13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
10°
Hétfő
17°
2019.04.26. péntek, Ervin

Hírek

Annyi borzasztó dolog történik a világban, hogy igazán szükségünk van egy jó hírre! Néha úgy tűnik, bármilyen szörnyű is a világ, mindig adódik valami igazán varázslatos – megmentenek állatokat, embereket, akik éppen akkor kapnak második esélyt, amikor már minden reményük elveszett.
Több busz is módosított útvonalon közlekedik vasárnap, mert világháborús robbanótestet hatástalanítanak a Bozsik Stadionnál.
Mindig az átmenetek az érdekesek. Márpedig a Háborúból békébe: a magyar társadalom 1918 után című kötetben a 20. század egyik legizgalmasabb átmenetét tárja fel kilenc szerző egy-egy tanulmánya, benne sok új ténnyel, eredeti megvilágítással – és egy szenzációval. LŐRINC LÁSZLÓ ISMERTETŐJE.
Június elsején 30 munkatárssal kezdik meg a nemzetközi összehasonlító és utólagos hatásvizsgálatokat végző munkát.
Az európaiak többsége bízik az EU-ban, de közel 50 százalékuk szerint rossz irányba mennek a dolgok. Az EP részvételre buzdító kisfilmet készített.
Az európaiak többsége bízik az EU-ban, de közel 50 százalékuk szerint rossz irányba mennek a dolgok. Az EP részvételre buzdító kisfilmet készített.
Budapest — Több hónapos előkészület és egyeztetéssorozat után a napokban elstartolt a Tarlós István (70) regnáló főpolgármester legerősebb kihívóját megtalálni hivatott előválasztás második fordulója, ám a júniusi castingot lebonyolító független szervezet, az „aHang” bejelentése ...
Onnan tudták meg a Kozmosz sétány lakói, hogy valamit tervez az önkormányzat, hogy elvittek 25 fát a térről.
A 44 évesen kivégzett férfi nyíltan a fehér felsőbbrendűség elméletét vallotta.
Budapest — Tovább esett a legtöbb politikus népszerűsége a Medián legfrissebb felmérése szerint.
Magyarország — Megdőlhet pénteken a 30,4 fokos melegrekord, amit még 1934-ben mértek április 26-án, most pénteken ugyanis akár 31 fok is lehet a déli országrészekben.
Orfű — Egy rosszul sikerült vezetékszerelés és egy hibás alkatrész miatt több száz köbméter víz árasztotta el egy orfűi férfi házát és telkét – legalábbis ezt állítja a tulajdonos.
Szokatlanul sok emberéletet követeltek az idei heves esőzések.
A Menhely Alapítvány friss kutatása szerint az utcákon élő emberek nagy része a téli időjárás, és nem a figyelmeztetések hatására ment be a szállókra. A félelem azonban érezhetően erősebb lett a hajléktalanok körében, és a velük szembeni agresszív reakciók száma is nőtt.
A gyerekek fotózták le az esetet, majd bemutatták a képet a szüleiknek. Egyikük feljelentést tett.
A lényeg, hogy a reformokat folytatják!
Még több cikk