órától lesz a Széchenyi Söröző vendége. Az érdeklődők egy gondolatébresztő beszélgetésre számíthatnak. The post Őszintén szemtől szemben a „Viszkissel” – Ambrus Attila érkezik Vásárhelyre appeared first on Vásárhely24 .
Szerinte szerencséje van, mert a magyar emberek többsége gyáva.
The post TELEVÍZIÓS NÉZETTSÉG 2019. 24. HÉT appeared first on ONBRANDS - ÉRTÉK ALAPON .
A börtönéveiről fog vicceskedve mesélni egy stand-up show keretében Ambrus Attila. Ha sikeres lesz az első ilyen fellépése, akkor még sorozat is lehet a performanszból.
Nagy fába vágja a fejszéjét Ambrus Attila, aki az egyik legnehezebb műfajban, a stand-upban szeretné kipróbálni magát. Kis közönségét a börtöntörténeteivel szeretné szórakoztatni.
Nagy fába vágja a fejszéjét Ambrus Attila, aki az egyik legnehezebb műfajban, a stand-upban szeretné kipróbálni magát. Kis közönségét a börtöntörténeteivel szeretné szórakoztatni.
Rendező: Antal Nimród Szereplők: Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán, Gazsó György, Klem Viktor
Ajánló - Szereplők: Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán, Gazsó György, Klem Viktor
Esztergom – Duna-parti földet vásárolt a feleségével Ambrus Attila (51), aki belevágott a bionövény-termesztésbe és a pálinkafőzésbe is.
A Viszkis annyit kért, hogy édesanyja kísérje el az oltárig az esküvőjén, ám erre anyja vallási okokból nemet mondott.
Ambrus Attila a börtönben gondolt először arra, milyen jó lenne egyszer majd apának lenni. Vágya februárban teljesült: megszületett Anna nevű lánya, akinek pár év múlva elmeséli a múltját. Ha a gyerek szeretné, bemutatja majd a nagymamájának, akivel a Viszkisnek nagyon rossz a viszonya.
Ambrus Attilának óriási szerencséje volt
Újra a volán mögött ül Ambrus Attila – írja a Ripost. Az egykori Viszkis rabló néhány napja kapta vissza jogsiját, amit tizenegy hónapja ittas vezetés miatt vontak be.
Ambrus Attila tavaly június óta el volt eltiltva az autóvezetéstől, mivel ittasan ült a volán mögé. A büntetés a lehető legrosszabbkor jött számára, hiszen felesége első közös gyermekükkel volt terhes. Azóta persze a baba épségben megérkezett, és most úgy tűnik, a jogosítvány is ...
Eger â€" Újra a volán mögött ül Ambrus Attila (51)! Az egykori Viszkis rabló néhány napja kapta vissza a vezetői engedélyét, amit tizenegy hónapja ittas vezetés miatt vontak be.
Elmondása szerint az életét köszönheti annak a Viszkis néven elhíresült Ambrus Attila, hogy bankrablásait nem tudta folytatni, merthogy 13 évre börtönbe került.
Ambrus Attila meggyőződése, sírba vitte volna az alkohol, ha nem zárják rács mögé. Allítja: a börtönnek köszönheti az életét.
Az újdonsült apuka maga sem hitte volna, mennyire átalakul az élete a kis Anna érkezésével. Többek közt azt is megfogadta, hogy még felelősségteljesebb lesz, soha többé nem vezet, ha iszik.
Ambrus Attila azt is megfogadta, hogy még felelősségteljesebb lesz, és soha többé nem vezet, ha iszik.
Még több cikk