8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
15°
2021.10.16. szombat, Gál

Hírek

A DK jelöltje könnyen elviseli a sértéseket. A hódmezővásárhelyi polgármester szerint a választók megszokják majd a vitákat.
Oroszországban két további sajtóorgánummal bővült a külföldi ügynökök listája, a moszkvai igazságügyi minisztérium pénteken felvette nyilvántartásába a Roszbalt hírportált és a politikai elemzésekre szakosodott Republic portált. Dmitrij Kolezev, a Republic főszerkesztője ...
Közleményükben azt írják, hogy a DK miniszterelnök-jelöltje valótlanságot állított az egyházi iskolák finanszírozásáról.
A német–magyar gazdasági kapcsolatokat mélyen nem fogja érinteni a németországi kormányváltás, ugyanakkor az Európai Unióval való viszonyban és a közösségi pénzügyek terén ez jelenthet kedvezőtlen fordulatot az Orbán-kormány számára. A Hetek cikke.
Nincs kivonat, mert ez egy védett tartalmú bejegyzés.
A lakossági rezsicsökkentés a termelőkre nem vonatkozik.
A szervezők célja nem volt kisebb, mint bemutatni, mennyire sokrétű a művészet, a tánc és a divat kapcsolata.  The post London, Milánó, Párizs, New York, Pécs… Micsoda divatbemutató volt a városban! appeared first on pecsma.hu .
Karácsony Gergely az ellenzéki összefogás reklámarcából a vesztesévé vált. Talán annak is szerepe volt ebben, hogy látszólag ugyanolyan ambíciómentesen vágott bele az egészbe, mint a 2018-as választások előtt.
Az „Afgán nőkkel való szolidaritás nemzetközi napjává” nyilvánították október 10-ét a nők jogaiért kampányoló afganisztáni aktivisták. A Human Rights Watch jogvédő szervezet jelentése szerint az Iszlám Emirátus megalakulása óta a tálibok legkevesebb 32 területen korlátozzák a nők ...
Szombattól bárki megtekintheti az Algyői Alkotóházban az Algyői Foltvarrók Körének és a Fürge Ujjak Műhelyének közös kiállítását.
A spanyol királyi gárda 36 esztendős légiósa 2012 óta játszik a madridiaknál, akikkel számos trófeát gyűjtött be.
Tóth Vera megható sorokkal búcsúzik a Megasztár korábbi énekesétől, Kandech Evelyne-től.
A kárpátaljai Nagyberegi Tájház érdemelte ki az Év Tájháza címet 2021-ben, ezzel az első határon túli tájház lett, amely elnyerte a díjat – közölte a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum kedden az MTI-vel.
Szíjjártó Péterrel készített interjút az al-Dzsazíra pánarab hírtelevízió, amiben számos téma szóba került, amelyekkel a magyar kormány az elmúlt években felhívta magára a figyelmet a nemzetközi nyilvánosságban. A külgazdasági és külügyminiszter  szerint az EU rengeteg különböző ...
A 2016-os és 2019-es felméréseket követően idén ismét élelmiszerhulladék-felmérést végez a Nébih.
A megerősített fertőződések száma 24 óra alatt 33 208-cal 7 958 384-re emelkedett, ami szintén az eddigi legmagasabb szám.
A megerősített fertőződések száma 24 óra alatt 33 208-cal 7 958 384-re emelkedett, ami szintén az eddigi legmagasabb szám.
A vártnál is jobb eredményeket hozott a szeptember, ugyanis a vendégéjszakák száma 65 százalékkal meghaladta a tavalyi adatot, ráadásul négy százalékkal túlszárnyalta a 2019-es, a koronavírus-járvány előtt mért számokat is – mondta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója a ...
Orosz Anna a Facebookon árulta el, hogy az utolsó pillanatos szavazók csoportját erősíti, szavazólapja alapján Márki-Zay Péterre adta le szavazatát.
Még több cikk