17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
23°
Szerda
18°
2018.09.23. , Tekla

Horoszkóp

  • Ezo
    5318 cikk | 982812 olvasás
Melyik angyal vigyáz rád? Melyik arkangyalt küldi Isten a leginkább a segítségedre? Ki az, akitől bátran kérhetsz, aki jóban, rosszban támogat most téged? Válaszolj a kérdésekre, és különleges angyali üzenetben lehet részed. Csodásan szép teszt következik. Lélekmelengető információk következnek. Felkészültél a játékra?
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Ma álmodozó, romantikus hangulatban leszünk, örömmel töltjük az időnket kedvesünkkel. Szervezzünk közös programot, a lényeg meghitt együttlét! Ha ahhoz van kedvünk, otthon is maradhatunk, édes-kettesben. Ma lábaink lesznek érzékenyebbek. Lábaink ápolásáról, kényeztetéséről különösen az ...
A szerelem elképesztő bonyolult dolog, ráadásul hatással van a személyiségünkre, érzelmeinkre, reakcióinkra is az, ha hirtelen elönt minket a rózsaszín köd. A következőkben eláruljuk, hogy csillagjegyünk miképp befolyásolja viselkedésünket, ha ránk talál a szerelem.
5 csillagjegy, aki mindig feltétel nélkül szeretni fog téged
A ti párotok vajon köztük van? :) Ha szóba kerül a feltétel nélküli szeretet, valószínűleg neked is a kutyák jutnak eszedbe, hiszen ezt a tulajdonságot sokan velük azonosítják. Azonban vannak olyan emberek - bármennyire is hihetetlen… instyle.hu
Vannak olyan emberek, akiknek igencsak kellemes a társaságuk, ha velük vagy úgy érezheted, hogy a Föld a legbiztonságosabb, és legvidámabb hely a világon.
Ma kitör rajtunk az álmodozó kedv. Romantikus hangulatunk arra ösztönöz, hogy kimutassuk az érzelmeinket kedvesünk felé. Ma van az érzelmes szerelmi vallomások ideje. Ma a lábunkra kell jobban vigyáznunk, jobban tesszük, ha kényelmesebb lábbelit veszünk fel. Jó ötlet a talpmasszázs is, ami egész ...
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Az emberi vércsoportok megkülönböztetése a múlt század első fele óta óriási jelentőségű felfedezés volt, Karl Landsteiner nemhiába kapott Nobel-díjat érte 1930-ban. Elképzelhető, hogy a vércsoportoknak nem csak az orvoslásban, de akár a személyiségek elemzésében, megismerésében is nagy szerep juthat.
Az elkövetkező hétvégén érdemes kicsit megvizsgálnunk a pénzügyi helyzetünket és megértéssel és őszinteséggel fordulnunk a párunk felé. Lássuk, melyik csillagjegy mire számíthat a hét befejeztével.
Még több cikk