22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Kedd
18°
2021.05.15. szombat, Zsófia

Ábel Anita

A Life TV műsorvezetője nagyon erősnek érezte magát, amikor Kiss Balázs K1 bajnokkal kötekedett.
Balázs Andi a házi kedvenceit is beoltatná vakcinával, ha lenne rá lehetőség
Azt mondja, megtenné, ha nála okosabb emberek javasolnák ezt. The post Balázs Andi a házi kedvenceit is beoltatná vakcinával, ha lenne rá lehetőség first appeared on 24.hu .
Mindenki imádta Törőcsik Marit - ismert emberek búcsúnak a színészlegendától. The post Törőcsik Marit mindenki imádta - hírességek búcsúznak a művésznőtől first appeared on nlc .
Opitz Barbi nevében kér kislányoktól meztelen képeket egy pedofil a Facebookon. A Bors megtalálta az egyik gyermek felháborodott édesanyját, aki megdöbbentő részletekről számolt be. Úgy tűnik, az internet veszélyes közeg.
Még kisiskolás korában készült a kép. The post Mutatunk egy gyerekkori képet Csonka Andrásról first appeared on 24.hu .
A műsorvezető ma reggel ismét munkába állt.
Ábel Anita koronavírus-tesztje 17 nap után lett negatív. The post „Megízlel, alaposan megrág, és jó esetben kiköp” – Ábel Anita kigyógyult a koronavírusból first appeared on nlc .
A Magyar Hospice Alapítvány támogatásáért nárcisz kitűzőt visel többek között Sváby András, Majka, Ábel Anita, Barabás Éva, Dobó Kata, és Mautner Zsófi is.
A koronavírusos színésznőnek szerencsére enyhe tünetei vannak, a szaglását azonban hétfő reggelre elvesztette. Ábel Anita betegségét a cicája is megérezte.
Az elmúlt napokban újabb három magyar sztár jelentette be, pozitív tesztet produkált.
A műsorvezető karanténba vonult a családjával.
A csütörtök reggeli tesztje pozitív lett, karanténba vonult.
A színész-énekes új szerepben próbálhatja ki magát, áprilistól műsorvezető lesz. Bereczki elárulta: Sosem csinált még ilyet, ezért van benne egy kis félelem.
Derült időnk lesz vasárnap, viszont mindössze 8 fokig emelkedik a hőmérő higanyszála. Március 7-ét írunk. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
Összezavarodott a szerepeket illetően. The post Hajdu Steve saját magát és picit Kovács Patríciát is beégette a reggeli műsorban first appeared on 24.hu .
Ábel Anita nem a magánügyét kiteregető sztárok közé tartozik, legutóbbi műsorvezetése alatt azonban részben kivételt tett, és őszintén mesélt egykori válásáról.
Külföldön ment férjhez. The post Nagy Adri titkos esküvőjén még a tanúk is idegenek voltak first appeared on 24.hu .
A fitneszedző tudomása nélkül használták fel a képeit és egy olyan sztorit kreáltak köré, ami nem is állhatna messzebb a valóságtól. Az MTVA-t, a Ridikül című műsort és Dióssy Klárit is belekeverték.
Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb beköpéseit.
Hétfőn reggel már Ábel Anita és Csonka András ébresztette a Life TV nézőit. Az Ébredj velünk! egyik műsorvezetőnője édesanyaként hozzá van szokva a korán keléshez.
Ébredj velünk! címmel indul az első olyan műsor, amelyen Hajdú Péter és az RTL Klub után a LifeTv-hez igazolt menyasszonya, Eszter közösen dolgoznak. Szakmai vitáktól nem tartanak.﷯
Az ország Picije  évek óta édeskés illatot érez az orrában. A színész  már orvoshoz is fordult a furcsa jelenséggel, ám a szakemberek sem tudják megmondani, hogy milyen betegség állhat a nem mindennapi tünet hátterében.
Az ország Picije  évek óta édeskés illatot érez az orrában. A színész  már orvoshoz is fordult a furcsa jelenséggel, ám a szakemberek sem tudják megmondani, hogy milyen betegség állhat a nem mindennapi tünet hátterében.
Még több cikk