17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
23°
Szerda
18°
2018.09.23. , Tekla

Hírek

A világ legnagyobb országában a mozigyárosok sokszor meghamisítják a filmek forgalmi adatait.
Megrázta a balatoni borásztársadalmat az a tragédia, amely során szeptember első napján hajnalban Badacsonyban két férfi agyonvert egy borászt. A Heti Napló riportja.
A biztosító cégek közötti verseny nem engedi, hogy elszabaduljanak a lakásbiztosítási díjak.
Helyenként 20, míg másutt 15 fok körül alakulnak a maximumok.
Ha az ukrán fél konzult utasít ki, az nem maradhat azonnali arányos válasz nélkül magyar részről, ezt azonban remélhetőleg el lehet kerülni – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Budapesten. Szijjártó Péter azt megelőzően nyilatkozott a repülőtéren, hogy elutazott volna ...
Viharos széllel újabb hidegfront érkezik a jövő hét elején, eső is várható, de sok lesz a napsütés is. Helyenként 20, míg másutt inkább 15 fok körül alakulnak a maximumok, a leghidegebb órákban viszont néhol fagyra is készülni kell, áll az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.
A főváros felé egy sávon halad a forgalom.
A párt vezetője inkább az előrehozott parlamenti választásokat pártolná.
A Budapesten élők ötször gazdagabbak, mint a Pest megyével szomszédos Nógrád lakosai.
Búskomor publicisztikát közölt a Jobbik volt elnöke a big data-diktatúráról.
Kína lemondta a jövő hétre tervezett összes megbeszélést kereskedelmi ügyekben az Egyesült Államokkal.
A magyar külügyminiszer szerint az ukrán választások előtt elővették a magyar kártyát.
Ha az ukrán fél konzult utasít ki, az nem maradhat azonnali arányos válasz nélkül magyar részről, ezt azonban remélhetőleg el lehet kerülni - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Budapesten.
Ukrajnában a választási kampányban a „jól ismert magyargyűlöletet” vették elő a hatalmon lévők azért, hogy javítsák az esélyeiket – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter.
„Higgy azoknak, akik az igazságot keresik, de óvakodj azoktól. akik azt hiszik, megtalálták…” André Gide Hosszabb ideje vagyok kénytelen Török Gábor munkásságát követni, mégpedig azért, mert rejtély számomra. Van ugye ez az ember, akit mindenütt láthatunk, olvashatunk, aminek azt kéne ...
Erre emlékeztetett Áder János a Vecsési Káposztafeszten.
Nagyon megrémültek a járókelők, de aztán bizarr fordulatot vett a történet.
Ha az ukrán fél konzult utasít ki, az nem maradhat azonnali arányos válasz nélkül magyar részről, ezt azonban remélhetőleg el lehet kerülni - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Budapesten.
Törökszentmiklós polgármesterének hála, most már lehet kihajtani és behajtani is.
Még több cikk