15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
12°
2018.10.17. szerda, Hedvig

Ábel Anita

Hajós András két évad után otthagyja az Ide süss! műsor vezetését, Ábel Anita kerül a helyére.
Hajós két évad után ment el a műsorból, amit a harmadik évadban már Anita vezet. Csak az édes kóstolókkal kell óvatosan bánnia.
Szagos papírra írt levelet. Liptai Claudia nevetve vallott a múltról. De megvan-e Csonkának a levél?
Romantikus titokra derült fény Liptai Claudia sütishow-ján, ahol a Bors is jelen volt. A műsorvezető jókedvében elkottyintotta, hogy anno gyengéd érzelmeket táplált barátja, Csonka Pici iránt.
Sokan suttogtak már róla, most végre kiderült. Rengetegen voltak fültanúi az őszinte mondatoknak.
"Nélküle nem tudok élni."
Idén decemberben ismét visszatér az Álomutazó című szuperprodukció, melyhez most egy videoklip is készült, amit nem más, mint a mesemusical egyik főszereplője, Szabó Győző rendezett meg. A tavalyi sikerek után idén is bemutatásra kerül az Álomutazó mesemusical. Hat előadást terveznek ...
Ábel Anitának az utóbbi időben szokásává vált, hogy idézettel ellátott képeket oszt meg a közösségi oldalain. A legutóbbi igencsak ,,beütött"!
Az Extrém Activity adásában ezúttal a Slágergyárosok, vagyis Csepregi Éva, Szandi és Delhusa Gjon csapnak össze a Musicalszínészekkel, azaz Szinetár Dórával, Gallusz Nikivel és Veréb Tamással.
Az Extrém Activity adásában a Színésznők és az Énekesek csapata csap össze. Ha kíváncsi vagy, hogy Oszvald Marika, Fodor Zsóka és Farkasházi Réka vagy Kefir, Kocsis Tibor és Vásáry André diadalmaskodik, nézd meg a videót!
Ezúttal a Belevaló csajok, vagyis Szögeczki Ági, Fresh Wiki és Fresh Andi csapnak össze az Énekesek triójával, azaz Kocsis Tibivel, Vásáry Andréval és Kefirrel.
Az Extrém Activity stúdiójában ezúttal a Színésznők, azaz Fodor Zsóka, Oszvald Marika és Farkasházi Réka csaptak össze a Belevaló csajokkal, vagyis Fresh Andival, Fresh Wikivel és Szögeczki Ágival.
Új hét, újabb sztárcsapatok - ezúttal a Színésznők, azaz Fodor Zsóka, Oszvald Marika és Farkasházi Réka csapnak össze a Bajnokokkal, vagyis Tápai Szabinával, Kucsera Gáborral és Fekete Lacival.
Ábel Anitának majdnem kiesett a szeme Osvárt Andrea dekoltázsa láttán
Hibátlan fotó lett Nem is kell tovább keresni a nap képét. velvet.hu
A két szépség egy percet sem öregedett az eltelt évek alatt
Ezúttal a Gladiátorok, vagyis Majka, Curtis és Pápai Joci csapnak össze az Operettszínészekkel, azaz Janza Katával, Homonnay Zsolttal és Pintér Tiborral. Vajon melyik csapat távozhat győztesként az Extrém Activity stúdiójából?
Izgalmasnak ígérkezik az Extrém Activity legújabb párosítása is, hiszen ezúttal az Operettsztárok birkózhatnak meg a Műsorvezetőkkel. Vajon Janza Kata, Homonnay Zsolt és Pintér Tibi triója, vagy Ördög Nóra, Jakupcsek Gabriella és Rákóczi Ferenc csapata bizonyul sikeresebbnek?
A Gladiátorok, vagyis Majka, Curtis és Pápai Joci ezúttal a Műsorvezetők csapatával, azaz Ördög Nórival, Jakupcsek Gabriellával és Rákóczi Ferivel csapnak össze az Extrém Activity stúdiójában.
Ezúttal a popdívák az operettsztárokkal csaptak össze. Hogy hogyan alakult Pásztor Anna, Tóth Vera és Nika küzdelme Janza Kata, Pintér Tibor és Homonnay Zsolt csapatával, az kiderül a videóból!
Az Extrém Activity-ben a popdívák csapata, azaz Pásztor Anna, Tóth Vera és Nika csaptak össze a rapperekkel, vagyis Majkával, Curtisszel és Pápai Jocival.
Még csak 12 hete tart, de máris nagyon látványos.
Közösségi oldalán árulta el Csonka András, hogy véget vetett több mint tíz éven tartó „kapcsolatának”, így most újat keres.
Nem szereti, ha a családja reflektorfénybe kerül, most mégis elárult néhány részletet.
Még több cikk