3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2020.01.23. csütörtök, Zelma
hirtv.hu
HIRTV
Közelebb került az éjfélhez a végítélet órája
Tudósok egy nemzetközi csoportja 20 másodperccel közelebb vitte éjfélhez a mutatót a klímaváltozás és egy atomháború veszélye miatt.
A Háttérkép vendégei Boros Imre és Bogár László közgazdászok voltak.
Hamis és torz korrupciós jelentést tett közzé Magyarországról a Transparency International - áll a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében.
Az illegális bevándorlóktól fejenként 7 ezer eurót kértek.
A Hír TV Paletta című műsorának mai vendégei Tóth Icó, Sallai Krisztina, Solymosi Tari Emőke, Kaj Bernadett és Paku Patrícia voltak.
Az uralkodó jóváhagyásával életbe lépett a kilépésről szóló törvény
Boris Johnson: az a tény, hogy a parlament elfogadta a Brexit-törvényt, azt jelenti, hogy az Egyesült Királyság január 31-én távozik az EU-ból.
Négy embert kezelnek Skóciában fertőzésgyanúval
Négy embert kezelnek skóciai kórházakban a tüdőgyulladást okozó új koronavírusra jellemző fertőzési tünetekkel.
Ifj. Lomnici Zoltán szerint a bevándorlókat támogató álcivil szervezetek csak a jogaikra hívja fel a bevándorlók figyelmét.
Enyhítette a Fővárosi Ítélőtábla a vádlottak büntetését a Buda-Cash-ügyben
Enyhítette a harmad-, negyed- és ötödrendű vádlottak büntetését a Buda-Cash Brókerház Zrt. ügyében másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla.
Belgiumban és Máltán tartózkodó tanuk meghallgatásával folytatódott Hasszan Farhud büntetőpere.
A Fővárosi Közgyűlés ugyanis megtiltotta a fővárosi cégeknek az egy évnél hosszabb időre szóló, reklámfelületek hasznosítására vonatkozó ...
Solymos Lászlót szerda este állította elő a rendőrség, azt követően, hogy részegen randalírozott egy pozsonyi étteremben.
Zarándokvonatok indulnak Csíksomlyóra, Czestochowába és Medjugorjéba
Veres András győri püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke arról beszélt: ezek a zarándoklatok egyszerre vallási és nemzeti, ...
A három hiteltermék 205 milliárd forint keretösszeget jelent, amelyet az MFB saját forrásból biztosít. 2020. január 31-étől lehet igényelni.
Rekordmennyiségű heroint találtak a pénzügyőrök Röszkén
Rekordmennyiségű, több mint 22 kilónyi heroint találtak a pénzügyőrök egy brit autóban Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ...
Lezuhant egy tűzoltó-repülőgép, halottak
Lezuhant egy tűzoltó-repülőgép csütörtökön az Ausztrália délkeleti részén fekvő Új-Dél-Wales államban, a személyzet mindhárom tagja meghalt.
Még több cikk