13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
19°
Vasárnap
21°
2024.04.25. csütörtök, Márk
filter.hu filter.hu

Hosszútávú kapcsolatban vagy? Akkor érteni fogod...

A szerelem apró - és valóságos - dolgokból áll. Amanda Oleander Los Angeles-i grafikus éppen ezeket a pillanatokat örökíti meg az illusztrációin.
FILTER.HU - NÁLUNK A HÍREK NEM EGYOLDALÚAK! Összegyűjtjük a legfontosabb híreket, hogy minél könnyebben tájékozódhass.

A saját romantikus kapcsolatából és a hozzá közel állók emlékeiből merítve inspirációt, Amanda tökéletesen megmutatja, milyen a szerelem, amikor senki sem néz oda.

Legyél a szerkesztőnk - regisztrálj az oldalunkon, és használd ki a speciális lehetőségeket, csak nálunk! FILTER.HU

Amanda Joey Rudman-nel jár.

"A legtöbb rajzomon ő jelenik meg. Már majdnem 3 éve együtt vagyunk. Ő életem legaranyosabb férfija." – Varázslatosnak írja le a kapcsolatukat. – "Amikor még nem ismertem Joey-t, nem hittem volna el, ha valaki azt állítja nekem, van olyan szerelem és kapcsolat, mint a miénk. Egyszerűen fantasztikus. Sosem elég a másikból."

El vagyok bűvölve az emberek zárt ajtók mögötti viselkedésétől, azoktól az intim pillanatoktól, amiket sosem láthatunk. Ezek a pillanatok igazából nem dokumentálhatók, mert az éppen a viselkedést változtatná meg. Így hát lerajzolom – folytatja.

Oleander azt mondja, mindegyik rajzának más és más volt az inspirációja. – Azt szeretném, ha át tudnám adni a nézőnek az élet egyszerű pillanatai iránti bizalmam és nagyrabecsülésem érzését.

Amanda mostanában nagyon termékeny: újabb rajzai várhatók! Már 9 hónapja rajzol naponta, és az illusztrációk mellett három nagyméretű festményen is dolgozik, amíg a csuklója meg nem fájdul.

Forrás: https://www.facebook.com/, https://www.boredpanda.com/, amandaoleander.com

Görgess lejjebb, olvass tovább - párkapcsolati érdekességek várnak rád!
Együtt
Már/még külön
Együtt
Már/még külön
Együtt
Már/még külön
Együtt
Már/még külön
További anyagok