7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2019.12.12. csütörtök, Gabriella

Ákos

Nem tudni, van-e köze a polgármesterválasztás eredményének ahhoz, hogy Kovács Ákos és Tiffán Zsolt borász, a Fidesz korábbi parlamenti képviselője úgy döntöttek, hogy eladják üzletrészüket az I. kerületben bérelt üzletükből, az Andante Borpatikából. Mi történhetett? Kovács Ákos énekes ...
Újabb gazdasági visszaesés közeleg, hazánkba azonban várhatóan lassabban és kevésbé markánsan gyűrűzhet be a recesszió, mint tíz évvel ezelőtt. Nem mindegy, hogyan reagálnak majd a családi cégek, mivel a hazai vállalati szektor 70%-a ezen cégekből áll. Az előny most náluk van, hiszen egy ...
Valószínűleg tovább főzhet a cég, ami Mészáros Lőrinccel is kapcsolatba hozható.
Ez volt az a hely, amit meglepően olcsón sikerült kibérelni az önkormányzattól. Most ellenzéki polgármester van a kerületben.
Bátyai Évi teljesen véletlenül találkozott férjével pár éve, és azóta elválaszthatatlanok. Minden szabadidejüket együtt töltik, két fiukkal készülnek az ünnepekre.
Az összes megkérdezett 45 százaléka is azt mondta, nem kell a világverseny. Ha pedig az emberek megtudták, mekkora összeg lehet ez, még többen ellenezték a rendezést.
BÖRTÖN - Nem szabadulhat élve a bőnyi rendőrgyilkos! Győrkös István egy méterről lőtt le egy nyomozót az otthonában. A férfi továbbra is azt mondja, nem ő gyilkolt. - DARUBALESET - Kiesett egy népszerű focigyúró egy daruból Kisvárdán. Egy teherautó ütközött a gépnek, a férfi fejjel zuhant ...
A BKV előre 24 éves focistájának 1 éves cége lehet a befutó, csak hogy utána tovább főzhessen a cég, ami Mészáros Lőrinccel is kapcsolatba hozható.
A győri helyi választási iroda közlése szerint az eddig ismert jelölteken kívül vannak még jelentkezők.
Schweickhardt Gyula kevesebb mint egy évig töltötte be a pozíciót.
Kiesett a DVSC; az Újpest hármat vágott a Vácnak a Magyar Kupában
Tizenegyesekkel ütötte ki a másodosztályú Dorog a Debrecent!
Miközben az ombudsman is aggályosnak tartja a köznevelési törvény módosítását, a minisztérium köti az ebet a karóhoz, mondván, túl késő a változtatások elhalasztása. A kialakult káoszról, a kétségbeesett szülőkről és a gyerekek érdekeit teljes mértékben figyelmen kívül hagyó új ...
A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) 52 milliárdnyi cellainformációt vásárolt a közelmúltban, hogy a Magyarország területén működő mobiltelefonok használóinak mozgását elemezze. Hivatalosan nem lehet tudni, kitől és mennyiért vette az adatokat, ráadásul annak sem egyöntetű a megítélése, ...
A győri helyi választási iroda közlése szerint az eddig ismert öt jelöltön kívül van még öt trónkövetelő Győrben. Kérdés, hogy össze tudják-e szedni az ajánlásokat.
BUDAPEST - A Vállalkozók Országos Szövetsége december hatodikán, a Művészetek Palotájában megtartott ünnepségén Lőrinc Ákos, az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. vezérigazgatója a Magyar Gazdaságért Díj kitüntetést vette át ...
Már semmi sem szent! Szerdán a Pesti Srácok vezércikkben fogalmazta meg véleményét a művészekről úgy általában, egy címszó alá véve az írókat, színészeket, képzőművészeket, költőket. Honnan is ismerős, ja…. Dévényi István facebook bejegyzésében azonosította az íróját: A ...
Bánhidi Ákos csapatvezető indítványára a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) fegyelmi eljárást indított az olimpiai bajnok Burján Csaba ellen.
A szövetség honlapján Burján újból bocsánatot kért. The post Megindították a fegyelmi eljárást Burján Csaba ellen appeared first on pecsma.hu .
Olyan hírességek ajánlották fel személyes tárgyaikat a jó ügy érdekében, mint Erdei Zsolt, Zséda vagy Ákos.
A parlament kedden elfogadta az Országgyűlés működését érintő törvények módosítását, amely alapján a jövőben szigorúbban büntethetők a Ház rendjét megsértő képviselők. The post Szigorúbban büntethetők a fegyelmi szabályokat megsértő képviselők appeared first on Vásárhely24 .
A séf Róka Adri egyik főztjét bírálta kemény szavakkal, parasztvakításnak nevezte a fogást.
Már nem Imreh Domonkos vezeti a sebészeti osztályt, miután az intézmény nemrég visszavonta december 31-ig szóló vezetői megbízását. A döntést azzal indokolták, hogy Imreh október 23-án elérte az öregségi nyugdíjkorhatárt.
Egyesítették a feljelentéseket a nyomozás során.
Váratlanul nyugdíjazták a Szent Margit kórház sebészetének főorvosát. Olyan hirtelen történt mindez, hogy az előjegyzett betegek sem tudtak róla és hiába keresték orvosukat.
„Minden munkaadónak érdeke és kötelessége, hogy egy átfogó koncepció mentén törődjön a dolgozók fizikai és mentális állapotával.”
Lagos (Nigéria) — A dunaújvárosi K. Bernadett évek óta boldogan élt három kicsi gyermekével és kameruni származású férjével együtt a nigériai Lagos egyik elitebb negyedében.
Még több cikk