26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
26°
Kedd
23°
2019.07.20. szombat, Illés
kemma.hu
KEMMA
A kereszteződésben nem adta meg az egyik autós az elsőbbséget kanyarodás előtt, és nekiütközött egy védett útvonalon érkező autónak.
A száz évvel ezelőtti, mára már legendássá vált, képzőművészeti szabadiskolának otthont adó Kernstok-kertben ácsi vendégeket köszöntöttek a nyergesiek.
Fővárosi időfutam után Budapest-Esztergom-Pannonhalma-Győr szakaszokkal folytatódik a jövő évi Giro d'Italia olasz országúti kerékpáros körverseny.
Hiába volt negyvenévnyi elnyomás, a magyarokat nem lehetett birodalmi alattvalóvá tenni.
Vizet osztottak a sofőröknek a rendőrök a szerda délelőtti Finn módszeres ellenőrzésen.
A kereszteződésben nem adta meg az egyik autós az elsőbbséget kanyarodás előtt, és nekiütközött egy védett útvonalon érkező autónak.
Európai Uniós támogatás révén, a Dorogi Zöld Kör elnevezésű projekt keretében új, rekortán borítású futópályával és fitneszparkkal gazdagodik a város.
A Közút azt is megmondta, hogy a 43 kilométeres útfelújításon mely napokra ütemezik a lezárásokat majd a munkák idején.
Az amerikai Bloomberg hírügynökség jelentése szerint a kínai óriáscég több alkalmazottja is részt vett a munkákban.
A Tatabánya vereségét sajnálja, de alapvetően pozitív évet zárt a megyei labdarúgás – mondja Khéner László, a megyei labdarúgó szövetség igazgatója.
A vádlott egy tatabányai buszmegállóban, előzetes szóváltás nélkül földre lökött, majd nyakon szúrt egy férfit, a bíróság 6 év börtönbüntetésre ítélte.
Amellett, hogy ittak vezetés előtt, három sofőr mindegyike más dologban is hibázott. A rendőrök szabálysértési és büntetőeljárást is indítottak.
A falu szélén, Kerékteleki felől érkezve nagy változás tárul a látogató szeme elé. A kis településen egyhektárnyi területen már készül a beruházás.
Szegény Blacky mozdulni sem mert (vagy tudott), amikor levágták a nyakáról a húsába vájódó láncot az állatvédők.
Három autó ütközött Tatabányánál, az Óvárosi felhajtó előtt a sztrádán. A forgalom egyelőre egy sávon halad.
Ha kapcsolatban állunk önkéntes egészség- és nyugdíjpénztárral, befektetési szolgáltatóval vagy biztosítókkal, szintén érintettek lehetünk.
A rendőrségre nem érkezett bejelentés azzal kapcsolatban, hogy gyanús fekete autókból szólítanának le Tatán. Nem ez az első ilyen rémhír a megyében.
A táncházak és koncertek mellett kézműves foglalkozások, mese és interaktív családi előadás is várja a látogatókat.
A Víz, Zene, Virág Fesztivál az idén a Kemma.hu Area51 színpadon vár az elektronikus zenékkel.
Jogsi és biztonsági öv nélkül, kölcsönautóval furikázott Tatabányán a férfi. Hamis vád bűntette miatt állt bíróság elé.
Az országos programmal összhangban Komáromban is várják az önkormányzati intézményekhez és cégekhez a diákmunkásokat.
Festői környezetben, a francia Riviérán működik a vendéglők Messije.
Miért nem lehetne leforgatni Pakson a Csernobil című filmet? – ezzel a címmel tartottak sajtóbejárást a magyar atomerőműben.
Heten nosztalgiáztak arról, milyen is volt régen a Móra Ferenc Általános Iskolában. Hatvan évvel ezelőtt, diákként.
Vádat emeltek a férfi ellen, aki barátnőjével összeveszett, majd szétrúgta az ajtót. A férfi pénzbüntetésre számíthat.
Hétfőn Budapesten, a Ritz-Carlton Hotelben tartotta a 2018 évet értékelő és az idei terveket részletező sajtótájékoztatóját az esztergomi Magyar Suzuki Zrt.
Harmincharmadik alkalommal szervezte meg a Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány az Esélyek Napját Tatabányán.
A MÁV-nak is meg kellett küzdenie az elemekkel a hét végi villámárvizek miatt. Megtudtuk: több szerelvény csak kerülőúton juthatott el célállomására.
A két férfi a tetőn át mászott be egy tokodi házba, majd szerszámokat, háztartási cikkeket, élelmiszert és alkoholt loptak el több százezer forint értékben.
Harmincheten vesztették életüket az oroszlányi bányászat legnagyobb katasztrófájában, amely 1983. június 22-ére virradó éjszaka következett be Márkushegyen.
Az idei Gazdász Szépe példát szeretne statuálni a címmel.
Betöltötte 90. életévét és mint mondja, mára kiöregedett a hétköznapokból, annak örül, ha láthatja az unokáit.
A 38 éves férfi fia 14 éves barátnőjét vette rá, hogy bombával fenyegessen meg egy esztergomi gyárat.
Kigyulladt az az autó, amely még pénteken ütközött egy autóbusszal Tatabányán. A rendőrség szakértők bevonásával térképezi fel a baleset körülményeit.
A városvezetés szerint az új csapadékvízelvezető rendszerek jól vizsgáztak, de így is sok helyen okozott gondot a lezúduló, nagy mennyiségű eső.
Jó eséllyel pályázhat az év legrosszabb nagybácsija címre az a naszályi férfi, aki orgazdaként tette pénzzé unokahúga elektromos biciklijét.
Ötezer forintért kellett meghalnia annak az idős tatabányai asszonynak, akivel a vád szerint az akkor 19 éves V. György végzett, nagybátyja unszolására.
A volt esztergomi főiskolás, Suhajda Szilárd, valamint mászótársa, Klein Dávid K2 expedíciója kapcsán kérdeztük most olvasóinkat.
Még több cikk