11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
2019.03.20. szerda, Klaudia

Hírek

Most azt vizsgálják, felelősségre vonható-e ezért a cég.
A X. kerületben történt a baleset. Origo Itthon origo.hu
A Porschék mellett Audik voltak a Grande America teherhajó fedélzetén.
Csornán ellenőrizték a vezetőt és kocsiját.
Amíg a villamossal csak négy városban, lovaskocsival bárhol lehet találkozni az utakon.
Nyugat-Virginia szerint veszélyeztették a gyerekeket.
A kórházban belehalt sérüléseibe egy motoros, aki járművével személygépkocsinak ütközött a 10-es főúton, Dorog és Tokodaltáró között kedd este - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.
Trumpék kiadtak egy jelentést arról, hogyan működik a Fehér Ház, ezek a nevek voltak benne. Most azt mondják, direkt csinálták.
Sztrájkbizottság alakult a BKV-nál. Akár hónapokkal későbbi brexit lehetőségét is nyitva hagyná a brit miniszterelnök az Európai Uniónak szánt levelében.
A szervezettség oldaláról lát problémákat a sárga mellényeseknél.
Vida József, a Takarékbank Zrt. elnök-vezérigazgatója lehetségesnek tartja, hogy a Takarékbank kérőként megméreti magát a Budapest Bank (BB) privatizációjakor, ha erre lehetőség lesz, álláspontja szerint minden lehetőséget meg kell vizsgálni.
Donald Trump amerikai elnök kedden ismét bírálta a közösségi médiát, mert az szerinte elfogult a „radikális baloldali demokraták” irányában.
A már jogerős ítélet szerint a kormány úgy sértette meg a piaci kiadók jogait, hogy azzal sem a diákok, sem a szülők nem jártak jól.
Christchurch — Feledésbe merülne egy életre a neve a christchurchi merénylőnek – legalábbis arra buzdít Új-Zéland kormányfője, hogy soha ne nevezzék a nevén a férfit.
Bilal al-Marchohi azért utazott Belgiumból a Közel-Keletre, hogy ott az Iszlám Állam soraiban harcoljon: most azonban a bíróság szerint tettéért az életével kell fizetnie.
Még több cikk