17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
25°
Hétfő
29°
2020.08.07. péntek, Ibolya

Belföld

A miniszterelnök a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében azt kérte, hogy betegen - köhögve, vagy lázasan - senki ne menjen emberek közé. The post Orbán: köhögve és lázasan senki ne menjen emberek közé! appeared first on Vásárhely24 .
A meleg és a fáradtság veszélyeire figyelmeztetik az autósokat.
Hatvan éve alapították az Országos Szórakoztatózenei Központot.
Most Szegeden és Kisteleken dolgoznak azon, hogy kevesebb szúnyog nehezítse meg a mindennapjainkat.
Az amerikai elnök korábbi nemzetbiztonsági főtanácsadója szerint Trump lassan négy év után sem érzi át hivatalának súlyát.
Azért, hogy ne lehessen alagutat ásni a déli határon lévő kerítés alatt, a föld alatt is megerősítik a határzárat – jelentették be azon a sajtótájékoztatón, amelyet Röszkén tartott Halmosi Zsolt rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes és a témában újoncként bemutatkozó Müller ...
A rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki a szerdai szabálytalanságért.
Egyelőre nincs meg az első győzelme a 2020–2021-es bajnokságban a Szeged-Csanád Grosics Akadémiának, de ahogyan korábban Dobos Barna is nyilatkozott, ahhoz, hogy az erősítések valóban segítsenek, időre van szükségük.
Az autóban ketten utaztak.
Autóbusszal ütközött össze egy személygépkocsi péntek délelőtt a XIX. kerületi Hunyadi utcában, a balesetben négyen megsérültek - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
Péntektől vasárnapig Debrecen ad otthont a Barcelonában kosarazó Hanga Ádám utánpótlástáborának.
A Budapesti Közlekedési Központ azt közölte, hogy egy 151-es autóbuszt ért baleset.
A pápai és mezőkövesdi tömeges fertőzések is úgy történtek, hogy köhögő és lázas emberek olyan helyre mentek, ahol sokan voltak.
A mesterséges füstnek nincs egészségkárosító hatása.
A tervek szerint augusztusra kellett volna elkészülnie a futókörnek a Vértónál. Azonban a kivitelezés még mindig tart, de a nyomvonal már kirajzolódott.
A kormányfő kiemelten fontosnak nevezte a nemzeti konzultációt péntek reggel a Kossuth Rádióban.
Az amerikai elnök megtiltott minden ügyletet a TikTok videomegosztó kínai anyavállalatával, a ByteDance vállalatcsoporttal, valamint a WeChat közösségi platformot működtető Tencent kínai internetes óriással.
Idén nyáron is abszolút sláger a Balaton: a főszezonban a belföldi foglalások 34 százaléka szól ide, így nagyjából 12 százalékpontot nőtt az átlagos foglalási érték az előző évhez képest a Szállás.hu legfrissebb adatai szerint – közölte a hirado.hu. The post Idén vitathatatlanul a ...
Nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett a legidősebb testvér.
Autószállító tréler vontatott egy másik autószállító trélert.
Sérti a jogbiztonságot, ezért visszavonták a „spiclitörvénynek” nevezett hódmezővásárhelyi rendeletet.
A belekben olyan idegsejtek találhatók, amelyek jeleket továbbítanak más idegsejteknek. A bél komplex sejthálózata képes az agytól és a gerincvelőtől függetlenül működni, ezért nevezik gyakran „második agynak„.
Még több cikk