13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.09. szombat, Natália
filter.hu filter.hu

A világ legfurcsább éttermei

Gondolkozott már bárki is azon, hogy milyen lehet egy wc csészéből elfogyasztani a főételt, vagy egy koporsóban ülve kanalazni a desszertet? A következő, igen meglepő tematikájú éttermek tulajdonosai egészen biztosan, hiszen elsőre abszolút bizarrnak tűnő ötletekből születtek vendéglátóhelyek, melyek közül most összegyűjtöttük az öt legérdekesebbet.
FILTER.HU - NÁLUNK A HÍREK NEM EGYOLDALÚAK, NÉZD MEG TÉMÁINKAT IS! Összegyűjtjük a legfontosabb híreket, hogy minél könnyebben tájékozódhass.

A étterembe járás nem merül ki annyiban, hogy finom ételeket szeretnénk fogyasztani az otthonunkon kívül, csak azért, hogy végre kicsit megszabadulhassunk a konyhában ténykedés terhétől, hanem egy remek program amikor időt tölthetünk a családunkkal vagy a barátainkkal. A választás sosem egyszerű, a legtöbb esetben nagy viták mehetnek arról, hogy a jól bevált kedvenc helyet keressük fel, vagy egy újjal kísérletezünk. A listán szereplő éttermek egészen biztosan, mindenki számára az utóbbi kategóriába tartoznak, hiszen cseppet sem nevezhetőek szokványosnak vagy mindennapinak.

Legyél a szerkesztőnk - regisztrálj az oldalunkon, és használd ki a speciális lehetőségeket, csak nálunk! FILTER.HU

#1 WC – Modern Toilet (Japán)

Éppen ahogyan a neve is mutatja, az étterem valamilyen érthetetlen okból kifolyólag a mellékhelyiségek témája köré építette az egész megjelenését, már amennyiben témának lehet nevezni a wc csészét vagy a wc papírt. Mindenesetre ez a környék legfelkapottabb étterme.

#2 Temetés – Eternity (Ukrajna)

A temetés az, ahová senki sem megy szívesen, azonban a legtöbb esetben mégis illik megjelenni. Ha valaki valamilyen felfoghatatlan okból kifolyólag mégis szeretne koporsók közelébe kerülni anélkül, hogy mindezt egy szomorú eseménnyel kellene párosítania, az keresse fel az Ukrajnában található Eternity éttermet.

#3 Hercegnők – Princess Heart (Japán)

Bár elsőre valószínűleg mindenkinek a Disney hercegnők juthatnak eszükbe, a téma azonban emellett részben köthető az anime-kultuszhoz is. Kétségtelen azonban, hogy mindenki, aki valaha is arról álmodozott, hogy hercegnő legyen, álmai megvalósulására lelhet a tükrökkel, és fodros csipkével teli étteremben.

#4 Óvszerek – Cabbages and Condoms (Thaiöld)

Érdemes mindenki figyelmét felhívni a biztonságos szex fontosságára, és már tinédzserkorban meggyőzni a fiatalokat az óvszerrel való védekezés szükségességéről, azonban az meglehetősen megkérdőjelezhető, hogy hogyan jön mindehhez egy több fogásos vacsora? Nos aki Thaiföldre, egészen pontosan Bangkokba látogat, az egészen biztosan megtudja.

#5 Börtönkórház – Alcatraz ER(Japán)

Ez az étterem egy megvalósult rémálom, hiszen egy kórház és egy börtön elemeit ötvözi. A felszolgáló hölgyek véres nővérruhában zárják be a vendégeket a celláikba, ahol mindenki elfogyaszthatja a kiszemelt fogásokat, amelyek természetesen szintén a meglehetősen bizarr kórház-börtön elemeit ötvözik.

Forrás: http://www.stylemagazin.hu

Gasztrótémában még többet olvashattok itt ->>