9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
2019.12.13. péntek, Luca

Hírek

Az emberi jogok világnapja alkalmából interaktív programot szervez a Zsolnay Kulturális Negyedben az Emberség Erejével Alapítvány – írta meg a Pécsi Újság. Ez önmagában még nem lenne gond, az viszont botrányos, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványok támogatását is élvező szervezet a ...
A rangos elismerést Szigeti Szabolcs egészségügyi gazdálkodásért és intézményfelügyeletért felelős helyettes államtitkár adta át a díjazottnak pénteken Budapesten.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály munkatársai 2019. december 11-én, este, Budapest XI. kerületében fogtak el egy 16 éves és egy 14 éves fiút, akik a Minerva utcában követni kezdtek egy férfit, majd egy gázriasztó fegyverrel megfenyegették, értékeit követelték és egy lövést ...
A cég december eleji sofőrostorozó közleménye szerinte félreérthetőre sikeredett.
A két ország sok fontos kihívást szinte azonosan ítélnek meg, jelentős kérdésekben egymásra vannak utalva, és a gazdasági együttműködésük is szoros – mondta a külgazdasági és külügyminiszter.
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hangsúlyozta, hogy az Erzsébet-táborok különböző programjain idén több mint százezren vettek részt.
A KDNP-s politikus szerint Magyarország egy sikeres Ukrajnában érdekelt.
Négy jármű ütközött az M5-ös autópályán Petőfiszállásnál péntek délután. A sztrádát teljes szélességében lezárták - közölte a rendőrség a honlapján.
Miért nem locsolják a betont? Hány tonnás egy villamos; és a tram-train kocsi? Miért lesz parkoló, ahol eddig is parkoló volt? Miért nem lesz gyalogátkelő, ahol eddig se volt? Ilyen és ehhez hasonló kérdések is elhangzottak a vásárhelyi tram-train közmeghallgatáson. Amúgy nem tévedtünk: az egész ...
Magyarország és Horvátország sok stratégiai kérdésben szövetséges, sok fontos kihívást szinte azonosan ítélnek meg, jelentős kérdésekben egymásra vannak utalva, és a gazdasági együttműködésük is szoros.
A Demokrata újságíróját sokkolta a CÖF vezetőjének kijelentése. Csizmadia szerint a fideszes polgármesterek eltávolodtak az emberektől.
Jogilag ez az információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetését jelenti.
December 14-én, szombaton a tanítási szünetek idején érvényes pénteki munkanapi menetrend érvényes - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI megkeresésére.
A külügyminiszter ismét hangsúlyozta, hogy Magyarország tagja akar lenni egy erős közösségnek.
Az Eurostat adatai szerint Magyarország a középmezőnyben található.
A hideg idő ellenére az osztrák főváros már a jövő nyári hőségre és a hősziget-jelenség ellensúlyozására készül. A 6. kerületben található Esterházy parkban alakítják ki Bécs első hűsölő parkját (Cooling-park) párakapukkal, szökőkutakkal és sok-sok zölddel.
reminisces about the time he spent in Hungary during the 70s!
Baleset történt az M5-ös autópályán péntek délután, amikor négy autó rohant egymásba, egy ember megsérült.
A jövő héten 15-16 fok is lehet.
A politikus kizárásáról pénteken egyhangúlag döntött a tartományi pártvezetés.
Halálos baleset történt a 44-es főúton Tiszakürtnél péntek délután - közölte a rendőrség a honlapján.
"Nem győztünk, de esélyt teremtettünk magunknak a későbbi győzelemre" – ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Tanács csütörtöki ülése után közzétett videoüzenetében.
A baleset Petőfiszállás közelében történt.
Az én lányom volt az egyik áldozata a Budán garázdálkodó fegyveres tinibandának
A nyomozók láthatólag igen motiváltak voltak, egy hónap alatt fülön csípték a pisztolyos úrigyerekeket.
Még több cikk