21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Kedd
18°
2021.05.15. szombat, Zsófia

Belföld

Boris Johnson brit miniszterelnök bejelentette, hogy lerövidítik az oltás első és második dózisának beadása közötti időt.
A férfi ellen három napig tartott a hajtóvadászat az után, hogy kedden megölte volt főnökét és egyik kollégáját.
A férfi röplabda Európa-bajnoki selejtezősorozat G csoportjának negyedik fordulójában a magyar válogatott 3-1-re kikapott a norvég csapattól.
Egy nap alatt 71 ember halt meg a koronavírus okozta betegség szövődményeiben Magyarországon. A Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje lesz Karácsony Gergely főpolgármester az ellenzéki előválasztáson.
A kártya tulajdonosa csak abban az esetben mentesül a karantén alól, ha az oltás második adagjának felvételétől eltelt legalább 10 nap – mondta az Arad megyei tisztiorvos.
A román hatóságok elfogadják a magyar védettségi igazolványt - erősítette meg a Maszol.ro portálnak pénteken a határrendészet szóvivője és az Arad megyei tisztiorvos.
A kvalifikációban továbbra is veretlen magyarok sorozatban negyedik, összességében pedig 18. bajnokságukra készülhetnek.
A balatoni üdülőrégió önkormányzatai a klímaváltozás hatását csökkentő fejlesztésekre pályázhatnak.
Erősödött a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon pénteken.
Indiában a koronavírus különösen pusztító variánsa tarol, és számos államban kifogytak az oltóanyagokból.
Van abban valami nagyszerű, hogy valaki Kisújszállásról elindulva a ma élő legismertebb magyarrá válik, mondta Orbán Viktor Karikó Katalinról.
A legjobb lenne visszavonni - írja Csach Gábor balassagyarmati városvezető a törvénytervezetről, ami révén értékük 30 százalékán vehetnék meg a bérlők az önkormányzati lakásokat.
A késelő már a gyerekeik megölésével is fenyegette a nőt.
Súlyos és rendszerszintű problémákat talált az állampolgári jogok biztosa az EMMI által fenntartott kalocsai speciális nevelőotthonban.
Túl messzire van a központi ebédlő, így már alig van menzás a gimnáziumban, a diákok kénytelenek a belvárosi éttermekben ebédelni. A helyzeten a Horváth Mihály Gimnázium saját étkezde építésével szeretne változtatni.
Még több cikk