17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
11°
2020.03.30. hétfõ, Zalán

Hírek

A kijárási korlátozásokat legutóbb a múlt héten hosszabbította meg a kabinet.
Angelina Jolie, Kendall Jenner divatmodell, Jennyfer Lawrence színésznő. csak néhány világsztár, akiről tudni, hogy...
A maszkok készítésén túl alapanyagok adományozásával és szabásmintákkal.
Hacsak egy-két hétnyi időt nyertünk, már megérte.
Nagyon sok olvasónk jelezte, hogy a hétvégén kéretlen telefonhívást kapott a Jobbik elnökétől. Jakab Péter gépi hangon magyarázza el, kormányon mi mindent tenne pártja a koronavírus ellen, bezzeg Orbánnak három hónapnyi rendkívüli felhatalmazás sem volt elég, korlátlan teljhatalmat akar. Az ...
Történelmi mélypontjához közeli szinten állt hétfő délután a forint az euróhoz képest, miközben a magyar fizetőeszköz a frankkal és a dollárral szemben is gyengült a nemzetközi bankközi piacon hétfő késő délután, a reggeli szintekhez képest.
Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerfelügyeleti hatóság (FDA) engedélyezte hétfőn a malária ellen is alkalmazott hidroxiklorokin-szulfát és a klorokin-foszfát nevű szerek alkalmazását az új típusú koronavírus okozta Covid-19 kór kezelésére.
Maszkokat készítenek már az egri Gárdonyi Géza színházban is. Habár a színház bezárta kapuit, nem tartanak...
Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerfelügyeleti hatóság (FDA) engedélyezte hétfőn a malária ellen is alkalmazott hidroxiklorokin-szulfát és a klorokin-foszfát nevű szerek alkalmazását az új típusú koronavírus okozta Covid-19 kór kezelésére. Donald Trump amerikai elnök a vasárnap esti ...
Dánia húsvét után fokozatosan lazíthat a koronavírus-járvány miatt bevezetett szigorú intézkedéseken, amennyiben a jelenlegi pozitív tendencia folytatódik és a lakosság az elkövetkező két hétben észszerű viselkedésével útját állja a kór terjedésének - mondta Mette Frederiksen dán miniszterelnök.
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere kezdeményezésére tudományos konzorcium alakult a koronavírussal fertőzött betegek passzív immunizálása céljából – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).
Tojással dobálták meg nagymamája házát, testvérét pedig feljelentették - erről mesélt legújabb videójában az a...
Csalók egy vállalati videókonferencia alkalmazásra hivatkozva próbálják meg átverni a távmunkában dolgozó felhasználókat - hívta fel a figyelmet a Facebook-oldalán a Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NKI).
Megvitatták a két ország szorosabb együttműködésének lehetőségeit is.
Védőmaszkok varratására, fertőtlenítésre, a kórházba érkező betegek előszűrésére koncentrál a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetben több vidéki, illetve fővárosi kerületi önkormányzat.     A ... The post Koronavírus – Varratják a maszkokat vidéki önkormányzatok, ...
A szakmai csapat már egy hete megkezdte a munkát, amelynek feladata az, hogy megvizsgálja a koronavírus-fertőzésen átesett, így a vírussal szemben hatékony immunválasszal rendelkező betegek vérplazmájának gyűjtését, továbbá ennek esetleges felhasználását terápiás célból.
Sokunk kedvenc SZIN-fellépője, a Dubioza Kolektiv hétfő esténként tartja az otthoni koncertet.
Még több cikk