6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
-2°
Holnapután
-3°
Szerda
2023.01.29. , Adél

Életmód

A nappali a konyha mellett otthonunk szíve. Itt gyűlik össze a család beszélgetni, társasjátékozni, itt töltjük legtöbb esetben a pihenőidőnk jó részét. Milyen bútorokat válasszunk ide? Lássunk rá néhány példát!
A villanyszerelés tipikusan olyan munka, amit elvileg csak a megfelelő képesítéssel és gyakorlattal rendelkező személy végezhet el. A gyakorlatban azonban egészen máshogy néz ki a dolog, ugyanis sokan késztetést éreznek arra, hogy maguk oldják meg az ezzel kapcsolatos feladatokat.
Az életünk jelentős részét töltjük az otthonunkban, ezért arra törekszünk, hogy komfortossá, kényelmessé tegyük. A komfortosság egyik alapfeltétele az ideális hőmérséklet megteremtése, ami télen a kinti hideg hőmérséklet, nyáron a kánikula miatt jelentős energiaráfordítással jár. Vannak ...
A volfrám-karbid nagy keménységű, kopásálló kerámia, amit rideg anyagok forgácsolására használnak. A második legkeményebb anyag a gyémánt után, 1917 óta állítják elő.
A robotporszívók lehet, hogy egy új technológiai forradalmat hivatottak bevezetni, ami gyökeresen megváltoztatja majd mindennapjainkat. Azonban a sci-fibe illő jelenetek elképzelése előtt ne felejtsük el, hogy 20-30 évvel ezelőtt repülő autókról is álmodoztunk. A feltevés viszont jogos, mivel ...
Még több cikk