26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
29°
Péntek
30°
2021.07.27. kedd, Olga

Otthon, kert

Kádár-kocka tematikus hetünk keretében több izgalmas felújítási koncepciótis bemutatunk. A soron következő cikkben a Garfit Műterem két tervével ismerkedhetnek meg, melyek a szabadon böngészhető Nemzeti Mintaterv Katalógusba is bekerültek.
Egyre több felhasználási módját fedezik fel az illóolajoknak – nem csoda, hiszen kezd előretörni a természetességre való törekvés és a mesterséges hozzávalók kizárásának igénye. Az illóolajoknak rengeteg szerepük lehet a mindennapi életünkben, persze attól is függően, hogy milyen ...
A tervezőkkel és építőmérnökökkel való szoros együttműködésre nagy hangsúlyt fektető márka újabb szintre emelte az ügyfélközpontú, problémamegoldó szaktudását. A Fischer termékek CAD-modelljei közvetlenül importálhatóak a CAD programok kétdimenziós és háromdimenziós rendszereibe a ...
A lakás minden helyiségére igaz, hogy minél több a tárolód, és minél több mindent tudsz esztétikusan elrejteni a kíváncsi tekintetek elől, annál letisztultabbnak hat az otthonod. Természetesen mindez a fürdőszobádra is áll, márpedig ott a higiénia érdekében sem árt nagy hangsúlyt fektetned a ...
A csökkentett áfa és az otthonteremtési támogatások hatására látványosan élénkül a fővárosi újlakás-kínálat, s egyelőre a vevők kedvét sem veszik The post Kilőttek az építőanyagárak; teljesen lenullázták a kedvezményeket a lakáspiacon appeared first on Ingatlanhírek .
Gazdag Olivér diplomamunkájában egyDebrecen közvetlen belvárosában található, színes felhasználású tömböt gondolt újra a városfejlesztés kihívásaiból kiindulva.
Nádasdy Borbála írónő, balettmester, színésznő. Ha a történelem másként alakul, ma nádasdi és fogarasföldi Nádasdy Borbála grófnő lenne a megszólítása. A háború után még kitartottak, 1957 februárjában hagyta el a család az országot. Kalandos életútját könyveiben meséli el, eddig 6 ...
A Magyar Építőművészek Szövetsége által az építész szakmának szervezett épületlátogatástSzarka-Kovács Kinga, projektmenedzser vezeti.
Elavult a konyhád, vagy egyszerűen csak unod? Az alábbi öt csináld magad-tippel egy hétvége alatt is felfrissítheted, méghozzá meglepően költséghatékonyan.
Choose from our round-up of the best designs in the shops right now The post Best chair beds 2021: the best single sofa beds and futons appeared first on Ideal Home .
Szeretnél némi zöldet az otthonodba, de félsz, hogy csak halálra ítéled a hazavitt növényeket? Ezekkel a cserepesekkel garantáltan annyi sikerélményed lesz, hogy megjön az önbizalmad!
Még több cikk