14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Vasárnap
14°
2021.02.25. csütörtök, Géza

Hírek

Senate Democrats are awaiting a key decision that would determine whether a $15 minimum wage can be included in the final package.
Szerinte az Európai Bizottság átfogó vizsgálatot fog folytatni a magyar jogállam helyzetéről, és nemcsak egy-egy jogsértőnek vélt törvényről fog véleményt alkotni.
Varga Judit igazságügyi miniszter a Német Külpolitikai Társaság (DGAP) szerdai online jogállamiság-vitáján arra biztatta a nyugati "buborékban" élőket, hogy "merjenek szembenézni a mainstreammel", ugyanis - mint mondta - soha nem baj, ha az embernek van önálló véleménye.
"I got the sense they speak often and maintain the same personal friendship and relationship now that they have for four years," said Rep. Jim Banks.
Moszkvának tudomására jutott, hogy a koronavírus okozta Covid-19 betegség elleni küzdelemben, egyebek között az orvostudomány területén elért eredményeivel kapcsolatban "információs provokációk készülnek ellene" - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök az orosz Szövetségi Biztonsági ...
A tartós, sűrű köd veszélye miatt csütörtökre is figyelmeztetést adott ki a fél országra az Országos Meteorológiai Szolgálat. The post Ismét sűrű ködre figyelmeztetnek a megyében appeared first on .
Két magyar társa segített neki.
Akár húsz fok is lehet.
Nyüglődik a főváros, nem sikerül feljelentést tenni a metróvásárlás és felújítás miatt, pedig Karácsony Gergely már a kampányban megígérte – derül ki a Népszava legújabb cikkéből, amelyben attól tartanak, hogy még a végén ráég a „botrányos ügy” a főpolgármesterre. A zavart az ...
Mindkét kérdésnél, az anyanyelvnél és a nemzetiségnél is a magyart jelöljék meg válaszként.
Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint az eset egy Bulcsú utcai társasházban történt.
Bízik a kínai vakcinában a világhírű Leuveni Katolikus Egyetem magyar kutatója. Az orvostudományok doktoraként több évtizede foglalkozik genetikai alapú oltóanyagok kutatásával. Mint mondja, a hagyományos eljárásra épülő vakcinák is éppúgy hatásosak és működőképesek, mint a legújabb technológiával készült oltóanyagok.
A vörös bőrből készül dobozban a kutató gyermekeinek hajfürtjei és a selyem zsebkendője is megtalálható.
Magyarország és Szerbia után egyre több uniós tagállam alkalmazná a kínai Sinopharm-vakcinát. A brüsszeli közös vakcinabeszerzési program ugyanis továbbra is lassú ütemben halad. A német egészségügyi miniszter is elismerte, hogy szükség van a kínai vakcinára. Az uniós országokon kívül egyre ...
6 tonna panírozott húsáru borult az úttestre.
Annyit elárulunk, egyikre sem Szeged a helyes megfejtés.
Márciustól nem mehet ugyanahhoz az orvoshoz a beteg magán- és közellátásba. Kivételek vannak, a november közepe előtt megkezdett kezelésekre ez nem vonatkozik.
A majdani indulók kijelentik, hogy nem voltak ügynökök, nem offsore-oznak, sosem lopták meg az adófizetőket, és nem a haverjaiknak osztják majd a pozíciókat.
A magyar emberek elbizonytalanítására Gyurcsányék nem spórolnak a facebookos reklámokon sem.
Az Agrárminisztérium szakmai támogatásával több millió forint értékű pénzügyi keretet hozott létre a Magyar Állatkertek Szövetsége.
Donald Trump volt amerikai elnök harmadszor is a republikánusok elnökjelöltje lesz, ha elindul a 2024-es választáson - mondta szerdán egy online beszélgetésben Mitt Romney, Utah állam republikánus szenátora. Romney következetes Trump-kritikusnak számít a párton belül és az egyetlen republikánus, aki ...
Még több cikk