25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
21°
Péntek
27°
2019.06.18. kedd, Levente

Hírek

Az intézményből senkit sem kellett kiköltöztetni, az ott élő 140 idős ember ellátását az intézmény biztosítja.
Eltűnt egy 31 éves budakeszi lakos, Prokopp Balázs József.
Normális esetben el kellene venni Katartól az eleve abszurd, korrupcióval megszerzett 2022-es futballvilágbajnokság rendezési jogát. Platinit letartóztatták és kihallgatták, de ahogyan korábbi ügyeit (kétmillió svájci frank Blattertől, csalás a csoportokkal az 1998-as francia vébén), úgy ezt is ...
Nem volt ittas és nem állt kábítószer hatása alatt a dunai hajóbaleset időpontjában a Viking Sigyn ukrán kapitánya - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője kedden Budapesten újságíróknak.
Japán északnyugati részét 6,8-as erősségű földrengés rázta meg helyi idő szerint kedd este, a hatóságok egyméteres szökőárra adtak ki figyelmeztetést az érintett partszakaszokon.
Letartóztattak két fiatal neo-nácit az Egyesült Királyságban, miután merényletet terveztek Harry herceg ellen, amiért felesége, Meghan Markle afroamerikai származású.
Új katonai kihívásokkal, fenyegetettségekkel kell szembenézni - jelentette ki a honvédelmi miniszter az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának ülésén kedden.
Gyurcsányék az adócsökkentéseket is veszélyeztetik – mondta Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese a jövő évi adótörvények keddi országgyűlési vitájára reagálva budapesti sajtótájékoztatóján. Böröcz László rámutatott: a jövő évi adótörvények a Fidesz által ...
Hiába próbálkozott fellebbezéssel a Nagy Blankát lejáratni próbáló Lokál, az ítélőtábla most már jogerősen az ellenzéki tüntetéseken ismertté vált diáklánynak adott igazat. Így muszáj lesz lehozniuk, hogy hazugság volt, amit a tanulmányi eredményeiről és iskolai hiányzásairól írtak, ...
Ettől függetlenül nem teljesít jól Kubatov egyesülete.
Miután a balliberális oldalon Gyurcsány Kálmán Olgával és Pikó Andrással előtérbe tolta az ellenzéki újságírókat és álfüggetleneket, a mai PS-Polbeatben független és objektív újságírókkal és elemzővel beszéljük ki a gyurcsányi trükköt és a nagy ellenzéki kannibalizmust. Élő ...
A német kancellár láthatóan rosszul volt, miközben az új ukrán elnököt fogadta. Állítólag kiszáradt, de jobban érzi már magát.
Egyméteres hullámokra számítanak az északkeleti partoknál.
Tíz embert kellett kórházba szállítani, miután földet ért az ALK Airlines Pristinából Bázelbe tartó járata, ami nem sokkal korábban került turbulenciába Olaszország fölött - írja az abcnews.com alapján az index.hu.
Banglades sokat tesz a terrorizmus, az illegális bevándorlás ellen, ugyanakkor jól kezeli a rohingja menekültek elhelyezését - összegezte tapasztalatait Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára, aki Bangladesben tárgyal.
És még a világgazdaságtól is azt kell elvárnunk, hogy jól viselkedjen, különben jöhet a csendes megszorítás.
A spanyol Iratxe García Pérez az egyedüli jelölt volt a tisztségre.
A Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke megszólalt a témával kapcsolatban.
Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke aláírta a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) nemzeti régiók egyenlőségéért indított európai polgári kezdeményezését - közölte keddi hírlevelében a szövetség.
Beismerte bűnösségét a szerepi halálos alkoholmérgezés vádlottja.
A kormányfő a Karmelita kolostorban fogadta Milorad Dodikot, a boszniai Szerb Köztársaság korábbi elnökét, aki a találkozó előtt meglátogatta a magyarországi szerbeket Szentendrén.
A megreked tárgyalások helyett erőteljesebb lépésekre készült a Magyar Orvosi Kamara.
Még több cikk