8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
13°
Vasárnap
13°
2021.04.22. csütörtök, Csilla

Párkapcsolat

HPV, herpesz, klamídia, csak néhány a nemi betegségek közül. Ismerd meg a vészjósló tüneteket, hogy időben tudj cselekedni!
Eljegyezték Várkonyi Andreát, egy magyar üzletember menyasszonya lett, jegyese nem más, mint Mészáros Lőrinc- írja a Blikk. Amennyiben összekötik egymással az életüket, úgy mindkettőjüknek ez már a második házassága lesz. Még március elején számolt be róla a sajtó, hogy Várkonyi Andreát ...
A párosról tavaly augusztus, azaz azóta keringtek pletykák, hogy Várkonyi Andrea váratlanul távozott a Mészáros Lőrinc akkori feleségéhez tartozó Life TV-től, ahol alig pár nappal korábban még új műsorát jelentették be.
A színek rendkívül árulkodóak tudnak lenni, és bizonyítottan hatnak a hangulatunkra – nem véletlenül olyan sokatmondó a kedvenc árnyalatod.
Olyan férfiakat vonzol, amilyenekre vágysz? Esetleg teljesen mások az igényeid, és az elképzeléseid?
Új szekrényén háborgott a TikTokon, de a videó miatt a párja másik barátnőjét is megismerte
Eredetileg egyik nő sem tudott a másik létezéséről, de azóta jóban van, és a férfival is mindketten szakítottak. The post Új szekrényén háborgott a TikTokon, de a videó miatt a párja másik barátnőjét is megismerte first appeared on 24.hu .
Ez az 5 csillagjegy hajlamos úgy elzárni a szívét, hogy ahhoz senki sem tud közel kerülni. Nézzük, kik ők!
Ha úgy érzed, hogy a pároddal rátok férne egy kis izgalom, egy kis frissítés, akkor van néhány ötletünk számodra.
Amikor két ember elérkezik oda, hogy nem biztosak a folytatásban, nagyon sokat számít, hogy mit tesznek ezután.
Az angliai Manchesteri Egyetem kiadott egy útmutatót, amelyben a munkatársakat okítják a megfelelő szóhasználatra. A dokumentum célja, hogy felhívják a dolgozók figyelmét azokra a szófordulatokra és kifejezésekre, melyek esetlegesen kizárhatnak bizonyos embercsoportokat a beszélgetésből. Így az ...
„Végig asszisztáltam a válást és a vagyonmegosztást. Az exé lett a ház. Ő lelkiismeret furdalásból lemondott a gyerekei részére” - Egy szövevényes szerelmi háromszögből egyik fél sem kerülhet ki kristálytisztán, de semmi sem dobja fel úgy a titkos légyottokat, mint egy kis autósüldözés ...
De a nagymotoros Z3 olyan élmény, hogy nagyon könnyű örökre beleszeretni.
Az életedben mindig is te voltál a főszereplő, vagy sokkal fontosabb számodra, hogy mi történik a barátaiddal, a párkapcsolatodban, esetleg a rokoni köteléket félted a leginkább? Tesztünkből kiderül, valójában ki vagy kik a legértékesebbek a számodra.
A legjobb barátnőd olyan neked, mint a testvéred, ezért érthető, hogy a legjobbat szeretnéd neki, és amikor megismerkedik egy sráccal, te nyitva tartod a szemed helyette is. Az persze már más kérdés, hogy megfogadja-e a tanácsaidat, vagy a rózsaszín köd miatt hallani sem akar róluk. Így amikor egy ...
'...aztán meglátjuk mi lesz belőle.' - Az eleve halálra ítélt párkapcsolat
Sosem volt még ennyire nehéz valódi kapcsolatokat, valódi érzelmeket és valódi kötődést kialakítani. Manapság mindent azonnal megítélünk, és döntünk arról, hogy mihez kezdünk vele. Esélyeket sem adunk, csak gyors válaszokat.
'...aztán meglátjuk mi lesz belőle.' - Az eleve halálra ítélt párkapcsolat
Sosem volt még ennyire nehéz valódi kapcsolatokat, valódi érzelmeket és valódi kötődést kialakítani. Manapság mindent azonnal megítélünk, és döntünk arról, hogy mihez kezdünk vele. Esélyeket sem adunk, csak gyors válaszokat.
Még több cikk