21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
11°
Vasárnap
13°
2023.03.23. csütörtök, Emõke

Belföld

Ötven éves születésnapját ünnepli a BKV. Az elmúlt fél évszázad tárgyi emlékeiből pedig most kiállítás készül a BKV Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumában.
Nem először okozott balesetet az a sofőr, aki a Facebookon élőben közvetítette a ceglédberceli balesetet, amelyben kilenc, román állampolgárságú ember halt meg – állítja az RTL Híradó.
Az okok feltárásához átfogó kutatást sürget az ELTE gyógypedagógiai karának dékánhelyettese, Márkus Eszter.
Győr – Akár 12 milliárd forintot is kaszálhat, aki elviszi a Jackpotot az Eurojackpot nevű lottójátékon, amelynek köszönhetően már 157-en milliomossá, egy ember pedig milliárdossá vált hazánkban.
Egy 15 éves hajmáskéri fiatalt gyanúsítanak a rendőrök azzal, hogy megölte a nyolcéves sólyi kislányt. A faluban mindenki értetlenül áll a történtek előtt. A fiúval kisgyerekkora óta komoly gondok voltak, egyszer a székhez kötözte tanárát. A hírek szerint - amikor a fiút letartóztatták, ...
Húszezer forintért vettek kamu igazolást a jogosítványhoz szükséges elsősegély-tanfolyam elvégzéséről.
A Neue Zürcher Zeitung (NZZ) című svájci napilap egyebek között rámutatott, hogy bár minden ellenzéki erő Orbán megdöntését tűzte ki célul, a baloldal és a jobboldali szélsőséges Jobbik párt közötti együttműködés csődöt mondott. A lakosság jelentékeny részének kormánnyal szembeni ...
Napok óta az egész országot a Kecskeméti Vadasparkban elpusztult szurikáta ügyé foglalkoztatja.
Orbán Viktor véleménye szerint, Magyarország ezt a tripla válságot európai és világszinten is kiemelkedően jól kezelte.
A magyar pornórendező a Nyugat-Európában már bevezetett pornóturizmust hozza el hazánkba.
Az ellenzéki képviselők megnézhetik azt, legkorábban április közepén.
Még több cikk