0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
-1°
Holnapután
-3°
Péntek
-9°
2019.01.22. kedd, Vince

Hírek

Életét vesztette Táton egy idős férfi, akit a rendőrök éppen igazságügyi elmeszakértői vizsgálatra akartak elővezetni - olvasható a rendőrség honlapján.
A nemzetközi turizmus 6 százalékos növekedéssel zárta az elmúlt évet, ezzel már tavaly elérte a 2020-ra várt utazószámot. A 2018-as év záróadatait a Turisztikai Világszervezet (UNWTO) Madridban ismertette.
Az emberi tevékenység által a világ egy új szakaszba lépett, amely veszélyeztetheti civilizációnkat.
Egyszerűsíti a földhivatali ügyintézést a kormány, a jövőben online is elérhetők lesznek a hivatal szolgáltatásai - mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára kedd reggel az M1 aktuális csatornán.
A kormány olyan döntéseket szeretne hozni, amelyekkel csökkenteni lehet az állampolgárok elintézendő ügyeinek számát, miközben emelkedik az ügyintézés színvonala.
Több megyére figyelmeztetést adtak ki keddre a havazás miatt. A Magyar Közút a téliesebb útviszonyok
Újabb nagy eredmény kapujában áll Babos Tímea, aki párospartnerével, Kristina Mladenoviccsal bejutott az Australian Open elődöntőjébe. Sajnos vegyes párosban már nem volt ennyire sikeres Fucsovics Mártonnal, hiszen nagyon simán kikaptak a 2. fordulóban. A címvédő Babos Tímea, Kristina Mladenovic ...
Díjátadókkal, irodalmi estekkel, könyvbemutatókkal, koszorúzással és képzőművészeti kiállításokkal i
Teherautó és személyautó ütközött Kiskunlacháza közelében, egy emberhez mentőt kellett hívni.
„... Áttért muzulmán hitre, hát szíve joga, sokkal jobb, mint ha zsidó hitre tért volna át” – mindezt a Jobbik elnöke részletezte egy 2015-ben előkerült hangfelvételen - írja a Figyelő. Ez a kijelentés mit sem bizonyít jobban, mint hogy a Jobbik elnöke kétség nélkül antiszemita beállítottságú.
A szakszervezeti vezető szerint a dolgozók már most túlterheltek, sokan közülük valamilyen betegséggel küzdenek, a vasúttársaság pedig nem szeretné, ha tovább csökkenne a létszám.
Az Európai Unió tagállamai támogatják az álhírek elleni közös cselekvési tervet - közölte Federica Mogherini, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője hétfőn Brüsszelben.
A kárpátaljai nő élettársát zavarta a baba sírása.
Egyszerűsíti a földhivatali ügyintézést a kormány, a jövőben online is elérhetők lesznek a hivatal szolgáltatásai – mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára kedd reggel az M1 aktuális csatornán. Tuzson Bence közölte: a kormány olyan döntéseket szeretne hozni, ...
Letartóztattak hétfőn egy 30 éves férfit, aki szándékosan elgázolta az 57 éves anyósát. A Maszol.ro. román sajtóbeszámolók alapján ír arról, hogy a gázolást Piteşti-en egy térfigyelő kamera is rögzítette.
Huszonhárom polgármester vagyonnyilatkozatát gyűjtöttük össze, nem volt egyszerű. Az összesítésből sok minden kiderül, például, hogy ki a legszegényebb, és a...
A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szerint az ellenzék az "összefogósdival" bizonyítja, hogy alkalmatlan az ország vezetésére.
A fiatal a vérveszteség miatt elhunyt a kórházban.
Egy színésznő akadt ki a kampányszövegre, mire a cég közölte, többet nem fogják használni.
Még több cikk