21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
25°
Csütörtök
22°
2019.06.17. hétfõ, Laura
g7.hu
G7
Bár az üvegházhatású gázok kibocsátását összességében sikerült visszafogni hazánkban és az EU-ban is, vannak olyan ágazatok, amelyek egyre ...
Az Egyesült Államokban olyan eszközöket fejlesztettek ki, amelyek többé-kevésbé képesek az emlékezőtehetséget helyreállítani súlyos agysérülés után.
Honfitársaink számára nagyon fontos, hogy a lehető legjobb tévéjük legyen otthon, pedig Magyarországon még nem érhető el egyetlen csatorna sem UHD felbontásban.
Két karton ásványvizet bolti áron eladni és házhoz vinni olyan tevékenység, amely soha nem lehet nyereséges. A kereskedők már nem sokáig tudják ...
Európa pálmaolaj-importjának négyötöde fenntartható forrásból származik, a faanyagnál és a szójánál viszont sokkal rosszabb ez az arány.
Nem véletlenül érzed úgy, hogy megfő az agyad. Az idei március még csak egy történelmi ötödik helyet hozott össze, de június az élre tör.
Tavaly ősszel egy amerikai, idén tavasszal egy japán F-35-ös zuhant le. Nemrég felmerült, hogy Magyarország is vásárolna a darabonként 30 milliárdos típusból.
Az őszi sereghernyó Amerikából érkezett Afrikába és Kínába, az utóbbiban egy helyben őshonos ragadozó poloska felszaporításával akarnak védekezni ellene.
A kormány több ezer családot foszt meg 3 millió forintttól.
A dohányzás itthon még mindig súlyos probléma. Egy új tanulmány megmutatta, hogyan jelennek meg itt is a nemi egyenlőtlenségek.
A fejlett országokban sehol sem takarítanak meg annyi pénzt az emberek, amennyi a tisztes megélhetéshez kellene nyugdíjas korukban – állapítja meg a ...
A Gyergyói-medencében, Ditró környékén nyitnának újra olyan bányákat, ahonnan az akkumulátorgyártásnál fontos ritkaföldfémeket lehet felszínre hozni.
Eddig azt mondták, hogy a Budapest-Belgrád egész magyar szakasza kijön szűk 600 milliárdból, most kiderült, hogy csak a Soroksártól induló része.
Sok spekuláció jelenik meg a fényvédő krémek káros hatásairól, ezek azonban nem bizonyítottak, ellentétben a leégés kockázataival.
Manapság egy ember átlagosan hetente 5 gramm műanyagot nyel le, amely egy bankkártya tömegével egyezik meg – állítja a WWF új tanulmánya.
Tavaly már 40 olyan cég volt az építőiparban, amely 10 milliárd forintnál is nagyobb bevételt ért el. Elég sok közülük állami pénznek köszönhetően pörög.
De akkor miért segíti az állam a térnyerésüket? Alaposan megnéztük, valójában kik húzzák maguk után a magyar gazdaságot.
Az Angliában tesztelt hangtraffipax a rendszám alapján azonnal küldi a bírságot.
A környezetvédelem jegyében egy eurócentet, azaz valamivel több mint 3 forintot számolnak fel minden zacskóért.
Az Artnet.com szakportál értesülései szerint Mohamed bin Szalmán szaúdi trónörökös Serene nevű szuperjachtjának fedélzetén tartják a Leonardo da ...
Először van olyan, hogy nem a Mol hozza a felszínre a legtöbb kőolajat Magyarországon. A Dráva-síkság falvai százmilliókra számítanak, de ...
Komárom-Esztergom megyében lényegében szétestek az utak, míg Veszprém épp csak tűrhető minőséggel is magáénak tudhatja az ország legjobb útjait.
A náci propaganda állításaival szemben a németországi népességből kitett arányukhoz hasonló részt birtokoltak a zsidók az ország vagyonából a harmincas években.
Több mint 10 ezer parkolóhelyet számolnak fel a holland fővárosban, hogy több hely jusson bringásoknak és gyalogosoknak, kiskerteknek és mini játszótereknek.
Az önvezető autó drágább, de üzemeltetni olcsóbban lehet, ám ha ez a két változás kioltja egymást, de akkor üzleti szempontból van egyáltalán ...
Két elég nagy és megbízható kutatás is ezt az összefüggést támasztja alá.
Nyitott, exportorientált gazdaságok a kelet-közép-európaiak, a növekedésüket is a külpiacok húzzák.
Ma már mindenki azt gondolja magáról, hogy alapjaiban forgatja fel azt az iparágat, amelyben dolgozik. Nem csak a startupok, hanem a nagyvállalatok is.
Kínosan elavult a tananyag. Most megmutatjuk, egy harvardi professzor hogyan újítja meg és teszi szórakoztatóbbá a közgáz tanulást.
Amilyen váratlanul kezdődött, olyan viharosan véget is ért a Fiat-Chrysler és a Renault egyesítését célzó tárgyalás.
És a szén-dioxid koncentráció növekedésének mértéke is rekord közeli volt.
Felértékelték a Fideszes médiabirodalmat: 14 milliárdot ért az önkéntesen adott ajándékcsomag
Alig négy hónap alatt 14 milliárdnyi adományt szedett össze a fidesz-közeli médiumokat összefogó alapítvány. Kiadásaik nem nagyon voltak, így a ...
Megtáltosodnak azok a cégek, amiket megvesz a felcsúti milliárdos. Volt olyan, amelyik ötszörözte a profitját és még ennél is több osztalékot ...
Nagy reményeket fűz a kormány a rejtett gazdaság felszámolásához.
Fel akarnak lépni a visszaélésszerű cégadatigénylők ellen, fizetős lesz az adófizetői pénzből fenntartott adatbázis.
Felsorolni is nehéz, hányféleképpen tud az emberi ésszerűség kisiklani. Mégis előre lehet jelezni az emberi viselkedést.
Még több cikk