16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
23°
2021.09.28. kedd, Vencel

Ábel Anita

A ma már műsorvezetőként dolgozó magyar sztár azt mondja, gyermekpszichológusra lett volna szüksége a teleregény forgatása során.
Arról az időszakról beszélt a színész-műsorvezető a Retro Rádió vendégeként, amikor bekerült az ország valaha volt legnézettebb sorozatába. Anita visszatekintve úgy érzi, könnyebb lett volna feldolgoznia az ismertséggel járó kihívásokat, ha egy gyermekpszichológus elmondja, mivel jár mindez.
Nemrég ünnepelte a színész házassága első hónap fordulóját. Titkos eseküvőn vette el szintén színész párját, Mettler Emesét.
Cseréljenek: Pintér Tibor legyen mostantól Ilyés Jenifer pasija. The post Ilyés Jenifer ki akar törni a „Pintér Tibor barátnője” jelzőből first appeared on 24.hu .
Ábel Anita úgy érzi, most jött el az ideje annak, hogy valami újba kezdjen – 46 évesen úgy döntött, elköltözik a fővárosból.
Herczeg-Kis Bálintot megviselte az öt hónapos forgatás. The post Az Exatlon győztese nem biztos benne, hogy újra belevágna a versenybe first appeared on 24.hu .
A színésznő egyszerre tekintette mesterének és barátjának a szerda hajnalban elhunyt Nagy Zoltánt.
Ma érkezett a tragikus hír, hogy elhunyt az Üvegtigris és A Hídember sztárja.
Csonka András, Ábel Anita és az összes dolgozó az utcán várakozik.
A jövőben egy díjnyertes női dobos erősíti a Dirty Slipperst.
A harmónia rendkívül fontos szerepet játszik az életünkben, legyen szó zenéről, ízekről, kapcsolatainkról vagy saját belső egyensúlyunkról. Erről beszélget Liptai Claudia, Dobó Kata.  Megyeri Csilla és további ismert hazai véleményvezérek a NaturAqua ásványvíz ’Egy csepp harmónia’ ...
A Life TV műsorvezetője nagyon erősnek érezte magát, amikor Kiss Balázs K1 bajnokkal kötekedett.
Balázs Andi a házi kedvenceit is beoltatná vakcinával, ha lenne rá lehetőség
Azt mondja, megtenné, ha nála okosabb emberek javasolnák ezt. The post Balázs Andi a házi kedvenceit is beoltatná vakcinával, ha lenne rá lehetőség first appeared on 24.hu .
Mindenki imádta Törőcsik Marit - ismert emberek búcsúnak a színészlegendától. The post Törőcsik Marit mindenki imádta - hírességek búcsúznak a művésznőtől first appeared on nlc .
Opitz Barbi nevében kér kislányoktól meztelen képeket egy pedofil a Facebookon. A Bors megtalálta az egyik gyermek felháborodott édesanyját, aki megdöbbentő részletekről számolt be. Úgy tűnik, az internet veszélyes közeg.
Még kisiskolás korában készült a kép. The post Mutatunk egy gyerekkori képet Csonka Andrásról first appeared on 24.hu .
A műsorvezető ma reggel ismét munkába állt.
Ábel Anita koronavírus-tesztje 17 nap után lett negatív. The post „Megízlel, alaposan megrág, és jó esetben kiköp” – Ábel Anita kigyógyult a koronavírusból first appeared on nlc .
A Magyar Hospice Alapítvány támogatásáért nárcisz kitűzőt visel többek között Sváby András, Majka, Ábel Anita, Barabás Éva, Dobó Kata, és Mautner Zsófi is.
A koronavírusos színésznőnek szerencsére enyhe tünetei vannak, a szaglását azonban hétfő reggelre elvesztette. Ábel Anita betegségét a cicája is megérezte.
Az elmúlt napokban újabb három magyar sztár jelentette be, pozitív tesztet produkált.
A műsorvezető karanténba vonult a családjával.
A csütörtök reggeli tesztje pozitív lett, karanténba vonult.
A színész-énekes új szerepben próbálhatja ki magát, áprilistól műsorvezető lesz. Bereczki elárulta: Sosem csinált még ilyet, ezért van benne egy kis félelem.
Derült időnk lesz vasárnap, viszont mindössze 8 fokig emelkedik a hőmérő higanyszála. Március 7-ét írunk. The post Jó reggelt, Vásárhely! appeared first on .
Még több cikk