9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2019.12.13. péntek, Luca

Hírek

A képviselőház várhatóan jövő hét szerdán szavazhat a pontokról.
A babakutató elé építettek egy téliesített teraszt, így annak ablakai egyenesen az asztalokra néznek.
A két férfit az M1-es autópályán fogták el. A Fővárosi Törvényszék most rendelte el az átadásukat.
Több jármű ütközött az M1-M7 közös kivezetőjén pénteken késő délután, a torlódás jelentős.
A Demokratikus Koalíció ismételten arra szólította fel a kormányt, hogy a nyugdíjak kiszámításakor újra alkalmazza a svájci indexálást.
A július óta tartó Új-Dél-Wales-i és queenslandi tüzek együtt 250 millió tonna szén-dioxidot bocsátottak a levegőbe. Tavaly Ausztrália 532 millió tonnát bocsátott ki összesen.
A kormány jövő év február-márciusban újabb gazdaságvédelmi akciótervvel segíti a magyar gazdaság szereplőit, ami egyebek között további adócsökkentést és adóadminisztráció-mérséklést jelent - közölte a pénzügyminiszter pénteken Debrecenben, a hajdú-bihari TOP 100 kiadvány ...
Gusztustalan fotó árulkodik arról, hogy az egyik utas egy rakás tetűt talált az ülésen.
Nagy-Britannia legalábbis jól jár a Brexittel - erre jutott a XXI. század Intézet.
Boris Johnson elsöprő győzelme után szinte biztosra vehető, hogy a britek kilépnek az Európai Unióból (EU). A Brexitnek köszönhetően sok területen visszakaphatja az önállóságát Nagy-Britannia, a 2016-os népszavazást megelőző, gazdasági összeomlást vizionáló várakozások pedig várhatóan ...
Nulla százalék körüli az esélye annak, hogy télies idő lesz karácsonykor - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken a Facebook-oldalán. The post Szinte semmi esélye a téli időnek karácsonykor appeared first on .
Az új brit kormány "elsöprő erejű" felhatalmazást kapott a parlamenti választásokon arra, hogy végigvigye a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát, és ezt január 31-ig, a Brexit jelenlegi határnapjáig végre is hajtja - mondta pénteken Boris Johnson brit miniszterelnök.
Ha hiszi, ha nem, már két hónapja annak, hogy a budapestiek bizalmat szavaztak Karácsony Gergelynek és megválasztották főpolgármesternek. Közösségi oldalán számolt be az eddigi ténykedéséről. “Két hónappal ezelőtt a budapestiek úgy döntöttek, hogy visszaveszik a városukat a hatalomtól. A ...
90 ezer forintot kellett volna kapnia, szóltak neki a tévedésről, de nem akarta visszafizetni a pénzt.
Bizony, úgy tűnik, hiába is várjuk a fehér karácsonyt. The post Az időjósok szerint szinte semmi esélye a téli időnek karácsonykor appeared first on pecsma.hu .
Az építési tevékenységről szóló kormányrendelet módosításával végre pont került annak az évek óta húzódó bizonytalanságnak a végére, ami abból eredt, hogy a kormányrendelet és a Polgári Törvénykönyv többlet- és pótmunka fogalmai eltértek egymástól. A december 10-ei közlönyben ...
Gyurcsány-Bajnai-kormányok alatt több mint 7 %-kal csökkent a nyugdíjak vásárlóértéke, mert a nyugdíjas inflációt követő nyugdíjemelést sem biztosították – emlékeztetett a kormánypárt.
Nulla százalék körüli az esélye annak, hogy télies idő lesz karácsonykor – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken a Facebook-oldalán. ... The post Szinte semmi esélye a téli időnek karácsonykor appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Még több cikk