0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
-6°
Holnapután
-3°
Szerda
2020.01.19. , Sára

Hírek

Több százmilliárd forintból, nagyrészt uniós forrásokból épülhet meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret is érintő új vasútvonal. A budapesti légikikötő utasforgalma idén elérheti a 17 milliót, így elkerülhetetlen a fejlesztés, amely a vidékiek számára is kedvező változást jelenthet. ...
Tárnok — Végre otthon, családja körében készülhet a számára az életet jelentő kezelésre Zoli (41), aki egy ritka nyirokrákbetegséggel küzd. A négygyermekes, villamosmérnökként végzett édesapa állapota kritikus volt, hónapokig kórházban feküdt, most azonban végre hazaengedték.
Alkotmánysértőnek minősítette a Donald Trump elleni kongresszusi vádeljárást (impeachment) az amerikai elnök védelmét ellátó jogászcsoport, amely úgy foglalt állást, hogy ... The post Impeachment – Trump ügyvédjei alkotmánysértőnek minősítették a vádeljárást appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A kormány célja, hogy a legkorszerűbb ellátásban részesüljenek az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek – mondta a család- és ifjúságügyért ... The post Novák Katalin: a kormány a legkorszerűbb ellátást kívánja biztosítani az 1-es típusú diabétesszel élő gyerekeknek appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Fennállásának 30. évfordulóját ünnepelte az RMDSZ Kolozsváron
Fennállásának 30. évfordulóját ünnepelte szombaton Kolozsváron a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), amelynek elnöke, Kelemen Hunor szerint a szövetség kihívásai ... The post Fennállásának 30. évfordulóját ünnepelte az RMDSZ Kolozsváron appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Idén is biztosítja a kormány a  35 év alatti fiatalok nyelvvizsgadíjához szükséges támogatást – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szombaton ... The post Emmi: idén is fizeti a kormány a 35 év alatti fiatalok nyelvvizsgáját appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Ahogy korábban ígértük, mostantól széltében-hosszában újabb egy évre meg van keresztelve a Balaton. A január elején Balatonudvariban, majd Fűzfőn tartottak vízkeresztelést katolikus szertartás szerint, most szombaton görögkeleti szokások szerint keresztelték meg a tavat Keszthelyen.
Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette szombaton, hogy ellenzi azt az elképzelést, hogy az ország vezetője korlátlan ideig maradhasson tisztségben, ahogyan ... The post Putyin állítása szerint ellenzi a korlátlan elnöki ciklust appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Életének 85. évében szombaton elhunyt Makkai Ádám kétszeres Kossuth-díjas költő, nyelvész, műfordító, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja – ... The post Elhunyt Makkai Ádám kétszeres Kossuth-díjas költő appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő, és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit ... The post Harry herceg és Meghan hercegnő lemond királyi titulusáról és nem vesz részt a királyi család munkájában appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
A kormánypártok jónak és igazságosnak tartják a gyönyöspatai roma családoknak a kormány azon javaslatát, hogy az állam ne pénzben, hanem ... The post Gyöngyöspatai iskolaügy – Fidesz: igazságos az oktatással történő kártérítés appeared first on KÖZSZOLGÁLAT.hu .
Folyamatosan keresik a lehetőséget, hogy bejussanak Európába.
Kis-Benedek József szerint a kerítéssel ellátott magyar határszakaszokon is próbálkoznak a migránsok, de egyre többen akarnak Románián keresztül is bejutni az országba.
Rendező: Steven R. Monroe Szereplők: Corey Sevier, Catherine Hicks, Helena Mattsson, Griffin Kunitz, Kayla Madison
Azzal vádolják, hogy tüntetőket mészárolt le.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 18 (tizennyolc) 23 (huszonhárom) 56 (ötvenhat) 57 (ötvenhét) 73 (hetvenhárom) Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény ...
A kamionból szivárog az üzemanyag.
Veresegyház — Szinte elválaszthatatlanok: még az ebédet is közösen fogyasztják a Veresegyházi Medveotthon tinioroszlánjai és gondozójuk. Vágó Richárd az általa kifejlesztett, speciális program részeként a falkaétkezést is együtt gyakorolja Narával és Nolennel, hogy a kisoroszlánok minél ...
Öten próbáltak Magyarországra jutni, két embert még keresnek.
Még több cikk