7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
14°
2021.10.16. szombat, Gál

Horoszkóp

Ha nincs ötleted, hova utazz legközelebb, csillagjegyed most segítségedre lesz a döntésben.
Október 18-án a Jupiter, a nagy szerencse, a kedvező, sorsszerű fordulatok, a bőség bolygója befejezi retrográd szakaszát és előreindul. Mutatjuk, mit hoz ez az egyes csillagjegyeknek! The post A Jupiter elindul előre, és szerencsés lehetőségeket hoz a csillagjegyeknek appeared first on Astronet.hu .
Ma érzékeny hangulatban leszünk, nagyon könnyen megbánthatjuk egymást. A legszívesebben álmodozással töltenénk a napot, semmi kedvünk a pontosságot, odafigyelést igénylő feladatokhoz. Sajnos több hiba is lehet a munkánkban. Ma ügyeljünk jobban a lábainkra. Ezt a testrészünket általában nagyon ...
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Tűzpiros rúzs vagy színezett ajakápoló? Szemhangsúlyos smink, vagy látványos ajkak? Hibátlan megjelenés vagy természetesség egy BB krémmel? Horoszkópod nem csak a személyiségedről árulkodik, de arról is, hogy milyen smink passzol hozzá a leginkább, ha randevúra készülsz.
Egy projekt közelgő befejezése, amely lehet, hogy frusztráló az Ön számára, intenzív érzelmeket vált ki Önből. Az önbizalom és az elszántság elengedhetetlen része azonban az, hogy időben végezzen a munkájával.
Az első találkozás mindent meghatározhat, így nem csoda, ha minden tanácsra szüksége van az erre készülőnek. De van egy érdekes hírünk valamennyi csillagjegy számára: nem csak az első, de a "többedik" találka is rejthet kihívásokat, így minden kezdő kapcsolatba éppen most belemenőnek és az ...
A negatív energia könnyen utat talál magának minden otthonban – ilyenkor sokszor érezheted magad depressziósnak, lehangoltnak és kimerültnek ok nélkül. A jó hír viszont az, hogy ezektől az energiáktól könnyen megszabadulhatsz és az egészséges egyensúlyt újra visszaállíthatod. Nincs más ...
Szombaton valahogy mindannyian megtapasztalhatjuk az univerzum támogató energiáit. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2021. október 16.: az őrangyalok vigyáznak ránk a mai napon appeared first on Astronet.hu .
A Bikák számára kellemes lehetőségeket rejt ez a hétvége, csak ne zárkózzanak el a világtól, a körforgástól. Az Ikrek napjai a kedvük szerint fognak telni, a Vízöntőknek pedig magukat kell előtérbe helyezni: ez a hétvége szóljon róluk. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!
Ez a három csillagjegy szörnyű állapotba kerül, ha szakítást él át.
Lássuk, hogy csillagjegyek alapján kik azok, akik a leglojálisabbak, és kik azok, akikben a legkevésbé lehet megbízni.
Szerencsés bolygóállások hatnak ránk, de nem egyformán: nézd meg, neked mit jelez a hétvégi horoszkóp Ipacs Andrea asztrológus szerint! The post A hétvége horoszkópja: a Vénusz örömteli hangulatot, a Plútó mély érzéseket jelez appeared first on Astronet.hu .
Sokan úgy vélik, feltétlenül léteznie kell másik életnek, hiszen annyira összetett az emberi lélek. Mások úgy gondolják, a halál után nincs semmi. Bármi is legyen az igazság, a hétköznapokban is találhatsz olyan jeleket, amik arra utalnak, hogy létezik élet a halál után. Feltéve, hogy hiszel bennük!
Ma frissen indul a munkahét, tele vagyunk ötletekkel és szabadságvággyal. Nem szívesen tartjuk be a szabályokat, már ha egyáltalán hajlandóak vagyunk az elvárások szerint viselkedni. Kreativitásunk szárnyal, mindenre van egy jó ötletünk! Ma a lábszárunk kerül előtérbe, erre a testrészünkre ...
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Megfigyelted már, hogy milyen eltérő módon dolgozta fel a szakítást a Vízöntő exed, és mennyire másképp viselkedett az Oroszlán jegyű volt párod? Erről az tehet, hogy az egyes zodiákusok egészen másképp gondolkodnak egy kapcsolat befejezése után: most eláruljuk, mit vetnek be, hogy kiheverjék a csalódást!
Nem vagyunk egyformák, és az is igaz, hogy nem csak a csillagjegyünk határozza meg, milyenek vagyunk a párkapcsolatunkban. Nagyon fontos például az is, hogy a születésünkkor milyen zodiákus állt párban a Vénusszal, ez ugyanis erősen befolyásolja, hogyan viselkedünk, ha szerelembe esünk. Azonban ...
Még több cikk