7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2018.11.20. kedd, Jolán

Belföld

„Be kell ismernünk, ha a szabadpiac nem működik.” - Mondta Tim Cook az Apple vezérigazgatója az Axiosnak adott interjúban.   A Figyelő korábbi...
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) azt közölte, egyetlen pártot sem „lehetetlenít el”, hanem a törvényi előírások alapján ellenőrzi gazdálkodásának törvényességét.
Tömegbaleset az 52-es főúton Kecskemétnél
A balesetben ketten sérültek meg, az utat lezárták.
Egységes az álláspont a magyarországi gazdaérdekek tekintetében.
Hangsúlyozta, hogy a gyermekek jóléte Európa jövőjének záloga, hisz ők a jövő dolgozói és felelősségteljes állampolgárai lesznek, az ő kezükben lesz tehát az ország fejlődése.
A Terror Háza főigazgatója általános iskolában kizárólag magyar történelmet tanítana, és szakítana azzal a szemlélettel, hogy Magyarország eltérésben van Nyugat-Európához képest.
Az ÁSZ sajnálja, hogy elégtek a tűzben a DK iratai, de kéri azokat.
Ha Nikola Gruevszki menekült státuszán ott a pecsét, szabadon elhagyhatja Magyarországot, és szabadon mozoghat az EU-ban is - értelmezték a volt macedón kormányfő helyzetét munkatársunknak délután a kormányoldalon a menekültügyi szabályozás alapján.
A DK korábban azt mondta, könyvelésük megsemmisült, de minden adat, ami az ÁSZ-nak kell, az már náluk van.
2021 május-júniusában tartják majd.
A lengyel és az izraeli kormány kormány is úgy döntött, hogy nem támogatja az ENSZ globális migrációs csomagját - jelentették be Varsóban a keddi kabinetülést követően.
A történelem tanítása mindig is fontos kérdése volt az oktatáspolitikáknak. Most Schmidt Mária történészasszony világít rá néhány fontos kérdésre a Látószög blogon.
Hosszú Facebook-posztban magyarázza, politikai, koncepciós eljárás áldozata.
A hitelminősítő kedvezőnek mondhatja, hogy a költségvetési hiányt kordában tartja a kormány.
Varga Mihály szerint az idén 4,3-4,5 százalékkal nő majd a magyar hazai össztermék (GDP), és a kormány várakozása alapján jövőre is 4 százalék feletti mértékben bővül a gazdaság Magyarországon.
A 24.hu írt arról korábban, hogy komolyan felvetődött, hogy új tárca nélküli minisztert nevezzenek ki a paksi atomerőmű bővítéséért felelős Süli János helyére. A portál értesülései szerint 2032-ig is lehúzódhat a Paks II. beruházás.
Még több cikk