15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
19°
Vasárnap
21°
2024.04.25. csütörtök, Márk
filter.hu filter.hu

Június 18-án nyit a Balaton legnagyobb homokos strandja, a Plázs

Új fejezetet nyit a "balatoni nyár" fogalomtárában Siófok új/megújult helyszíne, a Plázs Siófok. Az ország legnagyobb homokos strandja napközben a napfürdőző édes semmittevés vagy az aktív kikapcsolódás színtere, a programnapokon pedig egy pörgős V.I.P. centrummá válik, partifolyamokkal és koncertsorozattal egész nyáron.
Emlékeztek még, mikor lélekszakadva futottunk a Petőfi Sándor sétányon egy nejlonzacskónyi üdítős kupakkal, a Beach House-ra tartva, hogy kiváltsuk a brandingelt törölközőt, napernyőt, matracot, hűtőtáskát? Akkor a siófoki élménystrand jelentette a déli part alfáját és omegáját. Aztán új idők jöttek, a Renegadeből és a Spagetti House-ból az asztalontáncolás után a Coke Club-ra mentünk koncertet hallgatni, homokban táncolni és a nagy piros száj-ülőgarnitúrákon pózolni. Egy ideje azonban némán háttérbe szorult ez a remek strandszakasz. Egészen idáig.

Június 18-án, egy ősbemutató Wellhello koncerttel éled újra Siófok kedvenc fövenye,a Balaton legnagyobb homokos strandja, mely a 2016-os szezon legnagyobb dobása lesz. Mert immár újra miénk lehet a balatoni riviéra, nem kell összeszervezni a haverokat, hogy a horvát partokig utazzunk, hiszen minden extrát megkapunk a hamarosan debütáló Plázson.

Óriási kiterjedésű, selyemfinom homokkal feltöltött lassan mélyülő strandot, ahol akár egész napokat tölthetünk majd az idén is kiemelten jó minőségű Balatonban, remek programokat, koncerteket, sportolási lehetőségeket, hűsítő italokat és feledhetetlen siófoki naplementéket.

Végre megkapja a legnagyobb déli parti város a neki járó „tengerpartot” és ismét nagyon várt program lesz, hogy itt pihenjünk. Infrastrukturálisan modernizált, 2016-os igényeknek maximálisan megfelelő strandot képzeljünk el, 500 négyzetméteres stéggel, street workout pályával, külön medencével, biztonságos burkolatokkal.

 A Plázs “védjegye” az itthon legnagyobb, 2 000 m2-es homokos part. Emellett megannyi új megoldással és minőségi fejlesztéssel készül a helyszín. A medencét egy 500 m2-es terasz öleli majd körül és új, esztétikus napernyők, kényelmes napozóágyak sorakoznak majd a pihenni vágyók örömére.

Az aktív pihenés szerelmeseinek épül egy 200 m2-es Street Workout pálya, aki pedig vízre akar szállni, az a Kiteline jóvoltából “állva evezős” SUP szörföt kölcsönözhet. A forgalmas hétvégéken színes, ingyenes sportprogramok várják a látogatókat. A napfürdős-olvasós pihenés szerelmeseinek ott lesz a strandkönyvtár, a “passzív sportolók” pedig az óriási kivetítőkön követhetik majd a nyár legnagyobb sporteseményeit.

WellHello-n kívül már biztos, hogy fellép majd a Brains, a Halott Pénz és egy Demjén koncertet is végigénekelhetünk majd a Plázson.