0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2019.02.18. hétfõ, Bernadett

Adele

Egy brit workshopon mindenki kidekorálhatja a saját, egyedi porcelán műpéniszét. Az esemény nem csak szexjátékok készítésére specializálódott; a látogatók erotikus költészettel és prózával, az intim részek „felszentelésével” és a női szexualitás tanulmányozásával tölthetik el az időt.
Egy kimutatás szerint Londonban az utóbbi időben elkövetett késestámadások mögött jórészt 19 év alatti fiatalok állnak. Az elkövetők több mint háromnegyede migrációs háttérrel rendelkezik.
A nők 80%-a választ rossz méretű melltartót. Szakértők adnak tanácsot a tökéletes darab megtalálásához.
Az eddigi legmelegebb január volt az idei Ausztráliában, ahol a havi átlaghőmérséklet először haladta meg a 30 Celsius-fokot.
Egymás után vetik alá magukat a sztárok a #10yearschallenge őrületnek: íme 14 emblematikus példa
Van, aki szinte semmit sem változott 10 év alatt! A legújabb őrület a , fotót kell posztolni 10 évvel ezelőtti és mostani önmagunkról. Természetesen celebritások sem tudtak ellenállni... joy.hu
A díva "Hello" című dala három év után visszaszorult a második helyre ezen a listán.
Már nem Adele a leghallgatottabb női előadó: Vajon ki vette át a helyét?
Ki taszította le a trónról? Eddig Adele volt a világ legtöbbet hallgatott énekesnője, de a helyét valaki átvette idén januárban. joy.hu
Adele hosszú ideig volt az élen, most azonban egy fiatal feltörekvő tehetség taszította le őt a trónjáról, most már ő a legtöbbet hallgatott női előadó.
Adele figyelmeztette rajongóit, hogy talán soha többé nem találkozhatnak vele élőben. A részleges visszavonulást életmódjával indokolta, és azzal, hogy szeretne több időt tölteni kisfiával.
Gondoltátok volna, hogy Adele és Rihanna egyidősek? Pedig bizony, mindketten idén töltötték be a 3x-et. Mutatunk 6 sztárt, akik szintén 2018-ban ünnepelték 30. születésnapjukat.
Na és persze Paul McCartneynak, Ariana Grandénak, Adam Levine-nek, Christina Aguilerának és még sokan másoknak, akik mind együtt karaokéztak a showmannel.
Egy igazán különleges helyre vitte magával a herceget.
Sári Évi a múlt heti Sztárban-Sztár adásában Adele bőrébe kellett, hogy bújjon. A változás nem volt nehéz számára, hiszen könnyen megszerette új kinézetét.
A Sztárban sztár döntőjére készülő énekesnő meghökkentő videót posztolt.
Hűha, mi történhetett Sári Évi popsijával?
Sári Évi óriási változáson ment át
Több évet ült nemi erőszakért, de kapott pár évet emberölési kísérletért.
New York – A jelek szerint a szexi rapper már nyilvánosan is felvállalja az elítélt szexbűnözőt.
Sári Évi Adele dalával nyűgözte le a zsűrit. Komoly vélemények érkeztek, de a legjobban Stohl értékelésén lepődtek meg. Tilla szerint tömör és velős volt.
Sári Évi a népszerű brit énekesnőt, Adele-t idézte meg az Elődöntőben.
Sári Évi Adele bőrébe bújt, ám volt egy kis gond: meg kellett tanulnia, hogy nem szabad sokat mozognia. Drasztikus módszert vetettek be.
Sári Évi izgatottan várja már a kilencedik adást, ő maga sem gondolta, hogy itt fog állni a döntő kapujában. Adele-t és Nótár Maryt is megidézi a színpadon.
Az első 24 óra alatt több mint 50 millión megtekintést produkált Ariana Grande “thank you, next” című dala. A klip számtalan YouTube-sztárt is felvonultat, az ő szerepeltetésük is sokban hozzájárult a sikerhez. Volt olyan pillanat a YouTube közlése szerint, amikor 830,000 nézték egyidőben a ...
Egy grizzly medve ölthetett meg egy anyukát és kislányát Kanadában.
Bárkivel összeállna a Spice Girls
Az egyik tag kotyogott ki valamit.
Janicsák Veca nyáron vesztette el Zenta nevű német juhászkutyáját. Fél évig meg is gyászolta, hiszen a család kedvence volt, ám nemrégiben nagy elhatározásra jutott.
Zayn Malik fura vádakat erősített meg Taylor Swifttel kapcsolatban
Ez annyira vicces, nem bírjuk abbahagyni a nevetést!
A háromszoros olimpiai bajnok úszó magabiztosan nyerte meg a 400 méter vegyest a világkupa-sorozat utolsó állomásán.
Hosszú Katinka valami olyat tett amit, eddig nem igen láthattunk tőle: dalra fakadt a döntők után.
Az Iron Lady ezzel a produkcióval nem fog dobogóra állni sehol, bár ő az első, aki ezt beismeri.
Hosszú Katinka rögtön két éremmel zárta a csütörtöki úszó világkupa-sorozat szingapúri rövidpályás állomásának első napját.
Hosszú Katinka rögtön két éremmel zárta a csütörtöki úszó világkupa-sorozat szingapúri rövidpályás állomásának első napját. Az arany- és az ezüstérem miatti mámoros öröm még a szállodába tartó buszos úton is tartott, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi felvétel, amin Katinka ...
Adele bús-szerelmes számát, a Someone Like You-t adta elő egy busznyi úszónak egy verseny után.
Hosszú Katinkának egy ezüstéremmel megszakadt egy óriási sorozata: 200 pillangón aranyérmet, 100 vegyesen viszont ezüstérmet szerzett a világkupa-sorozat szingapúri állomásán. Az Iron Lady azonban nem keseredett el, sőt, úgy tűnik: ő maga lett a hangulatfelelős az úszók között. A sportolók a ...
Még több cikk