4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2018.11.19. hétfõ, Erzsébet
itcafe.hu
ITCAFE
Az 5G mobiltávközlési szabványra alapuló technológia kész, a bevezetése a jelen története, így a kutatások már a következő lépésre irányulnak.
Manapság féltékeny párok és aggódó szülők hada próbál beférkőzni a hozzá közel állók üzenetei és levelei közé. De azt nem árt tudni, hogy ...
Az akciós mobilnetes ajánlat a feltöltőkártyás ügyfelek számára érhető el, a felhasználásra fél évet ad a vállalat.
Milliárdos bírság a Nintendo-kalózoknak
Nagyon komolyan megbüntettek egy céget, amely ingyenesen tett elérhetővé játékokat és emulátorokat, de járhattak volna rosszabbul is.
A már évek óta előkészített és folyamatosan alakított stratégia keretét biztosítja az Európai Unió.
November 16-án, 16 és 22 óra között az érdeklődők testközelből láthatnak példákat a negyedik ipari forradalom automatizált és digitalizált ...
A projekt az Európai Unió támogatásával és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával valósul meg, közel 2,4 milliárd Ft vissza nem ...
A már korábbról is ismert MultiSIM megoldással elsőként a Magyar Telekom jelent meg a hazai piacon. Plusz pénzért plusz szolgálatás.
Közel kétszáz webáruház indult az idei Év Webshopja díjért, melyet egy magánvállalkozás menedzsel.
Az eMAG a saját állítása szerint régiós szinten közel 1 milliárd forintot költött IT-fejlesztésre annak érdekében, hogy ne legyenek fennakadások. ...
Magyar startupok jelentkezését várják november 18-ig, a vállalkozások hazai és nemzetközi szakértőktől kaphatnak segítséget üzleti modelljük fejlesztéséhez.
Bosszút állt a Black Ops 4 Zombies fejlesztőjén egy volt alkalmazott
A Treyachnál dolgozó szakember elbocsátásán dühödött fel annyira, hogy megosztotta a játék még fel nem fedezett meglepetéseit.
A jelentkezés november 14-én, délben indul és rekordidő alatt, másnap délután derül ki, kik nyertek felvételt a vállalathoz.
A technológia, főleg a mesterséges intelligencia egyre több terhet vehet le az egészségügyben is a dolgozók válláról.
Három helyszínen indul meg a fejlesztés, több mint száz munkahely jön létre.
Nehéz hová tenni egy olyan vállalat vezetőjének megszólalását, mely cég erősen függ a politikai döntéshozóktól.
Szintet lépett a kínai állami megfigyelési rendszer
Az emberek mozgásának elemzése bonyolultabb és erőforrás-igényesebb, mint az arcfelismerés, de jó eredményeket produkál.
Habár a hajdan piacvezetőnek számító mikroblog-oldalnak, a Twitternek mára megkopott a nimbusza, még mindig jelenetős szereplő a reklámpiacon.
AI segít az Alzheimer felfedezésében
Az Alzheimer kór korai felismerésében, és így kezelésében is segíthet a megfelelően betanított mesterséges intelligencia.
A döntés szerint a nemzeti mobilfizetési rendszernek magyar állami irányítás alatt álló vállalkozás által történő kizárólagos üzemeltetése ...
Az eddigiekhez képest nem sok újdonságot nem hoz az új egyezmény, de megerősíti azt, hogy a vállalat tartósan jelen akar lenni Magyarországon.
Nem szoktunk róla beszélni, de a toalettek állapotának és minőségének javítása kulcsfontosságú lenne a világ nagyobbik részén.
Több mint kétszázan vettek részt a JUNCTIONxBudapest hackathonon, ahol a csapatoknak két teljes nap állt rendelkezésére, hogy innovatív megoldásokkal ...
November 5-én Tisztújító Közgyűlést tartott az idén 50 éves Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT).
A fotó- és videótároló illetve megosztó Flickrt áprilisban vásárolták meg, most pedig itt az első fontos átalakítás.
A Huawei Magyarországon 1,2 milliárd dollárt fektetett be, és elindította az európai távközlési cégek felhőszolgáltatásait segítő központját.
A pletykák szerint Mario Segale nem csupán a nevet inspirálta, de hatással volt a figura külsejére is.
Továbbfejlesztett követés elleni védelemmel érkezett meg a Firefox 63
Emellett lapok előnézetével és kisebb teljesítmény és felhasználói felület finomhangolással érkezett az új verzió.
A Google fejlesztői kaptak először engedélyt arra, hogy valós körülmények között biztonsági sofőr nélkül teszteljenek.
Úgy tűnik, hogy a kiváló technológiát maga mögött tudó gyártó képes kockáztatni is, hogy a hamarosan robbanó szegmensben versenyelőnyre tegyen szert.
Gyermekmunkás botrányba keveredett az Apple
A cég partnerei állítólag diákokat dolgoztattak egyfajta "gyakornoki programban".
A győztesek jutalma egy írországi utazás és részvétel a világ egyik legnagyobb ifjúsági programozói találkozóján. A 12-16 éves diákok számára ...
Mindent a felhasználókért, akik nagy örömmel támogatják az ilyen fejlesztéseket. Végre értelmet nyert a gépi tanulásba ölt sok-sok millió dollár.
Bár a digitális kompetenciák terén a felnőtt magyar internetezőknek van hová fejlődniük, viszont háromnegyedük számára kimondottan fontos a ...
Ez próba most kudarcos volt, ugyanakkor gőzerővel folyik az állami támogatású fejlesztés a privát szektorban is.
A NETLOCK szakértői szerint a váltás komoly problémákat is okozhat az informatikai rendszerekben, ezért alaposan fel kell készülni rá.
Folytatódik a technológiai nagyvállalatok benyomulása a nyílt forrású szoftverek piacára, a GitHub és MuleSoft után a Jim Whitehurst vezette cég következett.
A reformerként ismert egyházi vezető felkarolta a kezdeményezést, sőt a híradások szerint kifejezetten szereti az új játékot.
A korábban alacsonyabb felbontásban megvásárolt alkotások is díjmentesen érhetőek el a jobb verzióban.
Az amerikai nemzetbiztonsági szakértők már évek óta háborognak, hogy az elnök áthágja a legelemibb biztonsági szabályokat is.
Az új licencfeltételek előírják a kötelező biztonsági frissítéseket legalább két évig, de csak a tömegesen használt készülékeknél.
Nagyon komoly vádakat találtak igazoltnak a hatóságok. Az ügy már régi, de az még lehet a kérdés, hogy folytatásként lesz-e nemzetközi botránysorozat?
Mesterséges holdfény világíthat Kínában
Egy város ambíciózus terve szerint speciális műholddal oldaná meg az éjszakai közvilágítást.
Láss tisztán! – Ingyenes applikációt dolgoztak ki egy magyar egyetemen a mindennapos tájékozódás segítésére.
Még több cikk