23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
20°
Csütörtök
22°
2019.06.17. hétfõ, Laura

Külföld

Az úzvölgyi katonatemető államosításának leállítását, a sírkert eredeti állapotának helyreállítását és Hargita megye prefektusának lemondását, vagy leváltását követeli az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) azon a tüntetésen, amelyet kedd délutánra hirdetett meg Csíkszeredába, a Hargita megyei prefektusi hivatal épülete elé.
Hetvennyolcra emelkedett a szokatlan hőség okozta halálesetek száma az elmúlt két napban az észak-indiai Bihar államban - közölték hétfőn a hatóságok, akik kijárási tilalmat rendeltek el az extrém időjárás miatt.
És együtt több mint 700 kilogramm hulladékot gyűjtöttek.
Heinz-Christian Strache volt osztrák alkancellár, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) lemondott elnöke nem fogadja el az európai parlamenti választáson szerzett mandátumát - jelentette be a botrányba keveredett osztrák politikus hétfőn, a Facebookon közzétett videoüzenetében.
A busz kontrollálatlanul száguldott miközben az utas és a sofőr dulakodtak.
Szlovákiai lapok azt írják, egy volt alkalmazott lőtt, aki ezután magával is végzett.
A KSH adatai alapján egyre többet utaznak a magyarok külföldre. Horvátországtól továbbra sem tudunk elszakadni, de Ausztria is népszerű.
Az Alapjogokért Központ vezető elemzője szerint Boris Johnson volt külügyminiszter lehet a legesélyesebb a brit miniszterelnöki tisztségre.
Az új koalíciós kormány miniszterelnöke azzal fenyegetőzött, hogy felelősségre vonások jönnek.
Várhatóan kiadják Olaszországnak.
Volt munkahelyén egykori főnökét ölte meg egy férfi, aki magával is végzett.
Az elmúlt héten kiéleződött a helyzet a térségben, az ellenséges erők több alkalommal vetettek be a minszki megállapodásokban tiltott nehéztüzérségi fegyvereket.
Még több cikk