15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
27°
Péntek
26°
2020.06.02. kedd, Anita, Kármen

Ábel Anita

Budapest — Testvére sikere meghozta a kedvét, ezért jelentkezett a Sztárban Sztár +1 kicsi című vetélkedőbe Varga Szabolcs (16), Varga Miklós (60) rocklegenda fia.
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge nagyot énekelt tegnap Hevesi Tamás oldalán a Sztárban sztár + egy kicsiben. A fiatal énekesnő egy titokzatos fiúval beszélgetett a szünetekben – vajon ő a szerelme?
Így búcsúzott Ábel Anita a TV2-től
Két év után hagyta ott a csatornát.
Budapest — Egyre inkább Liptai Claudia köszön vissza Ábel Anita megjelenésében, gesztusaiban. A két színész-műsorvezető sorsa alapvetően is sokban hasonlít, ám most a leginkább szembetűnő a párhuzam.
„Cool Daddy” vagy szigorú apa? Hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt a szerepek között? Vajtó Lajos erről beszélt a Fem3Caféban.
A színésznő tapintatlannak tartotta a kérdést, de végül válaszolt. . ORIGO Ábel Anita origo.hu
Egy kis ízelítő Liptai Claudia esküvőjéből - A helyszínről posztoltak barátai
Hű, micsoda sztárparádé! Liptai Claudia esküvőjén ugyan nem szabadott a násznépnek posztolni, de azért egy-egy fotó felkerült a képmegosztókra, hogy beleshess egy kicsit a nagy napba. joy.hu
Budapest — Akár magyar is lehetett volna A Gyűrűk Ura-film!
A színésznő szerint minden úgy jó, ahogy van. Videó.
Véget ért A Nagy Duett döntője: Janicsák Veca és Simon Kornél nyerte a versenyt.
Budapest — Visszaszámlálás! A Sztárban sztár legutóbbi adásában egy pillanatra sem látszódott Liptai Claudia (43) fekete szoknyába bújtatott pocakja, de a stylist Holdampf Linda közösségi oldalára feltett fényképe jól szemléltette, hogy a műsorvezető-színésznő terhessége vége felé jár ...
Drágám, add az életed! – ez a címe a TV2 vetélkedőjének, aminek második évadában is Ábel Anita biztatja a párok hölgytagjait a licitre, míg a férfiak végrehajtják a lehetetlennek tűnő feladatokat. A népszerű műsorvezető is eljátszott a gondolattal, mi lenne, ha ő is ezt kérné a ...
Balaton - Ábel Anita nagyon ritkán mutatja meg nyilvánosság előtt kislányát, azonban most balatoni nyaralásuk alkalmával kivételt tett.
Hét év házasság után, megtartva a barátságot vált el egymástól a színésznő és Gusztos Péter korábbi országgyűlési képviselő. A páros egyik tagja sem részletezte eddig a szakítás okát, a csendet a színésznő törte meg.
Ábel Anita életmódváltásának köszönhetően lefogyott, és felvehette élete első farmersortját is.
Izgalmakat és derűs pillanatokat ígér az Észbontók legújabb, 5. évada is, ráadásul a VIASAT3 vetélkedőjének legújabb szériájában kizárólag celebek mérkőznek meg egymással, nyereményükkel pedig hétről hétre egy-egy alapítványt, jótékony célt támogatnak majd.
Bár Ábel Anita gyerekkora óta sokat szerepel, a Drágám, add az életed! műsorban is sok apróság kiderült még róla. Most arról is beszélt, milyen a magánélete.
Nem mindenki tetszését nyerte el a Liptai Claudia helyére érkező új zsűritag.
Óriási titkolózás övezte Liptai Claudia és Pataki Ádám csütörtöki esküvőjét, és a két napra rá, most szombaton megtartott hatalmas lakodalmat is. A lagziról a meghívott ismert arcok már elkezdtek posztolgatni, lassan szivárognak tehát az információk.
Miután eljött a Tényektől, egy ideig pihent, majd rádiózni kezdett, Abaházi Csabával és Vágó Pirossal vezette a Sláger Reggelt. Hetek óta viszont nem Dudás Ádám olvassa a híreket.   – Azért nem hallhatnak, mert szeptember elején felmondtam – mondta el Ádám. – A felmondási időm most járt ...
Még több cikk