12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
19°
Vasárnap
21°
2024.04.25. csütörtök, Márk
filter.hu filter.hu

Hollywood-i házaspár? Blake Lively-re és Ryan Reynolds-ra szavazunk!

Ryan Reynolds és Blake Lively azt állítja, boldog házasságuk titka, hogy mindig húzzák egymást, de ebben a cikkben más titkokat is összegyűjtöttünk róluk.

Szeretjük a hollywood-i házaspárokat, de ha azt akarjátok tudni, kik a kedvenceink, a válaszunk: Ryan és Blake.

5. Mindkettőjüknek nagyon jó humorérzékük van.

Blake születésnapján Ryan föltöltött egy fotót kettőjükről, de a feleségét levágta a képről, és aláírta: Boldog születésnapot kívánok csodálatos feleségemnek!

Ryan születésnapján Blake töltött föl egy fotót a férjéről és Ryan Goslingról, és aláírta: Boldog születésnapot, drágám!

Ryan föltöltött egy képet, ami Blake-ről készült egy film forgatásán, és aláírta: #nincs szűrő.

Lively megosztott egy fényképet, amin ő van Reynolds-sal, és aláírta: Ha van valami ezen a fényképen, amire hihetetlenül büszke vagyok, az a saját gyártmányú frizurám.

Ryan sütött aprósüteményt, a felesége kommentje: „Ryan karácsonyra aprósüteményt készített… de nagyon csinos pasas.”

A házaspár elismerte, hogy megkönnyíti a családi életüket a humorérzék, sőt Ryan a humort a boldog házasságuk titkának is mondja.

4. Jó barátai egymásnak

2 évig barátkoztak, mielőtt egyáltalán randevúztak volna. Blake és Ryan boldog életviteléhez valószínűleg hozzájárul, hogy romantikusak, jó szülők és igaz barátok. Blake elismeri, hogy mindig a férjétől kér tanácsot, a férje vállán sírhatja ki magát, aki meg is érti.

3. A gyerekeik mindenekelőtt

Két lányuk van: James 4 éves, Ines pedig 2. A házaspár elismeri, hogy nehéz szülőnek lenni, de nem cserélnék el semmiért. Mindketten többgyermekes családból származnak, jól érezték magukat szeretettel és támogatással körülvéve – ezért akarnak sok gyereket. Sohasem vállalnak munkát egyszerre, így egyikük mindig a gyerekekkel tud lenni.

Apának lenni a legnagyszerűbb érzés a Földön. Kivéve persze azokat a csodálatos éveket, amikor még nem voltak gyerekeim.

Ryan vicces szövegeket ír a twitteren. A napi dolgok inspirálják: megoszt gyereknevelési tippeket, apró fölfedezéseket. Szellemes humorát sokan imádják.

2. Mindig divatosak.

Függetlenül attól, hol vannak, mindig divatosan és elegánsan jelennek meg. Blake-nek egyébként soha nem volt saját stylist-je. Azt mondja, a saját ízlésével alakítja ki a külsejét, és élvezi ezt a folyamatot.

Ryan úgy érzi, a stílusérzék kanadai vérében van. 2010-ben a People magazinban ő volt a világ legszexisebb férfija.

1. Van bennük valami közös

 

Mindkét sztár jótékonykodik: természeti katasztrófák károsultjain és szegény családok gyermekein segítenek, kórházban fekvő gyerekeket látogatnak, sőt támogatnak egy gyermekpornó elleni civil szervezetet is. Ryan egyszer indult egy jótékonysági maratoni futáson.

Forrás

Más sztárok szerelmi, munkatársi, baráti kapcsolatairól olvashatsz a Sztárkapcsolatok témánkban, csak görgess kicsit lentebb.
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
További anyagok