22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
31°
Holnapután
31°
Csütörtök
31°
2018.06.25. hétfõ, Vilmos
fourfourtwo.hu
FOURFOURTWO
Sok gond volt vele: állandóan vasalni kellett.
Másfél évszázad legendás labdái.
Az orosz kormány úgy határozott, hogy a nigériai szurkolók nem vihetnek be élő csirkéket csapatuk Horvátország elleni találkozójára.
Századik (magyar) lapszámunk apropóján talán elidőzhetünk kicsit a folyóirat nevénél.
Julian Draxler, a német válogatott támadója szerint hiába állítják, hogy csapattársa, Mesut Özil már túl van pályafutása csúcsán, a ...
Németország is beállt sorba a Mexikó elleni vasárnapi vereségével, ugyanis az elmúlt három világbajnokon a címvédő mindig bakival kezdte a tornát.
Bár Portugália ellen nagyot hibázott, a következő világbajnoki csoportmeccsen, Irán ellen is David De Gea őrzi majd a spanyolok kapuját.
Akkora hisztéria ugyan nincs, mint annak idején a Jabulani körül volt, de az Adidas Telstar 18 nevű, mostani vb-labdájáért sem rajonganak túlságosan a kapusok.
A család kérése után lecserélték a szörnyszülött alkotást.
A svéd válogatott támadója, Marcus Berg egy nyereményjátékot hirdetett meg az interneten: amíg ő az oroszországi világbajnokságon tartózkodik, ...
Így pörgesd fel a lábmunkád!
Tedd a mindennapjaid részévé Courtney Fearon, a BXR London edzőjének gyakorlatait, és könnyedén hagyod majd magad mögött az ellenfél játékosait!
Pető Zoltán: Hosszú haj, fülbevaló, menőség
Sokan hívták "hosszú hajú köcsögnek".
Az Ifjúság is bizonyítja, hogy a futball az élet legtökéletesebb metaforája.
Mire jó a FIRSTBEAT BODYGUARD 2?
Ezúttal olyan szerkentyűt vizsgálunk meg, amely a jóllétünkért felel.
A nagy népi-urbánus futballellentét
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal egy négy nap alatt bekövetkező, ...
Még több cikk