20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
22°
Péntek
23°
2021.05.18. kedd, Erik

Otthon, kert

A Comunal – Taller de Arquitecturát (Comunal Építészeti Műhely) 2015-ben alapította Mariana Ordónez Grajales. A nőkből álló egyesület fő célja, hogy Mexikóban – főként vidéken– az épületek funkcionális, formai, és esztétikai kapacitását helyi táji és kulturális jellegzetességeket ...
Get spacious lounging and sleeping space with these corner sofa beds The post 8 best corner sofa beds: get comfortable on a sleeper sofa appeared first on Ideal Home .
A győri székhelyű dinamikus Pro Pervium Mérnöki Iroda az ország minden részére a legkülönbözőbb megrendelések számára tervez. A társasházak statikai számításainál nagy segítséget nyújt számukra a Fischer Rail-Fix korláttervező modulja. A gyakorlati tapasztalatokról Zelei Péterügyvezetőt Bán Dávid kérdezte.
Még egy kisebb méretű medencének is sikerült helyet biztosítani az egyébként nem túl nagy kültéri részen.
A hajtogatás helyett egy sokkal gyorsabb módszerrel pakolja el a ruhákat a nő. The post Megmutatta a trükkjét az anya, aki nem hajtogatja a gyerekek ruháit first appeared on nlc .
Atárlat tisztelgés a 2016-ban elhunytépítész munkásságaelőtt, akire nagy hatással volt Kazimir Malevicsés az orosz szuprematisták.
A koronavírusos fiatal férfi nem tudott volna máshogy távolságot tartani a családjától. The post Ez az koronavírusos indiai férfi a fán él, így védve a családját first appeared on nlc .
Még több cikk