13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.09. szombat, Natália
filter.hu filter.hu

Már nem pletyka, hanem tény: Jennifer Aniston elválik

A további találgatások és pletykák elkerülése érdekében Jennifer Aniston hivatalos bejelentést tett.

Korábban mi is beszámoltunk már arról, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága egy hajszálon múlik. Eddig erre inkább külső jelekből és néhány barát(?) elejtett megjegyzéséből lehetett következtetni.

Nos, a találgatásoknak immár vége,.

Jennifer Aniston és Justin Theroux két és fél éves házasságot  követően úgy döntöttek, elválnak egymástól, de  a "legjobb barátok" maradnak.

"A további spekuláció elkerülése érdekében úgy döntöttünk, hogy bejelentjük a szétválásunkat" - mondta a páros az ABC News közös nyilatkozatában. "Ez a döntés tavaly év végén született, és közösen hoztuk meg. Szeretetjük egymást, mint a legjobb barátok, akik úgy döntöttek, külön utakon indulnak tovább, de megőrzik barátságukat."

A nyilatkozat folytatásaként folytatódott:

"Normális esetben ez a magánügyünk, de mivel a pletykák nem állnak le és számtalan spekuláció és kitaláció látott napvilágot, ezért úgy döntöttünk, az igazságot közvetlenül tőlünk tudjátok meg. Bármi más is jelenik meg rólunk, ami nem közvetlenül tőlünk származik,  az csak kitaláció. Eltökélt szándékunk, hogy fenntartsuk azt a mély tiszteletet és szeretetet, amit egymás iránt érzünk. "

Vasárnap Aniston betöltötte 49. életévét, ám Theroux nélkül a barátnőivel, köztük Courteney Cox-szal ünnepelt.

A páros először a 2008-as "Tropic Thunder" filmsorozat forgatásán találkozott , Hawaii-n, de 2011-ig nem kvolt köztük semmi. Majd némileg váratlanul 2015. augusztus 5-én házasodtak össze.

Forrás: abcnews

További sztárkapcsolatos cikkeinket megtalálod lentebb!
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
További anyagok