33 °C, Budapest
33 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
25°
Szombat
28°
2019.06.26. szerda, János

Ambrus Attila

Június 28-án, 20 órától lesz a Széchenyi Söröző vendége. Az érdeklődők egy gondolatébresztő beszélgetésre számíthatnak. The post Őszintén szemtől szemben a „Viszkissel” – Ambrus Attila érkezik Vásárhelyre appeared first on Vásárhely24 .
Szerinte szerencséje van, mert a magyar emberek többsége gyáva.
The post TELEVÍZIÓS NÉZETTSÉG 2019. 24. HÉT appeared first on ONBRANDS - ÉRTÉK ALAPON .
A börtönéveiről fog vicceskedve mesélni egy stand-up show keretében Ambrus Attila. Ha sikeres lesz az első ilyen fellépése, akkor még sorozat is lehet a performanszból.
Nagy fába vágja a fejszéjét Ambrus Attila, aki az egyik legnehezebb műfajban, a stand-upban szeretné kipróbálni magát. Kis közönségét a börtöntörténeteivel szeretné szórakoztatni.
Nagy fába vágja a fejszéjét Ambrus Attila, aki az egyik legnehezebb műfajban, a stand-upban szeretné kipróbálni magát. Kis közönségét a börtöntörténeteivel szeretné szórakoztatni.
Rendező: Antal Nimród Szereplők: Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán, Gazsó György, Klem Viktor
Ajánló - Szereplők: Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán, Gazsó György, Klem Viktor
Esztergom – Duna-parti földet vásárolt a feleségével Ambrus Attila (51), aki belevágott a bionövény-termesztésbe és a pálinkafőzésbe is.
A Viszkis annyit kért, hogy édesanyja kísérje el az oltárig az esküvőjén, ám erre anyja vallási okokból nemet mondott.
Ambrus Attila a börtönben gondolt először arra, milyen jó lenne egyszer majd apának lenni. Vágya februárban teljesült: megszületett Anna nevű lánya, akinek pár év múlva elmeséli a múltját. Ha a gyerek szeretné, bemutatja majd a nagymamájának, akivel a Viszkisnek nagyon rossz a viszonya.
Ambrus Attilának óriási szerencséje volt
Újra a volán mögött ül Ambrus Attila – írja a Ripost. Az egykori Viszkis rabló néhány napja kapta vissza jogsiját, amit tizenegy hónapja ittas vezetés miatt vontak be.
Ambrus Attila tavaly június óta el volt eltiltva az autóvezetéstől, mivel ittasan ült a volán mögé. A büntetés a lehető legrosszabbkor jött számára, hiszen felesége első közös gyermekükkel volt terhes. Azóta persze a baba épségben megérkezett, és most úgy tűnik, a jogosítvány is ...
Eger â€" Újra a volán mögött ül Ambrus Attila (51)! Az egykori Viszkis rabló néhány napja kapta vissza a vezetői engedélyét, amit tizenegy hónapja ittas vezetés miatt vontak be.
Elmondása szerint az életét köszönheti annak a Viszkis néven elhíresült Ambrus Attila, hogy bankrablásait nem tudta folytatni, merthogy 13 évre börtönbe került.
Ambrus Attila meggyőződése, sírba vitte volna az alkohol, ha nem zárják rács mögé. Allítja: a börtönnek köszönheti az életét.
Az újdonsült apuka maga sem hitte volna, mennyire átalakul az élete a kis Anna érkezésével. Többek közt azt is megfogadta, hogy még felelősségteljesebb lesz, soha többé nem vezet, ha iszik.
Ambrus Attila azt is megfogadta, hogy még felelősségteljesebb lesz, és soha többé nem vezet, ha iszik.
Te is rákattintottál? The post “ÚJRA BÖRTÖNBE KERÜLT AMBRUS ATTILA” appeared first on ONBRANDS - ÉRTÉK ALAPON .
A Viszkis rabló 2012 januárjában szabadult a sátoraljaújhelyi börtönből, és most újra rács mögé került. Ezúttal azonban 12 év helyett csak 1 órát töltött a hűvösön, ugyanis barátai segítségével gyorsan sikerült kiszabadulnia.
Ambrus Attilának minden ügyességére szüksége volt ahhoz, hogy kiszabaduljon a szorult helyzetből – írja a Bors.
A Gyorskocsi utcából könnyebb volt meglógnia, mint a szabadulószobából – állítja Ambrus Attila.
Ittas vezetés miatt vették el tavaly a Viszkis jogosítványát, aki – a 200 ezer forintos büntetés kifizetése mellett – ma kénytelen újra levizsgázni KRESZ-ből.
Megmutatta első gyermekét Ambrus Attila, azaz a Viszkis, aki a kislányát csak Cukikának nevezi. Az egykori bankrabló úgy érzi, sokat kell még tanulnia ahhoz, hogy méltó lehessen a gyermekéhez.
https://www.instagram.com/p/BtGGGkAFssa/Íme az első fotó.
Április 10-én kapná vissza a jogosítványát Ambrus Attila, ám két hete tudta meg, ehhez utánképzésen kell részt vennie. Sőt 9-én vizsgáznia is kell, ráadásul számítógépen.
Budapest — Alaposan megfizet az ittas vezetéséért Ambrus Attila (51).
Még több cikk