18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
18°
Csütörtök
17°
2020.09.28. hétfõ, Vencel

Ábel Anita

A magyar sztárok egy különleges projekt keretében a világhírű festőművész, Frida Kahlo bőrébe bújtak.
Burai Rikárdó történetéről korábban a Blikk is beszámolt: ő az a most 13 éves kisfiú, aki több születési rendellenességgel, többek között nyitott gerinccel, kétoldali csípőficammal és donga lábakkal született. Az édesanyja, Hajnalka a születése óta küzd fia életéért, akiről az orvosok már csecsemőkorában lemondtak.
Lehullt a lepel: Frida Kahlo kollekcióval jött ki a magyar divatmárka
Valószínűleg kijelenhetjük, hogy az idei év legizgalmasabb kollekcióját hozta ki a Sugarbird. A sokak által kedvelt mexikói festőművésznővel, Frida Kahlóval bővítette együttműködéseit a magyar divatmárka.
Kristóf mély gondolatait Instagram bejegyzésében olvashatjuk.
Óriási meglepetésben volt része Siófok-Sóstó közönségének, amikor kedd este Weisz Viktor koncertjén váratlanul megjelent a színpadon az ország három legnépszerűbb előadó művésznője.
Olasz orvosi kutatások szerint a koronavírus agresszívabb, gyorsabban terjedő törzse Németországból érkező kamionokkal jutott be a lombardiai Bergamo ipari térségébe, ahol eddig a legmagasabb halálozási arányt regisztrálták a világon.
Ábel Anita olasz szerelme december óta nem találkozott a családjával, most azonban egy nyári kiruccanás keretében bepótolták a családlátogatást.
Rendező: Palásthy György Szereplők: Ernyey Béla, Drahota Andrea, Balázs Péter, Máthé Erzsi, Csákányi László, Ábel Anita, Ullmann Mónika
Ajánló - Sztárban sztár meg 1 kicsi szombatonként a SuperTV2-n!
Ráadásul az is kiderült: A könnyed menühöz való alapanyagokat saját kertjéből válogatta össze.
Ajánló - Szereplők: Ernyey Béla, Drahota Andrea, Balázs Péter, Máthé Erzsi, Csákányi László, Ábel Anita, Ullmann Mónika
Ajánló - Sztárban sztár meg 1 kicsi szombatonként a SuperTV2-n!
Mint ahogyan azt a Blikk is megírta életének 48. évében, június 18-án, csütörtökön, hajnalban, súlyos betegség után elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Pályatársai mellett a ...
Saját vendégei beszélték ki Bochkor Gábor korábbi párkapcsolatait az ATV-n látható című műsor adásában, melynek egyik fő témája az volt: valós-e az az állítás, hogy egy csinos nő csakis jóképű férfival jön össze.
Ajánló - Sztárban sztár meg 1 kicsi szombatonként a SuperTV2-n!
Budapest — Évek óta egymás után ontja a nagy szerelemről szóló slágereket Zsédenyi Adrienn, ám úgy tűnik, az ő tündérmeséjének vége!
Ajánló - Sztárban Sztár +1 kicsi: szombatonként a SuperTV2-n!
Az amerikai színészkarrier árnyoldalairól és a magánéletéről is mesélt Dobó Kata barátnője, Ábel Anita Instagram-adásában. A 46 éves színésznő korábban nyolc évet élt az Egyesült Államokban akkori párjával, a filmmogul Andy Vajnával. „Egy percig sem bántam, hogy kimentem. Örülök, hogy ...
A korán jött ismertség árnyoldalairól mesélt Ábel Anita, aki négyévesen került be a televíziózás világába, és bevallotta, emiatt az elmúlt években több lelki problémával is küzdött. A színész-műsorvezető a Kárpátaljai Magyar Diákok és Fiatal Kutatók Szövetségének adott ...
Ajánló - Sztárban Sztár +1 kicsi: szombaton délben a SuperTV2-n!
Azért az unatkozásnak vannak ennél kellemetlenebb módjai is.
Ajánló - Sztárban Sztár +1 kicsi: szombaton délben a SuperTV2-n!
Ajánló - Sztárban Sztár +1 kicsi: szombaton délben a SuperTV2-n!
Nem maradt pusztába kiáltott szó, Majka háborgása a jogvédő iroda segélye kapcsán. Az igénylő zenészek egy része rászorultab-baknak ajánlotta fel a megítélt pénzt.
Ajánló - Sztárban Sztár +1 kicsi: szombat délelőtt a SuperTV2-n!
Sokan roncsolják a fogukat, mert erről nem is tudnak!
Még több cikk