9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
17°
Csütörtök
2020.11.23. hétfõ, Kelemen

Orvoslás

Kiben nem vetődött fel a dilemma: itt fáj, ott szúr, vagy csak aktuális lenne az éves rendes…., de merjek-e kockáztatni?
Greensboro North Carolina Company’s Dedication to Ensuring Laboratories have COVID-19 Supplies Now Offers One-Stop-Shop for PCR Instruments, Extraction Systems and Kits, POC COVID-19 Test Kits, and Supplies.
GREENSBORO, NC — (November 20, 2020) – Greensboro-based, Carolina Liquid Chemistries Corp. (CLC) has been tirelessly working since the beginning of the COVID-19 outbreak to provide high-quality testing kits and instruments to healthcare providers and laboratories as quickly as possible.
A cukorbetegeknek akkor is fokozott figyelmet kell fordítaniuk az alapbetegségükre, ha megfáznak, ha influenzásak lesznek, esetleg koronavírussal fertőződnek. Dr. Porochnavecz Marietta, a CukorbetegKözpont diabetológusa a legfontosabb tudnivalókra, a felkészülés lehetőségeire hívta fel a figyelmet. A ...
A vásárlási idősáv bevezetését javasolták az Idősek Tanácsának tagjai, de a tavaszitól eltérő gyakorlattal – közölte a családokért felelős tárca
Sok magyar, akinek kórházban született a gyereke, pontosan tudja, miről van szó. Az állampolgárok megkopasztását még ez kormány sem engedélyezte eddig hivatalosan.
ESPOO, Finland, 23rd November 2020 – Picosun Group, the leading supplier of AGILE ALD® (Atomic Layer Deposition) thin-film coating solutions, partners with prominent Chinese hospitals and researchers to apply medical ALD technology for safer surgical procedures.
Solid dispersion is the preferred technology to prepare efficacious forms of BCS class-II/IV APIs. To prepare solid dispersions, there exist a wide variety of polymeric carriers with interesting physicochemical and thermochemical characteristics available at the disposal of a formulation scientist. Since the advent of ...
Emily Anderson megtette az első lépéseit, miután egy titokzatos milliomosnak köszönhetően átesett egy speciális műtéten.
Kedves férfiak! Itt az ideje beszélnünk valamiről.
Az egésznek az lett volna az egyik lényege, hogy állami kórházban ne lehessen magánpraxist folytatni.
Se fűtés, se meleg víz nem volt a Markusovszky Kórház Covid-osztályán, de azóta kijavították a hibát.
Sok a nem hagyományos kockázati tényező Minél több depresszió-tünete van valakinek, annál magasabb a stroke, vagyis az agyvérzés kialakulásának esélye – állapították meg a kutatók. Ha valaki depressziós, az agyvérzés nagyobb valószínűsége is fennáll – derül ki egy új kutatás ...
Még több cikk