7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
Péntek
11°
2020.11.24. kedd, Emma
turizmusonline.hu
TURIZMUSONLINE
Vajon milyen ajándékot választana az idei karácsonyra Audrey Hepburn, Salvador Dalí, Frida Kahlo vagy Karl Lagerfeld?
Rekordszámú nevezés, arany a pezsgők világbajnokságán a Kreinbacher Birtok magnum pezsgőjének.
Az MSZÉSZ idei „Zöld Szálloda 2021-22” pályázatán 25 arany, 17 ezüst és 2 bronz fokozatot adományozott a háromtagú zsűri a pontszámok alapján.
Ismét Európa Legjobb Repülőtéri Várója címet nyert a THE LOFT, a Brussels Airlines és a Lexus brüsszeli repülőtéren található várója.
A Hotelstars Nemzeti Szálloda Védjegy vadonatúj weboldala korszerűbben és átláthatóbban áll a csatlakozni kívánó szállodák rendelkezésére.
A Magyar Közlöny legfrissebb, 251. számából megtudhatjuk, hogy a Modern Városok Program keretében több, mint 32 milliárd forint közpénzből fog ...
A dán Noma a világ egyik leghíresebb és legjobb étterme. A koppenhágai 2 Michelin-csillagos étterem konyháját René Redzepi vezeti.
A Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) vezérigazgatója közös megegyezéssel távozik posztjáról - erősítette meg az MTI információit a Magyar Turisztikai Ügynökség.
Online programokkal: filmvetítésekkel, webináriummal és főzőtanfolyammal jelentkezik az V. Olasz Gasztronómiai Világhét november 23. és 29. között.
Tilos a szabadtéri ételosztás, mert a járvány miatt tilos a gyülekezés. A jótékonysági szervezetek most nem tudják, mitévők legyenek.
Tilos a szabadtéri ételosztás, mert a járvány miatt tilos a gyülekezés. A jótékonysági szervezetek most nem tudják, mitévők legyenek.
A figyelmeztetések ellenére több mint kétmillió amerikai ült repülőre az elmúlt hétvégén.
Szállodai szemüveggel nézve a vendégvisszajelzések sokszor fájdalmasak is tudnak lenni és nem mindig könnyű szembenézni az igazsággal. (x)
Szerbia tovább korlátozza a vendéglátóhelyek és üzletek nyitvatartását a koronavírus-járvány megfékezése érdekében.
Új turisztikai iparág alakult a világjárvány következtében. Ideje alaposan megismerkedni vele. A neve: távmunka-turizmus.
A kiemelten járványveszélyes, ún. vörös színű térségekben továbbra sem enyhítik a szigorú korlátozásokat.
A cég világszerte mindenkit arra buzdít, hogy támogassa a gasztronómiát.
Globálisan hogyan befolyásolja a turizmust a terrorfenyegetettség? Erre is választ ad a Corvinus és a NKE együttműködésével elkészült ...
A KLM Martinair Cargo készen áll a Covid vakcinák szállítására, jelentette be a cég vezérigazgató-helyettese.
Csehországban december 12-ig meghosszabbítják a szükségállapotot.
A Budapest Brand nZrt. - mint a BFTK jogutódja - idén újra elindítja a turisztikai programokat összefogó eseménynaptárát.
Szögezte le a cseh kormányfő és hozzátette: állami támogatásuk mértékét is át kell majd gondolni.
Csehország külföldi turistákra alapozott idegenforgalmi kapacitásai túl vannak méretezve,  szögezte le a cseh kormányfő és hozzátette: állami ...
Ezzel első alkalommal ítélték az elismerést kínai városnak.
Visszavonta az Egyesült Államok légügyi hatósága a Boeing 737 MAX újgenerációs keskenytörzsű típus repülési tilalmát.
A légügyi piac már azt árazza, hogy a védőoltást követően rengetegen utaznak majd jövőre. Nem is nagyon találni már olcsó repjegyeket jövő tavaszra és nyárra.
Egy csésze eszpresszó a hazai kávépiacegyik meghatározó szereplője, a Segafredo cég Food Service Country Managerével, Kordován Krisztinával. (x)
Újra megugrott az igény a készétel házhoz szállításra, a Falatozz.hu felmérése szerint.
Átlagosan 230 ezer euró kompenzációt kap egy osztrák szálloda idén novemberben. És a turisztikai miniszter tovább emeli az állami hitelkeretet.
A Hilton Budapest City helyét egy versenytárs brand-je veszi át jövő nyáron, amely ezzel a házzal debütál a magyar piacon.
A repülőtér környezeti hatásait csökkentő újításokért odaítélt Eco-Innovation Award elnevezésű elismerést online díjátadó keretében adták át.
A repülőtér környezeti hatásait csökkentő újításokért odaítélt Eco-Innovation Award elnevezésű elismerést online díjátadó keretében adták át.
A nehéz helyzetbe került éttermeket az elviteles rendelések jutalékának eltörlésével és az éttermeknek felajánlható „borravaló” ...
Több bort fogyasztunk a koronavírus-járvány kitörése óta, és jellemzően otthon tesszük ezt – derül ki egy online kutatásból.
A nagyrabecsült turisztikai szakember temetési szertartása november 28-án, Piliscsabán lesz.
A nagyrabecsült turisztikai szakember temetési szertartása november 28-án Piliscsabán lesz.
A nagyrabecsült turisztikai szakember temetési szertartása november 28-án Piliscsabán lesz.
Karácsony közeledtével a szállodai és vendéglátóipari szakmában dolgozó kollégák, üzleti partnerek és beszállítók összefogására számít az MSZÉSZ CSR szekciója.
Karácsony közeledtével a szállodai és vendéglátóipari szakmában dolgozó kollégák, üzleti partnerek és beszállítók összefogására számít az MSZÉSZ CSR szekciója.
Lehet, hogy látják az covid-alagút végét? A szomszédos Belgiumban is javulóban a helyzet.
A görög légitársaság a Skytrax 4 csillagos COVID-19 biztonsági minősítéssel rendelkezők köré került.
Az easyJet 25 éves történelme során most először 1,27 milliárd font veszteséget könyvelhetett el a szeptember 30-ig tartó üzleti évre vonatkozóan. ...
Az Elizabeth Hotel Gyula nagyszabású felújítási, átépítési munkák után, magasabb szintű szolgáltatást nyújtó szobákkal nyit hamarosan újra.
A kerékpáros közlekedés segítésére megállapodást kötött a MÁV-Start és a Magyar Kerékpárosklub - közölte a vasúttársaság kedden.
Kétévnyi iparűzési adó elengedésére és a többi önkormányzati hatáskörbe tartozó adónem befagyasztására tesz javaslatot a Magyar Kereskedelmi ...
A legendás váci Mihályi Patisserie és a nemzetközi hírű miskolci zip’s brewhouse közös sört mutat be – a kivételes desszertsör egy majd’ 150 ...
A korábbi évektől eltérően az egyéni terveket az idei évtől kezdődően a Magyar Államkincstár erre a célra kialakított elektronikus felületén kell benyújtani.
Még több cikk