8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
15°
2021.10.16. szombat, Gál

Belföld

A DK jelöltje könnyen elviseli a sértéseket. A hódmezővásárhelyi polgármester szerint a választók megszokják majd a vitákat.
Közleményükben azt írják, hogy a DK miniszterelnök-jelöltje valótlanságot állított az egyházi iskolák finanszírozásáról.
A német–magyar gazdasági kapcsolatokat mélyen nem fogja érinteni a németországi kormányváltás, ugyanakkor az Európai Unióval való viszonyban és a közösségi pénzügyek terén ez jelenthet kedvezőtlen fordulatot az Orbán-kormány számára. A Hetek cikke.
A szervezők célja nem volt kisebb, mint bemutatni, mennyire sokrétű a művészet, a tánc és a divat kapcsolata.  The post London, Milánó, Párizs, New York, Pécs… Micsoda divatbemutató volt a városban! appeared first on pecsma.hu .
Karácsony Gergely az ellenzéki összefogás reklámarcából a vesztesévé vált. Talán annak is szerepe volt ebben, hogy látszólag ugyanolyan ambíciómentesen vágott bele az egészbe, mint a 2018-as választások előtt.
Szombattól bárki megtekintheti az Algyői Alkotóházban az Algyői Foltvarrók Körének és a Fürge Ujjak Műhelyének közös kiállítását.
A spanyol királyi gárda 36 esztendős légiósa 2012 óta játszik a madridiaknál, akikkel számos trófeát gyűjtött be.
Tóth Vera megható sorokkal búcsúzik a Megasztár korábbi énekesétől, Kandech Evelyne-től.
A kárpátaljai Nagyberegi Tájház érdemelte ki az Év Tájháza címet 2021-ben, ezzel az első határon túli tájház lett, amely elnyerte a díjat – közölte a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum kedden az MTI-vel.
A 2016-os és 2019-es felméréseket követően idén ismét élelmiszerhulladék-felmérést végez a Nébih.
A megerősített fertőződések száma 24 óra alatt 33 208-cal 7 958 384-re emelkedett, ami szintén az eddigi legmagasabb szám.
Orosz Anna a Facebookon árulta el, hogy az utolsó pillanatos szavazók csoportját erősíti, szavazólapja alapján Márki-Zay Péterre adta le szavazatát.
Facebook-videót osztott meg a miniszterelnök olimpiai és paraolimpiai bajnokaink tiszteletére.
A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus és a vadászati világkiállítás is sok látogatót hozott Magyarországra.
Minden kiderül ma este 20.25-től az ATV-n, a Jakupcsek Night-ban!
2019-ben a magyar turizmus 41 millió vendégéjszakát számolt, az idei cél pedig éves szinten a 30 millió elérése.
Elég horrorisztikus hatást kapott a kormányszóvivő búcsúja a vadászati kiállítástól.
A belügyminiszter közölte, hogy felülvizsgálják a választott politikai tisztséget viselők biztonságát.
A legtöbb fürdőszoba nem rendelkezik akkora nyílászáróval, mint az otthonunk többi helyisége, ennélfogva különösen fontos itt a megfelelő világítás kialakítása.
Még több cikk