28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
27°
Holnapután
26°
Vasárnap
26°
2018.07.19. csütörtök, Emília

Hírek

Két évvel azután, hogy három hónapra bevezették a puccskísérlet miatt.
2016. július 15-i katonai puccskísérlet után vezették be az országba.
Ha a döntés jogerőssé válik és Gyárfás Tamás befizeti a pénzt, akkor lekerül róla a nyomkövető, és akár külföldre is utazhat.
"Az, hogy egy gyerek ellen indítottak eljárást alkoholfogyasztásért, és ítélték 80 korbácsütésre, teljes mértékben hihetetlen."
100 millió forintos óvadékért kerülhet le a nyomkövető Gyárfás Tamásról
Magyarországon eddig még nem volt példa ekkora óvadékra.
A Malek Andi Soulistic Duó ad ingyenesen látogatható koncertet a balatonakali községi strandon július 28-án, vasárnap 21 órától. A programot késő éjszakába nyúló buli zárja.
Görögország 1500 menedékkérelmi eljárás lefolytatását vállalja át Németországtól a közelmúltban létrejött kétoldalú megállapodás keretében – mondta Dmitrisz Vícasz görög bevándorlásügyi miniszter szerdán újságíróknak.
„Nagy eredményekre” számít a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel Helsinkiben tartott csúcstalálkozója után Donald Trump. Az amerikai elnök Twitter-bejegyzésében fogalmazott így szerdán.
Öt gyerek és egy 36 éves nő szorult segítségre Baranyában.
Elkezdődött az idei Campus Fesztivál Debrecenben. Kelet-Magyarország legnagyobb zenei rendezvényén tavaly több mint 100...
Válaszlépésekkel fenyegette meg Görögországot szerdán Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő, válaszul arra, hogy Athén kiutasított orosz diplomatákat, akik szerinte megpróbálták aláásni a Macedónia névváltoztatásáról kötött görög-macedón megállapodás.
A világ legnagyobb múmiagyűjteménye érkezik Budapestre augusztusban. A preparált testeket és különböző tárgyi...
Balatonöszöd – Elképesztő fotók készültek arról a vitorlásról, amit a viharos szél a partra sodort.
Legalább ötven ember rekedhetett a romok alatt, miután összedőlt egy építés alatt álló több emeletes ház Indiában....
Szerdán késő este megérkezett Izraelbe Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök kétnapos látogatást tesz a közel-keleti országban, ahol Benjamin Netanjahu kormányfővel és Reuven Rivlinnel is tárgyal majd.
Pszichiáterek ellenőrizték azt a több mint száz kérdést, amit az újságírók adtak le a barlangból kimentett...
A közleményt szerdán osztotta meg közösségi oldalán a Corvin Club vezetősége.
331 településen kritikus a helyzet, mert nincs háziorvos. Van olyan falu, ahol már évtizedek óta nincs állandó orvos,...
Még több cikk