26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
27°
Szombat
29°
2020.07.15. szerda, Henrik

Hírek

Rendező: Peter Hyams Szereplők: Jean-Claude Van Damme, Mia Sara, Ron Silver, Bruce McGill, Gloria Reuben. 
Egyiptomi ásatások során írásos leletek bizonyítják, hogy ie. 3500-as években is használtak már különféle gyógynövényeket több mint 800 probléma kezeléséhez. De igazi hódító útjára a rómaiak indították, mivel ők már tudatosan termesztették ezeket a növények, hisz hódító útjaik ...
Talula próbál azon mesterkedni, hogy kiderítse, ki miatt olyan titokzatos az utóbbi időben Lizzy. Lewandowski akárhogy próbálkozik, úgy tűnik nem nyer állandó helyet magának a klinikán. Betty igyekszik beletörődni Behring makacsságába.
Hosszas vita után, kedden elfogadta az Országgyűlés azt az öt feltételt, melyek betartását kéri hazánk ahhoz, hogy megszavazza az Európai Unió 750 milliárd eurós hitelfelvételét. Dobrev Klára a DK színeiben párbeszédre szólította föl az Országgyűlést, majd kirohant a teremből.
Július 18-án, szombaton tüntetni fognak a postás szakszervetek, Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter irodája előtt.
A zenekar a tavalyi Reményhozó turné legszebb pillanataiból válogatta össze a képanyagot.
A HírTV Magyarország élőben című műsorában több fontos témáról is beszélt Gulyás Gergely miniszter.
A versenyprogramban első vagy második filmjüknél tartó rendezők alkotásai szerepelnek.
Ezzel teremtene munkahelyeket az amerikai demokraták várható elnökjelöltje.
Ugyanazon a 11. kerületi testületi ülésen, amelyiken László Imre Hitler munkásságát dicsérte.
Összekeverte az auschwitzi haláltábor rettegett feliratát a faji elkülönítés politikájával.
Politikai, biztonsági és gazdasági téren is éleződik a feszültség Washington és Peking között.
Azt ígérték korábban is, hogy mind a tűzijáték, mind az augusztus 15-e utánra tervezett fesztiválok, rendezvények kapcsán július közepén hoz döntést a kabinet – mondta Gulyás Gergely.
Brüsszelben a héten nagyon sok pénzről lesz szó, és egy nagyon nagy esélyről, hogy hatékonyan meg lehessen védeni a jogállamiságot az Európai Unióban. Amint Angela Merkel szerdán mondta, „az emberi és polgári jogok a legnagyobb érték, amellyel az EU-ban rendelkezünk”.
Ezzel teremtene munkahelyeket az amerikai demokraták várható elnökjelöltje.
Illinois generated $52 million in tax revenue from marijuana sales in the first six months since implementation, the governor announced on Tuesday. In total, the past half-year saw more than $239 million in cannabis sales. The state emphasized that 25 percent of the tax revenue will go toward a community reinvestment ...
Gulyás Gergely: Az EU-ban a jogállamiság fogalma nem jogi kategória, hanem egy politikai fogalom.
Meghalt Milos Jakes, Csehszlovákia Kommunista Pártjának (CSKP) utolsó főtitkára. Csehszlovákia egykori vezetője 97 éves volt - jelentette kedd este a CNC Prima News kereskedelmi hírtelevízió, két egymástól független forrásra hivatkozva. Josef Skála, Cseh- és Morvaország Kommunista Pártjának ...
Alig egy héttel azután, hogy elcsendesedtek a szlovák parlament elnökét, Boris Kollárt ért plágiumvádak.
Még több cikk