21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
23°
Vasárnap
24°
2019.09.19. csütörtök, Vilhelmina
urbanplayer.hu
URBANPLAYER
A zene tényleg mindenkié. The post Fiatal utcaművészek mutatják meg a popzenét a hallássérülteknek appeared first on Urbanplayer.hu .
Aktuálisabb a kép ugyanis mint a keletkezése idején. The post Banksy tízéves majomparlamentes festményével ünneplik a brit múzeumok a Brexitet ...
Ebben a videóban. The post A streetwear-király Nigo megmutatja letaglózó gyűjteményét appeared first on Urbanplayer.hu .
Ebben a friss klipben. Ez pedig egyben az első új dala 2019-ben, utoljára frisset a tavalyi A Girl Cried Red című mixtépével virított. The post ...
Ismét itt a szokásos őszi klubszezonnyitó technó-house ünnep magentáéktól, és ismét toppolták magukat, ami a lineupot illeti, mert az Akváriumba ...
Kutya, hosszú szőr, ventilátor, sci-fi környezet. A nemrég bejelentett, triplakamerás iPhone 11 Pro kapta ezt az egyszerűségében nagyszerű szpotot, ...
Epilepsziára hajlamosak óvatosan kattintsanak a play-gombra. The post A hét csodás hazai őrülete: Gidnim’Rém új klipje appeared first on Urbanplayer.hu .
A svéd Mekire nem lehet panasz. The post A Meki új hirdetőtáblái méhszállóként is működnek appeared first on Urbanplayer.hu .
Egy tízes almás lett megmentve. The post Ez a csávó 130-as tempónál kapta el az egyik utas iPhone-ját a hullámvasúton appeared first on Urbanplayer.hu .
Már csak azért is, mert először sorsolunk. The post Ilyen könnyen még nem nyertél jegyet Carnival Youth-koncertre! appeared first on Urbanplayer.hu .
"Fogadtunk, hogy kirakjátok-e!" The post Szeretlek, bazdmeg! appeared first on Urbanplayer.hu .
Még több cikk