15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2021.02.28. , Elemér

Horoszkóp

Heti horoszkóp: Egyetlen döntésed hatalmas fordulatot hozhat minden téren.
A csillagjegyünk segít egy kicsit alaposabban kiismerni a világot. Nézzük, most az összeszedett és szétszórt jegyeket!
Ha kíváncsi vagy, hogy melyik csillagjegy hogyan áll a féltékenység kérdésköréhez, akkor nézd meg a következő felsorolást.
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Ma örülünk, ha a kollégákkal beszélgethetünk, vagy pletykálkodhatunk. Az új információk kedvünkre vannak, de vigyázzunk, ne adjuk ezeket tovább! A kellemes légkör kedvez a munkának is, bár tehernek érezzük a nehéz munkákat. Ma érzékenyebb lehet a bőrünk, ezért jobban is kell vigyáznunk rá. ...
A világ megváltoztatása egy igen nehéz feladat, de egyáltalán nem lehetetlen. Ha jobban szétnézel, hogy mi történik most a világban,
Megosztod valakivel az aggodalmaidat, mert bízol benne, de utána kicsit félhetsz attól, hogy visszaél majd a hallottakkal.
Az asztrológia iránt érdeklődőknek különleges élményben lehet részük.
Tudnod kell, hogy némely csillagjegy jóval gondoskodóbb, mint a másik, ezért a zodiákus alapján következtethetünk bizonyos tulajdonságokra.
Az aurák mindenféle színben, formában és kombinációban léteznek, és bár életünk során folyamatos változásban vannak, egy-két szín mindig domináns marad. Ha pedig a tiédben ennél is több árnyalat kap kiemelt szerepet, akkor igazán szerencsés vagy!
Barátságból szerelem, soha nem látott csodák? Te is átélheted?
A szerelem öt csillagjegy szülötteihez fog bekopogtatni.
A következőkben megtudhatod, melyek azok a csillagjegyek, akik képesek elrabolni egy férfi szívét úgy, hogy semmilyen ez irányú szándékosság nincs bennük.
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Ma nincs kedvünk a szórakozáshoz, barátokkal töltött időhöz. Inkább a házimunkák kötik le a figyelmünket. Szívesen takarítunk, rendbe tesszük a lakást. Alaposan és összeszedetten haladunk. Ma a gyomrunk, emésztőrendszerünk lesz érzékenyebb, kerüljük azokat az ételeket, amelyek nem tesznek ...
Bika: egyenes jellem vagy, és ma ez hasznodra is válik.
Még több cikk