16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
15°
Hétfő
13°
2019.10.18. péntek, Lukács

Életmód

Önnek melyik a kedvenc kutyafajtája? Ezt árulja el a személyiségéről. ...
Október 25., pénteken az Óbudai Kulturális Központban (Budapest, 1032 San Marco utca 81.) lép fel az az egyik legrégebbi hazai punk kollektíva, az ETA. A baj nem jár egyedül, színpadra lépnek még olyan legendák, mint a CPg és a Közellenség is. 061.hu A koncertet megörökíti majd Kövessy Róbert ...
Mit tehet a báty, ha együtt kell élnie az öccse barátnőjével?
Le nouveau moteur de recherche Mira a spécialement été conçu pour permettre aux fans de cosmétiques de trouver des produits qui répondent à leurs besoins et promouvoir la transparence et linclusivité dans le secteur.
A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) nyílt levélben fordul Emberi Erőforrások Minisztériumához a pedagógusok biztonságával kapcsolatban.
Építészeti ötletpályázatot hirdet bölcsődék tervezésére a Lechner Tudásközpont az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága és a Miniszterelnökség Építészeti és Építésügyi Helyettes Államtitkársága megbízásából.
Nem egy szülő aggódik, amikor gyermeke egyik napról a másikra dadogni kezd. Pedig a legrosszabb ilyenkor a pánik, amit a szülő tehet, ugyanis ezt a gyerek is érzékeli: görcsölni kezd, ami még inkább kiváltja a dadogást. Utánajártunk, mit lehet tenni a dadogás ellen.
Davide Lanzafame távozása után Tokmac Nguen kap­ta meg a Fradiban a 10-es mezt. Nem vallott szégyent, és nem akar az Újpest ellen sem.
Legyen kicsi vagy nagy, a háziállatok megszépítik gazdájuk életét. Kobold azonban nem éppen a leghétköznapibb fajta háziállat. Nem macska vagy kutya, hanem bivaly, aki alig volt pár kiló, amikor Ádám befogadta, most meg már több mázsát nyom.
Hiába no, megszokta, hogy ha reggel kinéz az ablakon, a Vár kies utcaképe tárul a szeme elé. Az, hogy a népek megelégelték a Fidesz-regnálást a kerületben, Ő maradna a kiutalt lakásában. Maradna és ezért hajlandó többet perkálni…. Megszólalt Palkovics László a Budai Vár önkormányzati ...
Még több cikk