7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2020.01.26. , Vanda

Ákos

Az NB I/B Zöld csoportjának 19. fordulójában a Concordia Motax KC Pápa ellen lépett pályára a Vásárhelyi Kosársuli U20-as és felnőttcsapata. Nem is akárhogy! The post Bravúros sikert aratott a Kosársuli hazai pályán appeared first on Vásárhely24 .
Az NB I/B Zöld csoportjának 19. fordulójában a Concordia Motax KC Pápa ellen lépett pályára a Vásárhelyi Kosársuli U20-as és felnőttcsapata. Nem is akárhogy! The post Higgadtság és jó játék: kettős siker a Hódtóiban! appeared first on .
Már csak Bulgária korruptabb az EU-tagok közül Magyarországnál; újabb történelmi mélyponton járt a forint; megközelíthette a 100 milliárd forintot a Miniszterelnöki Kabinetiroda "tájékoztató kampányainak" ára. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
A South Park kultikus rajzfigurája, Eric Cartman és Adam Sandler állandó magyar hangja, de egy tévéreklámból is mindennap hallani őt. Az utóbbi tíz évben azonban ismert lett az arca is, a színházi szerepek mellett rádió- és tévéműsort is vezet.
Nagynéni lett az egykori villalakó. Szögeczki Ági nem is lehetne boldogabb, ugyanis öccsének, Tibornak a napokban született meg az első gyermeke.  Az újdonsült nagynéni a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt.  – A hetem, az évem legszebb ajándéka, csodája... Apa lett az én "kis" ...
Még hétfőn történt a nagy esemény, mostanra már hazaengedték a babát és az anyukát.
Nagyon nem akartam megnyilvánulni a Norbis témában (még a barátaim között sem voltam maradéktalanul népszerű a véleményemmel), de most, hogy azt látom, hogy olyan ismerőseim – akik a büdös életben – egy demonstráción sem voltak még jelen, feljelentkeznek a „Kritikus tömeggé hízás ...
Ha nem vigyázunk, hitelt is felvehetnek a nevünkben a kibercsalók
Erősen indították a 2020-as évet a kiberbűnözők: a NAV, az E.ON és a PayPal nevében is próbálnak adatokat ellopni az ügyfelektől. Egyre több csaló fotót is próbál rólunk megszerezni. Ezzel akár hitelt is vehet fel a nevünkben – hívják fel a figyelmet a szakértők. Napokon belül egymást ...
Szinte hibátlan magyar szereplést hozott a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság első, pénteki napja a debreceni Főnix Csarnokban.
Egy jótékonysági aukción Rigó István, üzletember 1,3 millió forintot fizetett Michelisz Norbert sisakjáért. A pénzt Erdős Ákos, SMA beteg kisfiú kezelésére fordítják.
A pénzt a kétéves SMA-beteg Ákos gyógykezelésére fordítják.
A Fülesbagoly Tehetségkutatót először Martonvásáron rendezték meg, az elmúlt két évben pedig a Fejér megyei város mellett Budapesten is. Idén Debrecen is befogadja a rendezvényt.
A Nemzeti Kommunikációs Hivatal tavaly 58,6 milliárd forint értékben adott megrendeléseket Balásy Gyulának.
2020 januárjától a Budapest Bank a korábbi gyakorlatának megfelelően ismét létrehozta a Lasetzky Frigyes által vezetett Operációs területen belül a békéscsabai Bankműveleti Központ vezetői pozíciót, amelynek élére január 1-jétől Klaukó Ákos került. A Budapest Bank banki ...
Emellett arra kérik a polgármestert: a vizsgálat lezárulta előtt ne írja alá a szerződést a nyertes céggel.
Ha kizárólagos szerződést kötünk egy ingatlanossal a lakásunk eladására, még nem jelenti azt, hogy magunk ne próbálhatnánk meg értékesíteni az otthonunkat.
Erdős Ákos, a két éves SMA-beteg kisfiú gyógykezelésére ajánlotta fel Michelisz a felszerelését. The post 1,3 millióval segített egy beteg kisfiúnak a Michelisz sisakjára licitáló üzletember appeared first on pecsma.hu .
Csak plakátkampányokra több mint 30 milliárd forintot kaptak Balásy Gyula cégei.
Klebniczki György zongoraművészt, Tóth Ákos irodalomtörténészt és Dömötör Mihály fotóművészt is díjazták.
Mi az a Service Design? Ahhoz, hogy ezt a kérdést megválaszolhassuk, érdemes áttekinteni a szolgáltatás definícióját és utána végigvenni, hogy milyen intézkedések kellenek ahhoz, hogy a szolgáltatás a szolgáltató, az azt végző munkaerő és a vásárló szemszögéből is ideálisan működjön. ...
Kedden tartották a Skai sajtónyilvános bemutatóját Jakabszálláson.
Obertauern — Belefogyott az elmúlt napok viharaiba Rubint Réka (41)! Schobert Norbert (48) felesége két nap alatt három kilóval lett kevesebb, a kialakult helyzet miatt már enni sem tud.
Bár maga az esemény viccesnek ígérkezik, a cél nagyon is komoly. A gyermekszegénység létezik, és amíg nem történik rendszerszintű változás, létezni is fog.
A nagyhatalmak között őrlődő Erdély belső harcainak áldozatává vált Kemény János
358 éve, 1662. január 23-án  esett el a nagyszöllősi csatában a török és erdélyi ellenfelei ellen harcoló Kemény János erdélyi fejedelem, író. Önéletírása, amelyben a magyar irodalomban elsőként alkalmazta szervesen és rendszeresen az anekdotát, a magyar barokk próza jelentős alkotása, egyben értékes forrásmű.
Az EU második legkorruptabb országa vagyunk. A korrupció a rendszer része lett, nem mellékhatása – áll a TI jelentésében, amelyből az is kiderül: az EU-forrásból finanszírozott közbeszerzéseknél kiosztott pénz húsz százalékát Mészáros Lőrinc cégei nyerték el. Vannak jó hírek is azért a jelentésben.
Három városban rendeznek idén Fülesbagoly Tehetségkutatót: ez eddigi helyszínekhez, Martonvásárhoz és Budapesthez 2020-ban Debrecen is csatlakozott. A könnyűzenei versenyek különálló események, mindháromra lehet jelentkezni országhatáron belül és kívül. A döntőbe jutott zenekarokra rengeteg ...
Még több cikk