12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
Péntek
10°
2020.11.24. kedd, Emma

Hírek

Van azonban, ahol csökkenő tendenciát mutattak ki a SARS-CoV-2 vírus örökítőanyagának mennyiségében.
Biden bemutatta leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait
Személyesen is bemutatta leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait Joe Biden demokrata párti elnökjelölt kedden a delaware-i Wilmingtonban.
Olyan vakcina, amely nem hatásos és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon.
Kiakolbólították a migránstábort Párizs szívéből
Az emberi erőforrások minisztere a parlament népjóléti bizottságában számolt be.
A színésznő elmondta, hogy örül az intézkedésnek, de a saját korosztályában felmerülő problémákról is beszélt, amit a rendelet is generál.
Újra életbe lépett az idősek vásárlási sávja az élelmiszerüzletekben, patikákban és drogériákban.
Bár Trump a twitteren még mindig csalásról beszél, Biden már hivatalosan is bejelentett néhány nevet kormányából.
Joe Biden a hétfői közleményében szereplő politikusokon kívül nem nevezett meg újabb kormánytag-jelölteket. Hétfőn a külügyminisztérium és a belbiztonsági tárca várományosait, Antony Blinkent és Alejandro Mayorkast, John Sullivan személyében a nemzetbiztonsági tanácsadót, Avril Haines ...
Az Egyenes beszéd kedd esti adásában Karácsony Gergely elsősorban a korábban bejelentett megszorításokról beszélt, hogy milyen könnyen átment a koalíción a terv. De ettől függetlenül nagyon kemény év vár a fővárosra: Karácsony úgy fogalmazott, hogy "kilóg mindenünk a gatyánkból".
A legtöbb aktív fertőzött főváros és Pest megye után Győr-Moson-Sopron megyében van. Ezer lakosra vetítve viszont más a helyzet.
Személyesen is bemutatta leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait Joe Biden demokrata párti elnökjelölt kedden a delaware-i Wilmingtonban.
Múlt pénteken „füles gulyásnak” nevezték a ZDF, német közszolgálati csatornán Orbán Viktor miniszterelnököt.
A kokaint lefoglalták és megsemmisítették.
A 2004-es athéni olimpián aranyérmet nyert Tévez az argentin felnőtt válogatottban 76 alkalommal lépett pályára és 13 gólt szerzett.
A demokrácia alapja a nemzeti önrendelkezés - mondta a Hír TV-n George Friedmann, az egyik legismertebb geopolitikai stratéga.
A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát, azzal a tiszakeszi asszonnyal szemben, akinek öt éves keresztlánya forró levesbe esett.
A december 10-11-én esedékes következő uniós csúcs előtt lázasan folynak a kulisszák mögött a fáradozások, hogy a tagállamok többsége meg tudja-e kerülni, és ha igen, hogyan a lengyel és a magyar vétót. A két jobboldali nacionalista kormány azt kívánja megakadályozni, hogy a brüsszeli ...
A felek a politikai iszlám európai keresztény civilizációra gyakorolt hatásáról, valamint a menekültügyi és migrációs kérdésekről beszéltek.
Még több cikk