17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
23°
Szerda
18°
2018.09.23. , Tekla

Divat, stílus

Az ázsiai csoda - Tajvan
Az utóbbi évtizedekben az ázsiai országok felemelkedése kápráztatta el a világot, s nem is alaptalanul. Ebben e régióban is akad azonban egy ország mely a többi sikeres szereplőtől is eltér, főként geopolitikai helyzetétől fogva. Egy ország, amelyet mindössze 21 állam ismer el, mégis ...
Szeretnél a szilveszteri buliban igazi hajkirálynő lenni? Fogad meg tuti trükkjeinket és villámgyorsan nőnek majd a tincseid, mint Aranyhajnak!
Ősszel a sminkelésben is előtérbe kerülnek a vadabb árnyalatok. Mi más passzolna leginkább a hangulatunkhoz ilyenkor, mint egy gyönyörű mély vörös rúzs? Idén a bor árnyalatai még mindig nagyon menők, ne féljünk használni!
Melyik angyal vigyáz rád? Melyik arkangyalt küldi Isten a leginkább a segítségedre? Ki az, akitől bátran kérhetsz, aki jóban, rosszban támogat most téged? Válaszolj a kérdésekre, és különleges angyali üzenetben lehet részed. Csodásan szép teszt következik. Lélekmelengető információk következnek. Felkészültél a játékra?
Majka minden létezőt bevetett szombaton, a Budapest Parkos koncerten, hogy bizonyítsa: Curtis nélkül is tudnak hatalmas bulit csinálni.
Intő jelek, hogy a kezdeti nagy szerelemből bántalmazó kapcsolat lesz
Megjelenik egy tehetséges szívrabló, és mintha simogató selyemkendővel fedné le szemünket, úgy veszítjük el józan világlátásunkat és ítélőképességünket. Bizserget az érzés, és magával ragad a pogány szerelemösztön. Egyetlen pillanat alatt történik meg, karunknál fogva ránt a mélyre, ...
Stílusiskola: így viselj ősszel sárgát
Az őszi szezonban rengeteg gyönyörű színnel kápráztat el bennünket a természet, ezért most innen próbáltunk ihletet meríteni. Az egyik kedvenc színűnk, ami feltűnő, mégis tökéletesen passzol a sötétebb árnyalatokhoz, a sárga. Ezúttal olyan outfiteket gyűjtöttünk össze, amelyekben a sárga szín dominál!
Még több cikk