26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
21°
Péntek
27°
2019.06.18. kedd, Levente

Hírek

Az amerikai elnök szerint szándékosan gyengítették a devizát, miután Mario Draghi, az Európai Központi Bankot vezetője arról beszélt, hogy szükség lehet a pénzpolitika további lazítására, ha a gazdasági kilátások nem javulnak.
Az államkincstár feladata lesz tárolni az egészségbiztosítási és a taj-számhoz kötődő más adatokat, ezeket pedig csak az ember halála után harminc évvel törölhetik.
A bűncselekménnyel egy testvérpárt gyanúsít a rendőrség. Elfogták őket.
A párt arra a Karácsony-féle programelemre utal, amelyről az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje hétfőn beszélt egy újságíróknak tartott háttérbeszélgetésen, és amelynek  a "közlekedési alapjövedelem" nevet adta.
A tűzoltók is kivonultak, de nem találtak káros anyagot a levegőben.
A Gazprom hajlandó felújítani a 2015-ben Kijev által leállított közvetlen gázszállításokat Ukrajnának és 25 százalékkal csökkenteni az árat.
Erről a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője beszélt kedden Budapesten újságíróknak.
Méltó és kegyetlen választ adott a demokratikus ellenzék a NER ősbűnére, a Barackfára. Úgy tartják, a bosszú hidegen jó, de Bródynak és Koncznak szarul is megfelel. A ‘80-as évek legfantáziátlanabb stadionrockjainak japánosra hangszerelt, közhelyes és unalmas alapriffjére optimalizált ...
Rosszul sikerült az ejtőernyős ugrás a hadgyakorlaton.
A Magyarország és a boszniai Szerb Köztársaság közötti intenzív politikai és gazdasági kapcsolatok kiépítéséről is megállapodott Orbán Viktor miniszterelnök és Milorad Dodik, a háromtagú boszniai államelnökség soros, szerb elnöke keddi budapesti tárgyalásukon.
A szárnyra kapott hírrel szemben nem volt ittas és nem állt kábítószer hatása alatt a dunai hajóbaleset időpontjában a Viking … The post A rendőrség szerint nem volt részeg a Viking Sigyn ukrán kapitánya appeared first on Városi Kurír .
Túlélte a Viorica Dancila szociáldemokrata (PSD) miniszterelnök vezette román kormány kedden a jobbközép ellenzék által beterjesztett bizalmatlansági indítványt, annak ellenére, hogy ezúttal a koalícióval eddig együttműködő Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) is a kormány ...
Még több cikk