12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
12°
2019.03.21. csütörtök, Benedek
antropos.hu
ANTROPOS
A Red Bull Pilvaker egy estére megtöltötte az Arénát, így a monumentális térben több mint tizenkétezer ember költészettel és zenével ünnepelte március 15-ét.
Lehetsz-e önmagad, ha valaki mást utánozol?
Rita Ora énekesnő is fellép az idei EFOTT-on, amelyet július 9. és 15. között rendeznek meg Velencén - közölték a szervezők az MTI-vel kedden.
Március 22-én a britt grime egy abszolút dobogós csapata, a Virus Syndicate fogja bevenni az ELTE Music Pub világot jelentő deszkáit!
Újabb 20 fellépővel bővült a Sziget Fesztivál résztvevőinek névsora, köztük van mások mellett a The National, a Mura Masa, Johnny Marr vagy Tom Odell is.
Üde színfolt lesz az Analog Music Center, amely ez idáig csak koncertteremként és próba helyszínként működött.
Meghalt 49 éves korában Keith Flint, a Prodigy énekese - írta a The Independent online kiadása. Az együttes hivatalos Instagram-oldalán közölte: a ...
Pár hete indult az ország legnagyobb klubjában, a Liget clubban a 'DREAM' partysotozat. A minden szombaton megrendezésre kerülő buliról mesélt DJ FREE! VIDEÓ!
A fő fellépő saját hibáján kívül otthon maradt, de magyar DJ-k végig tolták a bulit! Beszámoló!
Rossz hír a bliccelőknek, a karszalag hamisítóknak, a diszkóba fizetés nélkül bejutóknak, hogy az Euroko UV Tyvek alapanyagú karszalagja véget vet a ...
PARTYFOTÓST keresünk, jelentkezz ITT vagy ITT: party@antropos.hu
Sound2019: Chainsmokers, Tiësto, G-Eazy, Rudimental és mások
Újabb fellépőket jelentettek be a Balaton Sound szervezői. Zamárdiban július 3. és 7. között zajlik majd...
Még több cikk