7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2018.10.15. hétfõ, Teréz

Hírek

Az országos fűtési idény kezdetével hétfőn Budapesten is elindult a távfűtés - közölte a Főtáv Zrt. hétfőn az MTI-vel.
Mike Pompeo amerikai külügyminiszter Donald Trump elnök kérésére hétfőn Szaúd-Arábiába utazik - jelentette be Heather Nauert külügyi szóvivő. Donald Trump telefonon beszélt a szaúdi uralkodóval a Szaúd-Arábia isztambuli konzulátusán eltűnt szaúdi ellenzéki újságíró, Dzsamál Hasogdzsi ügyéről.
A király azt mondta, nem tudja, mi történhetett.
Ha Brüsszel legalizálja a bevándorlást, akkor afrikaiak milliói indulnak el Európába – mondta el hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben Hende Csaba.
A saját barátai végezték ki a férfit. Most hirdettek ítéletet.
Egy ritka édesvízi medúzát figyeltek meg a kutatók a közép-kínai Hupej tartománybeli Tancsiangkou vízgyűjtő medencében, ami azt jelzi, hogy a vízminőség javítását célzó erőfeszítések meghozták a gyümölcsüket a térségben.
A bajorországi választási eredmény azt mutatja, hogy megállt, vagy legalábbis lelassult a jobboldali radikális populista párt, az Alternatíva Németországért (AfD) előretörése. A zöldek látványos megugrása pedig arra utal, hogy a baloldalon is van alternatívája a fősodorhoz tartozó pártoknak. A ...
Mike Pompeo amerikai külügyminiszter Donald Trump elnök kérésére hétfőn Szaúd-Arábiába utazik - jelentette be Heather Nauert külügyi szóvivő. Az amerikai elnök telefonon beszélt a szaúdi uralkodóval a Szaúd-Arábia isztambuli konzulátusán eltűnt szaúdi ellenzéki újságíró, Dzsamál Hasogdzsi ügyéről.
Nem akartak gyalog hazamenni, útközben jött a baj, árokba hajtottak.
Rendőri akcióval véget ért a túszdráma a németországi Kölnben hétfő délután, az elkövető súlyosan megsebesült.
DK: a Fidesz aljas módon gátolja a kilakoltatási és lakhatási válság kezelését
A Fidesznek esze ágában sincs megoldást találni a kilakoltatásokra, a lakhatási válságra. A DK követeli, hogy a népjóléti bizottság fideszes többsége végre kezdjen dolgozni. The post DK: a Fidesz aljas módon gátolja a kilakoltatási és lakhatási válság kezelését appeared first on Városi Kurír .
Kiskunfélegyházán felállították azt a fegyvergyártó hadiüzemet, ahol vásárolt licenc alapján kézfegyverek, pisztolyok, géppisztolyok, gépkarabélyok gyártását kezdték meg.
Egy popénekes megverése miatt több éves börtönbüntetés fenyegeti Arda Turant, a törökök százszoros válogatott labdarúgóját.
Tizenkét évvel ezelőtt, 2006. október 15-én verték halálra Szögi Lajos tiszavasvári tanárembert.
Egy férfi majdnem elvérzett, a rendőr segített rajta.
Johannes Beermann, a Deutsche Bundesbank igazgatótanácsának tagja szerint az olasz költségvetési politika nem veszélyezteti az eurót.
Saját apját bízta meg, hogy ölje meg a babakocsiban lévő kislányát.
A Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztési program eddigi eredményeiről, terveiről, valamint a Magyar Honvédség és a Honvédelmi Minisztérium (HM) tervezett szervezeti átalakításairól is beszélt a honvédelmi miniszter hétfőn Budapesten, egy sajtóbeszélgetésen.
Megszűnhet a lakástakarékpénztári megtakarítások állami támogatása, mivel a korábbi állapotokhoz képest a konstrukció mára a büdzsé és a adófizetők számára költséges, és nem hatékony konstrukcióvá vált. Az erről szóló egyéni indítványt Bánki Erik, a Fidesz-KDNP országgyűlési ...
Csehország és Lengyelország egyetért a bevándorlást érintő és a héten esedékes EU-csúcstalálkozó fő napirendjén szereplő kérdéseket illetően - közölte a Varsóba látogató Andrej Babis cseh kormányfő Mateusz Morawiecki lengyel hivatali kollégájával közösen.
A kórházban jobban lett, aztán viszont csak a halál tényét közölték az anyával.
Még több cikk