-3 °C, Budapest
-3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
-2°
Kedd
-2°
2019.02.16. szombat, Julianna

Belföld

Kordás László azért hívná vitára az iparkamara elnökét, mert Parragh László kijelentései számukra érthetetlenek. Közben az Országos Sztrájkbizottság elkezdte felmérni, mennyien lennének hajlandóak sztrájkolni.
Nagy Márton szerint az az S&P döntése segíti a jegybank monetáris politikáját.
Ideje volt a magyar gazdaság régóta fennálló tendenciáit, eredményeit figyelembe venni, elfogadni a piac értékítéletét - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter sajtótájékoztatón szombaton Budapesten abból az alkalomból, hogy az SP egy fokozattal "BBB/A-2"-re javította a hosszú és rövid ...
Nagy valószínűséggel öngyilkos lett egy fiatal férfi, akinek holttestét az Ipoly folyó felett átívelő vashídon felakasztva találták meg a szlovák határon.
Együtt dübörög Magyarország az Egyesült Államokkal. Ezen a héten hosszú kihagyás után Budapesten járt az amerikai külügyminiszter, miközben Donald Trump is sorsdöntő napokat él Washingtonban. Mi lesz ennek a vége? És minek drukkoljunk? Erről beszélgettünk Nagy Gáborral.
A Századvég felmérése szerint a magyarok 91 százaléka a migráció helyett családpolitikával oldaná meg a demográfiai problémákat.
Az MSZP kongresszusán találkozott Frans Timmermanssal, de most nyugalmat szeretne.
A Fidesz felszólítja az EB alelnökét, hogy tegye világossá: lehetséges-e a szocialistáknak együttműködés a zsidózó Jobbikkal?
Frans Timmermans Soros embere, aki bevándorlóországgá akarja változtatni Magyarországot, ebben pedig szövetségese az MSZP és az ellenzéki pártok - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján.
A Kúria elnökével Orbán Balázs a Mandiner rovatvezetője, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára készített interjút. Ezt a HVG- nek hosszú hónapok óta nem sikerül elérnie.
A Századvég jogi szakértője szerint Magyarországon a baloldali szavazók mintegy 70 százaléka elutasítja azt a bevándorláspárti politikát, amelyet az MSZP kongresszusán résztvevő Frans Timmermans, az Európai Szocialisták Pártjának (PES) választási csúcsjelöltje képvisel.
A hitelminősítő döntése elismeri, hogy a magyar gazdasági növekedés tartós.
Nagyszakácsiban egy hetven négyzetméteres ház gyulladt ki.
Szombaton tartja kongresszusát az MSZP.
Magyarországon a biztosítók 2010 és 2017 között közel 40 milliárd forint kártérítést fizettek ki a vizsgált időszakban bekövetkezett több mint 50 ezer tűzeset után - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) pénteken az MTI-vel.
Az MSZP dönt az EP-listájáról. Az elnök antiszemita gyűlöletkeltéssel vádolta Orbánt. Frans Timmermans leülne Orbánnal.
Hosszú lesz, régóta töprengek ezeken a dolgokon. Induljunk ki a csodából, hogy arra a bizonyos napra ébredünk, amikor nem Orbáné a teljhatalom. Amikorra elül az eufória, szembesülhetünk a kegyetlen valósággal, és újra eldönthetjük, hogy képesek vagyunk-e felnőtt ember módjára viselkedni, ...
A politikust és gyermekét egy zebrán ütötte el az autós.
Kovács Mártont, a Párbeszéd II. kerületi képviselőjét és kislányát elütötte egy autó a Hűvösvölgyi út egyik kereszteződésének zebráján. Az autós nem látta sem a táblát, sem a felfestett gyalogosátkelőhelyet.
Meghalt egy ember, akit égő házból hoztak ki a tűzoltók Nagyszakácsiban szombaton - tájékoztatott a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.
A balesetnek négy sérültje van.
Bankrablással is próbálkozott már a lelőtt szökött rab
Akkor egy kisteherautó gázolta el menekülés közben.
Megvan a válasza arra is, hogy Orbán ellenségnek tartja.
Még több cikk