1 °C, Budapest
1 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2018.12.18. kedd, Auguszta

Ákos

Igazi csemegékkel készül az M2 Petőfi TV az ünnepekre. A karácsonyi, szilveszteri műsorok mellett már most ízelítőt kapunk 2019 első napjainak műsorából is.
A nagytakarítás áldozata lett a magyar válogatott középpályása. Elek Ákos a következő idénytől meg nem erősített lapértesülések szerint nem lesz a kazah Kajrat Almati labdarúgója.
A Parlament elől a tüntetők és az ellenzéki pártok a Kunigunda utcai tévészékházhoz vonultak, ahol nem olvasták be követeléseiket. Az ellenzéki képviselők ezért bent éjszakáztak, és 24 órán át próbáltak elérni egy hírszerkesztőt, de csak fegyveres őrökbe ütköztek. Videós összefoglaló vasárnaptól estétől hétfő estéig.
Az egyik legnagyobb nemzetközi napilap is terjedelmes cikkben foglalkozik a fővárosi tüntetéssorozattal. Egyik új írásukban Kovács Zoltán kormányszóvivő is megszólal.
Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja fogta magát és a papírját, magával vitte azt az Echo TV-be és felolvasta az öt pontot.
Minek kell történnie ahhoz, hogy valaki joggal akadályozzon vagy emeljen kezet egy parlamenti képviselőre? Ez hétfőn lényeges kérdés lett. Parlamenti képviselőt földre teperni, majd kitenni egy közintézményből, bűncselekmény. Ezt mondja az alkotmányjogász. A vagyonvédelmi kamara elnöke ezzel ...
A hétfői események – erőszakkal kidobott képviselők, összekovácsolt ellenzék, propagandamédia-vonulás. index.hu
Az ellenzéki pártok kezdeményezésére tartottak kormányellenes demonstrációt az MTVA székháza előtt. Jövőre várhatóan 150 ezer forint lesz a minimálbér, a garantált bérminimum összege pedig átlépheti a 200 ezer forintot. Január harmadik hetében szavaz a brit parlament a Brexit feltételeiről ...
Hétfőn este is folytatódott a tüntetés, amely már nem is annyira az ellenzék által csak rabszolgatörvénynek titulált túlóra törvény ellen szól, sokkal inkább a köztévé van össztűz alatt.
A független ellenzéki képviselő az ATV Egyenes Beszéd Kontrában mesélt az MTVA-székházban szerzett élményeiről.
Rónai Egon kérdezőtársai Pungor András újságíró, 168 Óra és Somos András az ATV műsorvezetője.
A szervezet magyarországi igazgatója, Vig Dávid szerint az incidenst alaposan ki kell vizsgálni, a felelősöket pedig bíróság elé kell állítani.
A Fidesz szerint elfogadhatatlan, hogy politikusok erőszakkal akarnak beavatkozni egy szerkesztőség működésébe.
Elfogadhatatlan a tüntetők viselkedése Volner János szerint.
A biztonságiak ma reggeli akciója is egyértelműen mutatja, hogy a magyar kormány mennyire elszánt abban, hogy minden a kormánnyal kritikus véleményre lecsapjon.
A nap legfontosabb hírei.
Az MSZP elnöke úgy látszik elfelejtette, hogy mit tett a rendőrség, amikor az MSZP volt hatalmon.
Hadházy Ákos a nyilvánosság előtt adta át felesége köszönetét Szél Bernadettnek az esti tüntetésen.
Elkezdődött az ellenzéki pártok által szervezett demonstráció a Kunigunda utcában.
Még több cikk