13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.09. szombat, Natália
filter.hu filter.hu

Miért jó a Skechers világítós cipő?

A 90-es években nagy divatja volt a világítós cipőknek, de ahogy sok más dolog, ez is egy idő után lecsengett. Manapság kezdenek ismét divatba jönni a világítós cipők. Újra sokan szerzik be ezeket az egyedi darabokat, és viselik bátran, ezzel is feldobva a szürke hétköznapokat.

Nem kell azon gondolkodnunk, hogy mi fér bele a mai divatba, hiszen most éljük annak a korát, hogy a retro új és mindamellett divatos, valamint ami régen ciki volt, az ma már menő. Ami fontos, a megfelelő helyen és időben tudjuk viselni. A sztárvilágban is sokan viselik mostanság a világítós cipőket, akár magassarkú formájában is, tehát nem csak az utcán jöhet szembe velünk egy ilyen egyedi darab. Márpedig pontosan tudjuk, hogy amit a vörös szőnyegen viselnek, az rögtön azt is jelent(het)i, hogy most divatos, vagy előbb utóbb az lesz.

Az amerikai Evolved Footwear vállalat azzal foglalkozik, hogy azokba a cipőkbe, amik gyárilag nem világítósak, beszereljék ezt a világítást. Mivel ez nem olcsó dolog és nem is túl gyorsan kivitelezhető, sokkal egyszerűbb, ha egy eredetileg világítós lábbelit szerzünk be. A Skechers cipők között megtalálhatjuk az új, egyedi, világítós talpú darabokat, melyeket nagyon egyszerűen a megvásárolhatunk online is.

A Skechers cipőkről talán a memóriahabos talpbetéttel rendelkező cipők okán hallhattunk először, de most már a világítós cipőik révén is még inkább a köztudatba kerülnek.

Főleg az őszi, szürkébb idők beköszöntével lehet feldobni az unalmas hétköznapokat egy magasszárú Sketchers Energy Lights világítós talpú cipővel, mely garantáltan feldobja majd a járókelők kedvét, akik meglátják a különleges darabot a bevállalós lábakon. Lássuk színesebben a hétköznapokat a Skertchers-el.  

Karbantartásukról is fontos szót ejtenünk, hiszen semmi esetre sem dobhatjuk be a mosógépbe egy tisztítóprogramra, mivel a világítós rész könnyen tönkre mehet. Ezt is, mint minden más cipőt, tisztítani kell, ha bekoszolódik. Ehhez vegyünk egy megnedvesített rongyot, és azzal törölgessük át lábbelinket.

Miért szeretik az emberek a Skechers cipőket?

Leginkább kényelmük miatt, hiszen ha ezt a márkát viseljük, akkor biztosak lehetünk könnyedségében és a formatervezés, valamint a sorozatos technológia fejlesztéseknek köszönhetően mind inkább igen közkedvelté tudta kinőni magát a Sketchers márka.

Sőt, most már piacra dobták az úgynevezett okos-világítós cipőket is, melyek testreszabott világítással lettek felszerelve, azaz a belsejükben a mozgásérzékelők és audiovizuális vezérlő van, ami azt segíti elő, hogy a világítás alkalmazkodni tudjon a lábbeli tulajdonosának a mozdulataihoz.

Legyünk egyediek és merészek. Látogassunk el a LifeStyleShop weboldalára és szemezgessünk a jobbnál jobb ajánlatok között.

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok