28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
27°
Holnapután
26°
Vasárnap
26°
2018.07.19. csütörtök, Emília
LEMON
Nagyon sok embert háborítanak fel azok a vadászok, akik engedéllyel vagy anélkül ritka állatokat lőnek le Afrikában.
Az 1990-ben született Abby és Brittany Hensel a világ leghíresebb sziámi ikerpárját alkotják.
Baján a Sugó-parti Lángossütőben vendégül szoktak látni hajléktalanokat is, akik ingyen lángost és kolbászt ehetnek a többi vendég között.
A mentőakció talán utolsó hulláma érkezett el Thaiföldön: nyolc gyermeket már kimentettek, és azt tervezik, hogy ma a bent maradt öt embert mind kihozzák.
Ez a férfi barátai hátán járja be a nagyvilágot
Kevan Chandler izomsorvadása miatt gyerekkora óta kerekesszékben él.
Nikolaj Beyer brilliáns ötlettel állt elő: mindennapi tárgyakból épít elképesztő cipőket. cipő, fénykép, fotó Forrás: Boredpanda
A középkorban túl sokan gondolták azt, hogy csakis földi szenvedés árán lehet közelebb kerülni a mindenség istenéhez.
A Fülöp-szigeteki Cebu városában levő állatkertben lehet kipróbálni az óriáskígyós masszázst, ami állítólag stresszoldó hatású.
Thomas Deininger már gyerekkorában is máshogy játszott a játékaival, mint ahogy “kellett volna”, és ez felnőttkori művészeti alkotásaiban is visszaköszön.
Nagyon szerencsés embernek mondhatja magát George Clooney, aki nemrég motorbalesetet szenvedett.
Ryker Gamble 30 éves YouTube-sztár két barátjával együtt életét vesztette a Kanada nyugati részén lévő Shannon Falls vízesésnél.
A 71 éves, kaliforniai John Hart épp Új-Mexikóban kirándult az unokájával, amikor egy férfi megkérte, hogy vegye fel telefonnal, ahogy eljegyzi barátnőjét.
A gyerekek végre kórházban pihenik ki a testi-lelki fáradalmakat kimentésük után.
Így néznének ki ma a sztárok, ha nem hunynak el olyan fiatalon
Túl korán hagytak itt minket, de legalább , képszerkesztő programok és szakértők segítségével megnézhetjük, hogy néznének ki, ha még mindig élnének.
Shridhar Chillal büszkélkedett a világ leghosszabb körmeivel:  66 évig növesztette őket.
A lengyel főváros környékén egy hatalmas, hatméteres óriáskígyó éldegél, vedlik és vadászik.
Kínában, Guangdong tartományban, Jiangmen településen született egy kismalac, akinek igen erősen deformálódott az egész feje.
A Lawrence Livermore Nemzeti Laboratórium öt éve dolgozik azon, hogy összegyűjtse, őrizze és elemezze az Egyesült Államok által 1945-1962 között ...
Tavaly szeptemberben  erős, és halálos áldozatokat is követelő földrengést tapasztaltak Közép-Mexikóban, ami miatt a mexikói Nemzeti ...
Az északi szélesség 70. fokán található Banak-félszigeten egy katonai repülőtéren mérik rendszeresen a hőmérsékletet, és az innen származó ...
Ennek a kisfiúnak sokat kell nélkülöznie hadseregben szolgáló apját.
Bianca és Mark Langtree kislánya, Harlow teljesen egészségesnek tűnt.  Ám 2016 áprilisában a kislány étvágya elromlott, és sokat hányt, ezért ...
Felügyelet nélkül hagyott csomagot találtak az ausztráliai Adelaide reptér női mosdójában.
Ezek a japán macskák mind egyszerre jelezték, hogy tíz másodperc múlva meg fog remegni a föld.
Menekülés a sárlavina elől, többméteres házikedvenc, a koncerten is játszó fiatal, vagy a pillanat az autóbaleset előtt: elképesztő képeket mutatunk.
Egy kislány etette a majmot édesanyjával, amikor az állat fogta magát, és behúzott egyet a gyereknek.
A hal úgy látta, egész finom kaja lehet a lány kezéből…
Az America’s Got Talent színpadán egészen elképeszt produkciót láthattak a nézők, olyat, amit még a régóta zsűriző Simon Cowell sem látott még.
A texasi Jeana Jones igen korán ment férjhez, és lánya születésekor is csak 19 éves volt.
Bemutatták a világ első színes röntgenfelvételeit, amelyet egy emberi csuklóról készítettek.
Sara Geurts igen ritka genetikai betegségben, Ehlers-Danlos-szindrómában szenved, de ettől még bátran pózol bikiniben a fényképein.
Még nem tudni, ki a felelős azért, hogy a New Orleans-i Audubon állatkertben kiszökött a helyéről egy jaguár.
Egy amerikai család kedvence, Maverik macska egy napon eltűnt.
A Share the Beach nevű, tengeri teknősök védelmével foglalkozó alabamai civil szervezet Fort Morgan-i tagszervezete tette közzé ezt a megrázó fényképet.
A Siófoki Állatvédő Alapítvány menhelyének kennele még egy élőlénnyel lett gazdagabb, akik a rácsok mögül figyeli a világot.
Mindannyian emlékszünk még az Attraction Látványszínház sikermenetére a  Britain’s Got Talent műsorában.
A 23 éves Angela Hernandez autóbalesetet szenvedett, és a kaliforniai Big Sur tengerparti szikláiról zuhant le egy hatvan méteres szakadék mélyére.
A vaddisznók egyre közelebb merészkednek a forgalmas strandokhoz, és ez több nyaralónál is kiverte már a biztosítékot: főleg azoknál, akik ...
Will Smith is csatlakozott a legújabb őrülethez, amiben Drake In My Feelings című dalát kell eltáncolni-tátogni a leglehetetlenebb helyeken.
Egy fedélzeti kamera vette fel az alábbi balesetet Minszkben.
Michel Lotito egy pica nevű mentális rendellenességgel született.
Annak, hogy a nők általában tovább élnek a férfiaknál, genetikai, szociális és életmódbeli okai vannak, de az is közrejátszik, hogy a nők ...
Még több cikk