22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
29°
Holnapután
30°
Péntek
29°
2019.07.16. kedd, Valter

Otthon, kert

Joe és Beth egy kisteherautóval vágtak neki a világnak – később pedig ez adta számukra az inspirációt, hogy megalkossák ezt a csodálatos ki lakóautót.
A jól megtervezett kültéri fények nem csak a biztonságos közlekedést szolgálják, hanem hangulatosabbá is teszik a nyári estéket.
Ha tisztában vagyunk, melyik árnyalat melyikkel passzol össze leginkább, egyszerűbben alakíthatunk ki harmonikus otthont. Színpárosítási kisokosunk következő témájában a hűs, nyári árnyalatokból hozzuk ki a legtöbbet.
Egy hét intenzív munkával és közös gondolkodással töltött idő után véget ért a...
Nem érdemes nyilvánosan megosztani ezt a személyes adatunkat.
A környezettudatosság minden szinten rendkívül fontos napjainkban. Szerencsére ma már mindenki kiveheti belőle a részét, akár otthon is. The post Környezettudatosság otthonodban – Ezeket az Instagram oldalakat kövesd appeared first on Fundamenta - Otthonok és megoldások .
A Balaton parthoz közel vajon létezik 14 millió alatt új építésű, társasházi nyaraló-apartman? Igen, méghozzá a nagyon népszerű Balatonföldvár az, The post Balatonföldvár: van itt új nyaraló-apartman 14 millió alatt?! appeared first on Ingatlanhírek .
A legszegényebb településeken hozzávetőlegesen 2-2,5-szer kisebb az egy lakosra jutó összes nettó jövedelem, mint a leggazdagabb járásokban. Mutatjuk, hogy hol The post Ezek az ország legszegényebb települései: ennyiből nyomorognak a családok appeared first on Ingatlanhírek .
A boltokban kapható savanyúságok nagy része olyan összetevőket tartalmaz, amelyekre nincs szükségünk, például édesítőszereket, tartósítószereket. Saját magunk is elkészíthetjük házi vitaminunkat, elláthatjuk családunkat egészséges savanyúsággal, amelybe kizárólag az kerül, amit mi ...
„Nem azért vagy, hogy odaragadj ügyhöz, múlthoz, amely nem a tiéd.” Kérdezz-felelj! Hatásos önsegítő módszer
„…te nem azért vagy, hogy odaragadjügyhöz, múlthoz, amely nem a tiéd,és dac poshasszon és keserűség.”Szabó Lőrinc Benne vagy egy helyzetben – maradjunk a párkapcsolatnál és a munka világánál -, s érzed egy ideje, hogy nem vagy jól. Nem elégít ki, nem vagy kiegyensúlyozott, nem vagy ...
Még több cikk