27 °C, Budapest
27 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
27°
Szombat
29°
2020.07.15. szerda, Henrik

Ákos

Ivosev Tamás (korábbi nevén Tomislav Ivosev) bejelentette, hogy a szerb férfi 3x3-as kosárlabda-válogatottban akar játszani, a helyére pedig Keller Ákos kerülhet.
Az Egyenes Beszéd vendége Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.
Van, aki inkább más területen próbálkozik, elege van a központi szabályozásból. A parlament kedden szavazta meg a rövid távú lakáskiadás szabályozását lehetővé tevő törvényt.
Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők szerint a Fidesz és Péterfalvi Attila, az adatvédelmi hatóság vezetője láthatólag nem tud mit kezdeni az állampolgárokkal közösen elindított törvényes, a nemzeti konzultációs ívek begyűjtésére irányuló akciójukkal, és ...
Még a „dudálós” demonstrációk egyikén történt a „kihágás”. Veszélyhelyzetre meghatározott magatartási szabályok háromrendbeli megsértése, valamint közúti közlekedési szabályok kétrendbeli, kisebb fokú megsértése, továbbá gyülekezési joggal való háromrendbeli visszaélés ...
A munkahelyünkön, ahol erősen szűkültek a lehetőségek a járvány hatására.
Mutatjuk a városban történt családi eseményeket. The post Tizennégy gyermek született a múlt héten Vásárhelyen appeared first on .
Fennáll a veszélye, hogy a nemzeti konzultációs kérdőíveken szereplő adatokat az adatvédelmi követelmények érvényesülése nélkül szimpatizánsi adatbázis építésére használják fel azok, akik az interneten arra szólítják fel az embereket, hogy ne a kormánynak, hanem nekik küldjék el a ...
Fennáll a veszélye, hogy a nemzeti konzultációs kérdőíveken szereplő adatokat az adatvédelmi követelmények érvényesülése nélkül szimpatizánsi adatbázis építésére használják fel azok.
Több kutatás is azt bizonyítja, hogy azok, akik kedvelik a hajós sportokat, az átlagnál jóval boldogabbak. Sőt, egyes amerikai felmérések azt is állítják, hogy a hajótulajdonosok egészségesebbek, nagyobb az önértékelésük és aktívabb életet élnek mint azok, akik még sosem gondoltak arra, hogy ...
Rendkívül nagy az érdeklődés a nemzeti konzultáció iránt, és bár még messze a feladási határidő, de a hétfő reggeli összesítés alapján már 396 ezren kitöltötték a kérdőívet – jelentette be a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. The post Már 396 ezren töltötték ki a ...
Már félidőben látszik, hogy a Fidesz támogatottsága jelenleg olyan nagyságokat ér el, amivel az ellenzék még együtt se tud versenyezni. Ezért most az a reális cél, hogy először utolérjék a Fideszt.
Évek óta bizalmi kapcsolatban van Hadházy Ákossal az az újságíró és felesége, akiknek pontosan ugyanabban a budapesti lakásban van bejelentett vállalkozása, ahol Hadházy alapítványának postacíme is van – számolt be a Hír Tv híradója. „Valódi konzultáció” – Ezzel a felhívással gyűjti ...
A magyar cégeket nemcsak ágazatonként érintette igen eltérő módon a járvány, hiszen voltak szektorok, amelyek gyakorlatilag leálltak, míg másoknál a kereslet élénkülése volt tapasztalható, de az is jelentős különbségeket mutat, hogy mennyire voltak felkészültek a helyzet kezelésére.   „A ...
A stratégiai gondolkodás nagyban meghatározza a cégek krízishelyzetre adott reakcióját és a gazdasági sokkból történő felépülés sikerességét. Az idén ötéves K&H családi vállalatok kiválósági díj ezért a koronavírus-járvány kihívásaira adott példamutató stratégiai megoldásokat is ...
Az egyik „dudálós tüntetésen” vezette úgy az autóját, hogy az egyik hátsó ablakot eltakarta az uniós lobogó.
Azért néhány "ismerős arcot" is látott Michl József. Közben a hotelfejlesztő cég is megpróbált reagálni a dühös helyiek követeléseire.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Belügyminisztérium már meg is kezdte a munkát nemzetközi és magyar szakértők bevonásával.
Rendkívül nagy az érdeklődés a nemzeti konzultáció iránt, és bár még messze a feladási határidő, de a hétfő reggeli összesítés alapján már 396 ezren kitöltötték a kérdőívet – jelentette be a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. The post Dömötör: Már 396 ezren ...
Az ellenzék azonban újra és újra torpedózza a konzultációt.
Dömötör Csaba elmondta, a nemzeti konzultációban világos képet ad majd arról, hogy melyek a magyarok által leginkább támogatott intézkedések.
Rendkívül nagy az érdeklődés a nemzeti konzultáció iránt, és bár még messze a feladási határidő, de a hétfő reggeli összesítés alapján már 396 ezren kitöltötték a kérdőívet - jelentette be a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.
Rendkívül nagy az érdeklődés a nemzeti konzultáció iránt, és bár még messze a feladási határidő, de a hétfő reggeli összesítés alapján már 396 ezren kitöltötték a kérdőívet.
Az útépítés jelzőlámpájánál történt a baleset.
Különleges utcát nyitottak szombaton Balatonszárszón. Az irodalmi hagyományok ápolásában már eddig is kiemelkedő munkát végző községben, mostantól a Vers Utcán végigsétálva is ismerkedhetünk a magyar költészet különböző korokban, különböző stílusban született alkotásaival.
Ez történt a múlt héten és a hétvégén a magyar légiósokkal Európa és Ázsia pályáin. Körkép.
68 ittas sofőrt állítottak elő.
Mintabeadványokkal segítenek, hogy az érintettek panaszai az ombudsmanhoz is elérjenek – ő ugyanis azt mondta, hogy senki nem fordult hozzá.
Gulyás Ferenccel, Szombathely rendőrkapitányával a balesetek fő okairól is beszélgettünk.
Szinte az egész ország megmozdult, hogy ne épüljön ötcsillagos, 120 szobás luxusszálloda a kiemelt természetvédelmi területen. A polgármester ígéri, lakossági fórumokat tart a következő napokban a beruházásról.
Átnéztük, mi történt az elmúlt hét napban a környéken, ahol élünk.
Holender Filip, a svájci élvonalban szereplő Lugano magyar válogatott támadója előbb gólpasszt adott, majd maga is gólt szerzett a Luzern elleni vasárnapi bajnokin.
A baloldal Mezőtúron is megpróbálja elszedni az emberektől a konzultációs íveket – írja az Origo.hu.
Még több cikk