21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
23°
Szombat
24°
2018.08.22. szerda, Menyhért

Egészség

Napjaink egyik legfelkapottabb modellje, Cara Delevingne nemrég ünnepelte 26. születésnapját, így a világ még jó pár évig egész biztosan a lábai előtt hever.
Minden csillagjegynek megvannak a rá jellemző tulajdonságai. Míg a jók építő jellegűek lehetnek a párkapcsolatodban, úgy a rosszak nehézségeket okozhatnak. Cikkünkből most megtudhatod, hogy mik azok, amiken érdemes változtatnod, hogy a szerelmeddel eltöltött idő minél kellemesebb lehessen.
Antibiotikum-kúra után vagy hasmenéssel, hányással járó fertőzések után sokan tapasztalják, hogy a tejtermékek fogyasztása kellemetlen hasi tüneteket - puffadást, hasfájást - okoz. A jelenség okairól és kezeléséről dr. Polgár Marianne... ...
A csokoládéallergia valójában meglehetősen ritka, sokkal valószínűbb, hogy valamilyen más összetevő okozza a panaszokat. ...
A septicaemia a szervezetben zajló fertőzés, szepszis súlyos, előrehaladott állapota. A szervezet szisztémás válaszát a véráramba jutó, keringő, fertőzést okozó ágens (leggyakrabban baktérium) vagy annak terméke váltja ki.
Előfordult már, hogy a térded vagy a bokád tájékán megdagadt a lábad? Neked szól cikkünk, ha sokszor tapasztalod ezt.
Kiderült: a túl sok szex növeli a prosztatarák kockázatát
Kiderült, hogy a mérsékelt mennyiségű szex csökkenti a prosztatarák kialakulásának kockázatát.
Hazánkban javában tart az allergiaszezon, az emberek körülbelül 20-25 százaléka szenved ettől a betegségtől. A nyár ebből a szempontból a legrosszabb időszak a számukra, hiszen mindig van valamilyen pollen a levegőben. ...
A választott kávé nem csak az energiánkat növeli, hanem azt is megmutatja, hogy milyen képességeink vannak. Tekintsétek meg a fotót és válasszátok ki azt a csészét amelyik a legjobban tetszik.
Sokan sokféle testrészüket képesek kés alá vinni, hogy megközelítsék az általuk vélt tökéletes szépséget. Orrplasztika, mellnagyobbítás, fenékkerekítés, kisajakkozmetika – ezek az eljárások ma már nem döbbentenek le senkit. De mi értelme van az ánuszfehérítésnek?
A betegségek megelőzéséhez, illetve a gyógyuláshoz elengedhetetlen a megfelelő tápanyagbevitel. Súlyos betegség esetén vagy időskorban az optimális mennyiségű és minőségű táplálékot különböző eszközökkel, illetve speciális tápszerekkel lehet biztosítani.
Az allergia az immunrendszer fokozott, kóros reakciója bizonyos allergénekre. Kiválthatják például pollenek, állatszőrök, atkák, élelmiszerek, vegyszerek. ...
A nyaralás alatt, vagy hazaérkezés után kezdődő hasmenés felnőtteknél többnyire inkább csak kellemetlen, de gyermekeknél, időseknél akár kórházi kezelést igénylő kiszáradást is okozhat. A megelőzésben a probiotikumok szedése is segíthet. Rossz higiéniás viszonyok Külföldi tartózkodás ...
Szívritmuszavarok számos, eltérő okokkal és tünetekkel rendelkező formában jelentkezhetnek. Eredetük alapján pitvari vagy kamrai arrhythmiáról, a szívfrekvenciára gyakorolt hatásuk alapján tachycardiáról vagy bradycardiáról beszélhetünk.
Az allergia az immunrendszer "tévedése", fokozott kóros reakciója bizonyos allergénekre. A betegség ugyan nem gyógyítható, de a tünetek alapján könnyen diagnosztizálható és a kezelhető. A hagyományos gyógyszeres terápiák mellett pedig ma már léteznek... ...
Bőrünk évről-évre, évszakról-évszakra változik – vajon tisztában vagyunk-e azzal, hogy éppen milyen állapotban van, és mire volna szüksége?
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere állami kitüntetéseket adott át augusztus 20-a alkalmából a Pesti Vigadóban.
Még több cikk