16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2021.02.28. , Elemér

Külföld

Borrell: Nemzetközi jogot sért a fegyvertelen tüntetők elleni fegyverhasználat
Tizennyolc embert agyonlőtt, sokakat pedig megsebesített a mianmari rendőrség vasárnap a tüntetések oszlatásakor.
A Mario Draghi vezette kormány első két hete a jobboldalnak kedvezett a hétvégi sajtóban közölt felmérések szerint.
Legalább tizennyolcan meghaltak Mianmar több városában, miután a rendőrök rálőttek a puccs ellen tiltakozókra.
Az új kormányba belépett Liga, és az ellenzékben maradt Olasz Testvérek jobboldali pártok támogatottsága emelkedett a kormányváltás hatására, miközben a meggyengült Öt Csillag Mozgalom önmaga "újraalapítását" jelentett be vasárnap. A Mario Draghi vezette kormány első két hete a jobboldalnak ...
Gyorsan elvitték tartósítani, hogy kiállíthassák.
A magyar miniszterelnök – vasárnap levelében azt írta: ha a pénteken elfogadott rendelkezéseket megszavazzák, a Fidesz elhagyja az Európai Néppárt (EPP) képviselőcsoportját.
A magyar miniszterelnök – vasárnap levelében azt írta: ha a pénteken elfogadott rendelkezéseket megszavazzák, a Fidesz elhagyja az Európai Néppárt (EPP) képviselőcsoportját.
A miniszter kérte, hogy mindenki, akit behívnak oltásra, éljen a lehetőséggel, és oltassa be magát.
A holland kormány intézkedése ugyanis nem érinti a legősibb szakma űzőit.
Leszakadt egy hatalmas jéghegy a az Antarktisz Brunt-selfjegéről közel a brit antarktiszi kutatóprogram (BAS) Halley kutatóállomásához – jelentették be pénteken a BAS kutatói. The post Egy Londonnyi méretű jéghegy szakadt le az Antarktiszról appeared first on Vásárhely24 .
Járványügyi szakértők szerint aggályos a pápa iraki látogatása
A vatikáni delegáció minden tagját, illetve a velük utazó mintegy hetven újságírót mind beoltották már.
Az illegális bevándorlási stratégia kidolgozását viszont még el sem kezdték, mivel nem egyeztek meg a pártok az aljegyzők személyéről.
A következő napokban erősödik a nappali felmelegedés, de a hét második felében ismét hidegfront érkezik. Emiatt a hétvégén nem csak lehűlésre, hanem elszórtan hózáporra is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet ...
Most a fegyelmezettség a legfontosabb, hogy továbbra is mindenki betartsa a járványügyi szabályokat.
Az Európai Uniónak (EU) fel kell gyorsítania a koronavírus-oltóanyag beszerzési eljárásokat - mondta Bojana Beovic, a szlovén kormány koronavírus-járvánnyal foglalkozó szakbizottságának volt vezetője, a Szlovén Orvosi Kamara új elnöke vasárnap.
A Néppárt lakosságarányosan legerősebb pártjaként nem nézzük tétlenül, ahogy a jobbközép tönkreteszi önmagát – írta Novák Katalin.
A jelenlegi demokrata párt és Biden elnök totalitárius állammá alakíthatja az Egyesült Államokat.
Még több cikk