10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
18°
Hétfő
20°
2019.04.19. péntek, Emma

Külföld

Tomas van Houtryve Mexikó rég feledésbe merült északi határvidékén fotózott. Olyan családokkal találkozott, akik évszázadok óta élnek a régióban – ami ma az USA része.
Favoritként fogadta a kijevi olimpiai stadionban az első fordulóban alaposan megvert elnököt az ukrán választás meglepetésembere.
A Líbiában megteremtendő békéről is tárgyaltak.
A munkavállalók viszont vallásuk gyakorlására szabadnapot vehetnek ki,
A demokraták a vizsgálatok folytatását ígérik annak feltárására, hogy akadályozta-e Trump az igazság felderítését az oroszügyi vizsgálat során. Ehhez a teljes, nem szerkesztett Mueller-jelentést kell kézhez kapniuk.
Az esemény főszereplője ezúttal is a „pampangai Jézus Krisztusként” becézett Ruben Enaje volt.
Előzetes bejelentésükkel ellentétben nem bénították meg pénteken a londoni Heathrow repülőtér forgalmát a Londonban napok óta folyamatosan tiltakozó környezetvédelmi aktivisták, a brit fővárosban folytatódtak a demonstrációk.
Nagyon súlyos, amit Trumppal és az oroszokkal szemben megállapít a két éve várt Mueller-jelentés. Az elnök mégsem bukik bele.
Egyetlen alátámasztott bizonyítékot sem tartalmaz a 2016-os elnökválasztásba való állítólagos orosz beavatkozásra a Robert Mueller amerikai különleges ügyész vezette vizsgálatról közzétett jelentés – jelentette ki a Kreml szóvivője újságíróknak pénteken Moszkvában. Dmitrij Peszkov ...
Egyetlen alátámasztott bizonyítékot sem tartalmaz a 2016-os elnökválasztásba való állítólagos orosz beavatkozásra a Robert Mueller amerikai különleges ügyész vezette vizsgálatról közzétett jelentés - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak pénteken Moszkvában.
Egyetlen alátámasztott bizonyítékot sem tartalmaz a 2016-os elnökválasztásba való állítólagos orosz beavatkozásra a Robert Mueller amerikai különleges ügyész vezette vizsgálatról közzétett jelentés - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.
Vizsgálják, hogy az előállítottaknak közük van-e Dzsamál Hasogdzsi meggyilkolásához.
Még több cikk