8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
11°
Holnapután
12°
Hétfő
17°
2021.04.23. péntek, Béla
turizmusonline.hu
TURIZMUSONLINE
Elsőként a rokonlátogatást fogja engedélyezni a kormány a határok nyitásakor, ezzel azonban még óvatosak - hangsúlyozták a csütörtöki kormányinfón.
A hosszú évek óta elzárt és mára lepusztult erőd felújítása 2023-ig tart. Elkészültek a látványtervek.
A Horvátországban tartózkodó hajós turisták mostantól nem a kikötői kapitányságokon, hanem kizárólag online módon fizethetik meg az idegenforgalmi adót.
Megvan a 3,5 millió beoltott, így a teraszok szombat reggeltől kinyithatnak - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, ...
A  vendéglátás  és  az  idegenforgalom  két  rendkívüli  teljesítményét  díjazta  a  Best  of  Budapest  &  Hungary április 22-én.
Áthúzta a románok számításait a koronavírus-fertőzések ütemének csökkenése, így a hosszú hétvégét a bolgár vagy görög tengerparton töltő ...
Az utazási szakemberek számára hotelek és repülőjegyek lefoglalására létrehozott online szolgáltatás, a RateHawk kerekasztal beszélgetést szervez ...
A munkaerőkölcsönzés lehet az egyik megoldás.
A budai Hegyvidék egyik kedvelt üzleti reggeliző- és találkozóhelye ismét benépesülhet vendégkörével.
Amely az azerbajdzsáni Bakuban nyitotta meg kapuit. Külső megjelenése is elég különleges.
Időpont: április 27. kedd. Közép-európai idő szerint reggel 9 órakor kezdődik a nemzetközi szintű szakmai program.
A Kormányinfon csütörtökön hivatalosan bejelentettek szerint.
Új akciót hirdetett a helyi Turisztikai és Sportminisztérium: térképen azok a horvát szigetek, amelyek garantáltan COVID free zone-ba tartoznak.
És ugyanennyit kávézókban is szívesen elköltenének.
A szálláshely-szolgáltató vállalat egy év alatt már a második formabontó programot hozza tető alá a Nemzetközi Olimpia Bizottsággal.
Megújult a műemlék szélmalom és a kúria épülete Kengyel-Bagimajorban, ahol a kosárfonást, a seprűkészítést és a szőnyegszövést is ki lehet majd próbálni.
Együttműködés keretében közösen szereznek be műszereket a tatai és a szlovákiai Ógyallán található csillagvizsgálóba, amelyekkel a Napot is lehet kémlelni.
A 900 millió forintos fejlesztésnek köszönhetően várhatóan 2022 végéig egy új látogatóközpont jön létre a Svábhegyen a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén.
A kereskedelmi egységektől eltérően a vendéglátás és szállásadás területén szigorú előírások lesznek.
Az oltási programok lassúsága és a határnyitások elhúzódása miatt a IATA gyengébb idei utasforgalomra számít a tavaly decemberi becsléshez képest.
Az oltási programok lassúsága és a határnyitások elhúzódása miatt a IATA gyengébb idei utasforgalomra számít a tavaly decemberi becsléshez képest.
A jegyeket az érdeklődők a MÁV-Start jegypénztáraiban, valamint a MÁV-applikáció segítségével tudják megvásárolni.
Az Országos Mentőszolgálat úgy döntött: országos online adatbázist készít a szolgálatban lévő mentőket támogató vendéglátóhelyekről.
Nem a tavalyi év kerül be a bevétel kapcsán a légitársaság sikereiről szóló nagykönyvébe.
Már milliárdos vesztesége van a pandémia miatt az étteremtulajdonosnak, aki szerint a terasznyitás nagy segítség az ágazatnak, ugyanakkor sok ...
Új helyen és megújult környezetben, a Piac utca 20. alatt, a Régi Városháza épületében működik a debreceni Tourinform Iroda, melynek ünnepélyes ...
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal összefoglalta azokat az ajánlásokat, amelyek megkönnyítik a vendéglátóhelyek biztonságos újranyitását.
A közel 14 milliárd forintba kerülő sportkomplexum, amely egy stadiont is magában foglal, sporthotelt épít a Szeged-Csanádi Egyházmegye megbízásából.
Nagy mértékű nyitás várható a kormánytól, ha elérjük a négymillió magyar beoltottat, ezzel pedig a kultúra és a vendéglátás terén szinte ...
Nagyaranyérmet nyert a Moszkvában megrendezett Eurázsiai Bor- és Párlatversenyen (EAWSC) a mádi Demetervin Pincészet egyik tétele.
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) örömmel üdvözli a Nemzeti Versenyképességi Tanács javaslatait.
Megújult látnivalókkal, új kalandokkal, kiadványokkal várja felfedezőit a Fertő-táj.
Nem ritka, hogy valaki biciklizés közben énekel, az viszont annál inkább, hogy így eredeti foglalkozását gyakorolja.
A cégcsoport új kollégával erősíti budapesti irodájának értékesítési és marketing csapatát, és számos fejlesztést is megvalósít házaiban.
A 2021-es nyári szezonban már Horvátországban sem kell nélkülözni a magyar borokat.
Az Air France bejelentette nyári rövid- és középtávú járatainak menetrendjét.
Regisztrációt követően ingyenesen, virtuális vezetéssel lehet megtekinteni az Országházat - közölte az Országgyűlés sajtóirodája hétfőn az MTI-vel.
A tavalyi debütálás nagy sikerére való tekintettel a Mahart idén is elindítja körjáratát a Dunakanyarban.
A turizmus és vendéglátás újraindítását segítve a turizmusfejlesztési hozzájárulás elengedésének meghosszabbítását, adókönnyítéseket, ...
A turizmus és vendéglátás újraindítását segítve a turizmusfejlesztési hozzájárulás elengedésének meghosszabbítását, adókönnyítéseket, ...
A Szallas.hu és az Ipsos legújabb, reprezentatív  felmérése szerint.
A tavalyi évhez hasonlóan a pandémia idén is arra kényszerítette a szervezőket, hogy a programokat online tegyék elérhetővé.
A britek egy hónap múlva óvatosan nyitnak, de csak 8 ország kap zöld lámpát.
Hadd nyissanak előbb a rövid távra kiadó apartmanok, a szállodáktól függetlenül, hasonlóan Nagy-Brittaniához – ezt kéri a kormánytól a Magyar ...
Az osztrák turizmusgazdaság újraindításának a tervét a szakmával közösen dolgozza ki Elisabeth Köstinger által vezetett minisztérium.
És az összes Instagram-profil 45 százaléka hamis – állítja a HypeAuditor új kutatása.
Még több cikk