7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
11°
Péntek
2020.10.27. kedd, Szabina
pcworld.hu
PCWORLD
Egyeseknél olyan oldalakról jelennek meg tartalmak a Facebookon, amiket nem lájkoltak, és olyan emberektől, akik már nem az ismerőseik.
Egy szabadalmi bejegyzés alapján sok szakértő arra tippel, hogy a Samsung a Galaxy S21 szériával az Apple iPhone 12 modelleket követné dizájnban.
A macOS több verziójával is előfordul, hogy kártevőként kezeli a HP nyomtatós drivereit, ezért lehet gond a nyomtatással Mac gépeken.
Az okosszövetből olyan okosterítő lehet, ami érzékeli a rá helyezett fülhallgatókat vagy felismeri az ételeket.
Mindenki megnyugodhat, az ügyfélszolgálat pörgött csak kicsit túlzottan nagy fordulatszámon.
A kütyü bizonyos funkciói feldobhatják egy-egy streamer élő adását.
A magasságodat is megmondja az iPhone 12 Pro kamerája
Sok dologra jó a LiDAR-szkenner az iPhone 12-ben, többek között arra is, hogy megmérje valakinek a testmagasságát.
A Google és a Microsoft termékei helyett készült a Huawei Petal Search és Docs
Újabb szoftveres megoldásokat villantott a Huawei, amelyekkel a Google és sok más fejlesztő termékeinek a hiányát enyhítené.
Újabb szoftveres megoldásokat villantott a Huawei azért, hogy a HMS-alapú készülékek felhasználói a lehető legjobb élményt kapják.
A hatalmas felbontású képeket készítő masina egyelőre még készülőfélben van, viszont hamarosan az űr feltérképezésének egy nagyon fontos eszköze lehet.
A nők képeit egy WhatsApp-szerű üzenetküldő alkalmazáson keresztül juttatták el botokhoz, melyek utána a tudtuk nélkül generáltak róluk kamu meztelen fotókat.
Az Adobe Max konferencián mutatta meg a cég, hogy mire képes ilyen téren a Sharp Shot funkció.
A Nokia esett neki a Lenovónak, a bíróságok pedig a Finn cégnek hoztak kedvező ítéletet, emiatt teljesen leállt a webes értékesítés ...
A játékokban már könnyedén navigálunk külső nézetben, de vajon a valóságban hogy működne ez? Van, aki kipróbálta!
Nem kellett sokat várni arra, hogy a nagy dérrel-dúrral beharangozott beharangozott Windows 10 update-ről kiderüljön, ez sem tökéletes.
Előkerültek a GeForce RTX 3070 mérési eredményei a 3DMarkból, és elég biztatóak.
Többet akarsz egy Gmail-címnél? Így lesz egyedi e-mailed
A legtöbb szolgáltató felár nélkül kínálja a webtárhelyes csomagok mellé társított e-mail-címet is. Segítünk, hogy ebből a helyzetből kihozhasd a maximumot.
Mivel a net- és játékfüggőség súlyos probléma az országban, a kormány újabb lépéseket tesz a fiatalok elkallódásának megállítása érdekében.
Darabokra szedték az Apple új iPhone 12 mobilját, így újabb bizonyíték van az akku kapacitására is.
Elbukott a Quibi, nem akarunk mobilra gyártott sorozatokat
Nagy nevek indították el a Quibi streamingszolgáltatást, amely okostelefonra gyártott volna 10 perces sorozatepizódokat és álló tartalmakat. A cég ...
Még jobb teljesítményt ígér az új Firefox 82
A Mozilla kiadta a Firefox böngésző 82-es verzióját, amely nem csak gyorsabb, de a windowsos laptopokon az üzemidő is kedvezőbb a használatával.
Több ezer videót törölt jogsértés miatt a Twitch, a világ legnagyobb streamer platformja, és sokan csatornájuktól is kénytelenek voltak búcsút ...
Míg a mobilpiacon marketingfogás a 100+ megapixeles kamera, addig a Canon kivitelezésében van értelme a 250 megapixeles szenzornak.
Még több cikk