0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2019.02.18. hétfõ, Bernadett

Hírek

Kínos tiltakozás-baki.
840 gramm kábítószergyanús anyagot és 222 darab tablettát foglaltak le.
Az Európai Néppárt (EPP) stabil előnyét jelzik a közelgő május végi választásokon az Európai Parlament (EP) által készített legfrissebb felmérések, amelyek eredményét hétfőn ismertették Brüsszelben.
Tiszasziget – Fáról zuhant le egy férfi vasárnap a Csongrád megyei Tiszasziget közelében: a férfi négy métert zuhant, súlyos sérüléseket szenvedett.
Az Európai Néppárt (EPP) stabil előnyre tehet szert a májusi európai parlamenti (EP-) választásokon a legfrissebb felmérések szerint, amelyek eredményét hétfőn ismertették Brüsszelben.
Élvezze ki a jó időt, amíg még lehet.
Belengették a nagyszabású, látványos akciót a magyar ellenzéki, parlamenti képviselők mára, a tavaszi ülésszak első napjára. Mindenki azt várta, hogy az Országgyűlésben lesz valami, de végül nem ez történt.
Mint arról már beszámoltunk, pénteken délben megszökött egy fegyveres rab a Fővárosi Törvényszékről és ámokfutását a fővárosban is folytatta.
A napirend előtti felszólalások alatt hagyják el folyamatosan a termet az ellenzéki képviselők. Jelenleg közös sajtótájékoztatót tartanak. A Suzuki gyár a cél, ezt jelentette be Varju László. Bírálta, hogy Orbán nem vett részt az első ülésnapon és kifejtette, ők továbbra is a ...
Magyarország nem támogat olyan európai szintű politikát, amely további migránsok meghívását eredményezné.
A gibraltári helyi kormány szerint egy spanyol járőrhajó brit felségvizeken próbált utasításokat adni két brit kereskedelmi hajónak - jelentette az Europa Press spanyol magánhírügynökség a Gibraltar Chronicle beszámolójára hivatkozva hétfőn.
A szerdán kezdődő, az úgynevezett Budapesti Folyamatról Isztambulban rendezett miniszteri ülésen a bevándorláspárti erők nem győzhetnek, sőt "ez a folyamat lesz a szimbóluma annak, hogy megállítjuk a migrációt támogató erők előrenyomulását" - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter ...
Trélerről leesett autóval ütközött egy autós az M1-esen két éve, a balesetben egy ember meghalt.
Tatabánya – Teljes útzár mellett helyszínelnek a rendőrök Tatabánya térségében: az 1-es úton kisbusz és tréler csapódott egymásba.
Legalább két ember halálát okozta Kréta szigetén a heves esőzésekkel kísért viharos időjárás - jelentette az ERT görög állami televízió hétfőn.
A nőknél számít, hogy az igénylő ne legyen több 40-nél, a férfiaknál nem.
A szocialista képviselő az ajtók után a helyesírással is bajba került, Bangóné Borbély Ildikóval közösen vizsgáztak egyesre.
Több felvétel is előkerült arról, hogy a Jobbik politikusa Jakab Péter zsidó vicceken kacag, később pedig ő maga is - egy lakossági fórum keretében - kiválasztott néphez tartozó bűnözőkről beszélt - olvasható a HírTv oldalán.
Még több cikk