7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2018.11.20. kedd, Jolán

Hírek

A lengyel és az izraeli kormány kormány is úgy döntött, hogy nem támogatja az ENSZ globális migrációs csomagját - jelentették be Varsóban a keddi kabinetülést követően.
A történelem tanítása mindig is fontos kérdése volt az oktatáspolitikáknak. Most Schmidt Mária történészasszony világít rá néhány fontos kérdésre a Látószög blogon.
Sátorvárosba kényszerül a kaliforniai tűzvész túlélőinek egy része
A táborban tapasztalak reménnyel töltik el az ott lévőket.
A volt macedón miniszterelnök a Facebook-oldalán erősítette meg az információt, amit a kormányközeli Magyar Idők már leközölt.
Terrorista gyilkossági kísérlet ügyében indult nyomozás a férfi ellen, aki kedd reggel megkéselt egy rendőrt Brüsszel központjában - jelentette a helyi sajtó.
A jobbikos Mirkóczki Ádám szerint egyértelmű, hogy valaki hazudott.
A macedón kormány kedden vagy szerdán elküldi Budapestnek a Nikola Gruevszki volt kormányfő kiadatására vonatkozó hivatalos kérelmet - közölte kedden újságírókkal Renata Deszkoszka macedón igazságügyi miniszter.
A bizottság jobbikos elnöke kiakadt: miközben a képviselőknek a Bevándorlási Hivatal elnöke azt mondta, még folyamatban van Gruevszki menedékkérelmének vizsgálata, addig a Magyar Idők megírta, a volt miniszterelnök menedékjogot kapott. Később ezt maga Gruevszki is megerősítette a Facebook oldalán.
Szigetmonostor – Halálos baleset történt a Pest megyei Szigetmonostoron: lesodródott az útról, majd fának csapódott egy autó.
Az Állami Számvevőszék reagált a párt bejelentésére, azt írják, egyetlen pártot sem lehetetlenítenek el.
Az afgán egészségügyi minisztérium közlése szerint legalább negyvenen vesztették életüket és hatvanan sebesültek meg a helyi idő szerint hétfő esti támadásban.
Terrorista gyilkossági kísérlet ügyében indult nyomozás a férfi ellen, aki kedd reggel megkéselt egy rendőrt Brüsszel központjában – jelentette a helyi sajtó. Ine Van Wymersch, a brüsszeli ügyészég szóvivője megerősítette, hogy a feltételezett merénylő több szemtanú szerint is azt ...
A magyar kormány döntésétől függetlenül Macedónia elküldi Budapestnek a Nikola Gruevszki volt kormányfő kiadatására vonatkozó kérelmet – jelentette be kedden Renata Deskoska igazságügyi miniszter.
A Fidesz-KDNP szóvivője keményen rákérdez a pénzember magyarországi kapcsolataira.
Több tucat ember halt meg a merényletben.
A Boko Haram iszlamista terrorszervezet tagjai ismét megtámadtak egy falut Nigéria északkeleti részén, megöltek kilenc földművest, és elhurcoltak magukkal 12 embert – közölték kedden a helyi hatóságok.
A következő napokban is várható eső.
A 22 éves férfi magányosnak találta a szarvast, ezért hazavitte.
November 1-től Kerekes Péter a Coca-Cola magyarországi leányvállalatának ügyvezető igazgatója - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
Még több cikk