0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
11°
Péntek
18°
2021.12.07. kedd, Ambrus

Horoszkóp

Szinte hihetetlen, hogy már két éve felforgatta az életünket világszinten a pandémia. Eddig nem voltak könnyű helyzetben a szinglik, sokkal nehezebb volt ismerkedni, mint korábban. De mit várhatunk 2022-től?
A távol-keleti horoszkóp és asztrológia nem csak a jövő feltárásával foglalkozik, hanem azt is képes megmondani, hogy újjászületéseink hogy hatnak jelenlegi életünkre. Ez az indiai horoszkóp karmánk csodálatos dolgait árulja el!
Mindenki szeretne boldog, gondtalan életet, azonban a boldogság útjában áll valami, amit egyszerűen lehetetlen leküzdeni, átlépni rajta. A csillagjegyek megmutatják mindenki számára mik azok az akadályok, amelyek a boldogság kapujában állnak, és segítséget nyújtanak hogyan lehet leküzdeni őket.
Mivel az asztrológiai jegyek számos személyiségi jellemzőre hatással vannak, így azok kapcsán az általános szerelmi életünkre vonatkozóan is tudunk következtetéseket levonni.
Egy új tanulmány érdekes összefüggéseket fedezett fel az asztrológia és egyes – kevésbé pozitív – személyiségvonások között.
Biztosra mennél? Akkor figyelj! A csillagok elárulják, mire vágynak a szülöttek.
Ha a párunk Nyilas jegyű, akkor nagyon nem mindegy, hogy milyen módszerekkel kommunikálunk velük. Lássunk néhány tanácsot, amelyekért a legtöbb Nyilas hálás lehet, nem utolsó sorban pedig saját mindennapjainkat is megkönnyíthetjük vele!
Az apaság is bonyolult feladat. Érdekes lehet a leírtakat összevetni a párod személyével. Mit gondolsz, nálatok stimmel a leírás?
Fontos fordulatokat jeleznek a bolygók keddre. Szinte biztosan várható valamilyen különös változás. Talán elindul egy gondolat, amitől másként látjátok az életeteket, vagy felfigyeltek valami fontosra, ami eddig nem tűnt fel, pedig ott volt előttetek... Napi horoszkóp! The post Napi horoszkóp 2021. ...
Rengeteg féle kristállyal találkozhatunk manapság, ugyanis egyre elterjedtebb a gyógyító drágakövek viselete ékszerként, vagy csak talizmánként tartva táskánkban.
Inteníz energiák hatnak ránk a héten, ettől érzékenyebbek leszünk, de kellő tudatossággal a javunkra fordíthatjuk a felerősödött hatásokat. The post Jót is, de nehezet is jeleznek a bolygók az asztrológus szerint appeared first on Astronet.hu .
Mindenki esetében vannak olyan ételek, amelyek fogyasztása nem ajánlott.
Minden csillagjegynek van árnyoldala, a horoszkóp nem mindig a lehetőségekről, pozitív energiákról, a jövőről szól. A következőkben a hibákról, a rossz tulajdonságokról lesz szó. Nézz szembe a valósággal!
Általában kedves embernek tartod magad, de olykor előbújik belőled egy kis gonoszság? Ne legyen lelkiismeret-furdalásod.
Személyiségünkben sok olyan összetevő lehet, ami hatással van arra, hogyan tudjuk megértetni magunkat másokkal vagy kifejezni az érzelmeinket. Az asztrológia szerint annak is nagy szerepe van ebben, hogy mely csillagkép alatt születtünk. Az alábbi 5 jegyet például általában nagyon nehezen érti meg a ...
Már a csapból is a spiritualitás folyik, így nem meglepő, hogy sokan minden párkapcsolatukról azt hiszik: életeken át kísérő lélektárs, aki mellettük fekszik. Persze, hamarosan szertefoszlik a rózsaszín köd, és marad a keserű valóság… Judy Tsuei amerikai jógaoktató összegyűjtötte, milyen ...
Még több cikk