23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
23°
Kedd
24°
2019.08.24. szombat, Bertalan
g7.hu
G7
Megvásárolja az egyebek mellett a Peppa malac és a Pizsihősök rajzfilmsorozatokat jegyző brit vállalatot a világ egyik legnagyobb játékgyártó ...
Hiába költött a kormány 2010 óta 37 milliárdot a ppp projektek kivásárlására, a legdrágább börtönök és a Müpa továbbra is magánkézben ...
Érdemes különböző munkabeosztásokkal, megtakarítási formákkal vagy dohányzásról leszoktató módszerekkel kísérletezni, mert közben jobban ...
Szokatlan módon felbontotta az amerikai védelmi minisztérium a Boeinggal kötött egymilliárd dolláros szerződését, amely a rakétavédelmi rendszer ...
Még nem kezdtek bele az autópálya mellé tervezett új centrumkórház építésébe, a kormány nem elégedett a tempóval.
Ha társadalmi-gazdasági összeomlásról van szó, nehéz felvenni a versenyt Venezuelával, de Afrikában is akad hasonlóan kilátástalan helyzetben lévő ország.
Egy mexikói bíróság úgy döntött, hogy két ember számára engedélyezi a kokain rekreációs célú használatát.
Rég nem látott mennyiségű új eszközt kap a rendszerváltás óta elhanyagolt honvédség, amely így a térségben már számottevő erőt képvisel majd.
Egy szinte észrevétlen adóval milliárdokhoz juthatna a magyar költségvetés is, ráadásul a hatása is jó lenne. És akkor még nem is beszéltünk ...
Sokáig túl olcsók voltak a magyar kortárs művek árai a hazai műtárgypiacon ahhoz, hogy külföldi gyűjtők komolyan vegyék őket. Az utóbbi néhány ...
Érdemes lehet jobban a körmére nézni a könyvelőknek is.
Tudatos vásárlóként hiába szeretnél egyszerre sok mindent elérni, egyelőre úgy néz ki, hogy ez ma még maradéktalanul nem sikerülhet. Melyik ujjunkba harapjunk?
A városvezetés támogatásával számos háztetőn gazdálkodásokat hoztak létre a fenntarthatóság jegyében, jövőre pedig elkészül a világ legnagyobb tetőkertje.
Lassan eljöhet a motorhang- és kipufogószagmentes veterántalálkozók ideje is.
Kiváló éve van a német napelempiacnak, és több jel is arra utal, hogy az egykor szebb napokat látott helyi gyártás is feléledhet.
Az USA-ban adatok bizonyítják, hogy súlyosan igazságtalan kimenethez vezet, ha belekeverik a pénzt az igazságszolgáltatásba. A magánbörtönök ...
Az utóbbi tízből tíz alkalommal pontos volt ez a jelzés.
Nem találnád ki, ki húzza a hasznot a kézműves sörök népszerűségéből
Kiugróan jól megy a Carlsbergnek, és ennek alapvetően három oka van: a kézműves sörök terjedése, az alkoholmentesek népszerűsége és az ázsiai ...
Az volt a terv, hogy egy év alatt 25 milliárdot költ el az állam kommunikációra, de csak a Soros-palkátokra ennek majdnem a másfélszerese ment el.
A Fradiban tegnap három magyar kezdett, a Dinamóban kétszer ennyi, többnyire saját nevelésű horvát fiatal. Náluk hozzák, nálunk viszik a pénzt a focisták.
Állítólag csak a mesterséges intelligenciájukat akarták tökéletesíteni a beszédrészletek elemzésével.
Egyelőre nem érintette meg a magyar gazdaságot az egyre bizonytalanabbá váló globális gazdasági hangulat.
Beragadhat Magyarország a tömegtermelésbe, ha nincs B-tervünk az olcsó exporthoz képest. 1725 vállalat adatainak elemzése is alátámasztja ezt.
Eddig évről évre egyre több időt töltöttek a közösségi oldalakon az emberek, de ez a folyamat egy friss felmérés szerint megfordulhat.
Ma kellett volna aláírni a szerződést a 2022-es kézilabda Eb-re épülő multifunkcionális csarnok kivitelezéséről, amire Mészáros Lőrinc családja ...
A kultúr-tao mintegy tíz éve alatt duplájára nőtt a színházlátogatások száma, a mostani visszaesés azonban erősíti, hogy ebben nagy szerepe volt a csalásoknak.
A török elnök a bankrendszert használta arra, hogy kihúzza a gazdaságot a gödörből. De ez sem lehet a végtelenségig csinálni.
A pornó mindig is kiváló terepe volt az új technológiák bevezetésének, a virtuális valóság pedig új fejezetet nyithat ebben a történetben.
Az elmúlt tíz évben nagyon kevés erdőt telepítettek Magyarországon. Volt olyan év, amikor a telepítés mértéke a tíz esztendővel korábbi csúcs 1 ...
Ki jár jobban az állammal: a katolikusok, a reformátusok, az izraeliták vagy a Hit Gyülekezete? Belenéztünk az egyházak pénzügyi fekete dobozába.
Tovább működtetnék a Mátrai Erőmű széntüzelésű blokkjait, ha sikerül munkára fogni a klímaváltozás fő felelősét.
A világban 17 ország 1,8 milliárd lakóját fenyegeti komoly vízellátási válság kialakulásának kockázata a következő pár évben.
A gazdaság állapota hatással van a keresetünkre a születésünktől a munkába állásig. Mit lehet tenni, hogy ellensúlyozzuk?
Még több cikk