7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála

Ábel Anita

Szinte már elképzelni is nehéz egy olyan korszakot, amikor pontos időben le kellett ülnöd a készülék elé, hogy megnézhesd a kedvenc sorozatod. Pedig ez így volt, főleg a legnépszerűbb sorozatokkal, amelyekért ezrek rajongtak.
Forraltborral melegítettek be az Álomutazó sztárjai
Utoljára 2018-ban mutatták be a szuperprodukciót, ami most egy családiasabb, bensőségesebb hangulatot kap a Ram Színházban.
Már javában tart a karácsonyi készülődés, hiszen kevesebb mint egy hónap van hátra az év egyik legfontosabb ünnepéig. Lessünk be Ábel Anita otthonába!
13 évvel ezelőtt hunyt el 46 évesen Flipper Öcsi, aki képes volt minden hölgy szívét megolvasztani.
Csendes tiszteletadással búcsúztatták szomszédai Csűrös Karolát. A társasház lakói megrendülve emlékeztek otthonaikba visszavonulva, amikor a mentősök elszállították lakásából a 85 éves színészlegenda földi maradványait. Ápolónője talált rá a művésznőre.
Ábel Anita, Pásztor Erzsi és Németh Kristóf is búcsút vett a teleregény egyik meghatározó szereplőjétől, a 85 esztendős korában elhunyt Csűrös Karolától.
Kulka János és Ábel Anita kapcsolata régre nyúlik vissza: a Szomszédok című kultikus sorozatban apát és lányát alakították, de a munkán kívül is megtalálták a közös hangot – a legendás színész az akkor kamaszkorú Anita egyik bizalmasa és jó barátja volt.
Nem csak a kommentelőket osztotta meg, hogy Berkiék élőzték kislányuk világra jöttét.
Szabó András kislánya olyasmit tett, amitől a hideg futkosott az apuka hátán.
Színházi előadásként éled újra 2017-2018 „szuperprodukciója”, a legismertebb hazai énekes-színész előadókat felsorakoztató ÁLOMUTAZÓ című családi mesemusical.
Ismét összegyűjtöttük a hét legmeredekebb aranyköpéseit.
A ma már műsorvezetőként dolgozó magyar sztár azt mondja, gyermekpszichológusra lett volna szüksége a teleregény forgatása során.
Arról az időszakról beszélt a színész-műsorvezető a Retro Rádió vendégeként, amikor bekerült az ország valaha volt legnézettebb sorozatába. Anita visszatekintve úgy érzi, könnyebb lett volna feldolgoznia az ismertséggel járó kihívásokat, ha egy gyermekpszichológus elmondja, mivel jár mindez.
Nemrég ünnepelte a színész házassága első hónap fordulóját. Titkos eseküvőn vette el szintén színész párját, Mettler Emesét.
Cseréljenek: Pintér Tibor legyen mostantól Ilyés Jenifer pasija. The post Ilyés Jenifer ki akar törni a „Pintér Tibor barátnője” jelzőből first appeared on 24.hu .
Ábel Anita úgy érzi, most jött el az ideje annak, hogy valami újba kezdjen – 46 évesen úgy döntött, elköltözik a fővárosból.
Herczeg-Kis Bálintot megviselte az öt hónapos forgatás. The post Az Exatlon győztese nem biztos benne, hogy újra belevágna a versenybe first appeared on 24.hu .
A színésznő egyszerre tekintette mesterének és barátjának a szerda hajnalban elhunyt Nagy Zoltánt.
Ma érkezett a tragikus hír, hogy elhunyt az Üvegtigris és A Hídember sztárja.
Csonka András, Ábel Anita és az összes dolgozó az utcán várakozik.
A jövőben egy díjnyertes női dobos erősíti a Dirty Slipperst.
A harmónia rendkívül fontos szerepet játszik az életünkben, legyen szó zenéről, ízekről, kapcsolatainkról vagy saját belső egyensúlyunkról. Erről beszélget Liptai Claudia, Dobó Kata.  Megyeri Csilla és további ismert hazai véleményvezérek a NaturAqua ásványvíz ’Egy csepp harmónia’ ...
A Life TV műsorvezetője nagyon erősnek érezte magát, amikor Kiss Balázs K1 bajnokkal kötekedett.
Balázs Andi a házi kedvenceit is beoltatná vakcinával, ha lenne rá lehetőség
Azt mondja, megtenné, ha nála okosabb emberek javasolnák ezt. The post Balázs Andi a házi kedvenceit is beoltatná vakcinával, ha lenne rá lehetőség first appeared on 24.hu .
Mindenki imádta Törőcsik Marit - ismert emberek búcsúnak a színészlegendától. The post Törőcsik Marit mindenki imádta - hírességek búcsúznak a művésznőtől first appeared on nlc .
Még több cikk