17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
12°
Kedd
13°
2020.09.26. szombat, Jusztina

Ambrus Attila

Szögeczki Ági őszintén beszélt arról, miért nincsen párkapcsolata: véleménye szerint a korabeli férfiakat a húszéves lányok érdeklik.
Mindez a Vacsorakirály új adásában hangzott el.
Bár megfogadta, hogy féltve őrzi magánéletét és nem mutatja meg kislányát, Ambrus Attila egy kis whiskynek köszönhetően mégis kivételt tett: az egykori bankrabló elárulta, gyermeke, Anna örökölt egy kis firnyákságot tőle, azt pedig, hogy ki volt a múltban, mindenképpen megosztja vele.
Ambrus Attila a könnyeivel küszködve adott hálát Istennek, hogy Anna édesapja lehet. Az egykori rosszfiú ma már minden erejével azon van, hogy úgy éljen, hogy kislánya büszke legyen rá.
Egy biztos: nála sportosabb bankrabló még nem volt Magyarországon. Életét több könyv és egy nagyjátékfilm is megörökítette. Az alkotásokból kacskaringós életpálya rajzolódik ki, profi jégkoronggal, nagyvilági élettel, féktelen csajozással. De ki is ez az ember, akinek 53 évébe ennyi minden belefért?
Ambrus Attilával forgatta le legújabb videoklipjét a Zorall zenekar. Az új szerzemény azonban nemcsak emiatt különleges, hanem mert ebben a dalban debütál új énekesük is Koroknai Árpád.  A Jég dupla whiskyvel című lemezelőzetes nóta egy igazi hagyományos zorallos keveréke két jól ismert ...
Ambrus Attilával forgatta le legújabb videoklipjét a Zorall zenekar. Az új szerzemény azonban nemcsak emiatt különleges, hanem mert ebben a dalban debütál új énekesük is Koroknai Árpád.  A Jég dupla whiskyvel című lemezelőzetes nóta egy igazi hagyományos zorallos keveréke két jól ismert ...
A Viszkis nemrégiben különleges szerepet kapott, egy videóklipben tűnt fel.
Rendező: Antal Nimród Szereplők: Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán, Gazsó György, Klem Viktor
Ajánló - Szereplők: Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán, Gazsó György, Klem Viktor
Az állampusztai börtön lovardájából lépett meg egy rab a múlt szombaton. Azóta elkapták, és már el is ítélték.
Mint arról már a Blikk is több ízben beszámolt, 18 évnyi tévesen letöltött börtönbüntetés után Pünkösdhétfőn szabadulhatott Kaiser Ede. A férfit tévesen ítélték el a nyolc emberéletet követelő móri mészárlás miatt, később azonban felmentették. Más bűncselekmények miatt azonban 18 évet kapott.
Szabad emberként élhet ezentúl Kaiser Ede, miután letöltötte a rá kiszabott 18 éves szabadságvesztését, ám minden lépését jól meg kell fontolnia. A Viszkisként elhíresült Ambrus Attila régóta élvezi a rácsokon túli világot, a Borson keresztül most tippeket ad egykori rabtársának.
A híresség a figyelmetlensége miatt bukott rengeteg pénzt.
Az írdalá.hu bejelentette, hogy összegyűlt az egymillió aláírás a Székely Nemzeti Tanács által indított polgári kezdeményezés során, melynek tétje többek között az, hogy az Európai Unió saját erőforrásokat biztosítson Európa őshonos nemzeti régiói számára. A 220 ezer papíralapú ...
Egyre többen állnak a kezdeményezés mögé, melynek célja, hogy az Európai Unió közvetlenül támogassa az államokon belüli nemzetiségi régiókat. Sok magyar művész is támogatja a Székely Nemzeti Tanács erre irányuló petícióját.
Már csak pár nap van hátra, hogy összegyűljön a kellő mennyiségű aláírás a Székely Nemzeti Tanács petíciójához. A tét az, hogyha a tavaly májusban indult kezdeményezés sikeres lesz, akkor a tagállamok őshonos nemzeti kisebbségei alanyi jogon pályázhatnak európai uniós támogatásokra. Most ...
Az ATV műsorvezetője a Pulitzer-emlékdíját, míg Ambrus Attila egy egyedi vázát bocsát licitálásra. A befolyt pénzből pedig a koronavírus-járványban leginkább érintetteknek fognak segíteni.
A Start Plusz vendége Ambrus Attila, valamint telefonon kapcsoljuk Szilágyi Bélát, a Baptista Szeretetszolgálat alelnökét.
Szokatlan páros, Vujity Tvrtko és Ambrus Attila, azaz a Viszkis indítanak közös jótékonysági akciót a koronavírus járvány miatt. A tervezett aukcióval az idősotthonokat támogatnák. Vujity Tvrtko egy újságírói elismerést, Ambrus Attila pedig egy általa készített műtárgyat ajánlott fel.
Szokatlan páros, Vujity Tvrtko és Ambrus Attila, azaz a Viszkis indítanak közös jótékonysági akciót a koronavírus járvány miatt. A tervezett aukcióval az idősotthonokat támogatnák. Vujity Tvrtko egy újságírói elismerést, Ambrus Attila pedig egy általa készített műtárgyat ajánlott fel.
A Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági akciójában vesznek részt. Tvrtko a Joseph Pulitzer-emlékdíját árverezi el.
Pár száz forintért nézhetünk otthonról olyan alkotásokat, mint A viszkis, A fegyvertelen katona, a Budapest Noir, a Zöld Könyv vagy éppen a mozikról lemaradt Nyelés.
A Viszkis nem felejti el, kik voltak azok az emberek, akik a börtönből való szabadulás után a nehéz időkben is támogatták.
Óriási döbbenet volt a Nicsak ki vagyok? - a rejtélyek színpada vasárnap esti adásában. Kiderült, hogy a Farkas Piroska...
Óriási döbbenet volt a Nicsak ki vagyok? - a rejtélyek színpada vasárnap esti adásában. Kiderült, hogy a Farkas Piroska jelmeze alatt Ambrus Attila, vagy ahogy egy ország ismeri a Viszkis volt. Az egykori bankrabló olyannyira megtévesztette a...
Óriási döbbenet volt a "Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada" vasárnap esti adásában. Kiderült, hogy a Farkas Piroska jelmeze...
Óriási döbbenet volt a "Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada" vasárnap esti adásában. Kiderült, hogy a Farkas Piroska jelmeze alatt Ambrus Attila, vagy ahogy egy ország ismeri, a Viszkis volt. Az egykori bankrabló olyannyira megtévesztette a sztárcsapatokat, hogy azt hitték, Harsányi Leventét ...
Ambrus Attila bár tudja, hogy az átalakulás mestere tud lenni, de abban szinte biztos, hogy ilyen formában életében először és utoljára állt a színpadon énekelve. Ambrus Attila bár örül neki, hogy egy kis örömet tudott vinni az emberek otthonaiba, most mégis visszahúzódik otthonába a koronavírus miatt.
Király Viktor, Ambrus Attila és Jakupcsek Gabriella bújt elő vasárnap este a "Nicsak, ki vagyok" jelmezei alól. A műsor most...
A sztárfellépők keményen készülnek a Nicsak, ki vagyok? showjára már az adás kezdete előtt is. Több alkalommal eléneklik az este folyamán előadott dalaikat és memorizálják a koreográfiát. Az egyik próba azonban nem egészen úgy alakult, mint ahogyan azt a Farkas Piroska jelmezébe bújt Ambrus ...
Életében először állt színpadon, és bár rettentően izgult, végül gond nélkül sikerült megtréfálnia a TV2 álarcos műsorának sztárcsapatait. A rendőrök után Majkáékat is átverte.
Eljött egy újabb vasárnap, így újabb fantasztikus leleplezések vártak ránk a Nicsak, ki vagyok? hatodik adásában is! Percről-percre cikkünk segítségével újra átélheted az esti show legizgalmasabb pillanatait!
A Nicsak, ki vagyok? hatodik adásában Ambrus Attila lepleződött le a Farkas Piroska jelmezében. Extra videónkból most megtuhatod, hogy hogyan is készült a megmérettetésre, mi volt a shpwra való készülésben a legnagyobb nehézsége, és miért is vállalta el a maszkos éneklést.
Az adás második leleplezése egyik csapat számára sem hozott pontot, mivel senki sem gondolta volna, hogy a Viszkis rabló, azaz Ambrus Attila ugrált, táncolt és énekelt a Farkas Piroska fura jelmezében. A két sztárcsapat minden tagja száz százalékig biztos volt abban, hogy lebuktatta Harsányi ...
Még több cikk