21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
23°
Szombat
24°
2018.08.22. szerda, Menyhért

Életmód

Teszteljétek magatokat különböző témákban. Tudjátok, hogy kiről neveztek el egy-egy utcát? És a KRESZ hogy megy? Műszaki ismereteiteket is tesztelhetitek. Kvízválogatást készítettünk nektek.
4 módszer, hogyan élj tudatosabban a jelenben
A figyelem gyakorlása, a jelenben élés, sok haszonnal jár, többek között nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és bőséget ad az életünknek. Azt is lehetővé teszi, hogy elfogadjuk, amit az élet kínál és hogy még több jó dologban részesülhessünk. Hogyan lehet ezt az állapotot tudatosan segíteni? Lássuk!
Ők az év legjobbjai a hazai zenében
8 kategóriában díjazták a hazai könnyűzenei élet legnépszerűbb előadóit
Minden csillagjegynek megvannak a rá jellemző tulajdonságai. Míg a jók építő jellegűek lehetnek a párkapcsolatodban, úgy a rosszak nehézségeket okozhatnak. Cikkünkből most megtudhatod, hogy mik azok, amiken érdemes változtatnod, hogy a szerelmeddel eltöltött idő minél kellemesebb lehessen.
Napelemes riksákkal szállít házhoz az első indiai IKEA
A házhozszállítás környezetbarát és tradicionális módját választotta az Indiában nyíló első IKEA.
Felfoghatatlan, 12-szer erőszakolta meg orvosa az ájult nőt
Kihasználta áldozata tehetetlenségét a férfi
Antibiotikum-kúra után vagy hasmenéssel, hányással járó fertőzések után sokan tapasztalják, hogy a tejtermékek fogyasztása kellemetlen hasi tüneteket - puffadást, hasfájást - okoz. A jelenség okairól és kezeléséről dr. Polgár Marianne... ...
Az önkormányzat lézer-koronával, lézer-Nagy-Magyarországgal és lézer-Mátyás királlyal készült rakéták helyett, nem arattak túl nagy sikert.
A legmenőbb új taktika a randiappokon: a horgászás
Ha eddig voltak illúziód a randiappokkal kapcsolatban, most lehet, hogy összetörjük a szívedet.
Az MTÜ külföldi kerékpáros turistákat csábít Magyarországra.
Fogadjunk, hogy van nálad otthon fültisztító pálcika – de szinte csak arra használod, amiről a nevét kapta! Pedig nagyszerű segítséget nyújt a mindennapokban, elsősorban szépészeti téren. És most messze nem csak a szemfesték eldolgozására gondolunk, hanem sokkal többre. Éppen ezért kétrészes ...
A Pe­tőfi Zenei Díjak át­adó­ján ha­tal­mas gesz­tust tet­tek a ma­gyar éne­kes­nők. A Petőfi Zenei Díjak átadóján hatalmas gesztust tettek a magyar énekesnők. ripost.hu
Ha megyünk a Holdra, nem biztos, hogy kell vizet vinnünk magunkkal!
Nagyon bírni fogjuk a Battlefield 5 többjátékos módját
Egyáltalán, tudnak erről a játékról olyan trailert mutatni, amitől nem szakad le az arcunk? A Gamescomra időzített új kedvcsináló a multiplayer újításait veszi sorra, és közben olyan gameplay képsorokat mutogat, hogy az ember alig hisz a szemének. Október 19-én jön PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.
Szem nem maradt szárazon a díjkiosztó ünnepségen.
Mopszoknak nyílt kávézó Londonban
Félreértés ne essék, ebbe a kávézóba nem azért járnak az emberek, hogy cuki mopszokat simogassanak. London legújabb kávézójában a kutyák kóstolhatnak speciális kávékat.
Még több cikk