22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
24°
Kedd
22°
2018.08.18. szombat, Ilona
tesztmotor.hu
TESZTMOTOR
Kevesebb adót kell fizetni a motorok után!
Lehet végre fellendül a motorpiac? The post Kevesebb adót kell fizetni a motorok után! appeared first on tesztmotor.hu .
Nem árulom el, gyere és nézd meg… :P The post Travis Pastrana túlszárnyalja vajon a híres Evel Knievel mutatványait? appeared first on tesztmotor.hu .
Kótner Zoltán gyarmati rendőrmotoros szerezte meg idén az Európa-bajnoki címet! The post Ismét Magyar motorosrendőr hozta haza az aranytól csillogó ...
"A Magyar Bulldog" The post Szvoboda Bence az elmúlt hetek sikereiről beszélt az ATV tegnap reggeli műsorában appeared first on tesztmotor.hu .
Hogy szeretjük-e? Ha nem, lassan, de megfogjuk… The post A nap videója: Hangulatos videó a tabellát vezető Marc Marquezről appeared first on tesztmotor.hu .
Hátha így megérted :) The post Haláli videó :D appeared first on tesztmotor.hu .
Kumpan 1954 Ri, vagyis a leginnovatívabb és legdinamikusabb e-robogó a világon
2018. május 24-én este Kölnben hivatalosan is bemutatták a Kumpan-Electric új robogóját, az 1954Ri modellt The post Kumpan 1954 Ri, vagyis a ...
Nem is olyan rég hallhattunk először erről a Yamaha Motobot projektről, most pedig itt van megint, kicsit tovább fejlesztve, egy rövid videóval ...
Hiába, szörfözni tudni kell... még motoron is... The post A nap videója: Vigyázz, kész, szörf! appeared first on tesztmotor.hu .
Nehéz az élete egy X Games motokrosszversenyezőnek :D The post A nap videója: Axell Hodges motokrosszversenyző egy napja :) appeared first on tesztmotor.hu .
Sebestyén Péter mozgalmas napokon van túl: edzés, munka, motorozás, így telik egy versenyző élete a nyári szünetben The post Sebestyén Peti videón ...
Még több cikk