-1 °C, Budapest
-1 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
11°
2020.02.27. csütörtök, Ákos, Bátor

Ambrus Attila

Nagyon szépen fejlődik Ambrus Attila kislánya. Anna két napja már fel is állt és megtette első önálló lépéseit.
A Viszkisként elhíresült Ambrus Attila kislánya nemrég  egyéves lett. Az egykori bankrabló évekkel ezelőtt minden kapcsolatot megszakított édesanyjával, az asszony azonban unokája születése után felkereste Attilát.
A hétvégén még nyitva van a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozója. Ma Magyarországon több mint 65 ezren vadásznak, a horgászok száma pedig megközelíti a félmilliót; így nem meglepő, hogy a FeHoVa, hagyományosan a Hungexpo egyik legjelentősebb ...
Ambrus Attila tündéri kislánya hamarosan első születésnapját ünnepli.
Hiába próbál szigorú apa lenni, kislánya huncut mosolyától ellágyul a szíve. Hiába próbál szigorú apa lenni, kislánya huncut mosolyától ellágyul a szíve. velvet.hu
Ambrus Attila a kerámiázás helyett disznóvágást rendezett Búbánatvölgyében. Ambrus Attila életében egyre inkább fontos szerepet kapnak a falusi rendezvények: ˝Ami feladat van, bármit megcsinálok˝.
Amióta Ambrus Attila kiszabadult a börtönből és új életet kezdett a Búbánatvölgyben, igyekszik családja számára egy önfenntartó gazdaságot kiépíteni. A zöldségeket és gyümölcsöket már maga termeszti.
Ambrus Attiláék a zöldséget és gyümölcsöt már a kertjükben termelik, és idővel minden ennivalót maguk állítanának majd elő. A Viszkis egyre inkább kacsingat a gasztronómia felé.
Úgy tűnik, Ambrus Attilának nagyon bejön a vidéki élet: zöldséget-gyümölcsöt termeszt, bort készít, valamint disznóvágást szeretne szervezni.
Halle Berry egy vizes pólóban ünnepelt Igencsak merész fotóval köszöntötte rajongóit Halle Berry augusztus 14-én esedékes 53. születésnapja alkalmából. Nem csoda, hogy a poszt már akkor begyűjtött félmillió kedvelést, azon ugyanis a színésznő melltartó nélkül, egy igencsak vizes és tapadós ...
Ajánló - Szereplők: Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán, Gazsó György, Klem Viktor
Ambrus Attila - azaz a Viszkis - a Facebook-on tett közzé egy videót arról, hogy náluk Búbánatvölgyben hogyan készül a karácsonykor hagyományos töltött káposzta.
Rendező: Antal Nimród Szereplők: Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán, Gazsó György, Klem Viktor
Ez az első karácsonya apaként Ambrus Attilának. Kislánya, Anna a közeljövőben tölti majd be az első életévét.
Tündéri karácsonyi fotót osztott meg Ambrus Attila. Kislánya, Anna nemsokára egy éves lesz. Az egykori bankrabló először ünnepel családapaként. Posztjában állítja, amit jó útra térésével bizonyított: mindenkinek jár egy esély.
Ambrus Attila úgy véli, az anyjával együtt fog a pokolra jutni, mert szülője sem élt különb életet nála, ugyanis a „Viszkis mama” tízszer ment férjhez. Az egykori rosszfiú a mai napig nem tudta megbocsátani, hogy az anyja sosem volt mellette, amikor szüksége volt rá.
A Viszkis néven elhíresült bankrabló, aki 1993 és 1999 között több mint 30 pénzintézetet fosztott ki, bűnbe esését a szülői háttér hiányára vezette vissza, s azt sem titkolja, gondolt az öngyilkosságra.
Az egykori viszkis rablót ma is kísérti bűnös múltja, pedig már szabadulna tőle.
Akárhányszor is megy valamelyik repülőtérre vagy határátkelőhöz, mindig számolnia kell azzal, hogy másokkal ellentétben csak órákkal később indulhat tovább. A börtön után a Viszkis számára nem egyszerű az utazás.
A Viszkis rablóként ismert Ambrus a még börtönben lévő barátján próbált segíteni.
Annak köszönhetem az életem, hogy elfogtak. Ezt mondta Ambrus Attila azaz a Viszkis. Ennek az elfogásnak pedig már két...
Ön tudja, mi történt 1999. október 27-én? Sejtette, hogy ez lesz a vége, mesterlövész is várt rá, ha netalán menekülni akart volna. velvet.hu
Pontosan húsz éve, 1999. október 27-én szerda este, a budapesti Nagy Lajos király útja és az Erzsébet királyné útja kereszteződésében lévő négyemeletes lakóház egyik második emeleti lakásában elfogták Ambrus Attilát.
Ambrus Attila családjával ünnepelte a születésnapját, kedves gondolatokkal és közös fotóval tudatta a rajongókkal. A Viszkisnek februárban született meg kislánya, ezért is fontos a mostani születésnap, először ünnepelhet apaként.
A Viszkis - Teljes film - Visszanézhető: 2019.09.22-ig
Rendező: Antal Nimród Szereplők: Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán, Gazsó György, Klem Viktor.
Budapest egyik gyöngyszeme a Kispest szívében található Székelyország Tündérkertje Látványpark, ahol most szombaton adják át és szentelik fel a híres székely költő és író, Kányádi Sándor emlékére felállított Elek nagyapó kutat. Az egésznapos rendezvényt kon-certek, erdélyi ...
A Viszkis - szeptember 8., vasárnap, 23.00
Ajánló - Szereplők: Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán, Gazsó György, Klem Viktor
Cselesen oldotta meg a malaclopást egy szerepi fiatal, de nem jött be a terve.
Még több cikk