-2 °C, Budapest
-2 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
11°
2020.02.27. csütörtök, Ákos, Bátor

Ábel Anita

Ábel Anita nem fogta vissza magát a Nicsak, ki vagyok? második adásában sem, fergeteges poénjai hallatán sokszor a hasunkat fogtuk a nevetéstől. Idézd fel velünk a Anita legjobb beszólásait, garantáltan a könnyed is kicsordul a nevetéstől!
A Nicsak, ki vagyok? sztárja testre simuló ruhában mutatta meg tökéletes testét.
Lehullt a harmadik maszk a Nicsak, ki vagyok? színpadán. Hatalmas tippelések után, de végül kiderült, Shane Tusup volt a maszk alatt!
Még az utolsó pillanatokban is izgalmakat hozott a TV2 új showműsora, a Nicsak, ki vagyok?, hiszen egészen az adás végéig kellett várni arra, hogy az Oroszlán jelmez viselője felfedje kilétét. Végül a nézők szavazatainak köszönhetően ő bukta inkognitóját és így derült ki, hogy nem mást ...
Majka azt jósolta, hogy Ábel Anita meg fog őrülni Kajdi Csaba és Gansxta Zolee társaságában, azonban a csinos műsorvezetőnő elárulta: Majka idegesíti igazán.
Lehullt az második maszk a Nicsak, ki vagyok? színpadán. Hatalmas tippelések árán, de végül kiderült, Curtis volt a maszk alatt!
Lehullt az első maszk a Nicsak, ki vagyok? második adásában! Bíró Ica lapult a maszk alatt!
Az Ördög kiléte egyelőre hatalmas nézeteltéréseket generált: Ábel Anita szerint tippje bombabiztos, ám Majka erősen megkérdőjelezte ellenfele ötletét...
Cyla és Ábel Anita ismét szócsatába keveredtek, ugyanis az egyik csapattagot érzékenyen érintette a kora.
A csapattagok ámulatba esve hallgatták az Oroszlán produkcióját, aki a fantasztikus hangjával mindenkit elkápráztatott.
Íme a mai este első fellépője, az Oroszlán: A csapattagok ezeket az információkat tudták meg róla az első körben.
Ezen a hétvégén is Majka, Judy és Hajós András hármasa csap össze Ganxsta Zolee, Ábel Anita és Kajdi Csaba csapatával.
Tilla bevonulása a második élő showban is parádésra sikerült, hiszen az elképesztő stúdió mellett még a fantasztikus táncosok is emelték az est színvonalát.
Tizenegy éves korára már közel egy tucat filmben és tévéfilmben játszott a színésznő, akinek kislánya, Luca most épp ennyi idős. A kiskamasz a TV2 gigantikus show-műsorának, a Nicsak, ki vagyok? – A Rejtélyek színpadának első adására ugyan elkísérte anyukáját, de őt magát ennél tovább nemigen érdekli a szereplés.
A stúdióban a sztárok, a képernyők előtt pedig a tévénézők találgatták, vajon ki lehet Octopuszi maszkja mögött a Nicsak ki vagyok? című showműsor színpadán. Több, mint egy tucat tipp után végül, a nézők szerint a sztárcsapatoknak nem sikerült eltalálni,...
A stúdióban a sztárok, a képernyők előtt pedig a tévénézők találgatták, vajon ki lehet Octopuszi maszkja mögött a...
A Nicsak, ki vagyok? műsorában Ábel Anita is megmutatta humoros oldalát, csípős és vicces megjegyzéseitől volt hangos a stúdió. Anita kirobbanó formában szórakoztatta a nézőket vasárnap este, összeállításunkban most te is felidézheted ezeket a fergeteges pillanatokat.
Nejlonharisnya, tűsarok, műszempilla, rúzs – ez csak néhány női kellék, amelyet Majkának vasárnap este a TV2 kamerái előtt viselni kell. De kizárólag magának köszönheti, hogy bohócot csinálnak belőle, ugyanis elvesztett egy nyilvános fogadást.
Ha már létezik Napi zeneesztétikai holokauszt Facebook-csoport, érdemes lenne létrehozni egy, a tévés trash- műsoroknak otthont adó fórumot is, ahol előkelő helyet kapna az RTL Klub, még inkább a TV2 új maszkos műsora. Hétvégente mindkét csatorna ugyanazzal a formátummal jelentkezik: álarc mögé ...
Vasárnaponként párhuzamosan megy majd a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada és az Álarcos énekes. Letáboroztunk tehát a tévé előtt, és megnéztük, melyik műsor mit tud.
Vasárnap este indult a TV2 vadonatúj műsora, a Nicsak ki vagyok?, melyben jelmezek mögé bújt hírességek mutatják meg énekhangjukat, majd a Kajdi Csaba, Ábel Anita és Ganxta Zolee, illetve a Majka, Judy és Hajós András alkotta csapatoknak ki kell találniuk, kiket rejt a maszk. Az első adásban négy ...
Elérkezett a nagy nap, elsartolt a TV2 legújabb szuperprodukciója a Nicsak, ki vagyok?!  Hogy milyen produkciókkal kápráztattak a sztárok és kiket rejtettek a maszkok, az kiderül összefoglaló cikkünkből!
Till Attila meglepő észrevételt osztott meg a Nicsak, ki vagyok? csapataival.
Ezúttal a másik csapat két tagja került nagy összhangba, így Ábel Anita egyedül maradt a véleményével.
Kajdi Csaba, Ábel Anita és Ganxsta Zolee biztosak benne, hogy jól tippelnek.
A Barátok közt Berényi Mikijét rejtette az egyik maszk. Erre tényleg nem számítottunk!
Ábel Anita éles szemei minden részletet kiszúrnak, azonban van valami, amire különösen figyel.
A Kajdi Csaba, Ábel Anita és Ganxta Zolee alkotta csapat egy új taggal kiegészülve érkezett a Nicsak, ki vagyok? stúdiójába.
Elérkezett a nagy nap, elsartolt a TV2 legújabb szuperprodukciója a Nicsak, ki vagyok?! Elképesztő izgalmak, megdöbbentő leleplezések, gigászi sztárprodukciók várnak a nézőkre az este folyamán! Folyamatosan frissülő percről percre cikkünkből pedig te is visszanézheted az este legemlékezetesebb pillanatait!
Vasárnap indul a TV2 új show-műsora, a Bors az elsők között pillanthatott be a produkció díszletei közé.
Majka és Ganxtsa Zolee ellenfelek lesznek a TV2 nagyszabású showműsorában. A két rapper már a műsor előtt egymásnak feszültek. Ábel Anitát azonban mind a ketten ölelgették.
Vasárnap elsartol a TV2 vadonatúj élő szuperprodukciója, a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada, a nézők azonban már most elkezdhetik a szavazást a TV2 Live applikáción keresztül!
Tizenéveket nem lehet csak úgy kitörölni az ember szívéből. És nem is akarják.
Sajtótájékoztatón ismertette a TV2 új, nagyszabású show-jának, a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada szabályait. A vasárnaptól induló heti műsor minden adásában négy maszkos szereplő áll színpadra, és mindenki három dallal készül, ám nem mindenki mutathatja be az összes ...
Még több cikk