22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
26°
Kedd
27°
2018.07.21. szombat, Dániel

Hírek

A 2019-es költségvetés szavazásán megint kiderült, hogy "ha az ellenzéken múlna, most sem léphetnének előrébb a magyar családok és vállalkozások" - jelentette ki a Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője szombaton Debrecenben.
A Fidesz frakcióvezető-helyettese azt mondta: Gyurcsánytól a Jobbikon és a szocialistákon át az LMP-ig ugyanazt a politikát folytatják, mint eddig.
"Be kell azonban azt is látni, ha nem megy az együttműködés, el lehet gondolkodni az előrehozott választáson." - mondta Lázár János.
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint az oktatás az egyik nagy vesztese a pénteken elfogadott jövő évi költségvetésnek.
A Szentendrei Rendőrkapitányságon eljárás indult orvvadászat miatt egy leányfalui férfi ellen.
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya hivatalosan is munkába állt. Az MLSZ honlapján mutatták be az olasz szakember stábját, amiben Gera Zoltán is helyet kapott, mint másodedző.
A magyar kormány 15 tonna klórt adományoz a kárpátaljai ivóvíz tisztításához, mivel Hennagyij Moszkál azonnali segítségkéréssel fordult Magyarországhoz. A kormány döntése után a kormányzó megköszönte a segítséget, hozzátéve, „bajban ismerszik meg az igaz barát”. Menczer Tamás, a ...
Vagy legalábbis egy része. 1999-2015 között szerb ékszertolvajok 334 millió eurónyi ékszert raboltak 380 boltból. Négy közülük elcsúszott egy banánhéjon.
A 2019-es költségvetés szavazásán megint kiderült, hogy "ha az ellenzéken múlna, most sem léphetnének előrébb a magyar családok és vállalkozások" - jelentette ki a Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője szombaton Debrecenben, a közmédiának.
Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt, szinte nincs olyan szektor Magyarországon, ahol ne látnák szívesen a diákokat - mondta Hegedűs Csaba, a Prodiák Iskolaszövetkezet operatív igazgatója az M1 aktuális csatornán szombaton.
A 2019-es költségvetés tovább erősíti a biztonságot.
A fideszes EP-képviselő szerint az egész Unióra nézve súlyos következményei lennének, ha szakít a Fidesszel a Néppárt. Schöpflin György biztos abban is, hogy átmegy a parlamenten a 7. cikk alkalmazását kezdeményező javaslat, amellyel végső esetben a szavazati jogot is meg lehet vonni. A ...
A fergeteges gyorsasággal, szinte a semmiből berobbanó – szigorúan kerítésen és érdekeltségen belül – sportmárka, a 2RULE immár két videóban … The post “2RULE – Első látásra sima poliészter cuccok…” – gyárlátogatás….? appeared first on Városi Kurír .
A francia hatóságok őrizetbe vettek szombaton három rendőrt az Emmanuel Macron francia államfő egyik testőrét érintő botránnyal összefüggésben. A rendőröket azzal gyanúsítják, hogy ellopták és átadták Alexandre Benallának az incidens helyszínén készített rendőrségi felvételeket. A ...
Az ápolási díjak miatt tüntettek néhány tucatnyian pénteken délután Budapesten. A demonstrációt a Soros-hálózat egyik nemrég alakult csoportja szervezte, amely tarthatatlannak nevezte a magyarországi helyzet.
A magyar kormány 15 tonna klórt adományoz a kárpátaljai ivóvíz tisztításához.
Negyvenhét évig a Bábolna Bio végezte a fővárosban a patkányirtást, ám a legutóbbi közbeszerzési eljárást egy kisebb cégekből álló konzorcium nyerte el.
A francia hatóságok őrizetbe vettek szombaton három rendőrt az Emmanuel Macron francia államfő egyik testőrét érintő botránnyal összefüggésben.
Simicska Lajos a G-nap óta kamuzik, és a hírekkel ellentétben most sincs semmi a kezében – mondta az Echo TV Troll című műsorában Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok főszerkesztő-helyettese. Hozzátette, ez egy ócska színjáték, amellyel megúszni próbálja mindazt, amit végrehajtott. A Troll ...
Még több cikk