21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
22°
Szombat
23°
2019.08.21. szerda, Sámuel

Hírek

Az indiai házasságok mindössze 5,8 százaléka köttetik eltérő kasztok között.
Az október 13-ai önkormányzati választáson átjelentkezéssel szavazók nem a lakóhelyük, hanem a tartózkodási helyük jelöltjeire szavazhatnak, ez pedig azt jelenti, hogy az országgyűlési választással ellentétben nem lesznek “utazó voksok”. Az országgyűlési választáson a ...
A jogerős ítélet ellenére tovább titkolják, milyen feltételek mellett használhatta az Iron Corporation az állami pénzből működtetett Duna Arénát.
Donald Trump amerikai elnök kedden éjjel Twitteren bejelentette, hogy lemondja dániai látogatását.
Országszerte számos településen és a határokon túl is tartottak programokat az állami ünnepen. The post Így ünnepelte az államalapítást Magyarország appeared first on Vásárhely24 .
Szombaton kezdődik a hivatalos választási kampány, attól a naptól a választópolgárok már ajánlásokat is tehetnek a képviselőjelöltekre, azaz arra, hogy kik szerepeljenek a szavazólapokon. The post Szombaton kezdődik a hivatalos kampány, akkortól lehet jelölteket ajánlani appeared first on .
A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az elmúlt 30 évben a magyarság lehetőséget kapott, hogy a kölcsönös tisztelet és a közös érdekek mentén újjáépítse szövetségeit. Gulyás Gergely erről Kolozsváron beszélt a nemzeti ünnep alkalmából szervezett gálaműsor előtt, kedden. The ...
Saját felelősségre visszaengedték a lakókat a tegnap leégett soroksári úti társasházba. A legfelső 2 szinten lakók azonban csak legfontosabb értékeiket hozhatták ki, mert azok az ingatlanok lakhatatlanná váltak. A ferencvárosi polgármester híradónknak megerősítette, nincsenek gyújtogatásra utaló jelek.
Minden eddiginél látványosabb volt az idei hagyományos augusztus 20-i tűzijáték. A Miniszterelnöki Kabinetiroda tájékoztatása szerint az idei budapesti tűzijátékon 700 ezren voltak - osztotta meg az Origo.hu. The post Minden eddiginél látványosabb volt az idei tűzijáték appeared first on .
Az idei tűzijátékban több mint 26 ezer látványeffektet terveztek a pirotechnikusok. Ehhez mintegy 6500 db pirotechnikai elemet kellett bekötni, 55 kilométer hosszú vezetékkel. A leglátványosabb tűzijátékbombákból legalább 3600 db volt, a legnagyobb kaliberű 200 mm-es. A látványt színesítette ...
Megtalálták a Tátrában eltűnt barlangászok felszerelését, életjelet azonban továbbra sem kaptak a mentőegységek a két férfitól.
Szombaton kezdődik a hivatalos választási kampány, attól a naptól a választópolgárok már ajánlásokat is tehetnek a képviselőjelöltekre.
Az információt Nicolás Maduro venezuelai elnök is megerősítette.
30 millió forintból teljes energetikai korszerűsítést végeztek.
Szombaton kezdődik a hivatalos választási kampány, attól a naptól a választópolgárok már ajánlásokat is tehetnek a képviselőjelöltekre, azaz arra, hogy kik szerepeljenek a szavazólapokon. Augusztus 24-én, szombaton, a szavazást megelőző 50. napon kezdődik az önkormányzati és nemzetiségi ...
Erről az ENSZ Biztonsági Tanácsában beszélt az amerikai külügyminiszter.
JEGYZET - "mindenki számára ünnep a Szent István örökségét jelképező augusztus 20-a"
Még több cikk