12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
Péntek
10°
2020.11.24. kedd, Emma

Külföld

Kiakolbólították a migránstábort Párizs szívéből
Bár Trump a twitteren még mindig csalásról beszél, Biden már hivatalosan is bejelentett néhány nevet kormányából.
Személyesen is bemutatta leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait Joe Biden demokrata párti elnökjelölt kedden a delaware-i Wilmingtonban.
A kokaint lefoglalták és megsemmisítették.
A felek a politikai iszlám európai keresztény civilizációra gyakorolt hatásáról, valamint a menekültügyi és migrációs kérdésekről beszéltek.
Gyurcsány Ferenc kivéreztetné a történelmi egyházakat egy 2013-as videófelvétel tanúsága szerint.
Kapott egy pofont Amerika Ázsiában
Az amerikai elnökválasztás utánra időzítették a dél-kelet-ázsiai hatalmak annak bejelentését, hogy megállapodtak az úgynevezett Regionális Átfogó Gazdasági Partnerséget (RCEP) szabad kereskedelmi egyezményről. Ennek közepén Kína áll, de 15 aláíró állam között ott találhatók az Egyesült ...
Az amerikai elnökválasztás hivatalos eredményére vár Vlagyimir Putyin orosz államfő ahhoz, hogy gratuláljon a győztesnek, de ehhez nem elegendő az, hogy Donald Trump elindította a Joe Bidennek való hatalomátadás hivatalos eljárását - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak kedden Moszkvában.
Dr. Wittmann Tibor, az Egészségügyi Tudományos Tanács alelnöke szerint még csak elméletileg sem merülhet fel, hogy a betegek életéről való döntést sorsolással hozzák meg.
Elvette egy vadász fegyverét egy szarvas Csehországban.
Some Senate Republicans - most of whom have yet to acknowledge Biden's defeat of President Donald Trump or refer to Biden as president-elect - quickly condemned his picks
A spekulánshoz is kötődő cég ügyfelei szeretnének minél több mindent megtudni honfitársaiktól.
A spekulánshoz is kötődő cég ügyfelei szeretnének minél több mindent megtudni honfitársaiktól.
Még viccesebbé teszi a helyzetet, hogy véletlenül „ötéves tervnek” keresztelték az „esélyegyenlőségi stratégiát”. Vagy tragikusabbá? Ez valószínűleg attól függ, hogy 2025-ben még tagok leszünk-e, vagy sem, és röhögünk, vagy sírunk rajta. Kicsit lecsúsztunk róla – bár az Európai ...
A német kormány december 15-én vizsgálja felül a járványhelyzet miatt elrendelt korlátozó intézkedéseket, ezután döntenek az enyhítésről.
Lebontották a tűzvészben deformálódott állványzatot.
Pennsylvania 20 elektort ad az amerikai elnököt megválasztó, 538 fős elektori testületben.
Még több cikk