24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
22°
Csütörtök
21°
2018.08.20. hétfõ, István

Ákos

A tojászápor és a pártalapítás is elmaradt Hódmezővásárhelyen, csak a megosztottság maradt. Míg Márki-Zay Péterék a főtéren „ünnepeltek”, addig a Lázárhoz közeli alapítvány rendezvényén az exminiszter "szólította fegyverbe" a vásárhelyieket.
Konzervatívhoz képest is kemény szavakkal kritizálta Hódmezővásárhely polgármestere Brüsszelt és Berlint, amiért segítik Orbán rendszerét.
Valamilyen szervezet, leginkább mozgalom még idén létre fog jönni – mondta a hódmezővásárhelyi polgármester egy vaárnapi nyilvános beszélgetés után.
A grunge esztétikájára épített emlékek, azaz Berriloom and the Doom a Hangoverben.
Keresztes László Lóránt egy interjúban azt mondta, az egyetlen politikai innováció összeborulni a Jobbikkal. Erre reagált Hadházy Ákos.
Hadházy Ákos úgy véli, hogy Márki-Zay a rokona
A hangrögzítőkkel futkorászó paranoid politikusok között vérségi kötelék is van. Erről az LMP-ből kiutált Hadházy Ákos beszélt az ATV-ben. A hangrögzítőkkel futkorászó paranoid politikusok között vérségi kötelék is van. Erről az LMP-ből kiutált Hadházy Ákos beszélt az ATV... 888.hu
Az ATV Start című műsorában árulta el a volt LMP-s politikus, hogy hódmezővásárhelyi származású, és a város jelenlegi független polgármestere, Márki-Zay Péter pedig harmadunokatestvére.
Nagyon szomorúak voltak a pénteki rendkívüli parlamenti ülés létrejöttének előzményei – mondta az ATV Start című műsorában Hadházy Ákos, arra utalva, hogy az MSZP, a Jobbik és az LMP egymást támadta azzal, hogy valójában ki kezdeményezte a devizahiteleseket mentő és az otthonápolási díj ...
Rendkívüli ülést hívtak össze péntekre jobbikos, LMP-s, DK-s és független képviselők az ápolási díj emeléséről és a devizahitel-károsultak segítéséről. 199-ből 38 képviselő jelent meg, egyetlen Fidesz–KDNP-s sem volt a teremben.
Érhette őket bármilyen zaklatási vád, a szakma úgy tűnik, kiáll Marton László és Kerényi Miklós Gábor, vagyis Kero mellett. Ősztől mindketten rendeznek ugyanis, és bár nem eredeti munkahelyükön, de visszatérnek a színpad világához. Mint ismert, Martont, a Vígszínház egykori idős ...
Alakulóban Márki-Zay pártja
Forrásaink szerint az előkészítés már célegyenesben van, csak a megfelelő alkalmat várják a bejelentésre Az idei augusztus 20-a Hódmezővásárhelyen nem az államalapításról, inkább a polgármester politikai céljairól szól, a hétvégén ugyanis Márki-Zay Péter új ellenzéki párt ...
Hódmezővásárhely polgármestere az augusztus 20-ai programsorozat keretein belül vasárnapra politikai pódiumbeszélgetést szervez, amit a helyi Fidesz és a Lázár Jánoshoz köthető helyi média próbál ellehetetleníteni.
Végtelenül gusztustalan…
A hódmezővásárhelyi polgármester szerint újságírói kérdésnek álcázott, de egyértelmű fenyegetést kaptak azok, akik fellépnek az augusztus 20-i ünnepségen. The post Végtelenül gusztustalan… appeared first on Városi Kurír .
Eppel Márton hatszor volt eredményes az El-selejtezőkön.
Eppel újra gólt lőtt, de így is kiesett a csapata
A magyar csatár gólja sem volt elég ahhoz, hogy az Európa Liga play-off körébe jusson a Kajrat Almati.
Jövő szerdán elkezdődik az idén ötvenéves Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN), a nyárzáró fesztiválon fellép Sean Paul, a Pet Shop Boys, Jess Glynne, Wilkinson, Faithless és sokan a hazai élvonalból Ákostól a Halott Pénzen keresztül Lovasi Andrásig. MTI Botka László (MSZP) polgármester a fesztivál ...
Az Alabárdos étteremben az, aki most vagyok... A " Séftörténet " cikket a MiFérfiak.hu juttatta el hozzád -
A Barátok közt Harmath Szonjájaként ismerhette meg az ország Bátyai Évát. A sorozatban Berényi Miklós cselszövő szeretőjét alakítja, amit nagyon élvez, bár ehhez a való életből nem tud ihletet meríteni.
Jól jött, hogy megtanult elsősegélyt nyújtani.
Kifakadt Hadházy Ákos volt LMP-s politikus, amiért a Nemzeti Választási Bizottság elkaszálta a népszavazási kérdéseit. Patyi Andrást sem kímélte Facebook-posztjában.
Összesen húsz éremmel - 11 arany, 5 ezüst és 4 bronz - zárt a magyar küldöttség a szolnoki egyetemi kajak-kenu világbajnokságon. Ez a szereplés elegendő volt ahhoz, hogy az éremtáblázat élén végezzen a 39 tagú magyar válogatott.
Még több cikk