29 °C, Budapest
29 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
27°
Hétfő
25°
2018.07.20. péntek, Illés

Külföld

A thai hatóságokat eddig öt külföldi filmes stáb kereste meg azért, hogy játék- vagy dokumentumfilmet forgathasson a Tham Luang-barlangból kimentett gyermek focicsapat történetéből – közölte Vira Rodzspocsanarat thai kulturális miniszter hozzátéve, hogy a kormányzat felügyeli a készülő ...
A migráns össze-vissza verte a zsinagógából kijövő férfit és azt üvöltötte: Allah Akbar, éljen Hitler, halál a zsidókra.
Hazamehetett Charlie Rowley. Az élettársa belehalt abba, hogy érintkezésbe került az idegméreggel.
Kiengedték pénteken a kórházból azt a brit férfit, aki június végén Novicsok típusú idegméreg-hatóanyagtól szenvedett súlyos mérgezést.
Carles Puigdemont volt katalán elnök a jövő hét folyamán visszatér Belgiumba, miután a spanyol legfelsőbb bíróság csütörtökön visszavonta az ellene kiadott európai elfogatóparancsot – közölte Paul Bekaert, a volt katalán elnök egyik ügyvédje a La Libre Belgique című belga napilap pénteki beszámolója szerint.
Nincs arra utaló jel, hogy a lübecki támadó politikailag radikalizálódott volna
A helyi főügyészség közlése szerint német állampolgár követte el a távolsági buszon történt késes támadást.
Az osztrák Graz és Schladming, valamint a svájci Sion visszalépése ellenére elégedett a 2026-os téli olimpia helyszínkijelölési eljárásával Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke.
Súlyos fejsérülése miatt leállt a légzése és a szívműködése, és még a mentőautóban életét vesztette.
Az anyát kirángatták a kocsiból és elhajtottak.
Salvini Afrika megsegítését sürgette, szerinte a kontinens számára létrehozandó Marshall-tervre van szükség, hogy javítsák az ott élők életkörülményeit.
Az ügyvédje szerint a diétája miatt vesztette el a férfi a fejét.
Az MKP elnöke a Gombaszögi Nyári Tábor fórumán összefoglalta az elmúlt egy év fontosabb eseményeit, illetve az elért eredményeket.
Egy BMW-s testépítő brutálisan megvert egy 63 éves parkolóőr hölgyet, aki azért kapott büntetést, mert jogtalanul a rokkant parkolót használta. Az agresszív férfi ügyvédje furcsa érveléssel kelt védelmére.
Afrika megsegítését sürgette, szerinte a kontinens számára létrehozandó Marshall-tervre van szükség, hogy javítsák az ott élők életkörülményeit.
A magyar kormányt már többször bíráló Amnesty International vádolta meg az ügyvezető szlovén kormányt.
A főként szimbolikus jelentőségű, de nagyon messzire ható törvénycikket egyaránt bírálták az izraeli arab képviselők és a baloldali ellenzék.
Még több cikk