32 °C, Budapest
32 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
25°
Szerda
28°
2020.07.12. , Izabella
computerworld.hu
COMPUTERWORLD
Jó ideje csökken a PC-k forgalma világszerte, de a koronavírus beavatkozott - igaz, ebben a ritka esetben jófelé tolta el a számokat. Már látható, ki ...
Pár kisebb és egy nagyon nagy újítást kap a Google online táblázatkezelője, amely segít adatokat tölteni és gyomlálni, de a Big Data világába is belekóstol.
A Fujitsu bezárja összes irodája felét
A cég pár éven belül teljesen átalakítja, hogy a dolgozóinak milyen módon kell majd munkát végeznie, ezzel több személyes szabadságot adva nekik.
Képfájlokban lapulnak a virtuális bankkártyákat törő kártevők
A kártyaadatokra vadászó hackerek új módszert dolgoztak ki, amit a felhasználók egyelőre semmilyen módon nem tudnak felfedezni.
A Zoom nem mutatja meg, mennyire átláthatóan működik
A cég megígérte, hogy megosztja a világgal, egészen pontosan hányszor is adtak ki adatokat hatósági kérelemre, a jelek szerint erre azonban még várnunk kell.
A rendszergazdák az informatikus világ láthatatlan hősei. A feladatuk adott informatikai rendszerek zökkenőmentes működésének biztosítása.
Képtelenek vagyunk leszokni az 123456 jelszóról
Egy adatelemző átnézte az elmúlt idők adatszivárgásai során nyilvánosságra került jelszavakat, amiből kiderült, hogy a felhasználók jó része ...
Még több cikk