8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
13°
Szombat
2021.12.01. szerda, Elza

Ákos

Figyelmetlen volt és kapkodott Görög Zita főzés közben, emiatt balesetet szenvedett A Konyhafőnök VIP-ben. The post A Konyhafőnök VIP: Görög Zita balesetet szenvedett, orvos érkezett hozzá first appeared on nlc .
Új időpontra kerül át Ákos decemberi arénakoncertje! Az elmúlt napokban két zenésztársa is pozitív covid-tesztet produkált, így sajnos az eredetileg tervezett december 11-i dátumon nem tudják megtartani az előadást.
Jól viselte a cukorkapiac az elmúlt másfél évet. A növekedés motorja a gumicukorka, ahol nem csupán a termékfejlesztések, hanem a piacvezető márka hatékony marketingje is hozzájárul a kategória sikereihez. A The post Magazin: Cukorkák, extrákkal first appeared on Trade magazin .
Végre elérkezett a december, s a karácsony illata már itt van a levegőben. Ha idén nem szeretnéd az utolsó pillanatra hagyni az ajándékvásárlást, cikkünkben most remek ötleteket találsz, így könnyebben döntheted el, mivel lepd meg családtagjaidat, szerelmedet, barátaidat vagy éppen kollégáidat.
Sárközi Ákos egyik versenyzője, Gyenesei Leila sütés közben felgyújtotta serpenyőjét, a tűzesetben senki sem sérült meg, végül a szintén konyhapultban serénykedő Rácz Jenő oltotta el a lángokat.    Az első feladatban Fördős Zének is melege volt, mivel hamisítatlan, balatoni ...
György István, a Miniszterelnökség államtitkára a parlamentben közölte: a kormány javaslata 2022. június 1-ig hosszabbítja meg a koronavírus-járvány elleni védekezésről szóló törvény hatályát, így továbbra is rugalmasan lehetne válaszokat adni a járvány okozta nehézségekre - számolt be róla az MTI.
Európai uniós cél, hogy 2050-re senki ne haljon meg közlekedési balesetben - mondta az innovációs és technológiai miniszter Győrben, a HUMDA Road Safety országos közlekedésbiztonsági programsorozat egyik állomásán.
Helyi és neves Baranya megyei vállalkozók és magánszemélyek összefogásával meg alakult a Mecseknádasd Open Turisztikai Nonprofit Kft.
A mixerek mixerrel mixelnek
Ha az italnak, amit keversz, nagyobbik hányada tonik (gyömbér, kóla), akkor a lehető legjobbat használd belőle, fogalmazott egyik beszélgetőpartnerünk, mintegy megmagyarázva a mixerek használatának szükségszerűségét a koktélok világában. Közben a The post A mixerek mixerrel mixelnek first appeared on Trade magazin .
Az éghajlatváltozás okozta szélsőséges időjárási jelenségek megszaporodása új feladatok elé állítja a helyi közösségeket. Alkalmazkodni kell a rövid idő alatt lezúduló, nagy mennyiségű csapadék és száraz időszakok váltakozásához. Ezen kihívásokra a legészszerűbb válasz, ha a ...
A téli időszakot amúgy is leginkább otthon szoktuk tölteni, de az idei év ebben is rekordot dönt. Használjuk ki ezt az időszakot arra, hogy a hónapok óta halogatott könyveket végre elolvassuk vagy ha ezeken már túl vagyunk, akkor új és izgalmas olvasmányokat fedezünk fel. Az utóbbiban segítünk ...
Úgy tűnik, nem könnyű összeegyeztetni a beruházói, vásárlói és esztétikai szempontokat Szombathelyen sem. De mit mondanak a szabályok?
A piros kötényes versenyzők után most a kékek kezdik meg a kiképzést. A héten minden nap távozik egy híresség a konyhából: a középdöntőre csak hatan maradhatnak!   Az első feladatban Sárközi Ákos kedvenc alapanyagaival dolgoztak a VIP-szakácsjelöltek: tollas fürj, tollas indiai futókacsa, ...
A karácsonyi akciók minden évben vásárlók ezreit csábítják az áruházakba és az online webshopokra, a folyamatos marketingkampányok bűvöletében a spórolás nem kis kihívás. A személyes vagy családi költségvetések védelme érdekében különböző stratégiákat követnek a magyarok: a ...
Alysa Nahmias sokszorosan díjnyertes amerikai dokumentumfilmje a 125 éve született világhírű művész és tanár, Moholy-Nagy László életútját és örökségét mutatja be, azt az újító szellemű, a modern technikai lehetőségeket integráló művészi gondolkodást, amely máig inspirálja az alkotókat.
Rajzpályázatot hirdet a Budapesti Kulturális Központ 6-15 éves gyerekek számára, a téli sportok népszerűsítésének céljából. Az alkotásokat december 20-ig várják a szervezők.
Ez történt a múlt héten és a hétvégén a magyar légiósokkal Európa, Ázsia és Amerika pályáin. Körkép.
Az érintett nemrég tért vissza Dél-Afrikából, nincsenek komoly tünetei.
Neves befektetői és tanácsadói csapatot gyűjtenek maguk köré, januárban elindítják a zászlóshajó terméküket. The post A deepfake mint etikus üzlet – huszonéves magyar csapat dominálná a piacot, neves befektetők álltak mögéjük first appeared on Forbes.hu .
A zöld civil együttműködés szervezeteinek és a termtésvédő közösségek helyi jó gyakorlatait bemutató találkozójaA helyi közösségeknek fontos szerepük van abban, hogy követhető mintákat állítsanak elénk. Programunkon olyan kezdeményezéseket mutatunk be, melyek teremtett világunk ...
A Munkácsy-díjas alkotót november 25-én éjszaka, 78 éves korában érte a halál.
2021. december 1-től a MANK Nonprofit Kft. csoportos kiállításra várja az érdeklődőket szentendrei ÚjMűhely Galériába, ahol A mi ünnepünk című tárlattal ezúttal abba pillanthatunk be, hogy mit jelent a kortárs alkotók számára a karácsony.
Véget ért az első elődöntő hét A Konyhafőnök VIP-ben. Rácz Jenő kiválasztotta hat piros kötényes versenyzőjét, akikkel nekivág a középdöntőnek!   Az utolsó elődöntős napon újra egyéniben főztek a hírességek. Az első feladat alapanyaga a piros csapatnak – stílszerűen – vörös ...
Az Egyensúly Intézet csapata pénteken járt Szombathelyen.
A Fidelio sorozatában hétről-hétre új fotóját – és annak történetét – osztja meg velünk a Morphoblog szerzője, morpho, azaz Hegedűs Ákos. Ezúttal a metálzene iránti távoli rajongásáról, és a Motörhead zenekar akkor még élő legendás basszusgitárosáról, Lemmyről ír.
Miniatűr gyártósort adott át a győri Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégiumban az innovációs és technológiai miniszter. Palkovics László elmondta, a gépsor a magyar szakképzés jövőjét jelenti.
A világ egyik legdrágább felvételén, Diane Arbus fotóján egy testvérpár, két hétéves kislány látható, és a képnek még a parafrázisai is világhírűvé váltak. Az ikrek az ókortól napjainkig megmozgatták a művészek és a tudósok fantáziáját, de az agyontanulmányozott ikerlét a mai napig szolgál meglepetésekkel.
A horeca-piacra zúduló nehézségek közepette sokan sokféleképpen igyekeztek megmenteni a pandémia alatt vállalkozásukat, kollégáikat, esetleg másokról is igyekeztek gondoskodni, támogatást nyújtani. Ahogy a baj is sokféle lehet, úgy annak megoldásai The post Hősöket találtunk! first appeared on Trade magazin .
Az énekes Nagy Sanyival párban főzött egész nap, azonban a végső párbajon alulmaradt, így a zsűri döntése alapján el kellett hagynia a konyhát.   Tóth Vera és Schobert Norbi duója azonban az egyenes ágú középdöntőért párbajozott, ahol a kóstolást követően az énekesnő bizonyult jobbnak, ...
Még több cikk