20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
23°
Szombat
24°
2018.08.22. szerda, Menyhért

Hírek

Donald Trump amerikai elnökkel "együttműködve és az ő érdekében" cselekedett Michael Cohen, amikor a "a választás befolyásolása" érdekében többször is megsértette az amerikai törvényeket. Erről maga az ügyvéd vallott kedden.
Jó ideje tart az ingatlanárak folyamatos emelkedése, Budapesten már csak elképesztően drágán lehet lakást kivenni. Rossz hír ez az egyetemistáknak, akik a nemrég kihirdetett felvételi ponthatárok után albérletkeresésbe kezdtek. Az Otthon Centrum kerületi bontásban közölte az albérletárakat a Lokállal.
Nemi erkölcs elleni bűncselekménnyel vádolnak egy Tisza menti községben élő nagymamát, aki 15 éves unokája szexuális szolgáltatásaiért cserébe pénzt kért egy idős embertől – írta az Origo.
A párt társelnöki tisztjéről és az LMP parlamenti képviselőcsoportjának vezetéséről is lemondott Szél Bernadett – értesült a borsod24.hu.
A világ legrégebbi sajtját találták meg, de ez még nem minden.
Juhász Árpád geológus szerint nem veszik komolyan a világ politikai vezetői a globális felmelegedést, a klímaváltozást és alig tesz ellene
Nyolc fővárosi kerületben és mintegy kétszáz településen, csaknem 60 ezer hektárnyi területen folytatódik a héten az országos szúnyoggyérítési program végrehajtása – tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője kedden az MTI-t.
Deák Dániel politológus, a Figyelő főmunkatársa szerint Szél Bernadett társelnök távozása után az LMP közeledhet a Schiffer András volt pártelnök által képviselt irányvonalhoz.
Szerbia megvizsgálja annak lehetőségét, hogy 2020-tól vagy 2021-től három vagy hat hónapos sorkatonai szolgálatot vezessen be – mondta Aleksandar Vucic szerb államfő kedden a Belgrádhoz közeli Batajnica légi bázison, miután átadta a szerb légierőnek az első két MiG-29-es repülőgépeket.
Novemberig kell megállapodnia Londonnak és Brüsszelnek.
Az USA őrizetbe vett és Németországba deportált egy férfit, aki fegyveres őrként szolgált egy náci koncentrációs táborban.
Elkezdődött a szarvasbőgés a gímállományáról híres gemenci erdőben, a jelenség ideje alatt a Gemenc Zrt. több kirándulást szervez erdei vasúton és lovas fogattal a természetbarátoknak – közölte az erdőgazdaság az MTI-vel.
Egy nemzetközi kutatócsoport elemzése szerint a biotermények hatékonyabban küzdenek a kórokozók ellen, mint a vegyszeres gazdálkodás - egyre több az érv az átállás mellett?
Még több cikk