7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2020.11.30. hétfõ, András, Andor

Hírek

Nézd vissza A halál nyomában című filmet december 7-ig a Moziverzum oldalán!
Nézd vissza a Kulcs a szívemhez című filmet december 7-ig az IzauraTV oldalán!
A COVID – 19 járvány következtében gyorsított ütemben zajló digitális átállás miatt az informatikai megoldások iránti igény különösen felerősödött.
Trianon századik évfordulójának az évében, pont december elsejétől tették volna elérhetővé a magyarországi előfizetőik számára.
Volt, akit álmából risztottak, hogy tűz van. Három lakó és egy tűzoltó megsérült.
A VAMÜSZ vállalat beolvad a Gazdasági Ellátó Szervezetbe, Kránitz az igazgató-helyettesi posztot kaphatja meg.
Nézd vissza Az igazság nyomában című filmet december 6-ig a Prime oldalán!
Az igazságügyi miniszter a közösségi oldalán látható fotó tanúsága szerint szűk családi körben töltötte advent első vasárnap estéjét. A felvételen látszik, hogy már ég az első gyertya az adventi koszorún. Varga Judit bejegyzésében arról is vallott, hogy a betegség legfontosabb ...
A kormány egy héttel korábban szigorú intézkedéseket vezetett be, közöttük az éjszakai és hétvégi kijárási tilalmat.
A kormány egy héttel korábban szigorú intézkedéseket vezetett be, közöttük az éjszakai és hétvégi kijárási tilalmat.
Dr. Anthony Fauci, the nation's top infectious disease expert, said schools haven't been the major driver of community spread of the coronavirus.
A DVTK-nak ez volt a 15. mérkőzése a szezonban, ebből csupán ötször nyert, és a kilencedik helyen áll a 12 csapatos mezőnyben.
Szájmaszkos vásárlók töltötték meg a vásárlóutcákat, az üzletek előtt távolságtartással sorban állva várakoztak a boltokba való egyenkénti belépésre.
Szájmaszkos vásárlók töltötték meg a vásárlóutcákat, az üzletek előtt távolságtartással sorban állva várakoztak a boltokba való egyenkénti belépésre.
Gulyás Gergely szerint az erdélyi magyarságnak a jövő vasárnapi parlamenti választásokon való részvétellel lesz érdemes megjutalmaznia politikai szervezetei összefogását. A Miniszterelnökséget vezető miniszter Nagyváradon beszélt erről vasárnap este a Romániai Magyar Demokrata Szövetség ...
Experts say the paid leave measure covered around half the US workforce. But it may expire during a perilous stretch of the pandemic.
A miniszter nem örül a „diskurzus eldurvulásának”, majd utalt Donald Tusk egy korábbi nyilatkozatára.
Varga Judit igazságügyi minisztert tüntették ki vasárnap Az értékek megőrzője (Custos Virtutum) nevű, a varsói Wacław Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet által adományozott díjjal. A koronavírus-járvány miatt vegyes, részben online formában rendezett ünnepi gálán jelen volt Piotr ...
A 42 évesen elhunyt sportoló régóta komoly betegséggel küzdött.
Még több cikk