15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
17°
Holnapután
16°
Szombat
13°
2019.04.24. szerda, György
itcafe.hu
ITCAFE
Magas rangú katonai vezető számolt be arról, hogy az MQ-25 Stingray-t 2024-ben állíthatják hadrendbe.
A fiatalember szerint a vállalat arcfelismerő rendszerének hibás működése vezetett oda, hogy ártatlanul letartóztatták.
Az elmúlt időszakban több bejelentés érkezett a szakszolgálathoz, és valószínűleg olvasóink többsége is találkozott már ezzel a csalással.
Közülük pedig minden ötödik ember üzeneteket és közösségi médiás bejegyzéseket is szokott írni az autóban – a többi közt ez derül ki az ...
A képviselői kérdésre adott rövid és diplomatikus válasz szerint mégsem szorgalmazzák annyira az orosz bázisú vállalat szankcionálását.
Benkő Tibor utalt azokra a nagyszabású és mély fejlesztésekre, melyekkel a magyar honvédség lépést kíván tartani a legmodernebb technológiákkal.
A Magyar Telekom egy olyan versenyt hirdetett, melyben az alkalmazások használata közben a különböző generációk közösséggé is formálódhatnak.
Magyarország is támogatta a sok kritikát kapott reform bevezetését.
Bár nagyon komolyan veszik a veszélyeket, szakmai vélemény nélkül nem kívánnak dönteni a jövőbeni lépésekről
Áprilisban a nagyobb utakon, majd májusban a kisebbeken is megjelennek a vállalat fényképező autói.
A YouTube TV-n is elérhető lesz többek közt a Discovery Channel, a TLC, az Investigation Discovery, a Travel Channel és az Animal Planet.
Az innovatív hőtárolási technológiát jelenleg az MVM NET Zrt. egyik telekommunikációs bázisállomásán tesztelik.
A rendszerüzemeltető bizakodó, és a törvényi kötelezettségre is hivatkoznak, de felmerült annak lehetősége, hogy a bankok kapnak még türelmi időt.
Mostantól már lehet pályázni az országos digitális földfelszíni televíziós hálózatok lejáró használati jogosultságára. A pályázók április ...
A magyar kormány elkötelezett az infokommunikációs szektor fejlesztésében, a digitális átállás ugyanis kulcsa a magas ütemű gazdasági ...
Idén (is) a fehéráru piac meghódítására törekszik az LG
A vállalat komplex rendszerbe építené extra funkciókkal felturbózott eszközeit.
Mondta Palkovics László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium vezetője az MTI-nek San Franciscóból telefonon adott interjújában.
A felzárkóztatást és továbbképzést szolgáló tanulmányi rendszer jól vizsgázik Magyarországon.
A Schneider Electric szerint a közműszolgáltatók a digitalizáció révén maradhatnak versenyben az átalakuló piacon.
A tudósítások mindegyike kiemeli, hogy komoly biztonsági kérdéseket vet fel az, hogy ilyen könnyű volt az elnök közelébe jutni.
A hátránnyal rendelkező emberek számára az információhoz való hozzájutás a fontos, ennek megkönnyítését tűzték ki célul a szervezők.
Hazai készenléti szervek által használt appok fejlesztésére hirdet versenyt az Airbus DS SLC. A tét 1500 dollár csapatonként és a piacra lépés lehetősége.
A vállalat egyik csúcsvezetője hangsúlyozta, hogy mindenben együttműködnek a helyi hatóságokkal.
A nemzetközi szervezet vezetője és a magyar kormány megbízottja tegnap véglegesítették a megállapodást.
Az Európai Parlament és a Tanács ideiglenes megállapodásra jutott a fogyasztóvédelmi szabályok megerősítéséről és érvényesíthetőségének javításáról.
A Gemius tanulmánya azt mutatja meg, hogy a magyar internetező lakosság mit és hogyan fogyaszt okostelefonon, táblagépen, okostévén.
A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet 2019-ben HCSC’19 néven egyéni IT-biztonsági versenyt szervez.
A Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország megújította és kibővítette a nonprofit szervezetek számára kialakított ajánlatát.
Az Oracle és a KPMG közös kutatása szerint a tisztázatlan felhőbiztonsági feladatkörök, az átláthatóság hiánya és a shadow IT hátráltatják a ...
Habár a reform egyes elemeinek megítélése, értelmezése még ma is megosztja az érintetteket, a kérdés eldőlt.
A kiválasztás komoly lökést adhat a magyar alapítású cégnek a további fejlesztésekhez és főként a terjeszkedéshez.
Lerakták az Evosoft új szoftverfejlesztő központjának alapkövét
Csaknem 20 ezer négyzetméteres szoftverfejlesztő központot épül Budapesten a Siemens-csoporthoz tartozó Evosoft Hungary Kft. számára.
200 milliós befektetés erősíti a mobilos appot, amely elhozhatja a gyógyítás reformját.
A sajátos kapcsolatokkal rendelkező informatikai cég több milliárdos közbeszerzést nyert el.
A Magyarországon élő közel 80 ezer látássérültre hívja fel a figyelmet a Huawei legújabb videóiban.
A média- és hírközlési jog aktuális kérdéseit kutató tehetséges hallgatókat és konzulenseiket ismerték el a pályázaton. A legnépszerűbb ...
Digitális szakmai segítséggel, ingyenes oktatással és 3 millió forint értékű támogatással gazdagodhatnak a jó ötlettel jelentkező a kisvállalkozások.
A felelős vezető szerint az nem volt kockázat, hogy körülbelül húszezer alkalmazott szabadon hozzáfért a bejelentkezési adatokhoz.
A vállalatok már aláírták a megállapodást, melyet pénteken mutatnak be a Gazdasági Versenyhivatalnak engedélyezésre.
A felelős miniszter hangsúlyozta, hogy a milliárdokból megvalósuló projekteknél az adatbázisok bővítése és összehangolása kiemelt cél.
Ez már a harmadik ügy, amelyben a monopolhelyzettel való visszaélés, a piaci erőfölény gyakorlása és a versenyszabályok megsértése miatt ...
A cég szolgáltatásait a Comnica viszi tovább, mostantól a Vodafone-nak is a Comnica biztosítja a vállalati vezetékesszám-szolgáltatást.
Játékszolgáltatást indít a Google
A pletykák szerint a játékfejlesztésbe is beszállna a Google.
Még több cikk