8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
21°
Szerda
19°
2019.04.21. , Konrád

Ákos

A magyar szélső végigjátszotta a Paris FC elleni rangadót a francia másodosztályban, ami után csapatával megközelítette az osztályozót érő helyeket.
Összesen 13 minisztériumi alkalmazott, illetve vezető ismerhette meg közpénzből a kishajó-vezetés szépségeit. A magyarázat parádés.
Hatalmas szakadék tátong a rádiós játszási listák és az eladási listák között | Rockbook.hu
"Bár a hírek a fizikai hanghordozók hanyatlásáról szólnak, úgy látszik akinek a halálhírét keltik - sokáig él, mégis még nekünk is döbbenetes látvány a 2019 / 15. heti hivatalos Mahasz TOP 40-es eladási lista..." 25 saját kiadvánnyal szerepelt a héten a Mahasz Top 40 listán az ország ...
Idézetet kerestek a ballagási meghívóra, vagy éppen a búcsúbeszédet dobnátok fel egy-egy idézettel? Van néhány ötletünk.
Kommentátorunk, Somos Ákos a Premier League 35. fordulójának mindegyik meccséről elmondta véleményét.
Tizennyolc állomásos, személyre szabott tanácsadással kísért, ingyenes edzéssorozat indult a Budapest Sportfőváros évad keretében. Június 8-ig minden szombaton, egyidejűleg két kerület szabadtéri kondiparkjaiba várják a saját testsúlyos edzések iránt érdeklődő embereket, ahol profi edzők ...
Csobog, s ,,szökik" a víz a Radón, az első világháborús hősi emlékműnél, ahol sokáig víz sem volt a kőmedencében. Az újonnan elkészült vízforgató-rendszert a közelmúltban felújított 11-szer 20 méteres medencénél tegnap adta át Borkai Zsolt polgármester, valamint a két alpolgármester: Radnóti Ákos és Fekete Dávid.
Marko Nikolic a tisztelet is hiányolta Farkas Ádám játékvezetőnél a DVSC elleni MK-elődöntőn, amelynek végén elküldte a bíró a kispadról a fehérváriak mesterét.
Van, aki a Momentum és Jávor Benedek között vacillál, és van, aki el sem megy szavazni az EP-választáson. Kikérdeztük a független politikusokat a dilemmáikról!
Hadházy és az ellenzékiek ismét megpróbáltak bejutni az MTVA székházba.
Budapest — Már csak szűk két hét, és április 29-től jön a Konyhafőnök-visszavágó!
Az erősen MSZP-s körzet megszűnésével a környező utcákat úgy osztotta volna szét a jegyző, hogy fideszes többségű körzetekhez csatolták volna őket.
Nagy lángokkal ég a Notre-Dame Székesegyház Párizsban - írta a The Telegraph . A tűz okáról egyelőre nem sokat tudni, legfeljebb annyit, hogy a felújítás közben gyulladhatott ki az épület. Az első fotók és videók alapján az látszik, hogy a katedrális felső része ég, körülötte nagy ...
Sokadjára akciózott Hadházy Ákos szervezésében az ellenzék az MTVA épületénél, de be most sem jutottak. A majdnem összellenzéki akcióban se szocialista és LMP-s politikust nem láttunk – mint kiderült, nem véletlenül!
Szél Bernadett és Hadházy Ákos több ellenzéki politikussal együtt ismét az MTVA székházához vonultak.
Hétfő kora délután ellenzéki képviselők, többek között Hadházy Ákos, Varju László, Tordai Bence és Szél Bernadett ment az MTVA Kunigunda utcai székházához, azzal a céllal, hogy találkozzanak Papp Dániel vezérigazgatóval. Azt akarták tőle megkérdezni, hogy az elmúlt egy hónapban hányszor ...
Kevés nevetségesebb jelensége van a magyar közéletnek, mint mikor Hadházy Ákos és társai végtelen ciklusba kerülve próbálnak újabb és újabb pontokat átnyújtani az MTVA vezetőségének. Hogy, hogy nem, két komoly franchise is újraindult ma. A HBO kitolta a GoT utolsó, befejező évadának első ...
Végre megérkezett a kellemes tavaszi időjárás. Ideje, hogy kimozdulj a teremből!
Ismét az MTVA székházánál cirkuszol a fetrengő, ajtónak futó, pókemberkedő ellenzék, az újabb bohóckodást ezúttal is Hadházy Ákos, Szél Bernadett, Tordai Bence és Varju László vezeti. Hadházyék ma is azért mentek a közmédiához, hogy bevigyék a követeléseiket és találkozzanak az MTVA ...
Többek között Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Tordai Bence Pap Dániel igazgatóval akar beszélni.
Hadházy Ákos és több ellenzéki politikus megint megpróbálja bevinni követeléseiket, találkozni akarnak a közmédia vezetőjével.
A decemberi és januári MTVA-nál történt események után újra a köztévé épületéhez mentek ellenzéki képviselők, hogy számon kérjék a közpénzből finanszírozott intézményen, hogy az miért nem ismerteti az EP-kampányban az ellenzéki pártok véleményét.
Még több cikk