14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
13°
Szerda
15°
2020.09.27. , Adalbert

Életmód

Az életünkben minden megtörtént esemény és minden tettünk egyfajta összefüggésben áll, amely a karmához köthető.
Tisztelettel meghívjuk Önt “Az önkormányzatok integráló és koordináló szerepének megerősítése az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás érdekében” című LIFE-MICACC projekt 2020. szeptember 28-i sajtótájékoztatójára és terepbejárására Tiszatarjánban. A projekt keretében a partnerek ...
A találkozásokhoz idő kell, hogy igazi kapcsolattá váljanak
A technika szélsebes iramban száguld el mellettünk, de testi és lelki szükségleteink, a szeretet, az elfogadás, a kötődés iránti vágyunk nem változik.
A találkozásokhoz idő kell, hogy igazi kapcsolattá váljanak
A technika szélsebes iramban száguld el mellettünk, de testi és lelki szükségleteink, a szeretet, az elfogadás, a kötődés iránti vágyunk nem változik.
There's a strange feeling of magic in the air on Monday, when charming Venus forms a trine with warrior Mars in retrograde . We're feeling more attractive and inspired as these two planets complement each other — this transit encourages us to become more social and rediscover our sexual energies. Channel this ...
At 24, I was sent to a psychiatric intensive care unit where no one knew British Sign Language – meaning I couldn't communicate what I was going through.
Óránkért 30.000 forintért hódolhatnak a helyiek pikáns portörlésnek
Előzd meg a bajt, és figyelj az egészségedre!
Úgynevezett rekorddöntés. The post Sir David Attenborough beregelt az Instára, négy órával később egymillió követője lett appeared first on Urbanplayer.hu .
Van, hogy nem működik egy kapcsolat és ideje váltani. A skót énekes lapátra tette egykori szerelmét.
Bárdosi Sándor és Növényi Norbert virágot locsolt, rózsákat metszett, gereblyézett és szemetet szedett Csévharaszton. Mindezt polgármesteri utasításra.
Csütörtökön nagy szabású sajtótájékoztató keretében, az ELTE rektorának, az MTA alelnökének, a múzeum igazgatójának részvételével mutatták be az első, Magyarországon talált dinoszaurusztojást a Természettudományi Múzeumban. A 85 millió éves lelet az iharkúti ásatásokról került elő, ...
Még több cikk