7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2020.11.26. csütörtök, Virág
turizmusonline.hu
TURIZMUSONLINE
Egészen 2021. február 1-ig fenntartja az ellenőrzést a schengeni belső határokon a magyar kormány. Maradnak az utazási korlátozások is.
Szaúd-Arábia a külföldről érkező turisták előtt is megnyitja a monumentális sírépítményéről ismert ókori Hegrát, a nabateus civilizáció régészeti helyszínét.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javasolja a kormánynak, hogy a horeca ágazatot érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjessze ki a szektor és ...
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) javasolja a kormánynak, hogy a horeca ágazatot érintő gazdaságvédelmi intézkedéseket terjessze ki a szektor és ...
2020. november 25-én rendhagyó módon, online keretek között lezajlott a Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetségének tisztújító közgyűlése.
A badacsonyörsi Folly Arborétum és Borászati Kft. újabb terméke nyerte el a Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyét.
Mostantól visszaigényelhetik november 11. és december 10. közötti foglalásaikra a bevételkiesésük 80 százalékát a szálláshely-szolgáltatók.
Új vezetőkkel bővült az IntercityHotel Budapest pre-opening csapata.
December 20-ig meghosszabbítják a korlátozásokat Németországban. Idén síturizmusról szó sem lehet.
Itt nézheti meg nagy szakmai sikert hozó webináriumunkat, amelynek során Faix Csabával, a Budapest Brand Nonprofit Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk élőben.
Itt vannak a részletek. Ideje megbarátkozni az ePincekönyvvel, 2021 nyarától már minden pincészetben alkalmazni kell.
A magyar borok népszerűsítését célzó, külpiaci eseménysorozat első rendezvénye november 24-én zajlott.
..., hogy nem kíván politikai csatározásokba belemenni.
Víz alatti CCTV kamerát telepítenek a Máltai Nemzeti Akváriumba.
Szombaton kinyitnak az üzletek, december 15-én vége a karanténnak Franciaországban.
157 milliárd dollárt bukhat a légi közlekedés a covid-járvány következtében.
Faix Csaba, a Budapest Brand Nonprofit Zrt. vezére szerint a prémium turisták még váratnak magukra, a Budapest stratégia készül, és hamarosan jöhet ...
A Főtaxi lett a befutó a Budapest Airport taxis személyszállítási tenderén, így a társaság 2020 decemberétől újabb öt évre a ...
Ezzel újabb attrakcióval bővül a kerékpárosok és ökoturisták számára ideális Dunamente régió.
A brit légicégek és utaztatók nem elégedettek a kormány friss döntésével, miszerint december 15-től nem a reptéren, hanem a karanténban, az ...
Újra igényelhető a budapesti thai nagykövetségen az egyszeri belépéses turistavízum és nem kell felmutatni már az 5 milliót a bankszámlán sem.
Bezárnak a bárok és az éttermek a járvány lassítása érdekében.
A légitársaság bejelentette, hogy mind az értékhatárt, mind a fedezett kockázatok körét jelentősen kibővíti.
Vajon milyen ajándékot választana az idei karácsonyra Audrey Hepburn, Salvador Dalí, Frida Kahlo vagy Karl Lagerfeld?
Rekordszámú nevezés, arany a pezsgők világbajnokságán a Kreinbacher Birtok magnum pezsgőjének.
Az MSZÉSZ idei „Zöld Szálloda 2021-22” pályázatán 25 arany, 17 ezüst és 2 bronz fokozatot adományozott a háromtagú zsűri a pontszámok alapján.
Ismét Európa Legjobb Repülőtéri Várója címet nyert a THE LOFT, a Brussels Airlines és a Lexus brüsszeli repülőtéren található várója.
A Hotelstars Nemzeti Szálloda Védjegy vadonatúj weboldala korszerűbben és átláthatóbban áll a csatlakozni kívánó szállodák rendelkezésére.
A Magyar Közlöny legfrissebb, 251. számából megtudhatjuk, hogy a Modern Városok Program keretében több, mint 32 milliárd forint közpénzből fog ...
A dán Noma a világ egyik leghíresebb és legjobb étterme. A koppenhágai 2 Michelin-csillagos étterem konyháját René Redzepi vezeti.
A Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) vezérigazgatója közös megegyezéssel távozik posztjáról - erősítette meg az MTI információit a Magyar Turisztikai Ügynökség.
Online programokkal: filmvetítésekkel, webináriummal és főzőtanfolyammal jelentkezik az V. Olasz Gasztronómiai Világhét november 23. és 29. között.
Tilos a szabadtéri ételosztás, mert a járvány miatt tilos a gyülekezés. A jótékonysági szervezetek most nem tudják, mitévők legyenek.
Tilos a szabadtéri ételosztás, mert a járvány miatt tilos a gyülekezés. A jótékonysági szervezetek most nem tudják, mitévők legyenek.
A figyelmeztetések ellenére több mint kétmillió amerikai ült repülőre az elmúlt hétvégén.
Szállodai szemüveggel nézve a vendégvisszajelzések sokszor fájdalmasak is tudnak lenni és nem mindig könnyű szembenézni az igazsággal. (x)
Szerbia tovább korlátozza a vendéglátóhelyek és üzletek nyitvatartását a koronavírus-járvány megfékezése érdekében.
Új turisztikai iparág alakult a világjárvány következtében. Ideje alaposan megismerkedni vele. A neve: távmunka-turizmus.
A kiemelten járványveszélyes, ún. vörös színű térségekben továbbra sem enyhítik a szigorú korlátozásokat.
A cég világszerte mindenkit arra buzdít, hogy támogassa a gasztronómiát.
Még több cikk