25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
26°
Kedd
23°
2019.07.20. szombat, Illés
beol.hu
BEOL
A megyében több helyen elkezdték a gazdák az őszi árpa betakarítását.
A Stop Shopnál álltak meg a holland The Barell Challenge résztvevői Békéscsabán.
Csütörtök késő délután megérkezett a vihar északkeletről. Egyes településeken még jégeső is esett.
Semmelweis napi ünnepséget tartottak csütörtökön Gyulán, a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórházában.
A következő pár napban az alábbi sportprogramok várnak ránk a megyében.
Újabb különleges, sorban a 19. hobbigyűjtemény színhelyévé vált a Turisztikai Főpályaudvar, ahol ezúttal Pez cukoradagolókból nyílt kiállítás.
Idegenként becsengettek a Keleti-kerteknél lévő házakba, ezért kerestek a békéscsabai rendőrök két férfit szerdán.
Apró és még apróbb papucsok és cipők sorakoznak a tornaterem bejáratánál, s ahogy belépünk, hangyaszorgalommal edző tornászlányokat látunk.
Teljes terjedelmében égett egy mezőgazdasági gép Békéscsaba külterületén.
Cirkuszban éreztem magam szerdán úgy, hogy nincs jelenleg Békéscsabán társulat.
A megyében működik az a projekt, amelynek keretében a háziorvosi praxisok és egyéb egészségügyi szakemberek együttműködő hálózata került kialakításra.
Mintegy 500 hektárnyi termőterületen nagyjából 20 ezer tonna magyar sárgadinnye betakarítása várható a napokban induló szedési időszakban.
Leszedett egy sebességkorlátozó táblát a helyéről két fiatal nő Battonyán. Egyikük hazavitte és az ágya alá rejtette a jelzést. A rendőrség az ...
Mindössze háromhetes nyári pihenő jutott osztályrészül a Gyomaendrődi FC labdarúgóinak.
Hétfőn a tiszaújvárosi edzőtáborba utazik az NB II.-es Békéscsaba 1912 Előre csapata.
75 éve deportálták a holokauszt Békés megyei és békéscsabai áldozatait, ennek apropóján tartanak megemlékezéseket június 30-án, vasárnap.
Sok élelmiszerre igaz, hogy ha mi magunk készítjük el, jóval olcsóbban jövünk ki, mint ha készen vásárolnánk.
Több mint 4 és fél millió forintot csalt ki egy mezőberényi férfi azoktól, akik nyílászárókat rendeltek tőle. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
A magyar-román kapcsolatokban egymásra vagyunk utalva, a kérdés az, hogyan tudjuk ezt kihasználni a versenyképesség fokozása érdekében.
A Gyulai Járási Ügyészség több lopás, rablás és kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat egy 25 éves sarkadi nő ellen, aki élettársa ...
Közlekedési baleset Szarvason és Orosháza külterületén.
A Szarvasi Járásbíróság 210 ezer forint pénzbüntetésre és 1 év 2 hónap közúti járművezetéstől eltiltásra ítélt egy 39 éves budapesti férfit.
Már javában tart Füzesgyarmat 1. számú öblözetének csapadékvíz-rekonstrukciója.
Két ember meghalt, amikor kényszerleszálláskor túlfutott a leszállópályán, és egy épületnek ütközött csütörtökön egy utasszállító ...
Dél-Koreának fel kell hagynia azzal, hogy a közvetítő szerepét próbálja játszani a Phenjan és Washington között zajló tárgyalási folyamatban – ...
A megszokottnál jóval kevesebb gólyafióka feje bukkant fel a hideg, csapadékos időjárás miatt a költési időszak végeztével a Békés megyei fészekperemeken.
A törvényi előírás ellenére eddig csupán az esetek töredékéről tájékoztatták a méhészek a hatóságokat.
Közel kétmillió forintból négyszányolcvanöt méteren megtörtént a máriafalvai csatorna medrének kotrása és a kapcsolódó cserjeirtás.
Megkezdődött a bölcsőde bővítésének előkészítése – tájékoztatta hírportálunkat Siklósi István polgármester.
Tábort szervezett gyerekek számára a megyei vadászkamara a Békés Megyei Kormányhivatallal együttműködésben a Vadászat Éve 2019 program keretein belül.
Nyári tábort szervezett a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara általános iskolások számára hétfőtől péntekig.
A Battonyai Járásbíróság szerdán nem jogerősen 2 év 6 hónap börtönbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a férfit, aki ...
Az Európai Röplabda Szövetség (CEV) luxemburgi központjában szerdán délután kisorsolták az európai kupák 2019–2020-as kiírásainak párosításait.
A kábítószer-ellenes világnaphoz kapcsolódóan több száz diáknak tartottak előadást és számos rendezvényen vettek részt a rendőrök Békés megyében.
A Szeghalmi Járási Ügyészség vádirata alapján ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt június 18-án 60 nap elzárásra és 1 év ...
Az egyik legtöbbet turnézó magyar zenekar június 30-án fellép Románia egyik legnagyobb zenei fesztiválján, az Aradi Nemzetközi Repülőtéren ...
Tábort szervezett gyerekek számára a megyei vadászkamara a Békés Megyei Kormányhivatallal együttműködésben a Vadászat Éve 2019 program keretein ...
Fetser János képviselő a szerda reggeli testületi ülést azzal kezdte, több elnyert uniós pályázat részletei sokak számára nem ismertek
Hazánkban minden második ember valamilyen mértékű túlsúllyal küzd.
Komoly pénzbüntetést szabtak ki szerdán azzal a 39 éves békéscsabai nővel szemben, aki tavaly elütött egy gyalogos férfit, majd elhagyta a helyszínt.
Hamarosan elkezdődik a Sülve főve című gasztrovígjáték forgatása Gyulán.
Hamarosan kezdődnek az aratási munkálatok, ennek kapcsán gépszemlét és konferenciát tartott a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Fekete László a ’70-es, ’80-as évek egyik legismertebb diszkósának számított Békés megyében.
A központi gyérítés mellett az önkormányzatok is bekapcsolódtak a szúnyogok elleni küzdelembe.
Szerdán délelőtt mutatta be új dalát rajongóinak a Magna Cum Laude. A Facebookon közzétették azt is, hogy a zenekar hamarosan új klippel is jelentkezik.
Még több cikk