24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
21°
Hétfő
24°
2019.08.23. péntek, Bence
444.hu
444
Újabb és újabb, minden eddiginél durvább részletek derülnek ki a Vajna házaspár életéről.
Kirakják Spéder és Pecina embereit. Az érkezők a kormány különböző erőcsoportjait képviselhetik, Lázártól Matolcsyn át Mészáros Lőrincig.
Néhány éve visszavonult (jó kérdés, hogy honnan és hova), de most szervezőként, Kasza Tibor és Sarka Kata oldalán újra estélyiben, megújult ...
A műsorvezető nem látta fától az erdőt: mikor Sarka elköltözött, akkor is a barátját hívta.
Mint zsák és a foltja, úgy illik össze a kanadai tolvajpáros, akiknek az elfogására végül meglepően nagy erőket kellett mozgósítaniuk a ...
Nézd, mit visel ez a lány több ezer ember szeme láttára, de most tényleg, ráadásul nem is a strandon!
A 82 éves színész a pályája 60. évfordulójának alkalmából borúlátó interjút adott, amiben azt mondta, sajnálkozás nélkül fog meghalni.
Blobfish-rokon és egyéb fura szerzetek kerültek elő több kilométer mélyről.
A magyar főceleb tavaly májusban mesélt el, hogy nyomult rá Donald Trump Moszkvában. Most a világpolitika fősodrába került a sztorija.
Bemutatjuk Mr. Kurva Sok Pénzt, a Peaches and Cream tulajdonosát, , akinek tényleg jól áll a lóvé, és ezt szerencsére nem is szégyelli. „Belső ...
A francia elnök, Francois Hollande vállalta be, hogy kimondja, amit mindenki gondolt.
A beköltözőshow jelenleg is folyik, bulisabbnál bulisabb karaktereket ismerhetünk meg!
A Budapesten forgató feleségét, Mila Kunist kísérte el hozzánk, majd el is ment bevásárolni. A tervek szerint szeptemberig Budapesten maradnak.
13-14 éves fiúkat leptek meg ezzel. A rendőrség szerint „a táncoslányok műsora társadalmilag ugyan aggályos, a műsort megtekintő fiatalokban ...
Az énekesnőnek autoimmun betegsége van, munka helyett most a gyógyulásra koncentrál.
Így ő megölte két gyermeküket, majd öngyilkos lett. Tragédia Kínában.
A magyar bulvártörténelem legnagyobb drámája zajlik éppen. Még nem tudni, mi lesz a közös céggel, amibe épp most vették be Rogán Cecíliát.
Most nem az esztétikai szempontokról beszélünk, hanem a talpazaton lévő feliratról. Apró, de a rajongók számára kicsit bosszantó hiba.
Még több cikk