9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
15°
Kedd
15°
2021.10.16. szombat, Gál

Divat, stílus

Nyolcvannyolc éves korában pénteken elhunyt Prouza Ottó 154-szeres válogatott röplabdázó, olimpikon, edző - tudatta a magyar szövetség (MRSZ) honlapja.
Amint arról a Blikk is beszámolt, tragikusan fiatalon, mindössze 37 évesen meghalt a Megasztár korábbi felfedezettje, Kandech Evelyne.
Diétázni nem könnyű, de nem is lehetetlen. Igazából, ha valaki hajlandó életmódot váltani, viszonylag gyorsan pöröghetnek le a kilók, persze mindez függ attól is, hogy ki milyen régóta cipeli azt a bizonyos súlytöbbletet. Az elhízástól már csak azért is szabadulni kell, mert nem csupán ...
Katalin hercegné is a szezon legmenőbb színét választotta legutóbbi hivatalos látogatásához a londoni Kew Gardens-be, ahol fiatalokkal beszélgettek a bolygónkat fenyegető környezetvédelmi ügyekről és közösen ötleteltek azon, hogy milyen megoldást lehetne találni ezekre a problémákra.
Dotti kétévesen húzta el az első járművet, egy bevásárlókocsit. Hétévesen már 500 kilós Minivel gyakorolt, aztán jött a világrekord Arnold Schwarzenegger autójával. A kislánynak volt kitől örökölnie a tehetségét, édesapja a világ egyik legerősebb embereként még egy 92 tonnás repülőtől ...
Még mi sem értjük, hogy pontosan miért lett divat ez a sapkaféle, mert se nem csinos, se nem praktikus. Az azonban biztos, hogy tele vannak vele az üzletek és milliónyi fazon közül választhatunk belőle. Te be mernéd vállalni az utcán?
Most úgy tűnik, legyőzte a pica szindrómát, vagy legalábbis képes beszélni róla a kétgyerekes anya. The post A háztartás, amiben egy szivacs sem lehet, mert az anyuka megeszi őket first appeared on nlc .
Ahogyan arról a Blikk is beszámolt meghalt a Megasztár korábbi felfedezettje, Kandech Evelyne. Az énekesnő mindössze 37 éves volt.
Szinte biztos, hogy több emberen is láttál már ballonkabtátot idén. Újra visszajött a divatba ez a jolly joker darab, ami mindenki számára tökéletes választás.
Az elmúlt néhány hétben nem volt hiány a celeb lagzikban: augusztusban mondta ki a boldogító igent Majoros Hajnalka és Majka, örök hűséget fogadott egymásnak Dallos Bogi és Puskás Peti, akik egymás nevét is felvették. Rácz Jenő is elvette feleségül kedvesét, Gyuricza Dórát, Nagy és Ervin és ...
Újra és újra nekiálltam a cikk megírásának. Őszintén bevallanom, miután beszélgettem Bajkó Barbarával, napokig próbáltam feldolgozni azt az egyetlen vele eltöltött órát. Nem az volt a legmeglepőbb, amiket mondott, hanem ahogyan tette. Pozitív szemlélettel és életszeretettel beszélt annak ...
Még több cikk