36 °C, Budapest
36 °C
Budapest
Holnap
31°
Holnapután
27°
Szombat
19°
2018.09.19. szerda, Vilhelmina

Belföld

Nem csak több, hanem jobb minőségű élelmiszert vásárolnak a fogyasztók.
Harmincan indultak a macedón-görög határra.
A kormányfő elismételte múlt heti állításait az informális EU-csúcs előtt is. Szerencséje van, mert legalább a Sargentini-jelentés miatt nem kell most magyarázkodnia.
Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy az illegális migrációt sikerült megállítani a szerb-magyar határon. "Elvégezzük a munkát" - tette hozzá.
Káló Sándor a zuglói helyszínről ismeretlen helyre távozott.
Tizenkét éve, szeptember 19-én Budapesten és más városokban a tömeg Gyurcsány Ferenc azonnali távozását követelte. Simon János politológus, a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum tudományos tanácsadója, a közelmúlt kutatójaként a hirado.hu-nak nyilatkozott a 2006-os őszi eseményekről.
A kecskeméti katonai repülőteret akarják duplán hasznosítani.
Az európai uniós állam-, illetve kormányfőknek is foglalkozniuk kell a jogállamiság magyarországi helyzetével - sürgette Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP-) frakcióvezetője egy szerdai nyilatkozatában.
Több tízezer napelem gyűjt össze a Nap fényét.
Magyarország ragaszkodik azon jogához, hogy az ő feladata megvédeni határait - jelentette ki újságíróknak Orbán Viktor szerdán Salzburgban, az európai uniós állam-, illetve kormányfők informális találkozója előtt, a néppárti miniszterelnökök tanácskozására érkezve.
A múlt pénteki közrádiós igehirdetésbe csomagolt vonatkozó hisztériakeltés után hétfőn, az őszi parlamenti ülésszak nyitónapján, napirend előtti felszólalásában ezt hazudta Magyarország miniszterelnöke az úgynevezett migránsinvázióról, az egyetlen témáról, amiről van neki ...
Magyarország ragaszkodik azon jogához, hogy az ő feladata megvédeni határait - jelentette ki újságíróknak Orbán Viktor szerdán Salzburgban, az európai uniós állam-, illetve kormányfők informális találkozója előtt, a néppárti miniszterelnökök tanácskozására érkezve.
A tíz éve kirobbant világgazdasági válság Magyarországon pénzügyi oldalról nézve 1500-2000 milliárd forintba fájhatott, amelyet hat-hét nagybank dobott össze.
A Morgan Stanley szerint a befektetők alábecsülik a Magyarországban rejlő lehetőségeket, miközben túlbecsülik a növekedési potenciált Szlovákia és Csehország esetében.
Több mint négyszáz szakmai résztvevőt vonzott a berlini ingatlanpiaci EPRA-konferencia. Világszerte segítik a szektor fejlődését a SZIT-ek, amelyek hazai elterjedésében a BIF úttörő szerepet vállalt.
Fő feladatuk, hogy támogassák a magyar vállalkozásokat az exportpiacokon való közvetlen és közvetett  megjelenésükben, elősegítsék a nemzetközi versenypotenciáljukat, hozzájárulva ezzel a külgazdaság teljesítőképességének erősítéséhez. „Nagyon fontos, hogy a cégek lássák: van élet a ...
Amikor a fekete turbános szikh férfi megvizsgálta az útlevelét, az Angliába dolgozni érkező, Székelyföldről származó, több országban megfordult K. Albert nem sejtette: még számos meglepő helyzet vár rá.
Az év elején már körülbelül huszonháromezer gyermekről gondoskodott a gyermekvédelmi rendszer, amelyből tizenötezren éltek nevelőszülőnél. Öt és fél ezer felnőtt választotta a nevelőszülői hivatást, ez az idei év első hét hónapjában több mint kétszáz fővel emelkedett.
A Kárpátia mély sebet égetett a nemzeti oldal zenei ízlésének vadhúsába. Minden égésnyom egy visszautasítás, egy el nem veszített szüzesség. Ahogyan joggal nevezhetjük a 2006-os tévészékházostromot a magyar nemzeti tititárock Woodstock-élményének, úgy tarthatjuk ezeket a pálinka-, ...
Ha egy simogató szeptemberi napon ott találnád magad az Oktogonnál és zöldre vált a lámpa, ne tétovázz. Kelj át határozott léptekkel az Andrássy úton, és fordulj a szusivendéglőnél balra. Elhagyva a postát menj tovább, míg el nem éred a Csengery utcát.
Ösztöndíjprogramokkal, fiatalok felfedezésével újítaná meg a nemzeti irodalmat a József Attila- és Márai Sándor-díjas író, aki kinyitná a külföld felé azokat a kapukat, amelyek a rendszerváltás után bezáródtak. A szerző munkásságát a közelmúltban Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetéssel ismerték el.
Rendre felmerül, hogy a szocializmusban nagy költségvetésből készültek hazafias érzelmű történelmi játékfilmek, bezzeg a rendszerváltozást követően, pláne a Fidesz-kormányzat alatt nem. A Filmalap történelmi játékfilmterv ötletpályázatának lezárása kapcsán Dudás Viktor filmszakértővel beszélgettünk.
A Sargentini-jelentés elfogadását követően különösen aktuális témává vált az árulás természete a magyar politikai arénán belül és az európai színtéren egyaránt.
Elkötelezett a magyar kormány Magyarország klímasemlegessége mellett.
A Balatoni út érintett szakaszát lezárták.
Még több cikk