12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
17°
Holnapután
14°
Csütörtök
16°
2020.09.21. hétfõ, Máté

Külföld

Hetedik meccsét is megnyerte Bernd Storck csapata...
Telefonon egyeztetett Szuga Josihide japán miniszterelnök Donald Trump amerikai elnökkel, a mintegy félórás beszélgetésben a felek biztonságpolitikájuk és a koronavírus elleni vakcinafejlesztés összehangolásában is megállapodtak - áll a japán külügyminisztérium hétfői közleményében.
Vádat emeltek négy rendőr ellen egy afroamerikai halála miatt
Vádat emeltek négy rendőr ellen az egyesült államokbeli Louisiana államban egy afroamerikai férfi halála miatt. Gondatlanságból elkövetett emberölés címén emeltek vádat ellenük, mert a gyanú szerint áprilisban túlzott erőszakot alkalmaztak a 44 éves Tommie McGlothen igazoltatásakor, és a férfi ...
Az amerikai-kanadai határnál vasárnap este letartóztattak egy nőt, aki a gyanú szerint levélben küldött ricint a Fehér Házba - jelentette vasárnap éjjel több amerikai médium is.
A miniszterelnök hosszú évadindító esszét közölt a Magyar Nemzetben.
Már 30 929 163 ember fertőződött meg világszerte a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 959 528, a gyógyultaké pedig 21 159 457 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem hétfői összesítése szerint. The post A világban már 30,9 millió az igazolt fertőzöttek száma, a gyógyultaké ...
Koronavírus - Már 30,9 millióan fertőződtek meg világszere
A gyógyulatk száma meghaladta a 21 milliót.
Szinte mindenütt a kormánypártok jelöltjei vagy a kormánypártok által támogatott indulók nyertek a vasárnap megtartott időközi választásokon. The post Fidesz-fölény a hétvégi időközi választásokon appeared first on .
A héten 74 neves művész nyílt levelet írt annak érdekében, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem átalakításra kerüljön. Az aláírók között van Császár Angela Jászai Mari-díjas kiváló- és érdemes művész, valamint Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója.
A héten 74 neves művész nyílt levelet írt annak érdekében, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem átalakításra kerüljön. Az aláírók között van Császár Angela Jászai Mari-díjas kiváló- és érdemes művész, valamint Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója.
A halálos áldozatok száma 959 528, a gyógyultaké pedig 21 159 457.
Már 30 929 163 ember fertőződött meg világszerte a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 959 528, a gyógyultaké pedig 21 159 457 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem hétfői összesítése szerint.
Az emberek megélhetésének biztosítását, a családok biztonságát, a gazdaság működőképességének biztosítását tartja az Országgyűlés őszi ülésszaka legfontosabb feladatának Simicskó István. A Kereszténydemokrata Néppárt új frakcióvezetője dinamikusabb, de továbbra is megfontolt munkát ...
Még több cikk