24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
29°
Péntek
29°
2019.07.16. kedd, Valter

Belföld

Váratlanul kitört a Kásler kontra Állami Számvevőszék csata: közleményben bizonygatja az Emmi, hogy a miniszter intézkedései nyomán mára igenis hatékonyan működik a sürgősségi ellátás, az ÁSZ kritikája csak egy korábbi időszakra érvényes, de azóta már orvosolták a problémákat.
Hiába küzdenek érte már sok éve az érintettek, nincs fekvőbeteg-hospice-osztály a megyénkben. Erre adna választ, a családoknak pedig megnyugvást és méltóságot az a hatvan férőhelyes hospice-központ, ami a városban épülhet fel.
Ez már nem az első rekorder drágakő a Grib-lelőhelyről.
Mintegy kétszázezer család melegedhet fel ebből az összegből. The post Ötmilliárd forint jut idén szociális tüzelőanyagokra appeared first on pecsma.hu .
A fővárosi béreknél tíz százalékkal kevesebbet kapnak vidéken a fiatalok. The post Mutatjuk, mennyiért dolgozhatnak jelenleg a diákmunkások! appeared first on pecsma.hu .
Az '56-os történelmi thrillert július 24-én láthatja a közönség a szabad ég alatt található óriáskivetítőn.
Az új szerelvények 2020 januárjában-februárjában állhatnak üzembe
Hódmezővásárhely - Idén harmadik alkalommal keresik az Év Agrárembere díj szervezői Magyarország legszebb birtokát. Olyan példaképeket szeretnének a társadalom elé állítani, akik nemcsak a saját javukat keresik, hanem a környezetükre is odafigyelnek.
Az ötezer lélekszám alatti önkormányzatok pályázhatnak.
Közös közleményben szólították fel a magyar kormányt.
Baranya megyében is lesz olyan fürdő, ahová ellátogathatunk július 26-án este! The post Több mint 40 fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján appeared first on pecsma.hu .
Végső búcsút vettek Horváth Ádámtól.
Aggódnak. Szerintük egy ilyen drasztikus lépés riasztó precedenst teremtene, aláásva a közös európai értékeket.
Méghozzá az Anna fürdő, a Hagymatikum és a Gyarmati Dezső Sportuszoda.
A Mol közösségi autómegosztó szolgáltatása 50 új elektromos autóval bővül, július közepétől elérhetőek a korábbiaknál is kisebb, így könnyen leparkolható kocsik. A Mol keddi, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a közösségi autómegosztó flottája 20 Smart EQ fortwo és 30 forfour ...
Végig a szolgálati autóban volt az a BRFK-s pendrive, ami miatt még eljárás is indult a rendőrség ellen.
Szerintük a nő lopott az áruház bevételéből.
Többféle kábítószert is fogyasztott a baleset előtt az a sofőr, aki múlt csütörtökön lassítás nélkül belehajtott egy magyar rendszámú autóba Horvátországban, az A4-es autópálya Sveta Helena-i fizetőkapujánál, és súlyos sérüléseket okozott a magyar származású családnak - közölte a ...
Egyenesen a rendőrség kéri a lakosokat, hogy ne húzzák le a drogot a wc-n.
Idén immár 27. alkalommal rendezik meg a barokk esküvőt és a hozzá kapcsolódó háromnapos programsorozatot augusztus 9. és 11. között.
Jelentősen emelkedik a benzin és a gázolaj ára holnaptól.
Még több cikk