31 °C, Budapest
31 °C
Budapest
Holnap
27°
Holnapután
27°
Szombat
26°
2018.07.18. szerda, Frigyes
forbes.hu
FORBES
A nagyvárosokban verik fel egyre jobban az árakat, a vidék pedig vidáman követi.
Ez egy szűkebb válogatás, ha lemeradtál volna az igazi Espressóról. Olvasd, amit mi is olvasunk!
Az orvosi pontosságú szívvizsgálat lehetőségét kínálja a magyar fejlesztésű HeartBit a sportolók számára. A fejlesztés technológiai hátterét ...
A Boring Company és a SpaceX mérnökei szombaton érkeznek Thaiföldre
Így néz majd ki a strand, amit a józsefvárosi pályaudvarra építenek
A tízmedencés strand- és gyógyfürdő 5800 négyzetmétert foglalna el a volt Józsefvárosi pályaudvar területén. Fürdő vagy strand az 1980-as évek ...
Állami támogatás és/vagy sok gyerek nélkül az átlagnak nagyon messze van a saját otthon elérése.
Érdekes cikkek a nagy világból (és nemcsak a Forbesból) - hírlevelünk kivonata macskákkal, focival és egy kis világpolitikával.
A Tesla-vezér mérnökei előálltak egy kapszulával, ami segíthet a Thaiföldön barlangban ragadt focicsapat mentésében. Az időn múlik, bevetik-e.
Az újonnan létrejövő vállalkozások várható élettartama romlik, illetve a milliárdosok klubját is egyre kisebb eséllyel érik el.
Cristiano Ronaldo történelmi tettre készül - és közben rengeteg pénzt keres. Többet, mint amit Madridban kapott volna, ha marad.
Az Oracle gy friss amerikai kutatása szerint az emberek nem félnek a mesterséges intelligenciától. Sőt.
Korunk legizgalmasabb projektje, de üzletileg nem biztos, hogy összejön a Tesla. Nyernek a shortosok és viheti az egészet az Apple? Vagy Elon Musk ezt is ...
Startupokat is a tőzsde felé terelhet az új állami alap, 13 milliárdot fektetnek be, és egy tőzsdei bevezetéssel számolnak már idén.
Növekedést várnak, de kisebbet, mint a közgazdászok. Tartanak a generációváltástól, a kibertámadástoktól és az automatizációtól is.
De jól járt az is, aki euróban szedi a bérleti díjat.
A bank az utóbbi három évben jelentős technológiai fejlesztéseket hajtott végre.
Mészáros Lőrinc bankja jövő év elején mehet tőzsdére. Szemerey Tamás két pakettet is vett, növelte részesedését a bankban.
A világszervezet elnöke szerint a videóbíró bevezetése sikeres volt, Oroszországnak hálás.
A magyar élelmiszer-biztonsági hivatal tesztelt, bevizsgált, szakértőket hívott, és megállapította, melyik a legjobb sör most a magyar boltokban.
Belehúz a Lidl, azbesztpara a Johnson&Johnsonnál és büfé-franchise startol a Balatonon. Érdekes cikkek a nagy világból (és nemcsak a Forbesból).
Szép dolog az áfacsökkentés, felpörög az építőipar - a kapacitás- és munkaerőhiány keresztbe tehet a nagy bővülési terveknek.
A FIFA idén rekord összeget, 400 millió dollárt dobált szét a válogatott csapatok között. De tényleg olyan sok ez az összeg?
Az utazási célú spórolás a 18-24 éves korosztály esetén a legmagasabb: a rendszeresen félre rakó fiatalok közel 40 százaléka emiatt is spórol.
Futballklub az iparág történetében még soha nem keresett ennyit.
Van elgondolás a mögött, ahogy Trump az európai szövetségeseivel bánik - de a geopolitikai stratégiákat nem véletlenül nem bízzák sales menedzserekre. Szemle.
Nagyot nőtt a magyar cégek termelékenysége 2017-ben, méghozzá úgy, hogy nem nőtt az eladósodottság. De költségekben már érzik az inflációt és a bérnövekedést.
Még mindig a jövedelem és a juttatások a legfontosabbak a fizikai munkavállalók számára.
Mészáros cége júniusban még csak 75%-os tulajdonrészt birtokolt a tiszapüspöki isocukor-előállítóból, a mai nappal viszont egyedüli tulajdonossá vált.
Ez tovább élezheti a feszültséget Európa és az USA között.
Még több cikk