22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
22°
Szombat
23°
2019.08.21. szerda, Sámuel

Hírek

A német szövetségi kormány első alkalommal szállított haza az Iszlám Állam nevű terrorszervezet követőinek családjába született német állampolgárságú gyermekeket Szíriából.
Sümeg általában mint turisztikai célpont, mint az egyik Balatonhoz közel lévő csodálatos városunk jelenik meg a hírekben. Most azonban egészen más miatt került a hírekbe a város. A Heti Napló Sümegen járt.
Akárcsak az 1989-es év legismertebb, leglátványosabb sorsdöntő eseménye, a berlini fal lebontása, az ennél három hónappal korábbi magyarországi páneurópai piknik is spontán esemény volt, nem a szervezők akarata vezetett világtörténelmi jelentőségű határnyitáshoz - kezdi az esemény 30. ...
A legszörnyűbb az, hogy ezeket a bűncselekményeket valóban elkövették gyerekek ellen Magyarországon. De büntetőítélet egyik ügyben sem született.
A dpa értesülése szerint egy két- és egy négyéves kislányt, valamint egy hétéves fiút vittek haza az al-Hol észak-szíriai menekülttáborból.
Hajnali 4 órától augusztus 31-én hajnali 4 óráig a 4-es és a 6-os villamos csak a Jászai Mari tér és a Corvin-negyed között közlekedik - írja az MTI. Augusztus 31-én, szombaton hajnali 4 órától pedig másnap éjfélig a teljes nagykörúti villamosvonalon pótlóbusz jár majd.
Kikötött kedden késő este a szicíliai Lampedusa szigetén az Open Arms spanyol nem kormányzati szervezet (NGO) hajója, a még rajta maradt 83 migráns pedig partra szállt. A szárazföldre lépőket rögtön a helyszínen orvosi vizsgálatnak vetették alá, majd kisbuszokkal szállították őket a ...
A közvélemény-kutatások szerint nagyon szoros párharc lesz a főpolgármesteri posztért Tarlós István és Karácsony Gergely között, azonban ezen kívül is van még 10 olyan csatatér - város vagy fővárosi kerület -, ahol éles verseny lesz az önkormányzati választáson a kormánypártok és az ...
Valamivel több mint 8 havi átlagos munkabért kell félretennie a magyaroknak ahhoz, hogy hozzájussanak az egyik legolcsóbb itthon kapható autóhoz - ezt a Pénzcentrum számolta ki.
Az ország nagy részén mérséklődik a meleg. Emellett több megyében zivatarra, felhőszakadásra is figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Nógrádban jég is lehet. De azért több helyen marad a hőség.
Több mint száz embert fogtak el érvényes körözés alapján.
Eddig félezren jelentkeztek át, öt éve pedig 18 461-en szavazhattak átjelentkezéssel.
A szavazást megelőző 50. napon kezdődik az önkormányzati és nemzetiségi választás hivatalos kampánya a választási eljárási törvény értelmében, akkortól lépnek életbe a kampányra vonatkozó szabályok is.
Még több cikk