19 °C, Budapest
19 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
11°
2020.03.30. hétfõ, Zalán
mobilarena.hu
MOBILARENA
LG V30 - vezércsel
A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a ...
Teclast X80 Pro - kinéz a robot az ablakon
A kínaiak táblagépének legnagyobb vonzereje, hogy Android és teljes Windows 10 rendszert is kezel. A kivitelezés jó, és ugyan nem hibátlan minden, az ...
Az okos zsebóra a legmenőbb kütyü Bázelből
Meglepő koncepcióórákat vitt a Samsung a Baselworldre, plusz felbukkant egy érdekes szabadalom, lünettéba épített kijelzővel.
Világújdonság: VR-labirintus a Veletechen
A magyar Nemesys Games olyan virtuális valóság installációt rak össze a Veletechre, ami a világon egyedülálló.
Mekkorák valójában a Mi Mix 2 kávái?
A tavalyi Mi Mix mellett és önállóan is pózol a kamerának a némi fogyáson átesett, ám továbbra sem tökéletesen kávamentes csúcsmobil.
Karkötő, pulzusszámmérő, mérleg és kapcsolódó alkalmazás jelenti a HTC és az Under Armor friss, testmozgás köré épített fitneszcsomagját.
Egy kínai forrásból néhány kép szivárgott ki az új, szelfiorientált Sony készülékről, amin egyelőre még egy módosítatlannak látszó Android fut.
Kipróbáltuk a patinás óragyártó Android Wear készülékét.
Okosóra is érkezik a Googletől
A keresőóriás belehúzott a saját gyártású eszközök műfajába, a korábban prototípusként kiszivárgott renderképek egyre valóságosabbnak tűnnek.
Fitbit okosóra érkezett, mely saját operációs rendszerrel és számos fitnesszfunkcióval rendelkezik.
A kínaiak középkategóriás készülékét pár hónappal ezelőtt leplezték le. A fém külső kétségtelenül prémium érzést kölcsönöz, nem ...
A produktivitásra gyúr a Samsung kettő az egyben típusú, Intel Core M-es óriástáblagépe, amely androidról Windows 10-re váltott.
Megnéztük, mit tud a korábban bejelentett V95/V95W modell, amit az alsó kategóriába szántak, és olyan árazást találtak ki neki, ami itthon is ...
Mark Zuckerberg több statisztikát is közölt arról, hogy mennyi Messenger és Whatsapp üzenetet küldünk naponta. Egészen elképesztő számok ezek.
Karácsonyra okostelefont? Itt vannak a szerintünk legjobb vételek!
Idén is megpróbáltuk összeszedni az év vége előtti legjobb vételeket, hátha tudunk segíteni az ajándékozás kapcsán. mobilarena.hu (Mobilarena.hu shared a link.)
Panasonic okosotthon rendszer
A kezdőcsomag mellé okos konnektort és kamerát is kaptunk, hogy minden részét megismerhessük a rendszernek. Egész ügyes, elsősorban biztonsági ...
A Samsung nyert "Legjobb Okostelefon" kategóriában
A Mobile World Congress Sanghaj keretében is kiosztásra kerül a GSMA legjobb mobiljának járó díja, amit idén másodjára is a Samsung hódított el.
A készülék az Alcatel boszorkánykonyhájából származik, és Windows 10 operációs rendszert futtat. Sajnos a standra még nem állították ki.
Egy sor aktivitáskövetéshez kapcsolódó szenzorral mutatkozhat be ősszel a Gear S2 okosóra folytatása.
A K10-ről és a K7-ről a koreai gyártó a CES-en lerántotta a leplet, a K4 viszont a színfalak mögött maradt. Egészen mostanáig.
Kipróbáltuk a TouchOne-t, melyet az okosórák kijelzőjének sajátosságait figyelembe véve terveztek.
A Mi Band 2-vel együtt láthat napvilágot a gyártó első okosórája, amiről számos pletyka szólt már korábban.
Még több cikk